Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I juli måned sidste sommer var jeg alene på mit arbejde i en uge. Jeg arbejder i et lille firma og pga.. sommerferien skulle jeg altså holde skansen. Det firma jeg arbejder i handler meget med udlandet og derfor får vi tit prøver tilsendt med kurer.
Den sommer var der specielt ét kurerer firma jeg kom til at holde af. De havde ansat en ung pige, som brugte sin ferie til at tjene lidt penge. Hun var 21 og skulle starte på universitetet efter ferien. Hun havde efterhånden været ude hos os nogle gange, så hvis ikke der var travlt kunne vi nå at få en sludder, inden hun skulle videre.
Hun hed Anja og var en lille pige med mørkt hår og brune øjne. Når hun kom var hun altid frisk og når hun smilte kunne man se hendes flotte hvide tænder. Jeg kunne ikke lade være med at kigge efter hende for hun havde en flot krop med faste bryster og en slank talje. Hun havde altid en hvid skjorte på som man nemt kunne skelne hendes bh igennem. Når hun havde været inde på vores kontor, kunne man altid dufte hendes parfume efter at hun var gået og jeg kan tit fornemme den duft, selvom hun ikke har været her.
En tirsdag i den uge jeg var alene, kom hun altså igen og skulle aflevere en pakke. Vi var de sidste på ruten den dag og derfor havde hun tid til at snakke. Det havde været en stille dag og jeg kunne godt bruge lidt selskab, så derfor spurgte jeg hende, om hun ikke ville have en kop kaffe. Hun sagde ja og vi satte os ned ved mødebordet. Det var meget varmt den dag og jeg lagde straks mærke til, at hun havde knappet de to øverste knapper i skjorten op. Da jeg rejste mig op for at skænke kaffe til hende kunne jeg lige akkurat skimte hendes solbrune bryster gemt bag den flotte blonde bh.
Vi talte længe og jeg fortalte om de produkter vi købte hjem og viste hende de vareprøver hun havde haft med. Hun virkede meget interesseret, men pludselig stoppede hun mig og spurgte om jeg var gift. Hun havde bemærket min ring med jeg svarede, at jeg kun var forlovet. Har du nogen sinde været din kæreste utro, spurte hun derefter. Nej svarede jeg. Det havde jeg faktisk ikke til trods for at jeg tit har haft lyst til at være sammen med andre piger. Jeg har lagt mærke til at du kigger efter mig og jeg tror godt at du kunne tænke dig at være sammen med mig, sagde hun nu. Jeg må indrømme at jeg blev lidt paf, men fulgte hurtigt tråden op og sagde at tanken til tider havde strejfet mig.
Nu rejste hun sig op og begyndte at knappe sin skjorte helt op, hun lod den falde ned på gulvet og i et snuptag havde hun også åbnet sine bukser så også de faldt ned. Her stod Anja kun iført sin flotte hvide blonde bh og sine hvide trusser. Hun kom hende til mig og satte sig op på bordet ved siden af mig. Skulle vi ikke se at gøre noget ved det, sagde hun og jeg rejste mig straks for at give hende et kys på munden. Mens vi kyssede knappede hun min skjorte og mine bukser op. Hun listede forsigtigt sin hånd ned i mine underbukser og kærtegnede blidt min pik, som nu var på vej ud af bukserne. Hurtigt fik hun skubbet mine underbukser ned så mit strittende lem stod lige op i luften. Hun hoppede ned fra bordet og satte sig på hug for at tage min pik i munden. Langsomt begyndte hun med rytmiske bevægelser at slikke og suge mit lem. Jeg kunne mærke varmen fra hendes mund og tungen som legede med mit pikhoved.
Hun nåede akkurat at stoppe før jeg skulle til at komme i hendes mund og rejste sig op for at kysse mig på munden. Nu må du hellere vise mig om du kan tilfredsstille en krævende pige, viskede hun ind i mit øre og jeg var ikke lang tid om at få løsnet hendes bh og trække trusserne af hende. Hun var barberet i skridtet og det tændte mig vildt. Jeg løftede hende op på bordet og spredte hendes ben så jeg kunne slikke hendes fisse. Hun var smask våd og jeg kunne høre på hende at det var noget hun kunne bruge. Hun lænede sig bagover så hun nu lå med ryggen på bordet. Jeg fandt hendes klit og sugede den ind i min mund. Der gik ikke lang tid før hun pressede lårene mod mit hoved og hun kom for første gang. Jeg blev ved med at slikke hende mens hun vred sig på bordet. Hun stønnede højlydt og opdagede ikke lige med det samme at jeg nu pressede min pik op i hende. Jeg tog fat i lårene på hende og med faste bevægelser førte jeg min pik ind og ud af hendes våde fisse. Hendes flotte brune bryster gyngede i takt med vores bevægelser og jeg bukkede mig ned over hende for at slikke hendes hårde brystvorter. Jeg tog fat i hendes dejlige bløde bryster med begge hænder og æltede dem som var det dej til brød.
Efter et kort øjeblik trak jeg mig ud af hende og satte mig på stolen. Hun hoppede ned fra bordet og satte sig over min pik med front mod mit hoved. Nu begyndte hun at ride mig og jeg slikkede på hendes flotte bryster. Jeg havde lyst til at komme nu og det skulle være i hendes mund så jeg beordrede hende ned på gulvet, hvor hun igen satte sig på hug og tog min pik i munden. Der gik ikke lang tid før at jeg med et højt støn sprøjtede min ladning af sperm ind i hendes mund. Hun slugte det hele og slikkede sig frækt omkring munden bagefter. Hun lagde sig på gulvet og jeg lagde mig oven på hende. Her lå vi længe og kyssede hinanden. Hvor gammel er du egentlig spurgte hun mig. 27 svarede jeg. Jeg kunne godt mærke at du havde styr på tingene sagde hun derefter til mig.
Der var gået en time og vi skiltes med et kys. Hun var ude hos os flere gange den sommer og vi nåede også at være sammen et par gange mere, men de historier gemmer jeg til senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.