BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Ulla vidste godt at hun var på afveje, men samtidig tænkte hun på sin søn Søren, og hvilken værdi det ville få for ham, Det ville gøre at han ikke mere var frustreret over sin seksuelle udvikling, og ikke skulle basere sin viden om seksualitet på skrønerne fra sine kammerater og sexmagasiner.

 Søren ville være meget bedre rustet, når han blev ældre og fandt en pige, og skulle i gang med sit voksne sexliv. Det ville afgjort også få betydning for hans selvtillid. Samtidig ville han ikke så let komme galt afsted, og uforvarende gøre en pige gravid p.g.a. uvidenhed eller uheld. Ulla fandt mange fordele ved at undervise Søren i sexlivets mysterier. Så hun besluttede at fortsætte, og uddanne ham ordentligt.

SEX I DAG?

Samtidig vidste hun selvfølgelig også godt, at det ville betyde meget for hende selv, og deres fællesskab. Så måden hun uddannede ham på, og det intime samvær i soveværelset, skulle være deres hemmelighed, som aldrig måtte røbes for nogen.  

Søren kunne måske ikke tilfredsstille Ulla fuldt ud endnu, men det ville måske give hende mere ro i fissen. Dog skulle hun passe på, at det ikke blev hendes liderlighed, der styrede udviklingen. Hun tænkte på, når han blev mere erfaren, og hans pik blev større. Samtidig med ville han ved god undervisning, også blev mere udholdende, og mere selvsikker til at bruge pikken.

Nej hun følte ikke mere skam over sit forehavende, men hun måtte også passe på, at de ikke blev for afhængige af hinanden.

På den måde undskyldte Ulla sig, og var dermed klar til at fortsætte sin ”undervisning”.

Søren var i den syvende himmel. Tænk sig at han måtte sove helt tæt med mor, og mor ville lade ham øve sig på hende og bruge hendes fisse, og hun hjalp ham med at få afløb, når hans pik blev stiv. Han kneb sig i armen.

 Mor havde lovet ham, at han ville fortsætte undervisningen, indtil hun syntes han var blevet dygtig nok, og indtil han selv følte, at han vidste nok, og ikke havde flere spørgsmål. Så han havde mange spørgsmål endnu, og var sikker på at han skulle ”øve” mange gange.

”Undervisningen” blev fastlagt til 2 gange om ugen. Så var der tid til at tænke over hver ting og afklare evt. spørgsmål mellem undervisningstiderne.

Næste gang skulle Søren lære at kysse rigtig, for det er en vigtig optakt til intime forhold, så Ulla viste Søren hvordan han kunne ophidse en kvinde ved en god kysseteknik både på munden, på halsen og på brysterne. Og samtidig med at kysse være opmærksom på brysterne, mærke når brystvorterne blev hårde.

Da Søren nåede til at sutte på hendes bryster blev hendes fisse sjask våd og safterne løb.

Ulla holdt ikke til mere, hun bad Søren om at skynde sig videre, for hendes egen liderlighed var ved at løbe af med hende. Hun mærkede at Søren krammede hendes bryster, og hendes fisse blev så våd, så hun bukkede under og gik lige til Sørens pik, som strittede op af maven, hun suttede på pikken og klemte på hans lille vedhæng, så Søren vred sig, og kunne ikke holde sig tilbage, men pikken sendte et lille sprøjt ind i Ullas mund. Søren blev helt overrumplet og undskyldte, men Ulla forklarede at det var helt i orden.

Godt nok havde Søren nu fået udløsning, men Ulla var slet ikke blevet tilfredsstillet, og hende fisse næsten kogte, og fissesafterne sivede ned af hendes lår.

Heldigvis var Søren så ung endnu, at pikken var kampklar et øjeblik senere, og da Ulla kørte lidt på pikken, og kyssede den på hovedet var den helt klar igen.

Ulla kunne ikke vente længere, men bad Søren springe fisse slikkeriet over og stikke sin dejlige pik ind i hendes fisse. Søren stak pikken i hendes saftige fisse, og køre frem og tilbage i et moderat tempo, men sørgede for at komme så langt ind som muligt ved hvert stød. Hun trak ud i skamlæberne med begge hænder, så klitoris blev blotlagt og Søren ramte klitoris hver gang han stødte helt ind i fissen, og når han trak sig tilbage, kunne hun lige nulre knoppen lidt med en finger.

Ulla blev helt vild, spændte i hele kroppen og eksploderede i en herlig orgasme, samtidig med at Søren følte en kraftig snurren i pikken men kunne ikke få den til at sprøjte igen, skønt den blev ved med at være stiv, så han fortsatte med at ride på mor i et stille tempo ,som nu fremkaldte endnu en orgasme, og efter adskillige orgasmer blev Ulla helt udkørt, og krammede og kyssede Søren, som virkelig blev indviet i sexlivet.

Da de begge havde fået vejret igen, lå de helt stille ved siden af hinanden, Ulla lå og holdt om Sørens pik og, vidste ikke rigtig hvordan hun skulle få snakken i gang.

Efter lidt tid forklarede Ulla så, at hun lod sig rive med, fordi Søren virkelig havde gjort det godt og givet hende en orgasme, som mange mænd ikke kunne gøre ham efter. Din pik er ikke så stor som de fleste voksne, men den er til gengæld meget stiv og kan tydelig mærkes inde i min fisse, hvor den virkelig gør godt..

Søren spurgte om hun var OK , for han var blevet helt bange, da hun reagerede ,som om det gjorde ondt. Men Ulla beroligede ham med at det var helt fint, hun havde bare nydt det, og forklarede ham så, hvad en orgasme gjorde ved en kvinde, og at det netop var det hun havde savnet allermest, siden hun blev alene med Søren.

Ulla og Søren holdt aftalen om ”sexundervisning” 2 gange om ugen, med eller uden spørgsmål og forklaringer. Blot blev det oftest til et dejligt forspil, og så med pikken i fissen, og et dejligt knald, som var de et forelsket par, og ikke mor og søn.

 Ulla havde aldrig haft det bedre, en mand i huset, med en dejlig, næsten altid villig pik, som blev større og større, efterhånden som tiden gik, og der begyndte at komme hår omkring den. Og samtidig blev den bedre og bedre efterhånden som den blev mere øvet.  

Søren havde nu lært næsten hele lektien, Han kunne kysse, han kunne styre et dejligt forspil, han kunne behandle bryster, han kunne slikke fisse, han kunne opføre sig anstændig, og han kunne bruge pikken i fissen, så mor kunne høre englene synge.

 Desværre tænkte Ulla, er han så god til det hele, at han måske snart vil afprøve det andre steder. Heldigvis er han ikke så gammel endnu, så pigerne på hans egen alder er ikke så modne, at de vil være attraktive, og spille op til ham, så jeg kan sikkert beholde ham nogen tid endnu. 

Søren nød selvfølgelig, at have en dejlig villig fisse til rådighed, selv om det var mors.  En mor som trængte lige så meget til ham, som han trængte til hende. Han behøvede ikke at onanere og gemme sig, med mors brugte trusser, nej han havde den ægte vare lige ved hånden.  

Ulla spekulerede på om Søren nu virkelig var klar til at begå sig med en fremmed pige, eller om hun måske havde præget ham for meget med det hun selv syntes var god sex. Hvordan kunne hun være sikker?

Så fik hun en ide. Hun ringede til sin lillesøster Vivi, som hun altid havde haft et godt forhold til, og inviterede hende på frokost. Hendes søster var ikke gift, men havde været forlovet i 2 år inden det gik i stykker, og nu var hun single. Hun boede kun 20 km. Fra hvor Ulla boede.

De aftalte at mødes næste dag, og spise frokost sammen.  Vivi ankom og der var selvfølgelig en masse der skulle snakkes om. Ulla spurgte diskret ind til, hvordan Vivi klarede sig, nu hun var alene, og Vivi fortalte at det nogle gange var hårdt, og at hun savnede en mand ind i mellem.” Men det er vel ens for os begge”.

Ulla rødmede lidt:” Det er noget jeg vil snakke med dig om”: sagde Ulla

”hvad siger du, har du fundet en mand igen?”:spurgte Vivi

”Ja og nej, jeg har jo Søren, og han er snart voksen, og er begyndt at blive teenager frustreret omkring sex. Det kilder i hans pik, og på grund af hans frustration, så har jeg besluttet, at give ham seksualundervisning, Jeg ønsker ikke, at han bliver alt for påvirket af porno og kammerat snak.” Forklarede Ulla

”Men min egen afholdenhed var for meget, jeg blev så påvirket, af at undervise ham, at jeg involverede mig for meget, og lod ham gennemføre fuldbyrdet sex med mig.” forklarede Ulla. ”Så nu er jeg bange for, at jeg har formet ham alt for meget efter mit hoved og mine behov.”

Vivi tabte fuldstændig mælet og fremstammede”: Går du i seng med Søren, din egen søn?”.

”Ja det gør jeg, og jeg fortryder det ikke, for jeg tror på, at det vil gavne Søren senere, og i hvert tilfælde så gavner det mig og vores forhold lige nu”.: sagde Ulla.: ”Men jeg er lidt bange for, at han bliver præget for meget af mig og mine vaner, og tror at det er den eneste rigtige måde at have sex på ”.

Nu begyndte Vivi så småt at forstå hvordan tingene hang sammen, og hvad det hele gik ud på.

”Du mener altså, at jeg skal gå i seng med Søren, og give ham karakterer, efter hvor god han er til at bruge pikken, og undersøge om der er mangler i hans sexviden i forhold til hvordan jeg synes sex skal være.?” spurgte Vivi: ”Skal jeg også spørge ham, hvad han synes om mine bryster og min fisse?” Vivi fortsatte ”:Jeg kan godt forstå dig, det betyder jo rigtig meget at komme godt i vej med sekslivet, og det styrker selvtilliden af man ikke skal famle sig frem. Men jeg må lige tænke mig om, om jeg skal lægge min moster  fisse til, det er jo et stort skridt. Jeg ringer til dig hurtigst muligt, og siger til eller fra”.

Ulla og Vivi skiltes, og Ulla var meget spændt på hvad Vivi ville svare, nu havde hun jo udleveret sig selv og Søren. Men Vivi syntes ikke helt afvisende.

Vivi brugte ikke så lang betænkningstid. Hun vendte tilbage samme eftermiddag, og sagde at hun var indstillet på at deltage i projektet, men Søren skulle ikke informeres på forhånd. Det skulle være en blindtest.

Få sex i dag

Ulla og Vivi aftalte, at Ulla skulle tage på et opdigtet kursus og være væk i mindst 3 dage. Ulla kunne bo i Vivis lejlighed så længe.

Ulla fortalte Søren at hun var sendt på et kursus, men Vivi ville flytte ind og overtage husholdningen i de dage hun var væk.

Dagen oprandt og Vivi ankom, med en let oppakning, og flyttede ind i soveværelset. Ulla gav Vivi og Søren et knus, og hun bad Søren tage sig godt af sin moster Vivi og være hende behjælpelig med at finde sig tilrette. Så tog hun afsted, meget spændt på, hvordan det ville forløbe.

Vivi satte sig i stuen sammen med Søren, for at planlægge dagene, og aftale madplan m.m.

Vivi forklarede Søren, at hun var lidt utryg, når hun var fremmede steder, og det ville gøre hende mere tryg, hvis han også sov i soveværelset. Der var jo en stor bred seng, som de sagtens kunne dele. Din mor fortalte, at du også sov der, medens dit værelse blev gjort i stand.

Søren var lidt beklemt ved det, men tænkte straks på den mulighed det gav, for at se sin mosters flotte krop, med kun lidt eller uden tøj. Det gav straks pres i underbukserne.

Ved sengetid klædte Vivi sig i en meget kort natkjole, og meget små trusser, i soveværelset samtidig med at Søren klædte sig af, han sov kun i boxer shorts og hun skævede til Søren, for at se om det påvirkede ham. Sørens øjne stod selvfølgelig på stilke, men han måtte vendte sig lidt væk, for at skjule den stive pik, som bulede ud i hans boxer shorts, og gjorde ham genert, så han skyndte sig ind under dynen. Vivi morede sig indvendig, men lod som ingenting.

Vivi lagde sig nu op i sengen: ”Hej Søren vil du ikke sige godnat til moster?”. Så kravlede hun over til Søren og gav ham en krammer, så han kunne mærke hendes bryster, og hun følte tydelig hans stive pik, Hun blev liggende næsten midt i sengen. Søren var meget forlegen og vidste ikke hvad han skulle gøre, han havde sådan en lyst til at røre mere ved hendes flotte bryster, som så dejlig faste ud. Han lagde sig på ryggen og den ene hånd kom tilfældig til at røre ved Vivi.

Vivi tog hans hånd og lagde den over mod sin krop lige under brystet.

 Søren kæmpede for at ligge stille, kunne han dog bare føle på hendes bryster.

”Du må da gerne komme over og putte lidt med moster, inden vi skal sove, hvis du har lyst”: Sagde Vivi

Søren rykkede forsigtigt lidt nærmere, og Vivi lagde armen om ham. Da de havde lagt sådan lidt, flyttede Vivi sin hånd ned og fandt forsigtig hans pik i boxer shortsene, og gned meget forsigtigt på den. Pikken stod stiv og hård op af maven og Søren kæmpede for at ligge stille.

 Så sagde Vivi: ”Søren, Jeg kan mærke, at du er ved at blive en stor dreng, ja næsten en mand, vis moster hvordan du vil behandle en pige, så hun bliver glad for at sove med dig”.

”Må jeg gøre det rigtigt, som jeg tror det skal være?”: spurgte Søren, han dirrede af spænding. 

”Ja, gør alt det ved moster, som du tror og mener, er godt og rigtigt for os begge.” svarede Vivi

Søren begyndte at kysse Vivi, først forsigtigt på munden og brugte forsigtigt tungen, så kyssede han på halsen, samtidig med at han kærligt brugte hænderne på hendes bryster. Han mærkede at brystvorterne reagerede. Så gled han lidt nedad og tog en brystvorte i munden, suttede og slikkede, medens han brugte en hånd til at lege med det andet bryst. Da brystvorterne blev faste og strittede, kyssede han sig vej ned over maven til Vivis plyssede fisse, åbnede fissen med begge hænder, og slikkede forsigtigt på tappen.  Nu blev det for meget for Vivi, hendes fisse hævede op, klitten strittede, og fissesafterne flød. Snart begyndte hun at krampe i hele kroppen, og hun gav et højt skrig, da orgasmen rullede i hendes krop.

Søren havde fået en god undervisning, så nu stak han pikken ind i Vivis fisse, og begyndte at bevæge den langsomt frem og tilbage, Han klemte den helt i bund, så han klemte mod den hævede klit, så den blev masseret. Igen blev Vivi så påvirket af Sørens behandling, at hun skreg en orgasme ud, og var lige ved at smide Søren af.

Vivi gispede efter vejret, det var meget længe siden hun var blevet betjent så godt.

Vivi var vildt betaget af hvad Søren havde lært og kunne levere, så hun roste ham, for hvad han havde præsteret. Trods hans endnu ikke så store pik, havde han vist at han kunne bruge den, og havde givet hende en dejlig oplevelse.

Hun var blevet så vild med Søren som elsker, at hun nåede at få hans pik i fissen 3 gange mere inden Ulla kom hjem.

 Vivi fortalte Ulla om de tre dages forløb, da Ulla kom hjem igen, og Vivi kunne godt sige god for uddannelsen, og erklære ham for udlært.

Vivi roste Ulla for de færdigheder hun havde lært Søren. Og var ked af, at hun ikke kunne blive boende nogle dage længere. Men Ulla lovede, at hun godt kunne dele lidt med Vivi, når lejlighed bød sig,

 Hvis Søren altså indvilgede, så kunne Søren komme på ferie hos moster Vivi ind i mellem.

Der gik kun 14 dage, så ringede Vivi, og Søren var på weekend hos hende.

Søren var begejstret Han kunne nu skiftevis få afløb for sin drengeliderlighed hos mor og moster, og det benyttede han sig flittigt af..  

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 84 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.