Jeg var taget med ned for at hente min lillesøster Caroline på hendes nye efterskole på Fyn. Hun havde nu gået der i en måned og var faldet godt til med en masse nye veninder. Det var fredag, og udover at hente hende skulle vi også se den musical, som de havde lavet hen over august. 

Da vi ankom til skolen, holdt der allerede mange biler parkeret på gruspladsen ude foran skolens høje røde murstensbygning. Forældre og søskende steg ud af deres biler og gik op mod hovedindgangen, hvor forstanderen, en lille rund mand med måne og briller, tog pænt imod med håndtryk. Når man kom ind på skolen, trådte man direkte ind i kantinen. Der var to fløje i hver sin ende og en festsal lige over for hovedindgangen. Min mor mente, at vi var lige sent nok på den, eftersom salen næsten var fyldt. Men vi var heldige at få pladser næsten helt oppe ved scenen. Nogle piger stak hovederne frem bag scenetæppet og så meget forskrækket ud over publikum. Så blev lyset slukket, og musicalen begyndte.

Det var ikke et kendt stykke, de spillede, men et som skolens dramalærer selv havde skrevet, og som musiklæreren havde lavet musik til. Jeg var ikke klar over, hvilken rolle Caroline havde i stykket og kunne slet ikke finde hende blandt de mange piger, der alle havde et tykt lag makeup i ansigtet. Caroline gik aldrig med makeup, og de kjoler, de havde på, var meget mere udfordrende, end hvad min lillesøster selv kunne finde på at gå i.

Det var i grunden nogle ganske flote piger mange af dem, og selvom jeg var mindst ti år ældre end dem, så var der alligevel noget ret frækt over den måde, de dansede til musikken og brugte deres pubertære former på. Nogle af dem var dog også ret så udviklede og havde allerede ganske fyldige bryster af kun at være omkring de 15 år. I nogle af dansescenerne fik brysterne virkelig lov til at hoppe, og jeg kunne ikke lade være med at følge med i, hvordan nogle af pigerne virkelig kæmpede en kamp for, at brysterne ikke skulle flyve ud  af de nedringede kjoler de havde på. Jeg må indrømme, at jeg helt glemte at følge med i stykket, og at jeg heller ikke længere tænkte på at se efter Caroline. 

Pludselig hviskede min mor hen mod min far og jeg: “Se, der er hun!” og vi kiggede begge i den retning, hun pegede. I starten kunne jeg ikke se, at det var hende. Den røde læbestift, det kindrøde og den sorte mascara snød mig. Jeg havde aldrig før set min søster sådan. Da hun sidste år blev konfirmeret, var det i en knælang kjole uden makeup og med leggings og ærmer. Nu stod hun sammen med de andre piger og dansede smidigt rundt  i en kort lyseblå kjole og med fuld krigsmaling. Hvis min mor ikke havde sagt, at det var min søster - det er pinligt at tænke sådan -  men så have jeg nok bare set hende som en ung fræk blondine. 

Efter forestillingen blev vi budt på kaffe ude i kantinen. Vi satte os ved et bord, og da alle pårørende efterhånden havde sat sig, begyndte det at vrimle ud fra festsalen med glade teenagere. Også Caroline kom ud og hen til vores bord. Der var ikke flere stole, så hun spurgte mig, om hun ikke måtte sætte sig på mit skød. Det måtte hun gerne. Da hun satte sig greb hun fat om min hals for ikke at glide ned. “Sidder du dårligt?” spurgte jeg, for jeg kunne mærke, at hun sad ret uroligt med numsen hen over mit skridt. “Jeg sidder helt fint her,” svarede hun og virkede ikke spor generet over, at kjolen ustandselig gled længere og længere op om låret. Til sidst  kunne jeg ligefrem se kanten af hendes hvide trusser. 

Da vi skulle til at hjem, spurgte Caroline, om vi ikke ville se hendes værelse inden vi gik? På vej ned ad pigefløjen kunne man fornemme de mange sødlige dufte af parfumer, der hver morgen blev sprøjtet på. På nogle af værelserne var dørene åbne, og inde bag sad der ofte piger på sengene og snakkede. På et tidspunkt kom der løbende et par fjantede tøser forbi os. Den ene endda med et par anseelige kasser let gemt væk bag en stram top. Jeg tog mig selv i at vende mig om for også at tjekke de unge tøser ud bagfra. Det blev heldigvis hverken bemærket af mine forældre eller min søster. 

Carolines værelse var et firemandsværelser med to køjesenge og et vindue forenden. Min mor bemærkede straks, at de alle var nogle være rodehoveder, for gulvet var dækket af tøj, og ikke en seng var redt. Caroline rullede bare øjnene af hende, og far grinede. Ud over toppe og bukser, nederdele og  kjoler lå der også nogle enkelte trusser og bh’er og flød. Der var den samme sødlig duft her som i resten af fløjen, men også en dunst af pubertet. En værelseskammerat kom ind. Hun virkede forskrækket over at se os og gik forlegen ud igen. 

På vej hjem i bilen gik der ikke lang til før, at først Caroline og så mor faldt i søvn. Det var ved at blive mørkt, og far koncentrerede sig om den tætte fredagstrafik. Pludselig kom jeg til at se lidt for længe på Caroline, der i søvne havde grebet fat om sin kjole og trukket den godt op om låret. Hun sov tungt, og hendes, lagde jeg først nu mærke til, ret så fyldige læber dirrede, når hun trak vejret. Bilens rysten satte skvulp i hende små bryster, der tydeligt kunne fornemmes på grund af den nedringede kavalergang i kjolen. Jeg kunne sagtens se, at de var vokset en del på det seneste. De havde meget mere fylde, end de plejede. 

Jeg må lige huske at indskyde, at Caroline og jeg aldrig har haft en særlig tæt bror-søster-relation. Caroline er ti år yngre end mig, så vi har aldrig rigtig haft så meget at snakke om. Derudover så ses vi heller ikke så tit mere, efter at jeg er flyttet hjemmefra og ikke bor i nærheden af vore hjemby. For mig er hun derfor lige så meget bare en sød pige, jeg er i familie med, som hun er min søster. Vi ses ved højtiderne og giver hinanden gaver, men den store søskendekærlighed har vi ikke rigtig. 

Da jeg sad der i bilen, kunne jeg pludselig mærke, at min pik var begyndt at rejse sig. Jeg lagde min hånd hen over skridtet og gned den mod bulen i bukserne. Det tændte mig, og imens så jeg hen på Caroline, der trak vejret så dejlig tungt, at det næsten kunne ligne, at hun lå og blev tilfredsstillet. Jeg havde nu gjort min pik så stiv, at den lå som en tyk kæp ned ad det ene bukseben. Det var lidt ubehageligt, og det var nu blevet så mørkt i bilen, at ingen ville opdage noget, tænkte jeg, og knappede derefter mine bukser op og trak dem forsigtigt ned omkring mine ankler. Mens jeg spillede min pik, afklædte jeg i min fantasi Caroline, som hun sad der sovende ved siden af mig. Lyden af min efterhånden klistrede pik kunne heldigvis ikke overdøve radioen, og jeg var nu meget tæt på at komme. Til sidst kunne jeg heller ikke holde den tilbage længere og lod spermen sprøjte ud over sæderyggen til forsædet. Jeg tog lidt forskrækket over mig selv mine bukser på igen, og træt i kroppen efter en intens udløsning faldt jeg kort tid efter i søvn. 

Da jeg vågnede i min seng næste morgen, lå jeg længe og tænkte på, alt det der var sket dagen forinden. Jeg kunne mærke min pik rejse sig bare ved tanken om det, så jeg rejste mig og tog en t-shirt på. Nede i stuen var mor ved at lave brunch til os. Det duftede dejligt af bacon og æg. Ved spisebordet sad far og læste avis. Mor spurgte, om jeg ikke gik op og vækkede Caroline. 

Jeg bankede på hendes dør, hvilket hurtigt blev besvaret med et højt og tydeligt: “Nej!” Jeg fortalte hende gennem den lukkede dør, at vi skulle have morgenmad. Men da hun ikke svarede mig, åbnede jeg derfor døren og trådte ind i mørket. Her var underligt tomt. De fleste af hendes ting var oppe på skolen, så ud over sengen, skabet og skrivebordet var der ikke andet end hendes kuffert, hvis indhold til gengæld lå ud over hele gulvet. 

“Caroline…” hviskede jeg og listede mig hen til sengen. “Gå!” vrissede hun rigtig teenagefornærmet. Jeg skulle også lige til at gå, da hun pludselig satte sig op i sengen.

“Hvad er klokken,” spurgte hun omtumlet og gned sig i øjnene. “Den er ni,” svarede jeg. Hun slog nærmest i søvne dynen til side og rejste sig op: “Det er sgu da tidligt,” konstaterede hun og ledte efter noget på gulvet: “Har du set min morgenkåbe?” spurgte hun og rodede rundt i bunker af tøj med røven lige i vejret. “Næh,” svarede jeg tøvende og var målløs over den dejlige lille røv, hun  havde og  kun gemt af vejen af et par stramme lyserøde trusser. “Hér er den,” sagde hun og rettede sig op. Hun vendte sig, samtidig med at hun tog den på, og  jeg nåede derfor lige at fornemme hendes  bh. Dog sad kåben så løst, at man sagtens kunne se den blonde BHs kant ved kåbens åbning. Den var lyserød ligesom trusserne og var sikkert købt som et sæt. Kåben var nærmere en kimono, der gik til knæene. Den var rød og skinnede som silke. 

Mens vi spiste morgenmad, sad jeg diskret og betragtede Caroline, der sad overfor mig. Far var blevet bedt om ikke at læse avis og i stedet deltage i samtalen. Vi snakkede lidt om Carolines skole, og om hvordan det var at dele værelse med tre andre piger. Carolines svar til begge dele var, at det var fint: “Skolen er fin,” “Det er fint at dele værelse.” Så spurgte far lidt drillende, som han kan være, om der også var nogle søde drenge på skolen? Caroline så rødmende ned i sin tallerken og svarede lidt misvisende, at det var der bestemt ikke. “Jamen,” sagde far så og fortsatte sit drilleri: “Hvorfor rødmer du så, lille skat?” Caroline så pludselig vredt hen på ham og svarede: “Jeg rødmer heller ikke!” “Ja ja,” sluttede Far, der nu også have fået mors alvorlige øjne rettet mod sig. Men det var tydeligt, at min eller så uskyldige lillesøster var begyndt at interessere sig for drenge. Mon hun havde lavet noget med nogen, tænkte jeg? Tanken om det tændte mig i hvert fald. 

Efter vi havde spist, spurgte mor, om Caroline og jeg ikke ville tage af bordet, mens far og hende var ude og handlede ind? Vi aftalte, at Caroline kunne tage resterne og stille dem i køleskabet, så skulle jeg nok tage servicet og skylle det af. Da Caroline var færdig, satte hun sig ind i stuen, mens jeg stille og roligt ordnede det sidste. Da det hele så pænt ud, gik jeg ind i stuen for at se, hvad hun lavede. Caroline havde smidt sig på sofaen og lå på maven med sin telefon. 

Det så virkelig frækt ud, som hun lå der i sin korte kimono og med benene i vejret. “Er du færdig?” spurgte hun uden at løfte blikket fra telefonskærmen. “Ja, jeg ville lige se, hvad du lavede.” Jeg kunne se, at hun var på sine sociale medier og kigger billeder. Jeg nærmede mig hende bagfra, så hun ikke kunne se, at min pik var begyndt at rejse sig i mine underbukser. Da jeg kun havde t-shirt og underbukser på, var det meget svært at skjule. Jeg satte mig i fodenden og tog et tæppe, der hang over armlænet, over mig. Nu kunne jeg trække min pik frem, tænkte jeg, uden at hun kunne se det. Hun var i øvrigt dybt opslugt af sin mobil, og så derfor ikke noget som helst. 

Men da jeg var godt i gang med at spille pik, vendte hun sig pludselig, og i en hurtig bevægelse, rundt og satte sig på knæene i sofasædet:” “Hvad laver du?” spurgte hun mig lige så uskyldigt. Jeg flåede uhensigtsmæssigt hurtigt begge mine hænder frem: “Ikke noget,” svarede jeg meget lidt overbevisende. Bulen i tæppet afslørede alt: “Du onanerer ikke, vel?” spurgte hun lidt usikkert. At høre sådan noget komme ud af hendes mund, gjorde mig helt vild liderlig samtidig med, at jeg netop nu var afsløret i noget, der var helt helt forkert. “Ej, gør du!” udbrød hun og rev tæppet væk. “Hvad tror du, at mor og far siger til, at du onanerer i deres sofa,” spurgte hun og grinede, som om det var helt ligegyldigt, at jeg havde onaneret, mest hun lå ved siden af. 

Jeg bad en bøn for, at min pik hurtigt  ville falde sammen af sig selv. Men den blev stående sten hård op ad maven. “Er det første gang, du ser en stiv pik?” spurgte jeg så. Hun rødmede. “Ikke helt måske?” “øh….” svarede hun tøvende. “Haha, det er også helt ok, du er jo en stor pige.” Jeg havde lyst til at lægge en hånd på hendes lår, men jeg turde ikke. “Mange gange, måske?” spurgte jeg så og så, at hun tænkte sig om: “Nogle stykker,” svarede hun, uden at uddybe det mere. Jeg tog fat om min pik ,og spillede den stille og roligt, mens jeg fortsatte med at spørge: “Har du prøvet mere end det?” “Jo,” svarede hun kort, og jeg kunne mærke, at min pik var lige ved at komme: “Hvad da?” “Jeg har prøvet,” sagde hun, “at holde om en, og gøre ligesom du gøre dér.” Hun holdt en pause: “til den sprøjtede.” 

Nu kunne jeg ikke holde min udløsning tilbage længere, jeg lænede mig tilbage og udbrød et dybt støn, mens min sperm sprøjtede ud over det hele. Da jeg satte mig op igen, kunne jeg se, at jeg både havde ramt mig selv og sofaen, men også Carolines lår og knæ. “Det må du altså undskylde,” sagde jeg og fortrød, at jeg havde ladet liderligheden styre mig. “Det gør ikke noget,” svarede hun bare, “det så jo helt vildt ud!” Hun tog en finger og fjernede den klat,  der havde ramt hende. “Sådan,” sagde hun bare og viste mig fingeren. “Du tør ikke at tage den i munden?” fløj det ud af mig. Uden betænkningstid  stak hun fingeren i munden og suttede den godt og grundigt ren med sine læber. “Nå hvad gjorde jeg ikke?” svarede hun og smilede stadig lige så uskyldigt. “Du er altså fræk!” udbrød jeg. Jeg kunne se, at hun smagte på spermen. “Hvordan synes du så, at det smager?” . “Nåh… sådan lidt salt,” svarede hun og sank efterfølgende indholdet. 

Jeg kunne regne ud, at mor og far snart måtte være hjemme, så jeg spurgte Caroline, om hun ikke ville med op på mit værelse og snakke videre. Da vi kom derop, satte vi os over for hinanden på min seng. Jeg måtte vide noget mere om, hvad hun havde prøvet, tænkte jeg: “Onanerer du ikke også en gang imellem?” spurgte jeg og fik hende endnu en gang til at rødme: “Jo…” svarede hun. “Har du nogensinde prøvet at ride en pude?” spurgte jeg så og kunne se, at hun ikke vidste, hvad jeg mente. “Sådan her:” jeg tog min hovedpude, foldede den sammen på midten og satte mig overskrævs på den. “Det har jeg ikke prøvet, tror du det er dejligt?” “Du kunne jo prøve,” foreslog jeg og rakte hende puden. Jeg var bestemt ikke sikker på, om hun ville gøre det, men tro mig om hun ikke satte sig hen over den og begyndte at ride den. “Kan du lide det?” spurgte jeg. “Mmm, svarede hun og lukkede øjnene. “Du skulle da næsten også prøve uden trusser så.” “Hvis ikke du har noget imod,” sagde hun tøvende, “at jeg sidder på din pude uden?” Tværtimod, tænkte jeg, ville jeg nyde duften af hendes fisse bagefter. Hun rejste sig og lod kimonoen glide ned på gulvet. Så tog hun fat om kanten på sine trusser og skubbede dem ned på gulvet. Ved synet af hendes glatte fisse, fandt min hånd endnu en gang ned mellem mine ben. “Også din bh,” sagde jeg næsten bedende, mens jeg trak mine underbukser ned om knæene. I et enkelt tag fik hun nu også bh'en af og stod foran mig og ligner en ren uskyldighed med sin glatte fisse og de små faste bryster, som jeg havde sådan en lyst til at mærke på. 

Hun satte sig hen på puden og begyndte at ride den igen. Denne gang kunne jeg høre hende stønne, når hun gned underlivet frem og tilbage. “Er det godt?” spurgte jeg, og hun svarede med et inderligt: “Mmm ja!” Hun gned sig så smidigt, som havde hun gjort det på en rigtig pik. “Har du nogensinde haft noget oppe i dig?” spurgte jeg. Hun åbnede øjnene og så hen på mig, mens hun stadig red puden: “Min finger, ja,” svarede hun sagelig. “Ikke andet?” “Nej.” 

Jeg fik en tanke om at være den første, og det var måske ikke helt urealistisk. Det var som om, at hun var villig til at gøre, alt hvad jeg bad hende om, om så jeg ville have hende til at sætte sig på min store tykke pik. “Har du ikke haft lyst til at prøve en pik?” spurgte jeg mere ligefrem. Hun holdt op med at ride, men blev siddende på puden, der efterhånden var blevet helt flad: “Jo… måske.” Nu blev jeg utålmodig:  “Hold op med at rødme hele tiden,” sagde jeg, “du opføre sig som en lille tøs, det er helt naturligt at have lyst til pik.” Hun så hen på min pik og fugle mine bevægelser med hånden, når jeg gokkede den. 

“Tror du ikke, at det gør ondt?” spurgte hun ængsteligt. “Næ,” svarede jeg, “Ikke hvis man er forsigtig.” …  “men,” fortsatte jeg, “jeg tror at man skal prøve det for at kunne udtale sig helt præcist om det.” Hun nikkede. Da hun ikke sagde mere fortsatte jeg: “Ville du da gerne prøve?” Hun nikkede igen. “Min?” og igen. 

Mit hjerte hamrede. Jeg satte mig hen ved siden af hende. Hun så nervøst hen på mig med sine store blanke øjne. Jeg kyssede hende på kinden: “Det skal nok blive godt,” hviskede jeg hende ind i øret. Hun førte læberne hen mod mine og kyssede mig et par gange. Jeg førte derefter min hånd ned om hendes ryg og videre ned om hendes talje. “Er du okay?” spurgte jeg hende, og hun hviskede et hæst “ja,” mod mit øre: “Men mor og far må ikke vide noget,” sagde hun og lagde hovedet på min skulder. “Nej nej.” Den ene hånd førte jeg hen på hendes lår, og i det samme kunne jeg mærke, at hun spredte benene lidt fra hinanden. “Prøv at læg dig ned,” foreslog jeg og lod hende falde forover. Jeg kyssede hende på brystkassen og ned mellem hendes bryster. De var så dejlige små og faste, og jeg kyssede dem grådigt og lod læberne og tungen slutte sig om hendes stive nipels. Hun tog fat om mit hovede og ville have det længere ned. Jeg fortsatte ned mod maven, rundt om navlen og længere ned mellem hendes ben. Da jeg nåede til fissen skilte jeg hendes små lyserøde skamlæber med tommelfingrene  og lod tungen arbejde i regionen. Når jeg strejfede hendes klit, gav hun et hvin, men ellers nøjes hun med en stille summen, når tungen kørte rundt i cirkler oppe i hende. Mens jeg slikkede hende, førte jeg den ene tommelfinger længere og længere op i hende, til den til sidst forsvandt helt op i hendes varme saftige fisse. “Kan du lide det?” spurgte jeg og kunne fornemme på hende små elektriske ryk i kroppen, at det måtte være dejligt. 

Nu havde jeg efterhånden også givet min pik en god lang pause, så den var nu godt klar til at komme i aktion. Jeg kyssede mig igen den lange vej op ad hende dejlgie stamme krop, og da jeg igen så hende i øjnene, spurgte jeg, om det var nu? Det var det. Jeg lå allerede inde mellem hendes ben og kunne med hånden omkring pikskaftet finde vejen op. Startede med at gnide pikhovedet mod åbningen. Så stak jeg i ét tag pikhovedet op i hende og ud igen. Jeg kunne se på hendes ansigtsudtryk, at det kom lidt uventet, så da jeg gjorde det igen anden gang, advarede jeg hende på forhånd: “Nu gør jeg det igen,” sagde jeg og stak hovedet ind i hende og hold det deroppe. Efter noget tid førte jeg en del af skaftet op og lidt mere, til jeg til sidste nåede helt i bund. Det føltes så frækt at være trængt helt op i en teenagefisse. Hun var både meget varm og stram, så da jeg førte pikken ud igen, gjorde jeg det meget forsigtigt. Hun virkede dog til at kunne lide det, så jeg gav den en omgang mere, til den igen gik i bund. Og endnu en gang trak jeg den tilbage, men stoppede ikke før jeg igen stak den ind. Denne gang i et hurtig hug. “Åh!” stønnede hun højlydt, og jeg blev lidt forskrækket, indtil jeg kunne se, at det kun var i ren nydelse. Hendes øjne var lukket godt sammen, og hun bed sig i læben, mens jeg gav hende et par hug mere direkte op i fissen. “Kan du lide det sådan?” spurgte jeg, og hun bekræftede det med et skingert: “Ja!” 

Jeg blev derfor ved med at give hende nogle gode hug og gjorde dem kun hårde og hårde for hver gang. For bedre at kunne komme til satte jeg mig op på knæ, skubbede hende frem og løftede hende lidt op. For hvert hug kunne jeg i denne position se, hvordan hendes bryster  gav sig til at gynge. Jeg gav hende nogle dybe hug, der virkelig satte gang i hendes støn. Snart kunne jeg mærke, at jeg ikke kunne holde ret meget mere. Jeg gav hende nogle hårde hug til sidst og trak mig derefter ud. Jeg kunne mærke, at jeg var  så tæt på at komme, at jeg ikke ville kunne holde den tilbage. Jeg tog derfor fat om pikken og spillede den af ud over hendes mave. Caroline blev bare liggende og så på, mens min sperm lagde sig som guirlander over hende. Heller ikke det lod hun sig påvirke af.

Da den stoppede med at sprøjte, og roen havde lagt sig over os, kunne jeg høre mor og far gå rundt nedenunder. Caroline blev liggende smurt ind i min sæd, og jeg rejste mig derfor og tog et håndklæde, der lå på gulvet. Da jeg tørrede hendes mave af, begyndte hun at grine. Jeg grinede med, mens jeg fjernede de sidste spor fra hendes varme maveskind.  Til sidst tørrede jeg også min pik af og smed håndklædet tilbage på gulvet. Caroline rullede en omgang på sengen,  så der var plads til en ekstra: “Kom og læg dig lidt,” sagde hun. Længe lå vi sådan, bror og søster, og grinede, mens mor og far gik uvidende rundt nede i stuen.

Caroline - min lillesøster på 15
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 65 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.