BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der er nu gået et par år. Mor har heldigvis ikke fundet en kæreste endnu, men jeg er også god til at holde hende i ilden, så ikke hun føler at hun mangler noget. Hun er dog begyndt at tale om, at jeg snart skal finde en kæreste, og hvem ved om det er lige på trapperne.

Jeg er startet i 1G og vi har fået en ny pige i klassen. Hun hedder Julie, og hun og hendes mor Ane er flyttet hertil fra Grønland, vist nok mest p. gr.af en voldelig og fordrukken far. Julie er en smuk pige, naturligvis med grønlandske træk, hvilket blot gør hende endnu smukkere i mine øjne. Hun er lille og spinkel med kulsort hår og de mørkeste øjne jeg nogensinde har set.

SEX I DAG?

Hendes slanke figur, lille pariserrøv og små bryster tiltaler mig meget. Jeg har endnu kun haft erfaring med min mor, og underligt nok er Julie hendes diametrale modsætning. Desværre har de andre i klassen, specielt pigerne ikke taget så godt imod Julie, men heldigvis har vi 2 fundet sammen som rigtigt gode venner.

Første gang jeg så Julies mor kunne jeg godt se, hvor hun havde sin skønhed fra. Ane er næsten en 26 år ældre kopi af Julie, men jeg kan godt se, at hun har været meget igennem. Der er et sørgmodigt glimt i hendes øjne, så jeg forslog at de skulle komme en tur hjem og besøge os. Så kunne Ane og mor får en god snak.

Det endte med at mor og Ane blev rigtig gode veninder, hvilket både Julie og jeg var meget glade for. Vi aftalte, at vi alle 4 skulle tage på en uges sommerferie i Skagen. Mor og Ane skulle dele udgifterne, og da ingen af dem havde så mange penge, endte det med at vi lejede et lille ældre sommerhus syd for Skagen.

Julie og jeg var endnu ikke kommet så langt, at vi var blevet kærester, men vort venskab blev dog stærkere og stærkere for hver dag der gik, og jeg glædede mig helt vildt meget til at skulle på ferie sammen med de andre 3. Mit og mors samvær var også blevet mindre, jo mere tid jeg tilbragte sammen med Julie, og Ane var også begyndt at besøge mor meget.

Endelig oprandt dagen. Vi kørte nordpå fredag over middag, og gjorde kun lige holdt for at få lidt at spise undervejs. Vi ankom sidst på eftermiddagen til et hyggeligt lille sommerhus, som lå helt ud til vandet og meget ugenert. Der var kun en stue med køkken, et badeværelse samt 2 værelser, men det skulle nu nok blive hyggeligt alligevel.

Mor hentede noget Takeaway i Skagen mens vi andre pakkede ud. Mor og Ane fik soveværelset mens Julie og jeg skulle sove i det lille gæsteværelse med køjeseng. Da mor kom tilbage, fik vi noget at spise og der røg også lige en flaske vin ned. Vi satte os så til at spille lidt kort og hygge os, hvilket kom til at koste endnu en flaske vin.

Julie og jeg besluttede os for at gå i seng. Det havde været en lang dag og vi var begge trætte. Jeg ved ikke om det var vinen eller stemningen, der gjorde det, men da vi var færdige på toilettet og skulle i seng, smed Julie alt tøjet og kravlede op i den øverste køje. Jeg skyndte mig også at få mit tøj af, men synet af hendes små bryster og glatbarberede fisse havde gjort sin indvirkning på min pik.

Julie flækkede i grin da hun så hvordan jeg forsøgte af skjule min rejsning. ”Nå, du kunne åbenbart godt lide at mig nøgen. Bare rolig, mor og jeg er vandt til nøgenhed hjemme.” Jeg rødmede og fik fremstammet ”Øh … det er mor og jeg også”. Julie sendte mig et underfundigt blik, hvorefter vi sagde godnat og lagde os til at sove.

Jeg vågnede et par timer senere ved lyden af nogle svage klynkelyde. Jeg kunne ikke lige bestemme hvor de kom fra og besluttede mig til at stå op og kigge efter. Jeg kunne se at døren til soveværelset stod på klem, så jeg gik hen og lurede derind. Jeg fik noget af en overraskelse, da jeg så mor og Ane ligge i en 69’er i færd med at slikke hinanden.

Jeg stod helt lamslået og nød det smukke syn. Min pik rejste sig i al dens pragt, og jeg begyndte stille at gnide den. Pludselig mærkede jeg et par små bryster trykke sig imod min ryg. Jeg vendte mig om og så Jules stå bagved mig. Hun gjorde tegn til at jeg skulle være stille, hvorefter hun tog fat i min pik og fortsatte hvor jeg havde sluppet.

Vi stod nu begge 2 og betragtede hvordan vores mødre fik slikke hinanden til en orgasme, som de begge måtte anstrenge sig for ikke at blive for højlydt. De lagde sig nu begge til at sove, og Julie og jeg listede tilbage til vores værelse.

”Puha, det var noget af en overraskelse” hviskede jeg til Julie. ”Næh, jeg er nu ikke så overrasket. Jeg vidste godt at mor er bifil og jeg forstår da godt at hun er faldet for din flotte mor.” hviskede Julie tilbage. Jeg kiggede på hende. ”Hvordan kunne du vide det. Din mor har da ingen pigekæreste?” spurgte jeg lidt dumt.

Julie bed sig i læben. ”Lov mig at det bliver imellem os, men mor og jeg har faktisk været sammen ret mange gange, efter at vi flyttede herned.” Nu var det min tur til at bide mig i læben. Jeg vidste ikke om jeg skulle afsløre mit og mors forhold, men nu da Julie havde været så åbenhjertig tog jeg mig sammen.

”Det har mor og jeg også i de sidste par år”. Julie måtte holde sig for munden for at kvæle et grin. ”Det havde jeg da luret på den måde i er sammen på, og selvfølgelig kunne din mor ikke holde sig fra den lækre pik, du render rundt med.” Hun havde nu taget et fast greb omkring min pik.

Julie fik et frækt glimt i øjnene. ”Jeg er blevet liderlig af alt det her. Skal vi ikke gå ind til dem og se om de har lyst til at fortsætte sammen med os.” Jeg kiggede forskrækket på hende. ”Jamen … det kan vi da ikke bare sådan lige… ”

”Jo da, selvfølgelig kan vi det. I Grønland er vi vandt til at deles om tingene, og jeg tror at mor snart trænger til en dejlig, stiv pik, og så kan jeg jo være sammen med din lækre mor.” Julies leg med min pik havde snart fået alt sund fornuft til at forsvinde ud af mit hoved, så jeg rejste mig resolut og trak hende med mig.

Vi listede ind i soveværelset hvor vi forsigtigt trak deres dyner væk. De havde vist fået lidt mere vin, efter at vi var gået, for de sov begge tungt. Jeg kunne svagt se Anes lille spinkle krop i måneskinnet som faldt ind ad vinduet. Hendes små bryster så lækre ud, og jeg kunne se, at hun også var glat.

Julie var allerede kravlet op imellem mors ben, som hun forsigtigt fik lidt mere fra hinanden og jeg skyndte mig at gøre det samme hos Ane. Vi kiggede kort på hinanden. Julie nikkede og så dykkede vi ned og begravede vores tunger i de to lækre fisser.

Ingen af vores mødre vågnede lige med det samme, men de begyndte begge at klynke og vride sig, imens vores tunger legede med deres skamlæber og klitoris. Mor var den første der vågnede. Hun rejste forskrækket overkroppen og kigge ned imellem sine ben, hvor Julies frække ansigt kiggede op på hende, glinsende af hendes fissesafter.

Da mor så kiggede over på mig, vågnede Ane, for blot at se mit smilende, glinsende ansigt imellem hendes ben. Mor var den første som fattede sig. Hun lagde sig tilbage, spredte benene endnu mere og tog et fast tag i Julies nakke. ”Åh ja, min skat … slik mig. Det er så godt.”

Nu var Ane også vågen og havde forstået situationen. Hun rakte ned efter mg og trak mig op over hendes lille krop. Hun tog fat i min pik og styrede den hen til sin fisse. Jeg trængte ubesværet op i hendes våde, stramme fisse, hvorefter hun lagde sine ben omkring mine hofter og låste mig fast. ”Knep mig, min dreng … Åh gud hvor jeg har trængt til pik” stønnede hun mens jeg begyndte at køre min pik ud og ind i hende.

Jeg kunne høre, at Julie gjorde et godt stykke arbejde imellem mors ben, for mor stønnede mere og mere, alt imens min pik bankede ud og ind af Ane. Jeg kunne høre på mors små velkendte hvin, at hun var ved at være tæt på, og så udstødte hun et halvkvalt skrig mens hendes krop sitrede i en stor orgasme.

Ane var også ved at være tæt på og da hun med sine ben pressede mig helt i bund i hendes fisse, samtidig med at orgasmen bælgede igennem hende, fik jeg udløsning. Jeg pumpede min sperm dybt inde i Julies mor, mens hun nærmest krampede. Totalt færdig trak jeg mig ud af hende og faldt sammen på sengen.

Julie smed sig ved siden af mig og gav mig et dybt tungekys. Det var faktisk første gang vi rigtigt kyssede, og pludselig kunne jeg så humoren i det hele. Halvkvalt af grin fik jeg fremstammet ”Ja, hvem havde troet at jeg skulle kneppe din mor før jeg kneppede dig.” hvortil Julie grinende svarede ”Jamen, jeg har jo fortalt dig at vi Grønlændere gerne vil dele med hinanden.”

Nu knækkede vi alle 4 sammen af grin. Mor og Ane gav både Julie og mig et kys, og så blev iv bedt om at gå ind til os selv igen, så de kunne få sovet ud. Hånd i hånd gik vi ind og lagde os i den samme køje. Heldigvis var min pik snart klar igen, så inden vi faldt i søvn, fik jeg den skønneste udløsning i Julies lille, stramme fisse.

Da vi næste morgen gik nøgne ud i køkkenet, var mor og Ane, ligeledes helt nøgne allerede i gang med at forberede morgenkaffen, og vi satte os for at planlægge den kommende uge, som helt givet har fået en hel anden dimension nu.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.