BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mor tog min hånd og sammen gik vi ind i soveværelset. Mor lagde sig på ryggen midt i sengen og spredte sin lange ben ud til siden. ”Læg dig med ansigtet imellem mine ben, så skal jeg vise dig noget.” Mor smilte frækt til mig, og jeg skyndte mig at lægge mig imellem benene.

Mor tog sine hænder ned imellem benene, og med fingrene tog hun fat i sine skamlæber og trak dem til side. ”Se nu godt efter, min skat. Den lille hårde knop øverst i min fisse er min klitoris. Den skal behandles forsigtigt for den er meget følsom. Prøv at stikke din tunge ud og slik på den.”

SEX I DAG?

Jeg satte min tunge imod mors klit og slikke lige så stille. Mor stønnede lidt og begyndte at vride sig. ”Prøv at dække den med din mund og sug lige så stille på den”. Mor stønnede da jeg omsluttede hendes klit og sugede den ind i munden.

”Nu åbner du munden og sætter den over mine skamlæber og suger, mens du leger med din tunge på klitten”. Jeg sugede nu mors skamlæber imens min tunge drillende legede med hendes meget stive klit. Mor klynkede og vred sig under min behandling og til sidst trak hun mit ansigt væk.

”Det er du rigtig god til, skat.” sagde mors, mens hun vendte sig rundt, så hun nu stod på alle fire, med sin dejlige røv lige op i mit ansigt. ”Nu skal du slikke mig fra fissen og op til røvhullet og tilbage igen”. Jeg begyndte omgående at slikke hende, og da min tunge ramte hendes lille bagerste hul, skælvede mors krop.

Efter at have slikke lidt blev jeg mere modig. Da jeg kom op til røvhullet, gjorde jeg min tunge stiv og stak den op i mors lille hul. Mor gav et lille hvin fra sig da min tunge trængte op hende. Hun stak en arm bagud og pressede mit ansigt imod sig, imens hun begyndte at rotere med røven.

Jeg begyndte nu at kneppe mors lille hul med min tunge, og jeg kunne mærke at hun slappede mere og mere af. Min pik var efterhånden blevet stiv igen, og jeg kunne mærke prespermen dryppe fra den. Men min ene hånd kørte jeg noget af prespermen rundt på pikken, så den var godt smurt ind.

Mor havde lagt overkroppen ned på sengen, og var i gang med at spille sin fisse med den ene hånd, mens hun stønnede og småklynkede hele tide. Nu tænkte jeg at jeg måtte vise lidt initiativ så jeg satte mig på knæ bagved mor og satte pikhovedet hen til hendes lille hul.

Forsigtigt pressede jeg min våde pik imod hullet. Mor kiggede over skulderen og så mig dybt i øjnene. Hun nikkede langsomt til mig, og så pressede jeg mit hoved ind i varmen. Mor stønnede da min pik gled op bagi hende, og da jeg var kommet helt i bund i hendes røv, kunne jeg mærke, hvordan hun begyndte at massere min pik med hendes muskler.

Det var en vidunderlig fornemmelse at mærke det stramme hul omkring min pik. Jeg begyndte nu at støde pikken ud og ind af mor, mens hun fortsatte med at onanere på sig selv. Jeg blev nødt til at tage godt fat i mors hofter, for hun vred og vendte sig mens jeg kneppede hende.

Nu mærkede jeg hvordan mors næsten stivnede, og hendes muskler trak sig sammen omkring min pik. Jeg stødte den hårdt i bunde i hende og så gav hun et skrig fra sig. Hendes krop begyndte nu at skælve. ”Ååhhhhh skat, jeg kommer ………. jeg kommer…… ……. sprøjt i mig” stønnede mor, og så tømte jeg min pik oppe i hendes røv samtidig med at hendes fisse sprøjtede ud over hendes hånd.

Jeg pumpede og pumpede min sperm op i hende. Det var som om at min udløsning ingen ende ville tage, og det sortnede helt for mine øjne. Da min udløsning endelig ebbede ud, faldt jeg udmatte ned over mors krop. Min pik var stadigvæk oppe i mors røv og jeg kunne mærke hvordan hendes underliv stadigvæk krampede mens hendes orgasme langsomt aftog.

Jeg trak nu min efterhånden slappe pik ud af mor. Jeg bøjede mig ned og satte munden imod hendes røv, hvor min sperm langsomt var begyndt at sive ud. Mor begyndte af presse med sine muskler og så væltede spermen ud af hende og ind i min mund. Jeg havde smagt min egen sperm før, men aldrig fået den serveret af en lækker røv.

Nu smed mor sig på ryggen og jeg kravlede op og lagde mig ved siden af hende. Mor vendte sig imod mig og gav mig et vådt tungekys. Smilende sagde hun ”Tak, min lille skat. Det var den vildeste orgasme jeg nogen sinde har oplevet.” ”Selv tak, mor” smilede jeg tilbage og så trak vi dynen over os og lagde os til at sove i den våde, varme seng.

Jeg vågnede ved at mor rejste sig op. ”Kom med, skat. Der er noget mere jeg gerne vil vise dig.” Mor trak mig op ad sengen og ud på badeværelset. Hun satte sig på toilet sædet med spredte ben. ”Sæt dig foran mig” sagde hun mens hun trak ud i skamlæberne. ”Kan du se det lille hul lige under min klit? Prøv at slikke lidt på det”.

Igen satte jeg tunge imod hendes skønne fisse og begyndte forsigtigt at lege med det lille hul med min tunge. Nu lød der et sagte støn fra mor, og så fossede hendes pis ud af hullet. Jeg blev lidt overrasket, mens satte så munden omkring fissen og begyndte at drikke den skønne nektar.

Nu bad mor mig om at jeg skulle lægge mig på gulvet, hvorefter hun skrævede over mig og fortsatte med at pisse. Det dejlige varme urin plaskede ud over min krop, mens jeg havde det skønneste syn til min mors flotte bryster, som hang og svingede over mig.

Da mor havde pisset færdig sænkede hun sit underliv ned over mig imens hun styrede min stive pik op i sin fisse. Med et suk sank hun ned over mig og pikke gled helt i bund. Hun sad nu stille og masserede min pik med sine muskler, mens jeg begyndte at kæle for hendes bryster.

Mor begyndte nu at ride mig, så hendes bryster hoppede op og ned. Hun kælede for mine brystvorter mens hendes ridt blev vildere og vildere. Jeg kunne mækre at jeg også var godt pistrængende, så jeg besluttede mig for at give lidt igen.

Samtidig med at min pik gled ud og ind af mors fisse, begyndte jeg at pisse. Det varme pis sprøjtede op i mor, og ud af hendes fisse. Mor var helt i ekstase og lige inden hun fik orgasme løftede hun sig af mig og skrævede over mit ansigt mens hun gned vildt på fissen, og så kom hun i en kæmpe sprøjteorgasme som ramte mig i ansigtet, samtidig med at min pik stadigvæk pissede op ad hendes røv.

Mor lagde sig nu ned over mig, så vores tilsølede kroppe gned imod hinanden, mens hun slikkede mit ansigt rent. Så vendte hun sig rundt og sænkede sin fisse ned over mit ansigt, samtidig med at hendes varme mund omsluttede min stive pik.

Jeg slikkede stille min mors fisse, mens jeg kunne mærke hvordan hendes mund suge på min pik, mens hendes tunge spillede omkring pikhovedet. Hendes hænder legede med mine nosser, trak i dem og kælede for dem, og da hun så fandt mit røvhul med en finger, måtte jeg overgive mig.

Min pik pumpede en ordentlig ladning sperm ind i mors mund. Jeg kunne høre hvordan hun sank spermen i takt med at den blev pumpet ud. Da jeg var helt tømt, beholdt hun min pik i munden, indtil den var blevet helt slap.

Mor vendte sig nu rundt og satte sig på min mave. Hendes smukke ansigt flækkede i et grin. ”Nu er det da vist på tide, at vi 2 tager et bad og får noget at spise. Du er godt nok en lærenem knægt” og så bøjede hun sig ned over mig og gav mig et kys.

Da vi havde været i bad, og sad nøgne i køkkenet med en skive brød kiggede mor på mig. ”Det har været en helt fantastisk oplevelse, min skat, og jeg håber vi får mange flere af dem, men vi skal love hinanden, at det for det første er vores hemmelighed, og for det andet, at vi også skal leve vores liv ved siden af dette.”

Hun fortsatte ”Hvis du eller jeg finder en kæreste så stopper vi, men i den mellemliggende tid synes jeg bare, at vi skal nyde hinanden når der er tid til det.”

Jeg kiggede varmt tilbage på hende ”Naturligvis, mor … og under alle omstændigheder vil jeg altid elske dig.”

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.