BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De næste dage forløb stille og roligt, selvfølgelig var pigerne i poolen, og de hyggede sig da også med hinanden. Jeg fik opsporet min kusine Nadja som jeg ringede til, hun blev vild overrasket da hun hørte hvem det var. Svend! Hold da op hvor er det længe siden, jeg havde aldrig regnet med at høre fra dig igen efter det du ved nok. Nej, det er også rigtig mange år siden… Ja det er ved at være 37 år siden, sikke en ballade, har du aldrig tænkt over det siden, spurgte hun. Jo selvfølgelig har jeg det svarede jeg, det ville da være mærkeligt andet. Mine tanker fløj endnu en gang tilbage til en sommerdag for meget længe siden, mens hun fortsatte med at fortælle om hvad der siden var sket.

Jeg var lige fyldt 21, som så ofte før var jeg taget på besøg hos min onkel og moster, det var dog kun Lise og Nadja der var hjemme, de gamle er på weekendtur sagde Lise da jeg kom. Men mig og Nadja er da hjemme, Lise havde åbnet døren i bikini, hun så faktisk brandgodt ud, hendes bryster var rimeligt store og faste, taljen smal, hofterne lidt brede, og røven var fyldig men fast. Her kunne man i sandhed tale om timeglas figur. Kom med ud i haven og hils på Nadja, vi ligger og slikker solskin, det kan være du også vil slikke noget sagde hun med et frækt smil. Siden jeg første gang havde kneppet dem begge, havde vi jævnligt dyrket sex sammen også alle tre på en gang.

SEX I DAG?

De sidste par gange havde det dog kun været Nadja og mig der havde kneppet, Lise havde fået et kæreste, men hun var jo udmærket klar over hvad hendes søster og jeg havde lavet. Jeg fulgte med om i baghaven, Nadja lå nøgen på en solseng med lukkede øjne, til trods for hun kun lige var fyldt 15 var hun mere buttet end sin søster, hun havde fået store bryster, de hang lidt ud til siden, hofterne og røven noget bredere end Lises, en mørk dusk mellem de lidt kraftige lår fuldendte billedet af en erotisk buttet ung pige. Nadja, Svend er kommet på besøg råbte Lise da vi trådte ud af terrassedøren.

Nadja satte sig op, åh! Hej Svend, det var da hyggeligt, hun svingede benene ud over kanten og satte sig med let spredte ben, jeg fortalte Svend at vi slikkede sol sagde Lise mens hun begyndte at tage sin bikini af, jeg synes han ligner en der også trænger til at slikke noget fortsatte hun frækt. Hun trak bikinitrusserne ned, bukkede sig frem, røven vendte lige mod mig, der var fri udsigt til den fuldstændig glatbarberede fisse, min pik voksede i bukserne ved synet kunne jeg mærke, kom nu med hen og sæt dig sagde hun og smed trusserne lige i ansigtet på mig, instinktivt greb jeg dem med den ene hånd, de duftede af fugtig fisse, jeg holdt uhæmmet rejsegilde i bukserne.

 Har du lyst til noget spurgte Nadja da jeg satte mig ved siden af hende, jeg havde stadig Lises trusser i hånden. Det kunne være skønt med noget at køle af på svarede jeg, jeg finder noget koldt til os, Lise forsvandt inde i huset. Der er vist andet der trænger til at køle af, Nadja lagde en hånd på min voldsomt stive pik, jeg slap trusserne og lod hånden glide over hendes bryster, Nadja var i fuld gang med at åbne mine tyde sommerbukser, hun trak pikken frem, mmmmm hun bukkede sig og tog den i munden, læberne kørte op og ned over den, jeg lagde en hånd på hendes nakke og fulgte hovedets bevægelser op og ned.

Lise kom tilbage med en bakke med kold hvidvin og sodavand, jeg vidste jo ikke hvad du havde lyst til, smilte hun, men det er åbenbart ikke noget at drikke lige nu kan jeg se. Hun satte sig i en stol og skænkede vin i tre glas. Jeg trak Nadja væk fra min pik, jeg sprøjter sgu hvis du bliver ved stønnede jeg, ja og, spurgte hun, hun skulle lige til at fortsætte. Og det er for tidligt, jeg skal da mærke noget fisse, jeg lod min hånde glide mellem hendes lår, fissen var varm og våd, Lise sad med blanke øjne og fulgte med, jeg satte mig ned på knæ, sprede Nadjas ben og pressede munden mod den behårede fisse, jeg skilte hendes skamlæber med fingrene og slikkede med bred tunge op mellem dem. Uhmmm det er lige så godt som det plejer gispede hun.

Heldigvis lå huset for enden af en blind villavej, haven omkranset at gamle træer og buske, så ingen naboer lige ved siden af. Nadja stønnede mere og mere højlydt, jeg blev mere grådig som hendes fisse blev vådere, jeg sugede hendes klit ind i munden og stak to fingre op og pressede dem mod hendes g-punkt. Åhhh jaaaaa, hun kastede hovedet tilbage og skreg højt da fissen gik på hende. Nu skal jeg altså have sperm sagde hun, så er du nødt til at vente med at få fisse på pikken til senere, hun hev mig op at stå og suttede og sugede på min pik som en besat. Lise sad med en hånd i skridtet og spillede sin fisse imens, uh hvor er i frække sukkede hun dybt.

Jeg tog er fast greb i Nadjas hår, så tag det da, jeg pressede pikken helt ind til roden og lod den sprøjte direkte ned i halsen på hende mens jeg holdt hendes mund presset hent ned over min dunkende sprøjtede pik. Ahhhhhh ohh gud gispede hun og hev efter luft før munden igen lukkedes omkring pikken, hun sugede mig fuldstændig tom uden at spilde så meget som en dråbe. Mmmmm det var en god start sagde hun og slikkede sig om munden. Lise sad stadig med fingrene og legede med den nøgne fisse, jeg trak mine bukser helt af og smed t-shirten. Jeg tog et glas vin og drak det i en slurk, jeg kunne da godt slikke lidt mere, sagde jeg og lagde mig på knæ foran Lise.

Det må du altså ikke begyndte hun, jeg fjernede hendes hånd og lod tungen glide op over den glatte revne. Stop Svend! Jeg har altså en kæreste nu, Svend stop nu, ohhhh du må ikke, Lise stønnede ordene ud, det går ikke, uhhhhh altså åhhhhh hun pressede sin fisse op mod min tunge, åhhhh for helvede hulkede hun. Min pik begyndte at røre på sig, en hånd greb om den og begyndte at spille den stiv, det var Nadja der var kommet hen til os, hun sad ved min side og gned kraftigt på pikken med en hånd i skridtet på sig selv.

Jeg blev simpelt hen nødt til at få noget fisse på min nu helt stive pik, jeg rettede mig op, satte pikken mod Lises fisse og stødte den i bund, åhhhh neeeej Svend du må ikke, Lise så på mig med bedende øjne, uhhhmm stooop, ohhhh stooop, hendes øjne var blanke, den våde fisse og det liderlige udtryk i hendes blik sagde mig at jeg roligt kunne fortsætte. Jeg kneppede hende nu hårdt, stødte pikken i bund hver gang, ohhhh gud neeiii, åhhhh så knep mig da for helvede skreg hun. Hun gled længere ud på stolen og pressede fissen mod min pik, jaaaa jaaaaa, jeg kommer hylede Lise, det var kun fordi hun var spiddet på min pik hun ikke gled ned af stolen da hun kastede kroppen tilbage og skreg sin orgasme ud.

Jeg stødte pikken hårdt i bund et par gange mere mens Lises fisse klemte omkring den, med et dyrisk brøl spermede jeg langt op i den våde fisse, uhhhh neeej skreg hun, du må ikke komme op i mig, det var alt for sent, min pik pumpede den ene stråle fed sperm efter den anden ind i hende. Jeg trak pikken ud, Nadja der sad lige ved siden af, lukkede hurtigt munden omkring den og sugede de sidste rester i sig. Nej nej nej, det er bare ikke så godt det her hulkede Lise, hun rejste sig og løb ind på badeværelset.

Hvad går der af hende spurgte jeg, hun er holdt op med at tage p-piller sagde Nadja fordi hende og kæresten vil prøve om de kan få en lille. Shit det burde hun da have sagt røg det ud af mig, jamen tror du ikke det var det hun forsøgte, Nadja så på mig, men jeg tager stadig mine p-piller, hun lagde hånden på min pik.

Tre måneder senere modtog mine forældre og jeg invitation til bryllup, Lise skulle giftes med Tom som hendes kæreste hed. Festen skulle holdes i haven, der var vel omkring 50 mennesker samlet i det store telt der var sat op. Vi havde været i kirke, brudgommen ventede spændt da døren gik op og Lise trådte ind med sin far ved sin side, hun var meget smuk i den hvide brudekjole, dog så hendes mave lidt tykkere ud end sidst jeg havde set hende for et par måneder siden. Men nu var festen i gang, spisningen var overstået, det var tid til brudevalsen, der blev klappet, sokker og slips blev klippet som det sig hør og bør, herefter begyndte dansen. Jeg bød Lise op til dans, lige da vi var gået i gang sluttede nummeret der blev spillet, det næste nummer var mere en sjæler, jeg lagde armen omkring hende og holdt hende tæt ind til mig, jeg kunne nu tydeligt mærke hendes mave der bulede en lille smule ud.

Jeg kiggede hende i øjnene, ja sagde hun, jeg er gravid, jeg er 12-13 uger henne mener lægen. Hun kiggede indgående efter min reaktion, den udeblev heller ikke, jeg må have lignet en fisk der var trukket på land, hvad, hvem, tillykke stammede jeg. Det ved jeg jo af gode grunde ikke sagde hun, men det kommer til at være Toms barn, hun kiggede alvorligt på mig, det forstår du godt ikke? Jo selvfølgelig, men det kan det vel også sagtens være sagde jeg, måske svarede hun, det kommer an på om lægen har gættet rigtigt. Kommer an på? Ja for hvis lægen har ret, så kan det ikke være Tom, der var han 3 uger i udlandet med sit arbejde, og der var kun en der kneppede mig i den periode.

Har du fortalt ham det spurgte jeg, nej og han skal heller aldrig have det at vide Svend, jeg har heller ikke fortalt ham præcis hvor langt lægen mener jeg er henne, så han er overbevist om at det er ham der har gjort mig gravid. Vi skal lige snakke lidt mere senere sagde hun da musikken stoppede igen. Jeg bukkede og takkede for dansen. Lise fortsatte med at danse med de mandlige gæster der alle gerne ville have en svingom med bruden. Nadja og jeg var også ude og danse, hun pressede underlivet mod mig og hviskede i mit øre, jeg kunne godt trænge til noget pik, farmand. Jeg holdt hende lidt ud fra mig, pas nu på hvad du siger svarede jeg.

Som festen skred frem, forsvandt flere og flere af gæsterne, dem der var tilbage var efterhånden berusede alle sammen, brudgommen lå på en solseng og sov. Lise kom hen til mig, følg lige med ind sagde hun, vi gik ind på hendes fars kontor, hun lukkede døren, du må love mig aldrig at nævne det for nogen Svend, men jeg er sikker på at det er dit barn i min mave. Jeg lagde en hånd på hendes mave, jeg lovede højt og helligt at det aldrig ville komme fra mig hvis det nogensinde skulle slippe ud. Der er kun dig og Nadja der ved det sagde hun, Nadja skal nok tie, det er jeg ikke et sekund i tvivl om.

Fint så vil det aldrig komme ud sagde jeg, jeg tog om hende og trykkede hende mod mig, jeg har slet ikke fået et kys af bruden, sagde jeg og trykkede munden mod hendes, min tunge trængte inde mellem hendes læber, mmmmm Lise små sukkede, stop nu Svend. Min hånd var gledet ned mellem hendes ben, jeg trak hendes kjole op, Svend nu må du stoppe, hun lænede sig op ad skrivebordet, vi kan ikke, ikke på min bryllupsdag stønnede hun da mine fingre ramte hendes fisse, trusserne var gennemblødt. Jeg løftede hende op på kanten af bordet, en sidste gang Lise, bare en sidste gang, jeg åbnede lynlåsen i mine bukser og trak min stive pik frem, hun lænede sig tilbage, jeg holdt trussekanten til side og trængte op i hende.

Uhhhhh jaaaa, jeg har elsket den pik siden første gang vi kneppede, stønnede hun og stødte røven længere frem mod mig, mine hænder gled op over hendes lidt runde mave selvom den stadig var flad syntes jeg den var meget rund i forhold til normalt, hun var så våd og lækker, pikken glinsede af fissesaft, det smaskede mens jeg kneppede hende hårdt i lange stød. Åhhhh jeg komme, et lille skrig forlod hendes mund, ¨hendes fisse trak sig sammen om min pik i det samme som jeg lod den sprøjte. Døren blev åbnet. Hvad i alverden! Moster stod som forstenet, hvad fanden har i gang i råbte hun og smækkede døren bag sig. Det var sidste gang jeg så Lise og Nadja, min moster var rasende og sagde jeg ikke var velkommen i deres hjem mere, og jeg skulle holde mig fra Lise og Nadja, hvis jeg gjorde det, skulle hun lade være med at fortælle mine forældre, Tom eller andre noget, men nu skulle jeg gå og aldrig komme tilbage.

Lise har fortalt mig hvad der skete den dag til hendes bryllup, men nu er det jo så mange år siden og ingen af vores forældre lever mere hørte jeg Nadja sige. Ja det er rigtigt svarede jeg, det er også derfor jeg har kontaktet dig, jeg vil gerne invitere jer alle til bryllup, men jeg har ikke Lises adresse. Nadja blev tavs et øjeblik… Jamen, har du ikke hørt det sagde hun, hørt hvad? Lise og Tom blev dræbt i en trafikulykke kort tid efter mor var død. Jeg blev helt lammet indvendig, Line var heldigvis ikke med i bilen, hun boede hos mig fra hun var 12 fortsatte hun, det kørte rundt i mit hoved, Lise har ikke været mere end 33 på det tidspunkt, Line sagde jeg undrende. Ja Lises pige, hun og Tom fik ikke flere børn selvom de prøvede ihærdigt.

Jamen, jeg var helt rundt på gulvet. Line er gift, hun bor i Østrig sammen med hendes mand, han er forsvarsadvokat, jeg kan sende dig et billede af dem alle tre, Line fik en lille pige for fire år siden og hun venter sig igen nu. Vi snakkede sammen yderligere en times tid, inden vi sluttede samtalen. Nadja havde fortalt at hun var fraskilt og levede det glade single liv for øjeblikket, men hun ville allerede nu gerne sige ja tak til invitationen. Kort tid efter vi havde sagt farvel kom der en mms, en meget maskulin mand stod sammen med en smuk kvinde med struttende mave, og den mest bedårende lille pige. Jeg var ikke et sekund i tvivl om hvem der var mor til kvinden på billedet, hun havde arvet så mange træk fra Lise. Der har hun været heldig tænkte jeg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.