BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kim og jeg var gået i seng efter Knud og Elly havde været på besøg, vi havde elsket og Kim lå nu i ske og var døset hen, tankerne buldrede rundt i mit hoved jeg kunne ikke falde i søvn, men blev ved at tænke tilbage på den dag ved mine kusiner.

Jeg sad stadig på gulvet og slikkede Lises fisse dybt og inderligt, jeg fandt virkelig nydelse i smagen af fisse og kunne næsten ikke stoppe igen, selv da Lise med en lille skrig krampede sammen blev jeg ved at slikke hendes safter i mig. Ihhhhh nu må du altså stoppe klynkede hun og trak mit ansigt væk fra hendes våde skræv. Det var superdejligt for mig stønnede hun, også mig sagde jeg helt stakåndet, jeg havde næsten glemt at trække vejret til sidst. Jeg ved altså ikke om jeg tør sagde hun og kiggede på min stive pik efter jeg havde sat mig op ved siden af hende. Hun tog fat om pikken, og gned hånden prøvende op og ned.

SEX I DAG?

Min pik dunkede voldsomt, Lise bukkede sig ned mod den, pikhovedet glinsede af presperm, der siver noget ud af den sagde hun og kiggede op på mig, ja det kommer altid et stykke tid inden den sprøjter svarede jeg. Sprøjter den så om lidt, hun kiggede på pikken i sin hånd, jeg tror ikke det varer så længe stønnede jeg, hun sad stadig og spillede den. Langsomt nærmede hun sig, tungespidsen ramte spidsen af pikhovedet, arrrrhhh en stor stråle sperm stod ud af den og ramte hende lige i ansigtet, hun trak forskrækket hovedet tilbage og stoppede håndens bevægelser. Jeg greb om hendes hånd og spillede den voldsomt op og ned mens store sprøjt stod ud af den.

Lise kiggede på spermen der havde sprøjtet hele vejen op ad min mave og brystkasse, hold da op en masse der kom ud af den, hun slikkede sig lidt om munden, en lille klat fulgte med ind i hendes mund, hun smagte ligesom lidt på det, det smager lidt af salt sagde hun, og lod en finger glide over hendes kind og fangede lidt mere og stak fingeren i munden og slikkede den ren. Min pik stor stadig lige i vejret, den havde næsten ikke tabt noget af stivheden. Lise bukkede sig og tog den i munden, mmmm hun suttede nu op og ned over den, løftede hovedet, det er da slet ikke ulækker Svend, det føler faktisk lidt frækt, jeg kan mærke det helt ned mellem mine ben.

Hun suttede igen på pikken et stykke tid inden jeg forsigtigt spurgte, skal vi også prøve at bolle, altså sådan lige som i bladet. Lise satte sig op, jeg har altså hørt det gør ondt sagde hun, i hvert fald til at starte med, det har en af mine veninder fortalt, hun har nemlig prøvet at bolle, hun siger man skal være forsigtig til at starte med. Jeg skal da nok være forsigtig sagde jeg og kælede lidt for hendes fisse, jeg stak forsigtigt en finger op i hende og bevægede den langsom lidt ind og ud. Ummmm vi kan godt prøve lidt sukkede hun, men du må stoppe hvis det gør for ond og jeg ber’ dig om det, det lovede jeg højt og helligt.

Lise svingede benene op på briksen og lagde sig på ryggen med spredte ben, jeg kravlede op og lagde mig mellem hendes ben, min stive pik nærmede sig hun trak skamlæberne fra hinanden med et par fingre på hver side, fisse lå helt åben, det glinsede af fissesaft fra hullet, jeg satte pikhovedet mod det og pressede det forsigtigt op i hende, aaaau uhhh Lise lukkede øjenene, jeg pressede lidt yderligere og stødte ligesom på modstand, aaaaa, lidt mere pressede jeg, av aau hendes ansigt fortrak sig i smerte. Gør det for ondt spurgte jeg, åhhh ja, nej prøve bare lidt mere, auuu det gør godt nok lidt ondt, så må vi hellere stoppe sagde jeg selvom jeg slet ikke havde lyst, alene følelsen af den stramme våde grotte omkring mit pikhoved var himmelsk.

Nej sagde hun, jeg vil prøve at have den op så vi kan bolle, hun greb om mine baller og pressede mig mod sig samtidig med hun løftede røven hurtigt mod mig, aaauuuuu skreg hun, pikken gled langt op i hendes fisse, åhhhhh lig lige stille hulkede hun, en tåre rendte ned ad hendes kind. For pokker det gjorde ondt, hun bevægede sit underliv stille op en ned, pikken gled ud og ind ved hver bevægelse, ummmm mmm nu gør det ikke rigtigt ondt mere, hun begyndte at småstønne, helt instinktivt begynde jeg at støde pikken ind og ud af hende, hun lagde sine ben over kors bag min bagdel og pressede hele min pik op i sig med det stort suk. Åhhh jaaa det er godt det her, hendes lille røv kørte op og ned, jeg lagde mig ned over hende og kyssede hende på munden, jeg stak prøvende tungen ind mellem hende læber, hun åbnede munden og tog imod den.

Det var en helt ny fantastisk følelse at mærke den stramme varme våde fisse omkring min stive pik, den kildrende fornemmelse når den gled ind og ud, de smaskende lyde fra det våde hul og Lises stønnen i mit øre. Jeg følte mig i den syvende himmel, her lå jeg i missionærstilling og kneppede min 15-årige kusine i hendes saftige fisse. Lise stak en hånd ned og gned på sin klit, jeg kneppede hende hårdere og hårdere, trak pikken næste helt ud og stødte den helt i bund. Uhhhhh jaaaaa hvor det godt at bolle hylede hun, fissen blev endnu strammere, hun rystede over hele kroppen lige pludselig, jeg fandt først bagefter ud af at det var hendes orgasme, lige i nuet nød jeg bare fornemmelsen i min pik.

Det snurrede voldsomt i den, og inden jeg kunne nå at reagere, sprøjtede den op i den stramme skede. Lise klynkede og stønnede mens pikken skød den varme sperm langt op og fyldte hendes stramme jomfrufisse. Jeg lå helt stille længe med pikken begravet i hende, vi kyssede og krammede, nøj hvor var det dejligt sukkede hun, det skal vi gøre igen snart ikke Svend. Jo svarede jeg stadig helt fortumlet, jeg havde slet ikke lyst til at trække pikken ud, men kunne alligevel mærke den begyndte at blive slap. Jeg satte mig mere op og trak pikken til mig, du bløder sagde jeg og kiggede lidt forskrækket på min pik, der var en lille krans af blod omkring pikroden. Det er vist ikke helt unormalt man bløder lidt første gang svarede hun, Lise satte sig op med spermen rendende ud af fissen bukkede hun sig frem og gav mig et varmt kys.

Jeg vendte mig på den anden side i håb om søvnen ville overmande mig, Kim trak vejret dybt, hun sov tungt og trygt, tankemylderet fortsatte.

Bump .. AV! Et bank mod døren fik os til at fare sammen, det var Nadjas stemme, jeg skyndte mig hen og låste døren op, jeg rev den åben, Nadja var lige ved at rejse sig udenfor, hvad laver du din lille møgunge råbte Lise. Hun havde trukket et tæppe op over sig, det var først der jeg kom til at tænke på jeg stor helt nøgen, jeg trak mig om bag døren. Ikke nogen svarede Nadja, jeg faldt bare, stod du og kiggede i nøglehullet Lise rejste sig og trak Nadja ind på værelset, luk døren sagde hun og skubbede Nadja ned og sidde på briksen, svar mig, stod du og lurede gennem nøglehullet, Nadja begynde at små græde, ikke ret meget hulkede hun.

Hvad så du, ikke andet end Svend lå ovenpå dig snøftede hun, du holder din kæft med det ellers… ellers kommer du til at fortryde det snerrede Lise. Jeg skal nok lade være med at sige noget lovede Nadja, godt så gå ind på dit eget værelse, Lise skubbede til sin lillesøster, hun rejste sig og skyndte sig ud ad døren. Aaarrrr Lise stampede i gulvet, hun er bare for meget ind imellem. Skidt med det, det havde været meget værre hvis det havde været en af vores forældre trøstede jeg. Vi tog vores tøj på og sad stille og lyttede til musik da min mor kom og bankede på, kom ind sagde Lise, mor stak hovedet indenfor døren. Nå i sidder og hygger jer startede hun, du skulle nu tage og lufte lidt ud, der lugter lidt indelukket herinde fortsatte hun. Det er først senere jeg har tænkt på at duften af fisse og sex sikkert hang i rummet.

Vi bliver nødt til at blive til i morgen sagde mor, far har drukket alt for meget til at køre hjem, moster har en madras vi kan lægge på gulvet enten i gæsteværelset hos far og mig eller inde ved Nadja, så må du selv bestemme hvor du vil sove. Hvorfor kan den ikke være herinde spurgte Lise, fordi der ikke rigtig er så meget gulvplads med alle de møbler du har herinde. Du kan lige tænke over det Svend, vi skal bare vide det inden vi skal sove. Okay svarede jeg, men jeg kan bare sove inde ved Nadja hvis det er i orden for hende, det er det jeg har spurgt hende, svarede mor. Jeg vil lægger madrassen, dyne og pude ind til Nadja og så vil jeg gå ned til de andre igen bagefter. Nu skal det ikke vare så længe inden i går i seng, klokken er ved at være mange, godnat, mor sendte os begge et luftkys inden hun lukkede døren igen. Lise og jeg sad og tungekyssede en halv times tid inden vi sagde godnat og jeg gik ind på Nadjas værelse for at sove.

Jeg havde efterhånden en meget stiv pik, alle de tanker på fortiden havde haft sin virkning, jeg lagde mig tæt op ad Kims røv og pressede forsigtigt pikken op i hendes stramme fisse, hun gav sig en smule, men sov derefter videre, med pikken dybt i Kims fisse faldt jeg endelig i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.