BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Tirsdag aften kom Julie som aftalt, hende og Sofie forsvandt hurtigt på værelset, Kim og jeg var ikke i tvivl om hvad de havde så travlt med. De er i fuld gang med at gnubbe de små fisser sagde Kim med et sultent blik, det endte selvfølgelig med vi gik ind og kneppede som kaniner til vi fuldstændig udmattede faldt i søvn.

De næste dage gik forbløffende hurtigt, og nu var det allerede blevet fredag, Sofie havde fri fra Skole, jeg hold og ventede i Corvetten, flere af hendes klassekammerater kiggede misundeligt på hende da hun hoppede ind på passagersædet, hun er sgu heldig at have sådan en bedstefar, hørte jeg en dreng sige til en anden. Jeg kiggede mig i bakspejlet, tja tænkte jeg, det grå hår lignede da godt nok en bedstefar og alderen passede jo nok også godt nok i forhold til Sofies.

SEX I DAG?

Knud og Elly kom hen på eftermiddagen, vi startede med eftermiddagskaffen ved poolen, Sofie og Julie plaskede rundt derinde, så vi synes alle det var her der var den smukkeste udsigt. Kim havde sørget for kolde cola til pigerne når de en gang blev færdige med at bade. Knud fortalte at han havde rigtig meget gavn af de små blå, som han kaldte de piller har havde fået recept på, den er ikke faldet en eneste gang siden jeg begyndte med dem. Elly smilte, nej det var synd at sige grinte hun, han er mere brunstig end en teenager. Hun lagde hånden på hans skridt, ja, tænkte jeg det ikke nok, du har sgu allerede ståpik din gamle gris. Knud grinte, det tror da pokker når der svømmer sådan et par nøgne godbidder rundt.

Hvad så med den godbid der sidder lige her, spørger hun trækker op i nederdelen og spreder benene, nylonstrømperne holdes på plads af en pikant hofteholder, men det mest fristende er den glatbarberede fugtige fisse med de store skamlæber. Den godbid fejler ingenting siger han, men den kan jeg jo nyde dagligt, han giver Elly et kys og lader en hånd glide op over den nøgne fisse. Pigerne kommer op af vandet, tog et håndklæde og kom gående hen mod os, vandet dryppede ned ad kroppen på dem, de ser virkelig dugfriske ud, bemærkede Knud.

Ej hvor dejligt Sofie snuppede en cola, det er lige hvad jeg trænger til, hun tog en ordentlig slurk af flasken, hun begyndte at tørre sig, nu skal jeg hjælpe med at tørre dig på ryggen sagde Julie, hun lod håndklædet glide ned mellem Sofies skulderblade og ned over den velformede røv. Hun satte sig på hug bag Sofie, og tørrede hendes ben fra anklerne og op på ydersiden af lårene, en hånd gled ind mellem de slanke lår, der ”glemte” hun fuldstændig at få håndklædet med. Ummmm mmmm Julie gispede hun, da Julies fingre gled mellem de svulmende skamlæber. Hvem skal nu tørre dig Julie spurgte Knud med grødet stemme.

Julie svarede ikke, i stedet for pressede hun et par fingre op i Sofies fugtige fisse. Uhhh jaaa Sofie skælvede da fingrene gled helt op. Knud rejse sig, trak af tøjet, hans pik stod stiv frem da den blev befriet fra buksernes fangeskab. Han tog et af håndklæderne satte sig bag Julie og begyndte at tørre hende, op over ryggen, ned om skuldrene om til de struttende bryster, der blev tørret ekstra godt så det ud til. Min pik var vokset betragtelig, så jeg rejste mig også og begyndte at trække af tøjet. Kim og Elly kiggede på hinanden, tja grinte Elly, nu kender man dem sgu igen de liderlige bukke. Ja og så kan vi gamle koner bare få lov at sidde her og være tilskuere fniste Kim og kærtegnede sine bryster uden på blusen.

Nå så det tror i lo jeg og trak Kim op ad stolen, jeg klædte hende langsomt af, mine hænder gled ned over de smukke faste bryster, ned over maven, en finger legede drillende i hendes smukke navle inden jeg vendte mig mod Elly, nu er det din tur sagde jeg med en dyb vejrtrækning og klædte hende af på samme måde, nu stod de to kun med deres nylonstrømper på, Elly havde dog også stadig sin hofteholder på. Sofie havde lagt sig på ryggen, Julie lå på alle fire og fingrekneppede hen mens hun lod tungen leger over den spændte klit. Ohhh jaaaa stønnede Sofie, du er så god ved min fisse. Knud sad stadig bag Julie og lod en hånd glide over den smukke røv mens han spillede pik med den anden. Åhhh gud jeg trænger til noget pik, sukkede Sofie, hun spredte benene så fisse lå fuldstændig åben da Julie trak fingrene ud og flyttede sig. Knud tog hurtigt mod invitationen, Julie styrede hans dunkende lem mod fissehullet, og han trængte dybt op i et langt stød. Ahhhhh jaaaaa knep mig dybt stønnede Sofie, Julie satte sig over hendes ansigt og pressede fissen mod hendes mund.

Jeg kyssede på skift Kim og Ellys bryster, sugede de stive brystvorter og lod tungen vandre ned over maven mod de forventningsfulde fisser, Elly fandt en af de tynde madrasser og lagde sig på ryggen med spredte ben, Kim lagde sig over hende, de mødtes i et intens tungekys, jeg smed mig hurtigt ned mellem Ellys ben, jeg kunne nu slikke hendes fisse med den skønneste udsigt til Kim lille fast røv. Min tunge gled op mellem Ellys skamlæber, hænderne lagde jeg på Kims baller, fingrene legede med det fristende røvhul og den spændte klit. De stønnede højt begge to, det var en drømmeposition at ligge her, jeg kunne veksle mellem at slikke Ellys modne og Kim mere ungdommelige fisse.

Knuds pik stemplede ind og ud af Sofie, hun var tæt på nu, kunne man tydeligt høre på hendes dybe støn og heftige vejrtrækning Knud havde heller ikke lang igen, han stønnede højt. Jaaaa ohh jaaaa Sofie skreg Julie, hendes fisse kørte frem og tilbage over Sofies tunge, åhhhh jeg kommer, Julies ben dirrede hun faldt frem på alle fire med fissen presset hårdt mod Sofies ansigt. Sofie krammede sine bryster, jaaaa fuck jaaaa, hendes røv skød i vejret mod Knuds pik. Ahhhrrggg med et højt brøl trak Knud pikken ud, en stråle stod ud af Sofies fisse, Knud spillede pikken af mens den ene store stråle sperm efter den anden skød ud over Sofies krop, helt op under hagen på hende. Spermen blev ved at vælte ud af ham, Sofie var helt smurt ind til sidst.

Jeg havde sat pikken mod Ellys åbne fisse og kneppede hende nogle minutter, højt stønnede lå hun og slikkede og suttede på Kims bryster. Jeg trak pikken ud og satte mig hen over Elly og trak Kims røv mod mig, hendes fisse glinsede af safter da jeg langsomt pressede pikken op i det våde varme indre, fuck den fisse er så stram tænkte jeg og forsøgte ikke at sprøjte med det sammen. Elly lå og gned sine fingre rundt i den smaskende fisse der drev af safter. Uuhhhh den går på mig hulkede hun og spændte i hele kroppen. Jeg hamrede pikken op i Kim, jaaaaa fyld mig, lad din pik sprøjte i min liderlige fisse, fyld den med sperm skreg hun, sammentrækningerne i det i forvejen mega stramme hul malkede min pik så jeg med et dybt dyrisk brøl sendte spermen langt op i hende.

Jaaaa ohhh guuuud, det er så godt hylede Kim, Jeg holdt hårdt om hende hofter og voldkneppede det stramme hul til mine nosser var fuldstændig tømt. Stærkt forpustet faldt jeg ind over hendes ryg, jeg kunne ikke lade være med stadig at lade pikken glide ind og ud til trods for fissen havde suget al saft ud af den. Jeg tog om hende og krammede hendes bryster i mine hænder, kyssede hendes nakke og hviskede, kors hvor jeg elsker dig min lille eksotiske sexbombe, i hendes øre.

Knud havde slikket noget af spermen fra Sofies krop, han kravlede hen og tungekyssede Elly, der sukkede tog imod. Julie tørrede sperm af Sofies krop med et af håndklæderne. Hun lagde sig og slikkede den lille fristende revne til Sofie endnu en gang spændte kroppen og kom med et lille sprøjt i munden på hende. For satan Sofie, hvor er du lækker stønnede hun, jeg ville ønske jeg en gang kunne komme som dig. Det skal du nok kunne lige pludselig, Sofie kiggede forelsket på hende og gav hende et dybt kys, og hvis ikke er det også lige meget, jeg elsker dig ligegyldigt hvordan du kommer.

Vi fik hentet noget koldt at drikke så vi kunne blive kølet lidt ned, og sad nu og snakkede lidt, jeg sagde at Knud og Elly skulle sætte kryds i kalenderen d. 28. september, hvad sker der den 28. september spurgte Knud, der skal du i kirke svarede jeg, i kirke det er sgu da kun til jul jeg bliver tvunget derhen, meget muligt sagde jeg, men nu bliver du altså også nødt til det d. 28. september, der skal Kim og jeg nemlig giftes. Hvad siger du, Elly kiggede fra den ene til den anden, skal i gifte jublede hun, tillykke hun gav Kim et ordentligt kys, rejste sig og kom hen til mig, jeg fik også et kys og et kæmpe kram.

Få sex i dag

Knud kiggede sultent på Kim, er der så noget med man må kneppe bruden når gommen går på toilettet grinte han. Jeg tror du har misforstået noget der svarede jeg med et grin. Kommer der mange gæster spurgte Elly, nej det bliver vist et lille intimt bryllupsselskab sagde jeg, Jytte og hendes filejs bliver selvfølgelig inviteret, så er der jer, Sofie og Julies er en selvfølge, Margrethe der gør rent her og hendes mand. Hvad med familie, er der ingen af jer der har familie der skal med? Jeg har ikke rigtig nogen, begge min adoptivforældre er døde og de fik aldrig nogen børn selv sagde Kim. Jeg har kun et par yngre kusiner startede jeg, men jeg ikke har haft kontakt med dem i mange år, vi var ellers ret tætte da vi var helt unge.

Mine tænker rejste tilbage i tiden:

Helt tilbage til jeg var 16 og min ældste kusine Lise lige var blevet 15, den yngste Nadja var ikke andet end 11. Som sagt havde vi et meget tæt forhold, vores forældre kom tit på besøg hos hinanden og hyggede mange gange til sent ud på natten. Lise og jeg sad på hendes værelse, hun var en ret velskabt pige med langt mørkt hår, små teenager bryster der struttede under hendes tynde sommerbluse, en smal talje og en god rund røv struttede i hendes nederdel, ud over det havde hun bare ben og fødder. Prøv at se hvad jeg fandt den anden dag under fars seng, sagde hun og trak et weekend sex frem fra natbordsskuffen. Er du sindssyg spurgte jeg, han vil da finde ud af det er væk, og hvad så? Det tror jeg ikke han gør, der var en hel stak og jeg tog kun det ene med herind.

Mit hjerte hamrede i brystkassen, kiggede du også i de andre spurgte jeg, mens jeg kunne mærke min pik begyndte at røre på sig. Ikke alle sammen, men nogen af dem, de boller i alle dem jeg har set. sagde hun, se her, hun slog op på en side med en billedserie hvor en ung mand lå med pikken dybt begravet i fissen på en ældre kvinde, de slikker også hinanden dernede fortsatte hun og bladrede et par sider frem, her lå et par i en 69er og suttede og slikkede hinanden. Synes du ikke det er klamt spurgte hun.

Det ved jeg ikke, jeg har aldrig prøvet det endnu svarede jeg, hvis man har vasket sig så man er ren, er det da ikke sikkert det er klamt. Jeg kiggede på hende, min drengepik stod stiv i mine bukser. Så se her, hun slog op på en side hver en tyk pik spermede en kvinde i munden, det ser da lidt ulækkert ud sagde hun og fortrak munden som havde hun bidt i en citron. Hun ser da ikke ud som om det er ulækkert synes jeg, hun slikker sig da om munden som om det smager godt. Jeg kunne ikke lade være at lægge en hånd på hendes nøgne lår og aede stille op og ned ad det.

Måske, startede jeg forsigtigt, måske skal vi gå ud på toilettet og vaske os dernede, jeg kunne da godt tænke mig at prøve om det er ulækkert det der sagde jeg og pegede på et billede hvor en mand slikke fisse på en pige. Lise kiggede på mig, det ved jeg altså ikke om jeg tør sagde hun, hvad nu hvis mor eller far kommer lige pludselig. Jeg kiggede på uret, klokken er ikke andet end halv ni, de er slet ikke færdige med at hygge sig. Og vi låser da bare døren, jeg lod hånden glide længere op ad hendes inderlår, hun lagde sin hånd over min og stoppede mig lige inden jeg nåede trussekanten.

Der er aldrig nogen der må få noget at vide om det sagde hun, det skal være vores hemmelighed. Selvfølgelig, jeg nikkede ivrigt. Hun rejste sig, nu går jeg ud på toilettet, så kan du gå derud bagefter sagde hun og forsvandt ud ad døren. Vi sad og så lidt akavet på hinanden da vi begge havde vasket os. For en sikkerheds skyld havde jeg låst døren til hendes værelse da jeg kom tilbage. Vi satte os igen på hendes skibsbriks og tog bladet og kiggede lidt i det, min hånd gled igen op ad hendes lår, denne gang stoppede hun den ikke, jeg blev noget overrasket da mine fingre ikke stødte på nogen trusser. Har du taget dine trusser af spurgte jeg og trak op i hendes nederdel.

Ja, de var lidt klistrede så jeg smed dem bare i vasketøjskurven, hun kiggede lidt nervøst på mig. Jeg kunne næsten ikke få øjnene fra hendes revne, små mørke hår strittede ligesom lidt tilfældigt omkring den. Mine fingre nærmede sig igen, langsomt lod jeg en finger glide ind mellem skamlæberne. Uhhh gispede hun da fingeren strejfede den lille knop øverst i revnen. Har du også fået hår på den spurgte hun, ja det har jeg haft et stykke tid, svarede jeg. Må jeg se, nu har du set min, hun slog øjnene ned lidt flov over det direkte spørgsmål. Ja det er vel fair nok sagde jeg, men den er altså stiv undskyldte jeg og rejste mig. Hvorfor er den stiv spurgte hun, hmm det bliver den bare ind imellem, og jeg synes også du er lidt dejlig, hendes kinder blussede let.

Jeg åbnede mine bukser og trak dem ned, min stive drengepik sprang frem og stod lige op ad maven, den var ikke fuld udvokset men alligevel allerede over gennemsnittet, vel omkring 16-17 cm, wow den er godt nok stor og stiv sagde hun og rakte en hånd frem, hun lod en finger gliden ned over den, pikken vippede og det var tæt på jeg kom ved denne forsigtige berøring, det var første gang en pige rørte den. Jeg satte mig og trak bukserne helt af, jeg trak også min t-shirt af. Må jeg ikke også se dine patter spurgte jeg, igen rødmede hun lidt, men trak alligevel blusen over hovedet. De små spændte bryster kom til syne, brystvorterne strittede lige frem. De er da flotte sagde jeg og kælede blidt for dem. Lise trak vejret dybt, jeg bukkede mig og slikkede lidt omkring brystvorterne, mmmm hun stønnede let.

Min hånd fandt igen op til hendes revne, der var fugtigt og fedtet mellem skamlæberne, jeg lod forsigtigt en finger presse lige mod hullet, skal jeg prøve at kysse den lidt spurgte jeg og kiggede på hende, hun sad med lukkede øjne, hun svarede blot med et mmmmm. Jeg kravlede ned på gulvet mellem hendes ben, jeg løftede hendes fødder op på briksen så hun sad med benene bukket op under sig, jeg spredte dem og lod hænderne glide op ad begge inderlår til hendes fugtige fisse. Med tommelfingrene skilte jeg skamlæberne, revnen åbnede sig, de klistrede safter trak tråde mellem dem. Lise trak vejret stødvis, forsigtigt satte jeg tungen mellem skamlæberne og slikkede lidt af saften at dem, jeg smagte på det, mmmm det smage slet ikke ulækkert sagde jeg, og det dufter faktisk også rigtig godt synes jeg.

Har du aldrig selv smagt på det spurgte jeg, nej hvordan skulle jeg kunne det fniste hun. Du har da garanteret leget med den, jeg kiggede på hende, hendes kinder blussede igen, lidt sagde hun og kiggede ned. Jeg lod en finger glide gennem revnen, og stak den op til hendes ansigt, prøv selv at smage, lidt modvillige åbnede hun munden og slikke safterne af min finger, ummm hun suttede på fingeren, det smager da faktisk lidt godt, hun smilte og slikkede sig om munden. Igen lod jeg tungen nærme sig det fugtige skræv, denne gang pressede jeg tungen hårdt mod hende, og slikkede hele vejen op over den hårde knop. Ihhh gispede Lise og spjættede lidt med benene. Jeg fik virkelig smag for de skønne safter der trængte ud ad hullet, jeg pressede tungen hårdt mod det og så langt op som jeg kunne.

Hvad sidder du og filosoferer over spurgte Kim og af brød mine tanker, åh jeg tænkte blot på om jeg skulle kontakte mine kusiner og invitere dem med til vores bryllup skat svarede jeg og gav hende et kys. Det vil da være en god ide, så kan du måske få genoprettet kontakten til dem, hun sendte mig et stort smil. Sofie og Julie var gået i seng. Vi voksne sad og hyggede os nogle timer og småpillede ved hinanden inden Knud og Elly tog afsked og gik hjemad. Kim og jeg gik i seng og elskede inden vi lagde til at sove.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.