BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da de var blevet gift solgte mor vores lejlighed og vi flyttede ind i Thomas´ store hus.

Vi havde det dejligt alle tre, for han var også skide sød overfor mig. Det viser sig, at han faktisk er rig og har et super job - vidst noget med aktiehandel eller sådan. Han er ikke fedtet, når vi shopper og har en lidt fræk smag, når jeg skal ha´ nyt tøj i den dyre ende.

SEX I DAG?

 

Når de knepper og jeg står og lurer ved døren har jeg jo set, at han har en stor pik men en dag, et halvt år efter de var blevet gift, da han var i bad, så jeg den! Jeg vidste ikke han var der, da jeg skulle tisse men han stod bag glasdøren til brusekabinen og sæbede sig ind. Han havde lige vasket pikken som var halvstiv. uhhh, hvor var den stor! "Kom du bare ind og tis", sagde han, som det mest naturlige i denne verden. "Du har jo set den før". UPS, de havde set mig lure! Han sagde, at de på det sidste godt vidste, at jeg stod nøgen i døren og pillede ved mig selv, når de hyggede.

 

Samme aften, da de var godt i gang igen, ville jeg ikke gå derhen men blev på mit værelse og lå, med vidt spredte ben, og kørte min store DILDO ind og ud af min våde fisse. Midt under een af mine talrige orgasmer hører jeg så mors stemme:"Louise, kommer du ikke lige herind?" Wowww - er hun tankelæser eller hvad?! Jeg havde netop tænkt, at det ville være frækt, bare at være i rummet og kigge på dem. Jeg tog dildoen med og da jeg kom der ind, så jeg mor sidde og ride på pikken. "Thomas siger, at det vil være lækkert, hvis du skræver over hans ansigt så han kan smage dig".

 

Åhhh, hvor var det frækt. og dejligt. Jeg pressede min våde fisse ned over hans mund og næse og mærkede, hvordan hans tunge gled op i mit hul. Da han kørte to fingre op i mit numsehul orgasmede jeg igen og sprøjtede lidt i hans mund. Helt vildt! Mor red ham som besat og snart sprøjtede han op i hende. Da hun gled af pikken stod den stadig megastiv, lige op i luften. "Tror godt, du må røre ved den, hvis du vil", sagde mor, mens jeg stadig skrævede over Thomas´ ansigt og han suttede fisse på mig. Jeg lagde mig ned på hans mave og med to hænder tog jeg om hans store pik. "Prøv at tage hovedet i munden mens du gnider på pikken, så ser vi, hvad der sker", sagde hun med sin mest liderlige stemme. "Jeg ved godt, hvad der sker, det har jeg set på film", fik jeg fremstammet med det store, violette pikhoved i munden. Jeg gned på pikken i måske et par minutter, så skete det! "Slug det min pige, det er vitaminer", kom det fra mor. Det smagte ok for der var ikke så meget, da han jo lige havde sprøjtet i hende.

 

Det var så min debut men selvfølgelig sluttede det ikke her. Efter få gange, hvor vi havde suttet og slikket, og jeg havde ligget ved siden af dem og onaneret med min dildo, skulle jeg ha´ rigtig pik! Thomas havde naturligvis spurgt mor om han måtte. Hun havde sagt, at så længe hun ikke blev forsømt, kunne hun ikke se noget galt i det. Han var jo meget hensynsfuld og en god lærer, havde hun sagt. De havde dog ikke spurgt mig men kendte mig jo efterhånden og var begyndt at kalde mig "lille nymfo", fordi jeg onanerede hele tiden!

 

Jeg lagde mig på ryggen og spredte benene, han lagde sig på mig med albuerne på sengen (han er tung!) og hænderne på mine bryster. Jeg mærkede, hvordan mor havde fat om hans store pik og gned pikhovedet op og ned i min revne for at gøre det vådt. Da den var ud for hullet pressede han den ind i mig. først hovedet og langsomt gled resten af pikken ind. Han bevægede sig med langsomme stød men hver gang helt op i min skede, så jeg mærkede den støde mod min livmoder. "Thomas, du må ikke komme i Louise", sagde mor, "men hun vil sikkert gerne ha´ den i munden, når du sprøjter". Thomas stønnede og sagde, at hans pik aldrig havde været i en fisse, der var så stram og at det ikke varede længe, før han trak den ud. Da han kom, nåede han aldrig op til min mund men sprøjtede på min mave, som mor slikkede ren bagefter.

 

Det var helt ubeskriveligt dejligt og frækt og naturligvis ikke sidste gang vi hyggede sammen. Mor har et job, hvor hun skal tidligt op og derfor sover, før vi andre er trætte. De aftener, hvor vi ikke hygger sammen i soveværelset, kommer Thomas ind og siger godnat til mig. Han finder mig altid, sjovt nok, nøgen med spredte ben - og en dildo i fissen. og så får jeg pik så jeg ser sol, måne og stjerner! Nu tager jeg p-piller så nu kommer han for det meste oppe i mig.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 72 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.