Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en ung fyr på 26, der netop havde fået nyt arbejde i Jyllands største by. Jeg havde boet et par år i København, så min første udfordring var at finde et sted at bo. Heldigvis boede min lillesøster i Århus. Hun var en meget udadvendt pige. Sød og rimelig flot. Hun var ikke så høj, men meget slank. Hun havde ikke specielt store bryster, men syntes hun er meget køn. Hun har mørkt langt hår og støre blå øjne. Og så går hun meget op i fedt tøj og sit udseende.

Min søster, Carina, var på det tidspunkt 23 år, og var netop blevet single, da hendes kæreste havde slået op med hende og var flyttet. Da hun havde en treværelses lejlighed midt i byen, som hun ikke havde råd til at bo i alene, endte det derfor med, at jeg lejede et værelse hos hende. Min søster studerede, og for at tjene lidt ekstra, arbejdede hun både i et supermarked, og på en lille hyggelig cafe. Hun var derfor en travl pige, og kun sjældent hjemme.

SEX I DAG?

De første par måneder efter at jeg var flyttet ind, skete der ikke noget særligt. Vi arbejdede begge meget, og så sjældent hinanden. Og når hun endeligt var hjemme, var hun altid inde hos sig selv. Men så en dag da jeg skulle i bad, så jeg at hun havde glemt noget tøj på badeværelset. Jeg blev lidt nysgerrig og kiggede på tøjet. Det var om aftenen, så det tøj hun havde glemt på badeværelset, var det tøj hun havde haft på den pågældende dag.

Jeg havde aldrig tidligere tænkt på min søster som noget frækt, men da jeg undersøgte hendes tøj, og blandt det fandt et par trusser blev jeg vildt liderlig. Jeg kiggede på de små trusser, og kunne selvfølgelig tydeligt se, at de var brugte. Jeg blev mere tændt og duftede til dem. De duftede fantastisk! Men pik var stiv, og mens jeg duftede til trusserne, spillede jeg min pik af til jeg sprøjtede. Efter min orgasme blev jeg lidt flov over det jeg lige havde gjort, og forsøgte at glemme det. Men det kunne jeg ikke. Jeg var blevet nysgerrig og ville dufte mere.

Den følgende tid, benyttede jeg hver en chance for at dufte til hendes tøj. Hver gang jeg vidste at jeg var alene i lejligheden, besøgte jeg hendes værelse og duftede til hendes tøj. I starten var det kun hendes trusser, men senere fandt jeg også ud af, at jeg tændte på at dufte til hendes strømper. Specielt hvis hun havde været på arbejde efter skolen.

Det følgende halve år, skete der ikke andet, end at jeg duftede til hendes tøj. Jeg elskede det. Men jeg var desuden begyndt at tale mere med min søster. Hun arbejdede ikke så meget mere, da hun var blevet fyret i supermarkedet. Så hendes eneste indtægt ved siden af SU’en, var de penge hun kunne tjene på cafeen, og det var ikke ret meget. Hun beklagede sig altid fordi hun aldrig havde penge. Og da hun gik meget op i modetøj og byture med veninderne var det svært for hende.

En aften vi sad på mit værelse og drak et par flasker rødvin, kom vi igen til at tale om hendes økonomiske problemer. Hun var virkelig træt af det, og overvejede at droppe helt ud af hendes uddannelse. Jeg tilbød selvfølgelig at hjælpe hende, for jeg havde penge nok. Men hun ville ikke tage imod min hjælp. Hun ville hellere selv tjene sine penge for ikke at skylde nogen noget. Jeg sagde i sjov, at jeg havde det modsatte problem. Masser af penge men ingen sex, så vi skulle næsten finde ud af noget. Det var ment i sjov, men jeg kunne se, at hun tænkte meget over det.

Pludselig sagde hun, at hun aldrig ville kunne kneppe for penge, men at hun da sagtens ville tage imod penge for at se på mens en fyr spillede pik eller sådan noget. Vi var begge ved at være godt fulde, og pludselig kom jeg til at fortælle hende, hvor meget jeg tændte på at vise mig frem for en pige. At vise mig nøgen for en pige. Mest fordi jeg har verdens mindste pik, og elskede den ydmygende følelse af at vise min lille ynkelige pik frem til en pige. Vi snakkede lidt videre, og min søster ville i seng. Da hun gik sagde hun pludselig, at hvis jeg mente det med at ville betale for at vise mig frem kunne jeg bare sige til.

Næste morgen fik jeg en sms fra hende. Hun spurgte om jeg havde bestemt mig. Vi skrev lidt frem og tilbage og jeg var meget tændt på ideén. Enden på det hele blev, at jeg skulle tage et bad og så komme ind i stuen, hvor hun ville se mig nøgen og måske se på mens jeg onanerede. Men ingen fysisk kontakt! Jeg tog et bad og var ved at dø af liderlighed. Jeg kunne se mig selv i spejlet. Se min lille pik. Og det er bestemt ingen underdrivelse. Min pik måler 9 cm som stiv, og er meget tynd. Og som slap er den nærmest ikke eksisterende.

Jeg blev færdig med badet. Tog jeans og t-shirt på og gik ind i stuen, hvor min søster gik rundt fuldt påklædt og ryddede lidt op. Vi gik direkte til sagen. Hun fik pengene, smed sig i sofaen og bad mig starte. Jeg klædte mig langsomt af, og da jeg smed mine boxershorts, var jeg ved at dø af liderlighed. Men på grund af lidt nervøsitet ved situationen, var min pik totalt slap da jeg endeligt stod nøgen. Min søster som ellers havde kigget lidt uinteresseret på min afklædning stirrede nu på min pik. "Hold da kæft en lille pik du har!" røg det ud af hende. Situationen tændte mig helt vildt og jeg begyndte at lege med min pik. Hun kiggede interesseret på, mens min lille pik blev mere og mere stiv. Jeg spillede nu min pik at, stående midt på gulvet mens hun nysgerrigt fulgte med.

Hun smilede til mig og begyndte at stille en masse spørgsmål mens jeg spillede pik. Altså seksuelle spørgsmål. Hun var meget nysgerrig. Pludselig spurgte hun om jeg havde fantaseret om hende mens jeg spillede pik. Jeg fortalte hende om min hemmelighed med hendes trusser og strømper. Hun blev meget overrasket men ikke gal. Hun spurgte om jeg ville kysse hendes strømpe mens hun strakte benet så hendes fod var tæt på mit ansigt. Hun sagde det vist for sjov, men jeg bukkede mig lidt forover mens jeg kyssede hendes fod uden på strømpen. Jeg genkendte straks duften af hendes lidt sure strømper. Hun havde ikke været i bad siden hun havde været på arbejde i cafeen i nat.

Jeg stod stadig nøgen foran hende, mens jeg spillede min lille pik af. Hun grinede lidt og kiggede nysgerrigt på min pik. Hun tog den ene strømpe af, og holdt igen foden op mod mit ansigt. Hun smilede overlegent. Jeg slikkede nu hendes tæer. Slikkede hver en lille tå som om det var en pik jeg skulle tilfredsstille. Tæerne duftede lidt surt, men jeg var liderlig som aldrig før, og slikkede det bedste jeg havde lært. Og jeg nød det virkeligt.

Min søster kommenterede mine evner til at slikke. Hun spurgte om jeg havde prøvet at slikke en pik. Jeg svarede nej og slikkede videre. Hun spurgte om jeg ikke var flov over at vise mig frem når jeg havde så lille en pik. Jeg svarede ikke men spillede videre. Pludselig kunne jeg mærke at jeg var ved at komme. Min søster sagde at jeg gerne måtte sprøjte ud over hendes fod. Jeg spillede min pik af hurtigt nu. Med to fingre. Og så kom jeg. Ud over hendes fod. Jeg var helt færdig og sank sammen på gulvet. Min søster holdt igen foden hen foran mit ansigt. Hun smilede og sagde "slik". Jeg slikkede hendes fod ren for min sperm. Det var første gang at jeg smagte mig selv. Og jeg elskede det.

Da jeg havde slikket hendes fod og tæer helt rene for min sperm, rejste min søster sig op. Hun smilede og knappede hendes bukser op. Hun lod bukserne falde og smed sig igen i sofaen. "kom", sagde hun. Jeg fik nu lov til at slikke hende. Hun skubbede selv trusserne til siden, og jeg så for første gang hendes fisse. Jeg begyndte straks at slikke hende. Hun lugtede lidt stærkt af fisse. Normalt vil jeg kun slikke en pige hvis hun lige har været i bad, men nu slikkede jeg løs. Da jeg havde slikket hende et par minutter sagde hun "knep mig". Min pik var kun halvstiv, da jeg jo lige havde sprøjtet. Jeg stak den prøvende op i hende. Jeg gled let op i hende, og mærkede slet ingen modstand. Jeg begyndte at kneppe hende. Min søster smilede men stønnede overhovedet ikke. "jeg kan virkelig slet ikke mærke dig" sagde hun flere gange. Jeg forsøgte at kneppe hende hårdere men uden resultat.

Pludselig ringede hendes mobiltelefon. Hun rakte ud efter den, og mens jeg kneppede løs, begyndte hun at tale i telefon. Man kunne slet ikke høre noget på hendes stemme. Jeg kneppede hende så hårdt jeg kunne, og min lille pik var nu næsten helt stiv. Men stadig kunne man intet høre på hende. Så kom jeg. Jeg sprøjtede al min sperm op i hende. Min søster talte videre med veninden i telefonen. Jeg blev liggende et øjeblik, men så forlod jeg hendes værelse. Lidt skuffet. Meget ydmyget og totalt overrasket over den oplevelse jeg lige havde fået.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 103 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.