Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Oplevelsen jeg vil fortælle om skete sidste sommer. Jeg var 22 hedder Martin, og min søs var LIGE fyldt 17 1,5 måned før.

Jeg var hjemme for at "passe" mine forældres hus, men hovedopgaven var at holde styr på min lille søs. Jeg har været en del i min søs liv, da hun kun har mig at snakke med (gider ik de gamle). Så vidste hvilke fyre hun snakkede med, og kunne lide osv.

SEX I DAG?

Men en ganske normal hverdag i sommerferien havde jeg lovet at kører hende og 2 af hendes veninder til stranden. Jeg tænkte at så kunne jeg læse lidt imens de gik rundt og promoverede deres kroppe. De 2 af dem lignede MEGET hinanden, jeg kan ik se forskel på dem når man står 10meter væk. Line på 17 og min søs er begge blonde med de mindste kroppe!! Lille fræk røv, HELT flad mave og små frække ungpige bryster A-skål. Og så var der Tina på 17 med lidt større bryster (ca. C-skål 75) men har stadig en fast krop mørkhåret. Havde fået at vide af min søs, at Tina havde et godt øje til mig, men lod som om jeg var ligeglad. (Hun var jo kun 17) Men alle 3 piger var "de lækre" på diskoteket som kunne vælge hvem de ville "snakke" med.. Med andre ord pisse flotte….

Nå men jeg kørte dem på stranden, og de ville ligge oppe i klitrene, jeg sagde ok, og at jeg lå lige nedenfor,- men så sagde Tina til min søs "SKAL MARTIN IKKE LIGGE SAMMEN MED OS"??- Så kunne min søs jo kun sige jooo hvorfor ikke *S*.. Jeg spurgte hende, om det var ok, og kunne så se på hende at det var fint med hende. Nå men de bredte deres håndklæder ud, og begyndte så at tage deres tøj af. Jeg indrømmer blankt at jeg kiggede for vildt på dem, og var nok "lidt" for klodset med at få lagt det håndklæde ordentligt. Pludselig spørger min søs "skal du have en hånd? – så vil Tina nok gerne hjælpe dig" –grinede hun" jeg tror jeg blev lidt rød i hovedet så lagde mig hurtigt ned på maven.

Min søs og Line ville bade med det samme, men Tina ville lige have solcreme på,- og min flabede søs sagde SELVFØLGELIG det får du bare Martin til! Så løb de fnisende ned til vandet.

Tina spurgte også med det samme "Maaaaaaartin vil du ik hjælpe mig på ryggen"? Jeg sagde jo det kan jeg da godt! Hun smed BH’en med det samme og prøvede ik at skjule noget overhovedet,- hun vendte sig mod mig og spurgte "hvordan vil du have jeg skal ligge (med et frækt smil)" jeg blev lidt paf, men fik så hostet bare på maven. Jeg startede med at stå op, men så sagde hun "du får da ondt i ryggen af det der sæt dig dog på min røv, den bider ikke" For ik at føle mig dum satte jeg mig. Hun lå og lavede små cirkler med underlivet, så jeg begyndte at få jern på.- Og kan ikke skjule mine 22 cm. I et par små bade shorts. Så hun kiggede frækt tilbage- "nååå du nyder det også søde" og ja hun gjorde mig PISSE liderlig, men sagde så at min kæreste jo var på ferie, så har ik fået noget i et par dage (det er slemt når man er vant til MINDST 5 gange om dagen). Hun svarede "jaa jeg har da ikke fået noget i 3måneder fordi min kæreste slog op, så jeg er vildt liderlig"

Nu var jeg lige blevet færdig, og skulle til at rejse mig op, men hun sagde, smører du ikke også mine ben?? Vidste godt, at jeg skulle have været stoppet, men lå og smurte en lille fræk 17 årige ind i solcreme- som tilmed sagde hun var liderlig…. Så ja jeg fortsatte *S*

Tina samlede nu sine små bikini trusser op i røven (så de dækkede det samme som en g-streng) og sagde " jaa jeg gider sku ik at være forbrændt på balderne, så de skal også have en omgang- eller 2" og smilede igen frækt op til mig. Nu var jeg så liderlig efter hende så jeg koncentrerede mig ikke om hendes lægge, men gik DIREKTE til hendes balder, og hun gav et lille støn fra sig, og sagde "det er dejligt Martin- bare fortsæt så længe du vil" samtidig med at hun spredte bene lidt.

Pludselig vendte hun sig hurtigt rundt, så jeg nu sad på hendes knæ og så på hendes DEJLIGE bryster, som stod lige ud i vejret!!

Hun tog nu fat på min pik uden på mine shorts og begyndte at nusse den. Jeg sagde, nu er det ikke sjovt mere- flår dine trusser af og knepper dig hvis du ikke stopper LIGE NU!!! (det var bare lige for at give hende en sidste advarsel) Så siger hun "Martin jeg vil have din store pik i min lille mund, og du skal komme i min mund så jeg kan smage din dejlige sperm" og så tog hun min pik ud ad mine shorts og begyndte at sutte. Fuck hun suttede godt pik af en 17 årige!! Konstant skiftende tempo og skiftevis sutte og slikke osv. Men ville ikke kun have et blowjob, så jeg lagde os i en 69’er med mig nederst. Slikkede hende hurtigt og hun var allerede driv våd, så stoppede en finger i hende, så 2 derefter 3- og nu var jeg smurte ind i hendes safter så jeg proppede en finger i røven på hende og nu kunne hun ik koncentrere sig om at sutte min pik, men lå nu og stønnede HØJT, sagde tag lige en bluse i munden, så andre ikke høre os!!! Det gjorde hun og i det samme SKREG hun sin første orgasme ud i blusen. Jeg stoppede lidt, og hun kastede mig af og sprang op og kyssede mig vildt, så hun kunne smage sig selv, og sagde "jeg har ALDRIG prøvet noget så frækt og lækkert Martin, det er min første orgasme" og bare hendes smil bevidste at hun talte sandt. Har i hvert fald ik set hende smile sådan før, og hun er jo som sagt "fast inventar" i vores hus*S*.

Nu kunne vi høre at de andre var på vej, så vi skyndte os at får tingene på plads.

Nåååå har i noget at fortælle, smilede min søs? –Jeg sagde næææ hvad skulle det være??? og rejste mig, jeg smutter lige i vandet og gik så.

Tænkte hele vejen ned til vandet, at det var RIGITG dumt, fordi Tina og min lille søs er bedste veninder, så hun kan ikke holde det for sig selv!! Nu lå jeg og flød lidt rundt i vandet, og hørte så en kalde på mig. Det var Tina som svømmede hen og sagde "håber ikke du er sur på mig, og har fortrudt??" nej svarede jeg det var nok bare ikke så skide modent gjort!!! "Hvorfor siger du det, vi var begge liderlige, og JA du er måske lidt ældre men det er alle dem vi er sammen med jo"- gider ikke drengene på vores alder de er så blanke fortsatte hun…. –oooog vil faktisk gerne have dig igen!" samtidig hun sagde det var hun nu helt tæt på mig, og gned på min pik. Jeg blev stiv med det samme og tog hende nu ind til mig og kyssede hende.

Hun sagde vendt lige 2 sek.. Så rode hun rundt, og fiskede så sine trusser op og gav mig dem i lommen. "Nu bestemmer du hvornår jeg skal have dem tilbage - sagde hun og smilede frækt" Jeg var måløs… Nu hoppede hun op om min mave, så jeg havde brysterne lige ud for ansigtet og begyndte at bide let i dem!

Hun sænkede sig nu stille nedover min pik, det gik ik så hurtigt, da jeg jo er en del større end det hun var vant til. Hun var fantastik stram og enormt våd så det var den lækreste fisse jeg på det tidspunkt havde været oppe i! Nu var jeg HELT oppe i hende og hun stønnede mig let i øret og sagde" du har den største og dejligste pik jeg nogensinde har set og haft oppe i mig, lov mig det ikke er den sidste gang jeg mærker dig smukke" Jeg sagde Tina du ved jeg har kæreste på jo!! " ja det er jeg godt klar over, men derfor kan jeg måske godt besøge dig engang imellem, når hun ikke er der??"

Her havde jeg muligheden for at få en 17 årige, som bolle veninde tænkte jeg, samtidig sagde hun nu "skal nok lade være med at sige det til din søs, men har sagt det der skete før :o/ er det ok??" jaaa vidste jo det ville ske, men, hvis du skal ind i min lejl. Så må du ikke sige det til nogle ok?

Hun gav mig nu det største knus " og sagde TAK søde og skal nok LOVE ik at sige det til nogen!!" Nu svømmede der et ældre ægtepar forbi og vi lod bare som om vi var nyforelsket og at hun bare krammede mig… Men i virkeligheden havde jeg min pik i hendes dejlige ungpige fisse. Nu begyndte hun at ride mig.. Først stille men nu i et hidsigt tempo og nu kunne INGEN være i tvivl om, hvad vi fortog os, men jeg var blevet så ligeglad med alt. Tænkte kun på hendes frække unge krop og sex!! Hun stønnede højere og højere "KOM MARTIN stop din store pik i min lille fisse åhh knep mig skat fyld mig HELT UD.. ååhhhh ja jeg kommer.. jeg kommer nu skat bliv ved…..ÅÅÅÅHHHHHH jaaaa SKREG hun så folk de vendte sig om og rystede på hovedet, men var ligeglad, fordi jeg var selv lige ved at komme… Tina nu kommer jeg… hun hoppede af og dykkede under vandet og nåede lige at få pikken i munden og så skød jeg 4- 5 store ladninger sperm ind i hendes lille mund ( havde jo også samlet sammen for sidste episode ) og kunne mærke at hun prøvede at synke det hele, og det lykkedes da også nogenlunde, for da hun kom op havde hun svært ved at få luft..

Nu gik vi op til de andre, og de grinede begge og smilede frækt nå har min storebror en stor pik Tina??? Sagde min søs. Jeg kiggede underligt på dem, fordi Tina havde jo ikke nået at sige noget, andet end at smile lidt.!! Så kiggede min søs på mig og sagde "nå var det godt at få en lille stram tøs!!!?" Jeg kiggede endnu mere dumt på hende nu, "jaaa vi sad nede i vandkanten og så på jer, så du kan godt droppe det!!" Grinede de alle sammen nu.. hmm hvad kunne jeg gøre end at give hende ret!!

Søs blev ved "Må vi andre ikke se, hvis den er så stor??" Nu var jeg helt væk,- min lillesøster sad og spurgte om hun ikke måtte se min pik??

-"ja vi blev sku da liderlige af at se jer dyrke sex mellem alle de mennesker i vandet,- ik Line?" hun nikkede og smilede frækt til mig… Nu gik det op for mig, at jeg var kommet i himlen, sad med 3, unge og pisse liderlige piger!! Jeg sagde, at jeg da ikke gad og vise min pik, mens de sad med tøj på- "OKAY det er fair nok" sagde søs og begyndte at tage sin lille bh- og trusse af.. Line og Tina fulgte nu trop nu sad alle 3 piger HELT nøgne og jeg sad og stenede på min lille søs og Lines bryster de stod så LIGE UD I LUFTEN som om de fik dem i går!!! Og de var alle 3 helt glatbarberet.. De har dårligt noget at få noget på, inden det er blevet shavet af igen LÆKKERT… Nå sagde søs nu har du vidst luret nok på os.. Hvis mig nu din store pik brormand.. Og må indrømme at jeg var blevet enormt liderlig af både min søs’s sprog, og af de tøser der sad for an mig. Jeg tog shorts’ne helt af (som de også havde gjort) og nu sad vi alle nøgne, og kiggede på hinanden.. Line kravlede nu hen, så hun sad lidt foran søs og sad nu tættes på mig. Hun sad bare og stirrede på min stive pik, som om det var den første hun havde set,- og sagde nu må jeg rører? Og ja gu fanden måtte hun rører !!!! Jeg var pisse liderlig af at se de små glatte fisser og bryster!! Hun lænede sig nu så meget frem, at hun kunne tage den i munden…..

Mens Line sad og suttede min pik, så jeg at min søs kaldte Tina over til sig.. Og derefter begyndte Tina at slikke søs!! Fuck det var et frækt syn at se min lillesøster få slikket sin unge fisse af en tøs, samtidig med at jeg fik suttet pik af en ligeså ung pige, som tilmed sad og legede med sin lille glatte fisse og kiggede mig konstant frækt i øjne.

Nu kiggede jeg igen på søs, og hun kiggede mig frækt i øjne og sagde "ved du er min bror, men jeg SKAL have pik NU!!!!" Hun rejste sig uden at jeg nåede at svare, og skubbede Line væk fra min pik, og satte sig overskrævt på min stive pik!! Hun lagde ud med at ride mig i et vildt tempo, og kunne ikke andet end at lægge hovedet tilbage og nyde at min 17 årige lillesøster nu sad og red min store stive pik… Lagde mig ned på ryggen og Line satte sig med det samme på mit ansigt, og sagde "giv mig den samme tur, som du gav Tina i formiddags" Jeg slikkede og finger kneppede nu Line så meget jeg kunne men min søs’s tempo gjorde at jeg ikke kunne holde mig meget længere, så jeg undskyldte Line, og lovede at hun nok skulle få samme tur, men først skulle jeg "straffe" min lillesøster for at tro hun havde magten!! Jeg fik hende af mig, MEGET imod hendes vilje..

Sagde at hun skulle ligge sig på alle 4!! Nu ville jeg se hendes lille fisse/røv åben, som jeg så længe havde gået og fantaseret om… Hun smilede frækt til mig og sagde "kom så bror mand jeg vil mærke dig igen, og hvis du får mig til at komme, må du kneppe min ungpige røv som den første og sprøjte mig i munden- det ved jeg jo du elsker"!! Smilede hun liderligt til mig.. Bare det var ved at få mig til at komme!!! Men nu borede jeg min pik ind i hende og hun kom med et højt klynken øøhhhh hvor er du stor knep min lille fisse… åååååhhh ja kom så.. jeg kneppede hende nu så hurtigt jeg kunne, og hun blev ved med at snakke frækt til mig.. åååhhh ja fyld din lillesøster fisse… du så god ved mig brormand .. åååååhhhhh ja nu koooooommmer jeg snart.. åhhhh åhhhh JAAAAAAAAAAAAAAA skreg hun….

Hun faldt helt sammen så hendes bryster og ansigt lå på håndklædet, hvilke gjorde at hendes røv stod LIGE ud i luften og hun vrikkede tilmed frækt med den og sagde "kom så brormand, jeg holder hvad jeg lover knep mig så i røven!" Det skulle hun ikke sige 2 gange, så jeg støtte min pik mod hendes røvhul, og den var jo fedtet helt ind af hende safter, men der gik et minutstid inden jeg var i bund det gjorde lidt ondt på os begge da hun jo var MEGET stram…Og da jeg endelig havde alle 22 cm. oppe i min lillesøster røv lod jeg hende lige vænne sig til størrelsen… Nu begyndte hun at støde røven imod mig og tog det som, at nu måtte jeg gerne kneppe hende og det gjorde jeg så…. Hun stønnede helt vildt af en blanding af nydelse og smerte, men da der var gået 5min og jeg havde kneppet hende HÅRDT begyndte hun igen at stønne højt.. jaaa åååååhhhh det er godt.. ååååh ja knep min røv… Du fylder mig så godt ud brormand - ååååhåhåhååhh jeeeeeeeeg koooommmmer nuuuuu ÅÅÅÅÅÅHHH nu faldt hun helt sammen og jeg var også MEGET tæt på at komme trak mig hurtigt ud af hende og begyndte at onanere min pik foran hendes ansigt, og hun var opfattede det med det samme.. Satte munden til og lige da hun sagde !KOM med din sperm, vil smage dig brormand" kom jeg i kaskader.. blev ved med at sprøjte det meste kom i hendes mund, men det kom også udover hendes bryster og ansigt.. Jeg lagde mig nu ved siden af hende og smilede.. Line og Tina kom nu over og slikkede resterne af min sæd som var udover min søs…

Efter vi havde ligget og slappet af i 20 min kom Line hen og begyndte at slikke min pik.. Men jeg ville ikke kneppe flere på stranden vi var UDENTVILV blevet hørt, så jeg sagde vi skulle pakke sammen og smutte hjem i stedet for.( Line så lidt små sur/skuffet ud) men sagde til hende, at hun IKKE skulle være bekymret for at få en MASSE orgasmer senere.. Så smilede hun dejligt igen..

Da vi var kommet hjem sagde jeg at jeg lige ville gå i bad, pigerne smilede bare sødt og sagde at jeg bare skulle give mig GOD TID!!!!

Det gør jeg altid, så undrede mig lidt over hvad de nu havde i tankerne *S* men gik så bare i bad.. 30 min efter var jeg færdig (skulle lige sætte håret osv.)

Få sex i dag

Da jeg kom ind i stuen, så jeg at de havde lavet mad til mig,- men det bedste var at de ALLE var helt nøgne igen!! 3 x 17 årige piger helt glatte og smurt ind i olie så deres lækre brune kroppe glinsede frækt!! Og kunne mærke at min pik reagerede på det med det samme…

Men jeg satte mig til at spise, mens jeg gjorde det suttede de min pik på skift og jeg måtte være kommet i himlen… Da jeg var færdig, sagde jeg at Line var den eneste af os, som overhovedet ikke havde fået en orgasme endnu. Så jeg spurgte Tina og min lillesøster, om vi ikke skulle give hende den HELT store tur, og det var de med på…

Jeg bar Line ind i forældrenes dobbelt seng og vi begyndte nu at slikke/kysse hende OVERALT på kroppen… Tina lå og tungekyssede hende, jeg slikke/bed hende i brysterne og lillesøster slikke hendes glatte ungpige fisse.. Der gik ikke 15 sek. inden hun vred sig som en sindssyg og råbte efter min pik.. " knep mig med din store pik Martin KOM NU FOR HELVED KNEEEEEEP min lille stramme fisse…. Jeg kiggede på søs og hun nikkede "kom herned storebror så skal jeg gøre din pik HELT KLAR" –jeg VAR skam mere end klar, men sagde da ikke nej til at få suttet pik af min SKØNNE lillesøster… Søs slugte den grådigt med det samme ikke noget med kærlige slik osv. nej hun ville bare have min pik så LANGT ind i munden som muligt!!! Hun mumlede samtidig "mmmhh nej mmmhh hvor smager mmmh du lækkert brormand… Nu skubbede Line min lillesøsters ansigt væk med foden og sagde " nu er den FANME MIN " hun var helt oppe at køre efter de 3 tunger, som havde vandret på hendes lille lækre krop.. Jeg satte min pik mod hendes stramme men dejlig våde fisse og borede mig langsomt op i hendes indre!!! GUUUUD hvor er du stor og lækker stønnede hun højt… Min søs og Tina lå nu og slikkede på et bryst hver.. Line fortsatte sine høje støn.. " åååhhhh Martin fyld mig HELT ud… ååååhh jaaaa sådan kom så langt op i min lille fisse helt op jaaa åååååååhhhhh det er så lækkert " …. Nu så jeg søs og Tina kyssede vildt og inderligt, samtidig lå jeg og kneppede en lille stram tøs, som kun lige var blevet lovligt.. Nu kunne jeg mærke den velkendte trykken om min pik, og hørte Line Skrige ud i lokalet.." ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH HVOR HAR DIN STOREBROR EN LÆKKER PIK…. SPRØJT DIN SÆD LANGT OP I MIN UNGE FISSE Maaaartin " Nu kunne jeg ikke holde til mere og kom nu med store sprøjt langt oppe i hendes indre…. Line faldt nu sammen på sengen, med et saligt smil på munde, og Tina begyndte at tunge kysse hende grådigt….

Lillesøster kom til gengæld over til mig og tog min slatne pik i munden og suttede den ren og stiv igen.. " Det er da utroligt så meget din pik hele tiden kan brormand " sagde hun med et frækt smil, " du tænder måske på sådan nogle unge piger som os?? " det var nok det DUMMESTE jeg nogensinde har hørt hende sige.. Ja gu fanden tænder jeg på små lækre piger, som dem hvem HELVED ville ik gøre det???

" du vil måske gerne kneppe din lillesøster igen eller hvad??? Jeg vil i hvert fald gerne mærke dig oppe i mig igen brormand " og smilede frækt…

Hun NØD virkelig at køre det spil der var imellem os.. ( Frækt med alders forskellen og det, at det jo ikke er helt lovligt….) men jeg havde det fint med det…

Jeg vendte hende om så hun nu stod med røven i vejret, og det syn kan jeg ikke få nok af… Jeg lagde an til at stoppe den i hendes lille fisse, men hun stoppede mig, og sagde " nej ik der.. vil mærke dig i røven, det var så lækkert før !!! " og det kunne jeg da KUN give hende ret i, så jeg fedtede den ind i hendes safter og spyttede hende i røven.. Nu satte jeg min STIVESTE pik jeg NOGENSINDE har haft mod min søsters røvhul.. NEEEEJ hvor var hun stram… Nu var Line kommet lidt til sig selv så sagde hun skulle ligge sig under min søs,- så hun kunne slikke hendes lille fisse, samtidig med at jeg kneppede hende i røven.. Tina derimod lagde sig med fissen imod Lines så min søs skifte hvis slikkede dem begge… Jeg nåede kun at kneppe hende i 3 min… så skreg hun sin første orgasme ud i rummet.. (naboerne kunne ikke UNDGÅ at have hørt det, fordi vi havde åbne vinduer pga. varmen) men fuck det.!!! Nu kom hun i endnu engang.. jaaaaa STOREBROR du er så åååååhhhh sød ved mig.. Det åååååååhhhhh skal du ååååååhhhhhh ALTID ååååhhhh være… også når ååååhhh far og ååååååhhhh mor kooooommerrrrr hjeeeeeeeeem..

Nu faldt hun HELT færdig ned og Line, som rullede hende lidt til siden… Hun vendte sig om med det samme og styrede min pik mod hendes fisse igen… Nååå fik du ik nok før skat…??? Sagde jeg med et fjoget smil.. " jeg får ALDRIG for meget af din pik mus" ---det var godt svaret. Jeg valgte "mærkelig nok" at kneppe hendes lille ungpige mis… Åååhhhh du er så god.. åhåååååhhhh ja knep mig.. knep mig med din store PIK… åååhhhhhh

Tina kom nu over til mig og satte sig over Lines ansigt.. Nu kunne vi kysse samtidig med at jeg kneppede hendes lille veninde… Line må have været god til at slikke fordi jeg kunne nu se at Tina ikke have langt igen.. Og med et spændtes hendes krop i en buen og hendes lækre bryster blev skudt ud i luften og jeg BED hende hårdt i brystvorten og hun skreg.. JAAAAA bi i mig din frækkert…åååååhhh Line jeg elsker når du slikker mig…-det var åbenbart ikke første gang de havde leget med hinanden.!!!

Nu kunne jeg ikke mere og hev min pik ud af Line og sprøjtede ud over hendes små lækre bryster.. Det var ikke meget jeg kom, men nok til at Tina ville slikke det op med det samme…

Nu faldt vi alle ned på sengen og lå bare og nussede hinandens kroppe…

Vi gik nu i bad alle sammen… Og Tina og Line tog nu hjem kl. var jo også blevet 23…

Søs derimod ville have mere, men måtte sige at nu kunne jeg ikke mere.. ( jeg havde fået lidt ondt i pikken ) hun sagde nååå hvor er det synd for dig brormand… og begyndte så at massager mig til jeg faldt i søvn…

Næste morgen vågnede jeg ved at min 17 årige lillesøster slikkede min pik.. Da hun så jeg var vågen sagde hun " nu kan du ikke sige nej kan jeg se " og smilede frækt til mig… Nej det kunne jeg ikke og jeg sagde hun skulle komme op til mig så jeg kunne smage hendes unge fisse.. Vi lå nu i en 69’er og blev mere og mere liderlige af hinandens behandling…. Åååååååhhhh du slikker så godt brormand…. Stik en finger i min røv… Og som sagt så gjort… hun kom med et laaaangt støn da jeg jog den HELT i bund… ÅÅÅååååååååhhhhh knep min lille røv… jaaaaa nu ville jeg have hende.. VEND DIG OM DIN LILLE LUDER sagde jeg hårdt…

Hun kiggede frækt på mig" ja skal nok.. brug mig --- udnyt mig " sagde hun med et FRÆKT glimt i øjet… Stik din STORE pik i min lille unge fisse… Den er meget større end fars sagde hun pludselig…. VAAAR sagde jeg og stoppede… " jaaaa troede du, at du var den eneste i familien som fik lov til at kneppe mig?? " Jeg kiggede underligt på hende, men kunne se at hun talte sandt… " mor har da også slikket mig og omvendt.. Hun kunne faktisk godt tænke sig at mærke dig har hun sagt… Men far har ikke fået lov til at kneppe mig i røven, det er KUN dig brormand, som får lov til det.!!! " smilede hun…Jeg var HELT tavs, men var stadig pisse liderlig.. okayyy hvis det er på den måde, din billige tøs – sagde jeg og satte pikke mod hendes lille stramme røvhul, og maste den HÅRDT ind.. hun skreg op at jeg skulle gøre det mere roligt, men det fik mig KUN til at presse endnu mere mod hende… Jeg begyndte nu at kneppe hende hurtigt.. og de små klynk gik nu over i en hidsig stønnen!! Ååååhhh jaa knep mig… knep min lille røv.. ved du elsker ungt kød.. Og det måtte jeg jo indrømme. Der er intet bedre end at kneppe en lille 17 årige tøs i RØVEN.. nøøj det var stramt.. –sprøjt mig i røven storebror.. åååååhhhh jaaa sprøjt op mig, så jeg kan mærke din dejlige varme sæd… Da hun kom i et laaaangt skrig, trækkede hendes lille røvhul sig endnu mere sammen, og nu kunne jeg ikke mere. Jeg SPRØJTEDE som aldrig før…. Det blev bare ved med at vælte ud…

Nååå brormand, det kunne du vidste lide var –smilede hun frækt til mig…

Det endte med at min søs og jeg kneppede MIN 4 gange om dagen og nogle gange var hendes veninder med.. Nu skulle vores forældre komme hjem om aften ved en 23 tiden.. og vi havde ryddede op HELE dage.. Kun lige nogle små spise pauser (med sex som dessert) og vi lagde os nu på sofaen nøgne sammen… Tlf ringede og min søs tog den da jeg ik gad rejse mig.. Jeg kunne ikke hører hvad hun snakkede om,- og da jeg spurgte hvem det var sagde hun bare " Det var bare Tina, som savnede din pik!! " hehe jaja fint nok sagde jeg og glemte alt om det..

Kl. var kun lige blevet 21, så jeg sagde at vi hellere måtte komme i bad og gøre os klar til de kom… Men søs svarede ligeså koldt.. " Jamen brormaaaand, jeg vil have mere pik… " jeg kiggede på uret, og ned på hende igen.. Nu lå hun og legede med sin lille ungpige fisse.. Slikkede på fingeren og stoppede den let ind i hendes fisse… Slikkede nu igen på den og kiggede mig frækt i øjnene " kom så her og slik din lillesøster " sagde hun og kunne ikke modstå det spil hun kørte.. Jeg satte mig på mine knæ og begyndte at slikke hende.. Hun stønnede og sagde… " du skal kneppe mig NU… jeg kiggede underligt på hende og sagde, hvis du nogensinde skal have pik af mig igen skal du først give mig et blowjob og sluge ALT!!! Hun blev helt vild i øjne og sagde " ja kom med den.. vil smage din dejlige sperm " Hun suttede nu som en sindssyg på min pik, og det varede længe før sæden sprøjtede ud i hendes lille mund, og den stakkels pige prøvede at sluge det hele, og da der løb lidt sæd ned ad kinderne skyndte hun sig at samle det op med pegefingeren og slikke den helt ren bagefter…. Fuck hvor var det et frækt syn !!!! Min pik havde overhovedet ikke tabt gejsten, tværtimod nu ville jeg bare kneppe hendes lille fisse… Jeg vendte hende om, og jordede min pik hårdt op i hende og hun gav et lille klynk fra sig åååhhhh jaaa stop din store pik ind i mit indre…. Jeg stod nu og kneppede min lillesøster bagfra samtidig med at hun stoppede sin pegefinger i røven og begyndte stille at finger kneppe sig selv i røven…. " Ååååhhh hvor er det dejligt at have dig oppe i mig…. Ååååhhh vil du ikke kneppe mig i røven… vil fyldes HELT ud i min lille numse brormand " Jeg var tæt på at komme, så det passede mig fint at tage min pik ud af hendes ellers dejlig våde lille fisse.. Jeg nåede lige akkurat at stikke min stive pik ind i min lillesøsters røv, da jeg så ind i min far og mors øjne!!!!! FUCK tænkte jeg…. (hvordan kunne det være de stod her 1,5 time før..?? Og hvordan er de kommet ind uden at vi har hørt det??? ) Min søs sagde bare " heeeej vil i ikke være med på lidt familie hygge?? " jooo svarede min far, som 2 sek. efter stod ved siden af mig, og kiggede ned på søs røv, som var fyldt godt ud af min stive pik!!! " Nååå så du kan ikke nøjes med hendes lille saftige fisse??" sagde han og begyndte at finger kneppe hendes fisse… min mor havde nu taget alt tøjet af og sagde " kom så herover min pige, jeg har savnet din lille tunge i min fisse… og søs tog nu min pik ud af hendes røv og slentrede hen mod vores mor som havde lagt sig på spisebordet med vidt spredte ben… Hun var også helt glat… faktisk en ret lækker krop tænkte jeg.. Og nu da min mor begyndte stønne fordi min lillesøster stod med røven i vejret og slikkede hendes fisse.. min far var hurtigere end mig.. Så han stod nu og stoppede sin tykke pik ind i hans datters fisse… ååååh ja farmand knep min lille fisse…. Mmmmmhhhhh jaaa det er godt… jeg stod nu og vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv, da jeg hørte min mor sagde.. Kom herop til mor jeg vil så gerne smage din dejlige pik, som vi har hørt så meget om… ( nu fandt jeg ud af, at det var dem som havde ringet tidligere og sagt de kom noget før, og at søs bare ville holde mig nøgen og "klar" ) men fuck det jeg havde den største stivert på nogensinde og nu skulle jeg bare have suttet pik…. Det varede heller ikke længe før jeg kunne mærke at jeg var tæt på… Bare synet af at min far kneppede min lillesøster,- som lå og slikkede min mors glatte fisse… ååååhhhh det var et frækt syn og nu kunne jeg mærke at jeg pumpede den ene efter den anden stråle sæd ind i munden på min mor… og samtidig med at hun slugte det begyndte hun at ryste i hele kroppen… Der gik ikke mere en 2 min så gryntede min far højt og kunne se på min lillesøsters smil at han nu sprøjtede sin fede sæd og i hans datters fisse….

Vi har nu et meget tæt familie forhold, som i nok kan forstå, og hver gang jeg kommer hjem hygger vi da også hvis der er mulighed for det.

Og med hensyn til Tina så ja.. hun er skam min bolleveninde… *SF*

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.