Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en lørdag aften, hvor mig og min storesøster Klara var alene hjemme. Klara spurgte mig om jeg var flovt over, hun spurgte om jeg havde onaneret den dag, ja svarede jeg, skulle vi tage et spil strip 500? Ja, svarede jeg, hvad går det så ud på. Hm, vi skal have max 5 tøj på, okay, og den der mindst point tager tøjet af. Række følge for at tage tøjet af, er tøj, T-shirt, strømper, bukser og underbukser.

Spillet gik og gik, og da vi nåede ti 8 runder, hvor jeg kun havde underbukser på, hun havde kun bukser og trusser, det var helt vildt spændene, hun håbe på jeg fik det mindste point. Så afsluttet jeg og jeg fik færre point, så havde jeg ingen tøj på. Stilling så 435 til hende og 385 til mig, kommer jeg over 500 skal jeg bestemme hvad du skal. Det gjorde hun også, hun ville have jeg skulle slikke på hendes fisse, hun presse bare og så skulle jeg blive bundet. Hun tog en rab og bundet mine hænder sammen, det hun gjorde var at onanere ved sig selv, jeg skulle sige noget frækt, jeg sagde jeg elsker hende, hendes fisse var enorm dejlig. Så sagde hun det er ulovligt at kneppe, men jeg ville have at din pik skal slikkes, så tog hun min pik og suttede den, og sagde jeg måtte slikke hendes kusse. Så lavede vi en 69, til sidst sagde hun, jeg skulle onanere foran hendes kusse, og det gjorde jeg meget. Stik dine finger op i min røv sagde hun, til sidst tog hun min pik mellem hendes patter, prøv lad som om du knepper sagde hun.

Det sluttede med vi sov sammen, vi sov som en 69, hun suttede bare min dejlige pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.