Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min interresse for min lillesøster, startede vist ganske tidligt, men det i skal høre om nu foregik da vi var omkring 19 og 20 år gamle. På det tidspunkt var jeg igang med at få min lejlighed sat i stand, efter en større renovering. Det eneste "møbel" der var tilbage, var dobbeltsengen. En formiddag hvor jeg var i gang med at sætte tapet op, ringede det på døren. Det var Lillesøster der skulle se hvor langt jeg var nået. Efter hun var blevet vist rundt, (hun synes det var vildt flot) spurte jeg om det ikke var tid til en kop kaffe, det var det da. Vi sad, på et par kasser, inde i stuen, og talte om løst og fast. På et tidspunkt kom vi selvfølgelig også ind på "gamle dage" og søster spurte mig hvad ideen var den gang jeg kom ud til hende i badet, da vi boede hjemme........... Øhhhh.... sagde jeg, Det var vist fordi jeg tændte på at se dig helt nøgen, men jeg havde ikke rigtig mod nok til at gå hele vejen....... Så var der ligesom lukket op Søster sagde at hun da også havde tændt den dag, og ikke kunne forstå at jeg ikke havde prøvet på noget. Straks hun sagde det, kunne jeg mærke at den gamle gnist vist ikke var helt væk, der kom liv i "lillefyr" og jeg foreslog at vi da kunne gøre noget ved det nu. Søster rejste sig og kom over og gav mig et rigtigt langt tungekys. Hold kæft hvor var det dejligt. Samtidig begyndte hun langsomt at lyne mine bukser ned, mens jeg kælede for hendes små bryster. Jeg spurte om vi ikke skulle gå ind i soveværelset....okay, sagde hun men det skal altså være nu.........For jeg er ret liderlig.... Jeg løftede Søster op, og bar hende ind til sengen, vi fik flådet tøjet af hinanden.....for s......hvor så hun godt ud, det var lige før jeg kom, bare ved at se på hendes bryster og hendes bare kusse, og så tanken om at min pik skulle op i hendes varme. Lillesøster havde helt andre tanker end bare at ligge i missionær, hun ville have mig bagfra...sagde hun. Hun lænede sig ind over sengen, så der var helt frit, til hendes fisse.........Jeg kørte langsomt min pik op i hende, og kørte blidt frem og tilbage....der fandt jeg ud af at søster en "skriger" men hvor var det dejligt, at mærke hende indeni. Der gik desværre ikke ret lang tid, før jeg ikke kunne holde mere, jeg kom med en ordentlig ladning på hendes ryg...........

Vi taler da stadig sammen ;-)

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 49 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.