Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg sidder her i dejligt solskin, sådan en varm dag i starten af august, på en café i en jysk by, tænker lidt over dagen der er gået. Den virksomhed jeg lige har besøgt i forbindelse med mit studium, fangede ikke rigtig min interesse, men det er jo nok fordi min kæreste gennem de sidste 2 år lige har forladt mig. Hun mente at vi var vokset fra hinanden, tja hvad ved jeg? Jeg tror nu mest det er fordi vi ikke har givet os tid nok til hinanden. Vi har hver især haft for travlt med vores studier, erhvervsarbejde, pleje venner og fritidsinteresser. Vi afsatte så vidt jeg kan erindre aldrig tid af til at dyrke hinanden, i hvert fald ikke nok tid. Bevares vi havde det kanon dejligt med hinanden, god sex, fik afprøvet grænser, nye spændende lege og så videre, men vi brugte ikke tid på at dyrke os som par, kun som to individer der delte avis.

Mens jeg nyder min kaffe glider mine tanker frit rundt i fortiden. Jeg kommer til at tænke på den gang jeg fik fisse for første gang. Sikke en oplevelse. Det var min ca. 9 år ældre kusine Stine der forførte mig. Hold da kæft hvor jeg lærte meget om kvinder allerede den første gang. Alle skulle have den oplevelse vil jeg nu nok have lov til at mene. De erfaringer jeg gjorde dengang har hjulpet mig meget. Jeg sidder og bliver lidt små varm ved tanken om denne erfarne kvinde, der gjorde mig til mand. Hov der er da noget om, at hun bor her i byen et eller andet sted er der ikke? Vi har ikke haft så meget kontakt og der har ikke i de sidste par år været nogen familiesammenkomster, men jeg syntes da der var noget om, at hun var flyttet her til byen for et par måneder siden, lige efter at hun blev skilt fra sin mand Per. Jeg griber mobilos, ringer til den gamle, hej hej hvordan går det, jo jo, jeg sidder på en café i Jylland, hvor er det nu, at min kusine er flyttet hen? Jeg får adressen og skriver den ned, farvel mor, det var hyggeligt vi ses snart. Hils far. Ja kan du også have det godt, jo jeg skal nok hilse hvis jeg ser hende.

SEX I DAG?

Drikker det sidste kaffe, mens jeg kikker på mine egne kragetræer. Skal jeg besøge hende? Hvorfor ikke, jeg har ikke andet at lave og det er lang tid siden vi har set noget til hinanden. Det kunne da være meget hyggeligt. Jeg betaler og går ind i vinhandlen ved siden af caféen, køber en flaske god rød drue, man kan jo ikke komme tomhændet på uanmeldt besøg vel! Smutter også lige ind i et supermarked og køber lidt ost og et flute, bare sådan for at være forberedt og hvis hun ikke er hjemme, tja så har jeg da til aftensmaden.

Få sex i dag

Får fat i en taxa og begiver mig ud til adressen. På vejen derud sidder jeg og tænker på da hun gjorde mig til mand. Det var en vidunderlig oplevelse. Hold da kæft hvor var jeg heldig, tænker jeg at blive ført ind i erotikkens verden af en mere erfaren person, det må da være lykken. ”Så er vi der hr.” Jeg bliver revet ud af mine tanker og betaler.

Jeg står i sådan et rigtigt ”ornernes paradis”, små rækkehuse af almen nyttigt byggeri og en damecykel med barnestol ved hver indgang. Jeg går hen til adressen, checker lige navneskiltet på postkassen, jo den er god nok, det er her. Betragter lige kort den lille forhave, hvor alt er nydeligt og pænt. Min kusine går stadigvæk op i sit havearbejde tænker jeg. Den uundværlige cykel står der også, men der er dog ingen barnestol på bagagebæreren, da hun ikke har nogen børn. Jeg bevæger mig hen til døren og ringer på. ”Ding Dong” siger det, jeg venter hvad jeg føler er en evighed og mentalt er det poppet op, hun er nok ikke hjemme. Nå jeg ringer på en gang til ”Ding Dong” og denne gang kan jeg høre en stemme nærmest råbe, ”jamen så kom dog ind, døren er åben”. Jeg åbner døren og kommer ind i en lille gang eller hall, sådan et rum, hvor man går et par trin ned, så er man i stuen, der er en trappe op til første salen, hvor jeg kan se, at der er to værelser, så er der en dør ud til et lille køkken og en ud til hvad jeg mener må være badeværelset. Alt er holdt i lyse pastelfarver, det ser drøngodt ud syntes jeg. ”Jeg er ude i haven, kom bare ud” hører jeg en råbe. Jeg stiller posen med vin, brød og ost af i køkkenet og går de tre trin ned af trappen, kikker mig lige kort rundt i stuen, jo min kusine hun forstår så sandelig at indrette sig, selvom det er en ordinær lejlighed, så kan hun nu noget med møbler, farver, nips og blomster. Jeg ser ud af vinduet. Hun sidder i en af de der moderne plaststole, der kan laves om til liggestol, kun iført bikini, solbriller og en hat, så vidt jeg kan se, på bordet står der et glas med noget væske i sikkert saftevand, det er jo også en varm dag. Jeg går hen til terrassedøren, ”Nå man nyder nok rigtig det gode vejr” siger jeg med et lille smil på læben. ”Guuud er det dig kære fætter, hvad bringer dig på disse kanter?” svarer hun og hendes ansigt lyser op i et stort smil, kors jeg bliver helt blød i knæene bare over at se hendes smil, kurverne på hendes fyldige læber. Hun rejser sig og vi giver hinanden et stort kram, det er jo trods alt et par år siden, at vi har set hinanden sidst. ”Arh jeg kom bare lige forbi, jeg var i byen i forbindelse med et projekt og kom i tanke om at du bor her, og så ville jeg da lige slå et slag forbi og se hvordan du har det, smukke kusine”. ”Du driller mig, jeg er jo efterhånden ved at blive en gammel kone, men du er stadig en smuk ung og veltrænet mand kan jeg se”, ”dig gammel! Nej du, man er hvad man selv gør sig til og som du holder dig, så skulle man jo stadig tro, at du var 25” siger jeg og blinker til hende. ”Jeg har taget lidt vin og ost med, hvis du har lyst?, ja det er jo ikke fordi jeg vil trænge mig på, men jeg tænkte at vi kunne sludre lidt, nu når jeg har fundet hele vejen herover…. ”, ”det kan du da lige tro, at vi kan, jeg skal ikke lave noget i aften, havde egentlig bare tænkt mig, at sidde her på terrassen og nyde det gode vejr.”

I løbet af et øjeblik er vinen trukket op og maden er sat på havebordet, snakken går om løst og fast, vi har jo en masse ting at fortælle hinanden og tiden går hurtigt i et godt selskab. I smug kan jeg ikke lade være med at betragte hende, hun ser sgu’ da drøngodt ud, hendes lyse hår der hænger løst ud under hatten, hendes fine næse der holder solbrillerne på plads, lidt spids og stadig med en snert af opstopper tud, hendes fyldige rosenrøde læber, der villigt flytter sig og viser hendes perlerække af flotte hvide tænder, hendes bryster der stadig sidder godt på hende, det må være den work out hun går til der strammer op. Hun er dejlig solbrun og det ser ikke ud til at der er et gram overflødigt fedt på hende. Når hun rejser sig kan jeg se hendes ben, jeg syntes stadig at de er fantastiske, lange uden at være overdrevne og så har hun de mest feminine lægge jeg til dato har set og hendes muskuløse, slanke lår med begyndende tegn på lidt appelsinhud, der slutter af oppe ved hendes stramme baller. ”Du har jo endnu ikke set lejligheden”, jeg bliver revet ud af mine tanker, ”næ” svarer jeg lidt fjoget, hun skulle bare lige vide hvad jeg sad og tænkte på, nå men tanker er da heldigvis toldfri. ”Kom”, hun har rejst sig og står på min side af bordet og har rakt sin hånd frem imod mig. Jeg tager den og hun hiver mig op fra stolen. ”Ja den er jo ikke så stor, når man er vant til et mindre slot, men det går an”, vi går ind i stuen og hun fortæller om idéerne bag indretningen. Det er noget hun går vildt meget op i, så jeg lytter interesseret og tænker at jeg måske kan bruge et af hendes fif derhjemme. Vi går op på første salen og jeg får et kik ind i hendes soveværelse, jo ingen tvivl hun er feminin ud til fingerspidserne, rummet er holdt i en meget lyserød pastelfarve, på sengen der fylder det meste er der silkesengetøj og i loftet har hun hænget noget stof, der får en til at tænke på 1000 og en nats eventyr, der er også et lille sengemøbel, hvor den ene skuffe ikke er lukket helt og et, tja hvad skal man kalde det, sminkebord. ”Kom over og se udsigten” siger hun. På vej over til vinduet skal jeg passere natbordet, uvilkårligt kikker jeg ned i den åbne skuffe og får et hurtigt glimt af en DILDO og et par plysbetrukne håndjern. ”Ja der er sørme flot, det er lidt af en perle du har fundet her.” mine tanker er langt væk fra udsigten, jeg har sat mine fantasier i gang. Resten af turen går jeg rundt og får frækkere og frækkere tanker.

Tilbage på terrassen vil jeg skænke vin op, men vi har tømt flasken. ”Jeg henter en ny” siger hun og rejser sig. Hun kommer tilbage, stiller sig lige ved siden af mig og siger ”jeg kan ikke åbne den, vil du ikke sørge for det?” ”jo det kan du da tro jeg vil”, jeg tager flasken og skal til at åbne. ”sidst jeg stod sådan her overfor dig, blev du helt rød i hovedet” siger hun og smiler, ”kan du huske det?” ”om jeg kan!” svarer jeg, ”det kan du bande på, det var jo den dag du gjorde mig til mand, det vil jeg aldrig glemme, det var en af de skønneste sexoplevelser, ja måske den skønneste jeg har haft”, ”jeg ved ikke hvad der gik af mig, men det var måske fordi jeg savnede Per og lige havde haft en voldsom erotisk telefonsamtale med ham, jeg var blevet godt liderlig og tænkte jeg må tilfredsstille mig selv, right here right now, så kom jeg i tanke om at jeg havde set gennem nøglehullet en dag hvor du sad og spillede pik i mine trusser og jeg tænkte, ham fætterdrengen, han skal få skal han”. Jeg kan ikke lade være med at lade mit blik glide ned over hende som hun står der i aftensolen. Jeg betragter hendes bryster i bikinioverdelen, er det mon fordi det er ved at blive koldt at vorterne er så tydelige eller mon det er vores ordveksling? Mit blik glider uvilkårligt ned til bikinitrusserne og jeg fornemmer at hun skyder underlivet en anelse frem og spreder sine ben lidt. Hun står meget tæt på mig syntes jeg, jeg kan dufte hendes skønne duft af kvinde, jeg kan mærke at blodet begynder at rulle i mine årer, der strømmer blod til mit lem og det begynder at vokse. Hun rækker ind over bordet for at nu sit glas, i bevægelsen strejfer hendes numse lige min skulder, kors alle hårene rejser sig på kroppen af mig. ”Giv mig bare en tår mere fætter” siger hun og sætter sig ned på en stol ved siden af mig. Hun vender den halvt og jeg vender min sådan, at vi kommer til at side front mod front. Hun trækker benene op på stolesædet så hun kikker op over knæene som er lidt spredte, om det er med vilje ved jeg ikke, men det er en meget fræk stilling at sætte sig i syntes jeg, det giver mig en herlig udsigt til hendes køn. Hun tager hat og solbriller af, kors i røven, hendes blå øjne, jeg er sikker på at hun læser mig som en åben bog, jeg kan mærke at jeg bliver lidt rød i hovedet. ”Hva’ fa’en er den af fætter, rødmer du nu igen, kan du ikke tåle at se mig eller hva?”, ”øh jow men jeg bliver sq så varm, når jeg tænker på dig, hvordan du viste mig hvordan en kvinde ser ud, hvordan det er, at en kvinde vil behandles”, jeg kan ikke holde mine øjne fra hendes bikinitrusser, jeg kan se hendes skamlæbers fylde og de er trukket ind så revnen tydeligt ses, jeg kan fornemme en lille våd plet, nej det må være min fantasi der løber af med mig. ”Ja jeg må sige, at jeg også godt kan huske det. Du er den eneste mødom jeg har taget” siger hun, smiler let og griner. ”Den fornøjelse har jeg nu aldrig haft, altså at tage en mødom, de piger jeg har mødt har altid været lidt ældre end jeg, men de har dog som regel undret sig over min kunnen og viden om den kvindelige anatomi, det kan jeg takke dig for Stine, du har allerede fra starten fjernet mange tabuer om jer kvinder, du har vist mig at nysgerrighed, nydelse og at glæde partneren er lige så vigtigt som selv få en orgasme, det tror jeg ind i mellem at mange især mænd glemmer”. Jeg holder hendes blik fast da jeg siger det. Jeg ser, at hun fører sin ene hånd ned langs sit lår, ned til ballen og lader fingrene bevæge sig stille rundt om ballen til de støder mod trussekanten, hun klør sig lidt på inderlåret, fuck det giver mig frække tanker, men jeg tror nu bare at det er fordi det klør at hun gør det. Vinen har fjernet lidt hæmninger fra talegaverne, så jeg siger til hende ”i mine øjne er du nu stadig den dejligste og bedste Stine”.

Hun slår det væk med en lille latter og griber ud efter sit glas. Jeg følger dets vej fra bordet op til hendes læber, lige da hun skal til at tage en tår, kommer hun til at spilde og der løber lidt rødvin ned i hendes kavalergang og en tynd stråle af rødvin løber ned af hendes mave og løber om på ryggen ved navlen. En lille smule af det samler sig i hendes navle. ”Ups der spildte jeg vist” siger hun og griner, hun fanger mit blik med sine blå øjne, hun slikker sig om munden, ”du må godt slikke det af mig, hvis du har lyst?”. Om jeg har! Det skal hun ikke sige to gange. Jeg læner mig forover og slikker først navlen ren. Jeg lader min tunge cirkle rundt om navlen og ind i mellem napper jeg blidt i maveskindet med bløde læber, derefter slikker jeg op ad maven op ad kavalergangen, jeg fortsætter med at slikke hende op langs halsen. Hun giver nogle små z og stønner let. Jeg kysser hende fra øret af og hen over kindbenet og vores læber mødes i et langt og inderligt kys. Jeg kan mærke hendes hånd glide ned af min ryg, hun bevæger den fjerlet, det giver kuldegysninger af velvære, da hun når ned til kanten af mine bukser, trækker hun den langs buksekant om lige under min navle og bevæger den ned i mit skød, min pik har allerede rejste sig og hun giver den et lille klem før hun lader fingrene omslukke den og hun bevæger hånden stille frem og tilbage på skaftet. Jeg stønner af forventningens glæde. Hun tager den anden hånd ind på mit bryst og skubber mig op at stå, så mærker jeg hendes lår mellem mine ben bevæge sig ud af og jeg skræver lidt, men presser også lidt igen for ikke bare helt at give efter. Hendes hænder griber mine hofter og hun trækker mig hen i mod sig. Jeg går et skridt frem og mit underliv er nu lige ud for hendes dejlige mund. Hun rækker sig ansigt fremad og begynder at nappe mig i pikken uden på bukserne. Det er enormt frækt at se på. Jeg kikker ned og betragter hende. Hun ved det, for hun holder hovedet lidt på skrå, så jeg kan følge med. Hun sætter hænderne ind under min t-shirt og skubber dem opad. Jeg lader mine hænder følge hendes og trækker min t-shirt af. Det hun gør tænder mig helt vildt meget. Hun tager med rutineret hånd og løsner mit bælte, trækker mine bukser og underbukser ned. Pikken vipper som et vildt dyr da den bliver lukket ud i den frie luft. Hun tager fat om skaftet på den, med den ene hånd, klemmer lidt om den og bevæger så i en fast rytme hånden op og ned. Årh den følelse når hånden når lige op under pikhovedet og vender sin bevægelse, det sender elektriske stød gennem hele min krop, nu lader hun den anden hånds fingre spille på mine elskovskugler, hendes negle masserer dem blidt, jeg slipper et lille støn af velvære ud af mig. Jeg spreder benene lidt mere, så hun bedre kan komme til og presser lidt i hoften for at skyde underlivet frem mod hende. Hun flytter sit hoved frem og lader pikken støde mod hendes skønne læber. Jeg kikker ned på hende, tager hendes hår og samler det bag nakken, så jeg har frit udsyn til hendes billedskønne ansigt og mit eget underliv. Hun fanger mit blik holder det fast, da hun meget sensuelt åbner munden lidt og lader sin tunge fugte læberne, så sætter hun den lidt åbne mund mod mit pikhoved og presser læberne imod den. Jeg betragter hendes læber der skiltes af min elskovskæp og nyder følelsen af hendes varme læber der langsomt glider hen over pikhovedet og stopper lige da hun har hele hovedet af pikken i munden. Så begynder hun at suge det ind i sin mund, samtidig med at hun lader sin varme tunge spille på spidsen, fornemmelsen er himmelsk, jeg stønner og kan ikke lade være med at støde lidt igen, hendes fingres leg med mine klunker tager til i tempo og hårdhed, jeg kan mærke hvordan hendes sugen presser blodet ud i spidsen af mit lem, det er så skønt. Hånden på skaftet øger tempoet og hendes tunges leg bliver vildere og vildere. Hun har åbenbart bestemt sig for, at jeg skal komme i hendes mund, så jeg gør ingenting for at stoppe hende. Jeg stønner bare ”Stine, det er så dejligt frækt og skønt, det du gør ved mit lem, stop ikke, jeg er tæt på smukke”. Hun flytter hånden fra kuglerne om og begynder at lege med mit numsehul, nærmest uden varsel stikker hun en finger op i røven på mig, det giver et gib i mig, så jeg må tage et halvt skridt fremad. Det gør lidt ondt, men det er også dejligt at mærke en finger der stimulere pikkens rod derinde fra. Følelsen af at jeg snart ikke kan holde mig tilbage mere bliver overvældende. Stine kan fornemme det, hun har fået smagen af min forsæd i mund, ingen tvivl om det. Hendes hånd på skaftet øger tempoet, hun åbner munden lidt og sluger min pik dybere, det er så dejligt, så dejligt, med et brøl skyder jeg min varme ladning helt ind i hendes mund, jeg ser i orgasmens tåger, hvordan hun prøver at sluge sæden, men noget af det kan ikke være i munden og driver ned af hendes hage. Jeg klemmer min ringmuskel om hendes finger, hun presser den ned mod mine kugler for at lukke af for min udløsning, det forsinker den lidt men forstærkere nydelsen til det 10 dobbelte. Da mit sidste sæd har forladt mig, trækker hun fingeren ud af min numse og slikker mit lem rent for mine safter, så rejser hun sig op, og vi forenes i det varmt og kærligt kys, jeg kan smage min salte sæd i hendes mund. Jeg holder hendes hoved fast og kikker på hende, der hænger en lille klat af min livseleksir tilbage på hendes kind. Den slikker jeg af og hun siger til mig, ”så skønne unge virile fætter, jeg har set din liderlighed hele aften og ærligt, du tænder også mig, nu har du fået taget det værste tryk, men jeg har stadig noget til gode.” Så tager hun en hånd ned i sit skød, jeg kan fornemme duften af kvinde der strømmer ud fra hende. Jeg hører de sluprende lyde da hun stikker en finger op i sig selv, jeg ser hendes slørede blik, da hendes skød åbner sig. Hun trækker fingeren ud og stikker den op til min mund. ”smag mine safter, smag hvad du har i vente, natten er endnu ung”, med disse ord gør hun sig fri af mig og går på toilettet. Jeg står der tilbage, så var det ikke en fantasi alligevel, hun er sgu’ tændt på mig. Jeg trækker bukserne op og kommer til at tænke på hvad naboerne mon vil tænke, hvis de har set og hørt hvad der lige er sket.

Jeg sætter mig igen på stolen og napper lidt til rødvinen, mine tanker er nu kun skruet ind på en ting, sex. Stine kommer tilbage, hun har taget en tynd slå om ting på og et kort skørt. Hun smiler lumsk og meget frækt til mig, ”nå min egen virile fætter, var det godt at få lettet trykket?”, dumt spørgsmål tænker jeg. Hun sætter sig ude på kanten af stolen med noget spredte ben og vipper op og ned på tæerne, jeg kikker på hende og kan ane, op under skørtet, at hun har taget sine bikinitrusser af. ”Er det ikke for koldt at sidde med bunden bar?”, ”årh hvad du lægger vel snart varme ind, eller har du allerede fået nok af en gammel kone?”, siger hun sådan lidt provokerende, ”fået nok, næ du, jeg har lært en ting eller to siden vi var i kanen sammen sidst”. Som svar på hendes provokation hiver jeg mit lem frem og begynder at gnide på det. Jeg lader fingrene spille let hen over hovedet, der stadig er lidt ømt efter hendes læbers behandling af det. Hun sluger synet med øjnene, ”ved du godt at det er meget frækt at sidde og se en anden onanere?”, ”ja det syntes jeg også at det er” siger jeg og fortsætter med min leg. Hun tager en finger hen til spidsen af pikhovedet og får en dråbe væske på, så fører hun langsomt fingeren hen mod sin elskovsgrotte, hun sikrer sig, at jeg har øjenkontakt med hende. Hun sætter sig helt ud på kanten af stolen og spreder benene så jeg har frit udsyn til hendes elskovshonningkrukke. Så fører hun fingeren hen til indgangen og sætter den højest oppe. Hun lader den cirkle lidt, imens lader hun sin tunge bevæge sig rundt på hendes læber, jeg kikker på synet, kan fornemme hendes stigende liderlighed. Jeg kan se den lille sø af safter der samler sig i hendes skød, jeg bliver vild i varmen af de smaskelyde der kommer fra hendes skød. Jeg stopper min egen onani og betragter bare Stines leg med sig selv, jeg ser hvordan hendes blik bliver fjernt i takt med at hendes leg tager til, jeg ser hvordan hendes brystvorter vokser og hvordan de springer ud i fuldt flor, da hun begynder at massere dem med sin frie hånd, jeg nyder hendes klynkelyde, der også tager til ”uh, uh hmmm”, hun spreder benene helt ud til siden og lader to fingre skille skamlæberne, så jeg har frit udsyn til hendes dejlige lille lyserøde grotte og klitoris, som hun med en enkelt finger gnider på, først stille og behersket, så henter hun smørelse i sin honningkrukke, der ser ud til at have til overflod, hun begraver sin finger dybt oppe i sig selv og lader den cirkulere. Jeg betragter hvordan hendes kusses muskler skiftevis klemmer om fingeren og giver den plads, det er et fantastisk syn, jeg kan se hvordan alle de små hår på hendes arme og mave har rejst sig af velvære. Hendes klynken tager til som hun sidder og leger med sig selv, hun leger med sig selv på denne måde i en små 5 minutters tid, så begynder hun at ryste over hele kroppen og jeg bemærker at hun bider sig selv i læben for at holde sine lyde tilbage, hendes duft af kvinde er overvældende, da hun kommer i en lille selvgjort orgasme. ”det var dejligt” siger hun efter et par minutter, ”jeg sad lige og tænkte på den gang jeg forførte dig, da du kom her i eftermiddag, så derfor var jeg godt våd og i stødet og så banker du på døren, pudsigt sammentræf”. ”Ja jeg sad på caféen og tænkte på det samme, måske er det skæbnen, hvem ved”, jeg sidder stadig med mit stive lem, der stritter ud af bukserne og kun har tanke for, at forsvinde ind i denne dejlige kvindes elskovsgrotte.

”Er du ligeglad med, at folk kikker” spørger jeg, ”nej det er jeg ikke, men haven her er jo ret ugeneret og hvis folk lytter, så er det nærmest Deres problem”, ”hvad Søren, der er jo stadig liv i kalorius” siger hun og kikker på mit erigerede lem. Hun flytter stolen lidt tættere på og griber ud efter mit lem. Det er så dejligt, da jeg mærker hendes slanke varme fingre lukke sig om den igen. Hun griber ud efter flasken med rødvin og hælder lidt ud på mit lem, ”ups, nu spildte jeg igen, jeg må hellere slikke det af”, hun bøjer sig frem og slikker mit lem og lår rene for rødvin, det er ikke noget der nedsætter min lyster, tværtimod, jeg vil bare have denne gudeskønne og frække kvinde, hun skal få så meget pik skal hun. Hun holder mit lem fast med læberne og trækker langsomt hovedet til sig, det strammer lidt, men gør også godt, med et svup smutter den ud af munden på hende, ”hvis du vil ha’ mig må du fange mig” siger hun drillende og springer op af stolen. Jeg rejser mig hurtigt og er ved at snuble i mine bukser, jeg får hurtigt flået dem af og løber efter min grinende kusine. Hun løber ind i huset og er væk, inden jeg kan se hvor hun er blevet af, nå hun er nok gået op i soveværelset, så jeg bevæger mig hen mod trappen og der møder mig et skønt syn, hun har lagt sig på alle fire med popoen strittende ud over trappen, hold da kæft hvor er det frækt, at se hendes stramme baller og hendes opsvulmede skamlæber der spreder sig ud som en blomst mellem hendes baller, ”er det denne her du leder efter” siger hun og vifter med popoen. Jeg er betaget af synet og står bare et øjeblik og betragter, ”ja” svarer jeg og suser op ad trappen, men ikke hurtigere end at hun kan nå, at rejse sig og løbe over mod soveværelset. Jeg fanger hende lige inden hun når sengen og holder godt fast syntes jeg, men hun smutter fra mig og kaster sig over på ryggen på sengen. Hun ligger sig med vidt skrævende ben og har nogle øjne der siger ta’ mig dit handyr. Jeg springer op ovenpå hende og i et stød har jeg boret pikken i bund i hende, så liderlig er jeg og så våd er hun, jeg pumper løs i hende i et rasende tempo, ”ja giv mig din pik, jeg vil mærke dig dybt og hårdt, knep mig din brunstige tyr”, jeg knepper hende mens jeg tænker, det var lige godt satans så stram en kusse hun stadig har, den må være i træning. Hun kan simpelthen klemme med sin skedes muskler om pikken, så man tror den er kommet i en vridemaskine, det er bare så skønt. Jeg kan mærke at der ikke vil gå længde inden jeg kommer, hvis jeg fortsætter på denne måde, så nu er gode råd dyre. Jeg kommer i tanke om natbordet og mens jeg okser løs i hende og tænker på is og kolde afvaskninger, får jeg listet et af håndjernene frem og sat fast i senge stolpen, hurtigt har jeg sat hendes ene hånd fast, ”hvad satan, har du gang i! giv mig nu pik skat, jeg vil have din sæd oppe i mig” men nej, hurtigt får jeg det andet håndjern frem og sætter hendes anden hånd fast i den anden side, nu kan hun kun ligge og vride sig og må ellers vente. ”Din lort, lad mig komme fri, kom nu, kom dit stive lem op i min hungrende fisse” men jeg kan høre på hendes stemme, at hun bliver tændt af at være fikseret. ”nej min fine ven, nu skal du få nydelse og må vente skat”. Jeg sætter mig ned mellem hendes ben og betragter hende, hun er gudeskøn og det er frækt som hun ligger der og vrider sig, jeg kan fornemme hendes kurver, hun prøver med benene at trække mig ind mod sig, men jeg stritter imod. ”Nå så du vil have pik og fyldes ud, din liderlige tæve, det skal du få” siger jeg og griber ud efter dildoen i sengebordet. Jeg tager den og fører den hen til hendes læber, jeg holder hendes blik fast, betragter liderligheden i hendes øjne, hendes læber der skilles og tunger der stikkes frem og blødt og vådt slikker på spidsen af dildoen. Jeg holder den lidt, kan godt lide at se hun slikker på den. Tænder for den og fører den langsomt ned langs hendes hals, jeg hører svagt hendes stønnen af velvære og forventning. Lægger mit hoved ved hendes skulder så jeg kan se ned langs hendes krop, mens jeg pirrer hende med dildoen, ligger den i kavalergangen og klemmer hendes bryster rundt om den, det er en dejlig fornemmelse at mærke vibrationerne gennem hendes faste bryster. Jeg napper hende i øreflippen og hun nærmest kaster hovedet fra side til side, ”jeg er snart så liderlig min egen, at du skal give mig noget pik, jeg trænger virkelig meget”, siger hun bedende. Jeg lader som om jeg ikke hører hende og lader dildoen cirkulere rundt om først den ene af hendes brysters rosenknoppe så den anden, jeg betragter dem, ser dem vokse og nærmest springe ud, hvordan gåsehuden på den mørke hud omkring dem springer frem, lader den vandre ned over hendes mave, ned til lysken, hvor den følger bikinilinien ned mod hendes skød. Hun stønner svagt og der kommer små kramper, da den glider ned langs lysken, uvilkårligt spreder hun sine ben, så jeg kan få fri adgang. Jeg skifter position og sætter mig ved siden af hende ud for hendes hofter. Jeg lader dildoen ramme det øverste af hendes skamlæber, holder den stille der lidt, mens jeg betragter hende, nyder hendes lyde, ser hvordan væske allerede har lavet en helt lille sø mellem hendes ben. Inden jeg lader dildoen gå længere ned, bukker jeg mig forover og slikker hende et par gange, ”hm skat, du smager så dejligt, din elskovsgrottes nektar er dejlig” så flytter jeg dildoen ganske lidt og lader den cirkle omkring hendes klitoris, resultatet udebliver ikke, hun stønner og klynker, ”ja det er så dejligt, giv mig mere, jeg vil snart have din levende pik!”. Jeg bevæger langsomt dildoen ned mellem hendes spredte skamlæber og lader den vibrere lidt i indgangen til hendes elskovshule. Jeg betragter hvordan væsken fra hendes krop nærmest fosser ud af hende, langsomt og stille presser jeg dildoen op i hendes indre, jeg betragter hvordan hendes køn giver efter og åbner sig. Jeg sætter mig ned mellem hendes ben og lader dildoen bevæge sig ud og ind af hendes skød, jeg sørger hele tiden for at den bliver holdt frem og masserer hendes G-punkt, samtidig betragter jeg denne vidunderlig smukke krop, der snart er blevet omslugt af liderlighedens tåger. Hendes bevægelser med hofterne, hendes stønnen, måden hun skyder sit skød op i mod mig på gør mig vild. Jeg kan fornemme at hendes orgasme nærmer sig. Jeg skubber dildoen dybt op i hende, holder den oppe med et par fingre og ligger mig så ovenpå hende og lader mit pikhoved følge dildoen ind i hendes våde skød. Hun stønner da mit pikhoved rammer hendes indgang. Jeg presser på og mærker dildoens vibrationer og hendes skød der giver efter. Det er en vidunderlig fornemmelse. Mine læber fanger hendes og jeg kysser hende vildt og inderligt mens jeg presser mit lem ind i hende sammen med dildoen, hvilken herlig fornemmelse. Jeg kommer helt i bund og ligger stille og bare nyder det, så begynder jeg at gennemkneppe hende, jeg kan godt mærke at det ikke varer længe før jeg kommer. Hun stønner ”årh hvor er det skøn at blive fyldt helt ud, jahhh giv mig pik, jeg trænger, uh uh jeg kommer skat knep mig” det er for meget for mig, med et brøl skyder jeg min ladning af livseleksir langt op i hende, min krop går i kramper så skønt er det at mærke hendes skede der klemmer om mit lem og dildoens vibrationer mod hovedet og skaftet. Jeg ligger om er helt overfølsom, jeg puster hende blidt på halsen og befrier hende for håndjernene, hun aer min ryg og jeg får gåsehud over det hele af bar velvære.

Jeg ligger bare og nyder hendes krops varme og kan mærke pikken skrumpe ind, hun har skudt dildoen ud og nu ryger mit brugte lem samme vej. ”Hold da kæft hvor var det dejligt, du kan altså få en kvinde op i den syvende himmel”, ”ja men jeg har jo også haft en god lærermesterinde” svarer jeg, jeg ligger mig ved siden af hende og begynder at nusse hende på maven og bryster, jeg mærker at de så småt begynder at vokse, ”årh du dejlige, bliv ved”.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.