Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil fortælle om en oplevelse jeg havde da jeg var 15 år. Jeg skulle på sommerferie hos min farbror og tante. Det havde jeg været i flere år, ja faktisk så længe jeg kunne huske, men dog ikke året før, da havde jeg været med mine forældre på en længere biltur til Spanien. Min farbror og tante havde en datter, min kusine Stine. Stine var den gang 24 år gammel men boede stadig hjemme, da hun studere på universitetet i Århus ca. 20 km fra hvor de boede. Jeg havde altid før i tiden betragtet Stine som en stor store søster, men noget skulle forandre sig denne sommer.

Jeg steg af toget og spejdede efter Stine og jo hun stod og ventede på mig. Meget var sket i de to år, ikke at hun havde forandret sig meget, men jeg var kommet i den alder, hvor min pik rejste sig bare ordet huller i vanillekranse blev nævnt, eller jeg så en pige i lårkort. Så du kan nok forestille dig, hvilke kvaler jeg havde med at skjule mit erigerede lem, da jeg så hende. Hun stod der på perronen i en lårkort tynd hvid sommerkjole og i et par højhælede matchende sko. Jeg havde fri udsigt til hendes lange solbrændte ben og mit blik gled opad hendes vidunderlige krop. I modlyset kunne jeg ane konturerne af hendes trusser og BH der holdte et par pæne fyldige men ikke for store bryster på plads. Jeg kikkede fascineret på hende og synet af hendes smukke lange lyse hår der blev fanget af solen var næsten for meget for mig. ”Hej Stine” fik jeg fremstammet. ”Hva’ søren er den af?” sagde hun. ”Har du ikke set din kusine før? Du ligner en der er faldet ned fra månen. Har du ellers haft en god tur herover?” ”Jo det er da gået nemt og smertefrit.....”. Vi mødtes og hun gav mig et kram som hun plejede, men jeg kunne ikke lade være med at blive helt vild i varmen, da hendes varme krop kom i berøring med min og jeg kunne fornemme hendes brysters fylde mod mit. Det gav et elektrisk stød i mig, mine næsebor fangede hendes duft af kvinde, det var bare så vidunderligt. ”Du er godt nok vokset noget, siden jeg har set dig sidst” sagde hun og holdte mig lidt væk fra sig. ”Du er ved at blive en rigtig charlatan, tror jeg” smilede hun. Jeg fik hurtigt mumlet et svar og fik i en fart sportstasken op foran mig, så hun ikke fik øje på min tilstand. Det ville være for flovt.

SEX I DAG?

På vejen hjem til hendes forældre snakkede vi om løst og fast om de to år der var gået siden vi havde set hinanden sidst. Altså almindeligheder, men jeg var nødt til at undgå øjenkontakt ellers kunne hun se, at det var helt gal med mig. Når hun så væk, nærmest slugte jeg hendes ben, disse dejlige solbrune barberede ben der forsvandt op under hendes lille kjole, der var gledet op så jeg havde udsyn til hendes lår, muskuløse men stadig slanke, åh hvor ville jeg gerne klemmes mellem disse fantastiske skabninger. Jeg fik også dristet mig til at se hendes bryster, der struttede inde i Bh’en, jo det var næsten for meget af det gode. Da hun steg ud af bilen, tabte hun nøglerne og bukkede sig efter dem, mine øjne var ved at trille ud af hovedet på mig, aldrig havde jeg set noget lignende, denne røv, så velskabt og fast en rigtig parisermodel og stort set bar. Hun havde G-strengs trusser på, jeg var tryllebundet af synet og min tissemand voksede sig til en stor brunstig og forventningsfuld pik i mine bukser. Kors hvor havde jeg dog lyst til at have sex med hende, godt nok var hun næsten 10 år ældre end mig, men hun var simpelthen så vidunderlig skøn og dejlig. For mig var hun som Afrodite der steg op i sin skal af havets skød, så uskyldsren og alligevel en ren sexbombe.

I dagene der gik, brugte jeg ofte hendes urene trusser, når jeg onanerede og det gjorde jeg tit, sådan en fire til fem gange hver dag. Jeg gik som regel ud på badeværelset og fiskede hendes brugte trusser op af snavsetøjskurven. Jeg tog dem op og rørte ved dem, kikkede på dem og duftede til dem. Jeg kunne godt lide duften af hendes trusser, især hvis hun havde skiftet dem efter, at hun havde haft en længere samtale med sin fyr Per, der var på college i USA over telefonen. Der var sådan en dragende lugt i dem og som regel var der også en lille våd plet. Jeg tog trusserne og klemte dem rundt om min drengepik. Mens jeg fantaserede om sex med min kusine, kørte jeg trusserne op og ned af skaftet på mit lem. Det var en dejlig og fræk fornemmelse at mærke det bløde satinstof mod min piks bløde skind. Jeg kørte som regel bare hurtigt op og ned, mens jeg fantaserede om hvor frækt det ville være, at skille hende ben, nyde synet af hendes lyserøde opsvulmede skamlæber, der bare råbte på at få noget tissemand, og bore pikken ind i hendes våde liderlige skød, eller hvor skønt det ville være, hvis hun lod sine mørkerøde læber bearbejde min manddom. Efter kort tid sprøjtede jeg min varme sæd ud i hendes trusser. Jeg troede ikke, at der var nogen der opdagede hvad jeg lavede, men det skulle vise sig, at jeg snart blev meget klogere.

Hendes forældre skulle til fest den anden lørdag aften jeg var der, og ville, for ikke at køre fulde hjem overnatte til søndag morgen. Stine havde sagt at hun ville med veninderne en tur i byen. Hun havde spurgt om jeg ville med, men jeg havde sagt nej, mest fordi jeg var bange for at dumme mig over for hende, hvis jeg skulle få noget at drikke, så jeg havde bestemt mig for, at blive hjemme og glo fjernsyn og besøge kurven med snavsetøjet en enkelt gang eller to.

Jeg sagde farvel til dem da de kørte, og jeg kunne høre at Stine var gået i bad for at gøre sig klar til byturen. Jeg gik lidt rundt inde i stuen og blev lidt småliderlig ved tanken om min smukke kusine stå splitter nøgen under bruseren. Jeg fantaserede om, hvordan hun lod bruserens varme stråler kærtegne sine spændte bryster, mens hun lod tungen sensuelt bevæge sig rundt på læberne, som en anden Marilyn Monroe, og hvordan hun ville lade sine fingre kærtegne kroppen for til sidst, at glide ned i skødet og skille skamlæberne for snart at lade strålerne ramme klitoris. Min pik rejste sig ved disse tanker og jeg fik en umådelig lyst til at spille den af. Jeg kunne høre, at hun var færdig i badeværelset, vandet løb da ikke mere, hvor længe havde jeg mon stået i min fantasi? Jeg skyndte mig derud og låste døren. Jeg gik hurtig over til snavsetøjskurven og fandt hendes aflagte trusser. Jeg kikkede på dem og så, at der var en ret så stor våd plet i dem. Jeg tog dem op til min næse og snusede indad og fornemmede duften af hende. Åh det var så skøn en duft min kusine havde. Duften fra hendes trusser og deodorant var næsten nok til at jeg kom.

Jeg satte mig til rette på toilettet og viklede hendes trusser rundt om min spændte pik. Jeg sørgede for at den våde plet var lige ud for pikhovedet, det fandt jeg ekstra frækt. Jeg kunne fornemme fugten fra trusserne mod mit følsomme pikhoved. Det var nok til at bringe mig på orgasmens rand. Jeg lukkede øjnede og forestillede mig min kusine ride på min sprængfyldte pik, mens jeg så op på hende og nød hendes velformede brysters can can. Min hånd kørte hurtigt frem og tilbage på min pik, med den anden hånd lod jeg fingrene spille på mine kugler. Jeg kunne mærke at jeg snart ville komme, men blev brat revet ud af mine tanker ved, at jeg hørte en lyd……………

Få sex i dag

Jeg åbnede øjnene og der stod min kusine. Hun havde haft gemt sig i brusekabinen og lyden var forhænget der blev revet til side. ”Nå så det er dig, din lille lort der spermer i mine trusser!” Jeg blev helt paf og min pik skrumpede straks ind til næsten ingen ting. Hun lød meget sur, men der var alligevel et eller andet over hendes stemme der sagde mig, at det var hun ikke………

Hun kikkede på mig på en underlig måde og sagde så. ”lad mig se dig om du er blevet stor nok til at onanere, har du fået hår på kæppen?” Jeg flyttede trusserne og hun kikke på min pik. ”Du burde have tæsk, men hva’ du er vel ved at blive voksen, ka’ jeg se”. Først nu turde jeg se op på hende. Hun stod kun iført en lille top der fremhævede hendes bryster og et miniskørt der nærmest ikke dækkede. Synet fik min flovhed til at blande sig med en begyndende liderlighed. Jeg stirrede lige mellem hendes let spredte ben og jeg kunne mærke, at blodet begyndte at vende tilbage til min pik. ”Hva’ glor du på? Har du ikke set en lækker steg før?” ”Jow” fremstammede jeg. ”Har du set en pige nøgen før?” sagde hun mens hun vrikkede udfordrende med hofterne. Nej det havde jeg ikke, ikke ud over de duller der er i diverse pornoblade, min mor da jeg var lille og pigerne fra klassen, når vi fik et glimt af dem gennem nøglehullet ind til deres omklædningsrum.

”Du skal have en straf for at svine mine trusser til! Jeg vil se dig spille pik. Vis mig hvordan du gør. Tænker du på en af pigerne fra din klasse når du gør det?” ”Nej” fik jeg fremstammet. ”Jeg tænker på dig, fordi jeg syntes du er så dejlig”. Jeg begyndte at gnide på min pik igen og den reagerede prompte med at rejse sig. Jeg stirrede stadig på min kusine. ”Syntes du da, at jeg er lækker?” Hun løftede op i miniskørtet og jeg fik det herligste udsyn til hendes blottede fisse, den var lige så lækker i virkeligheden, som den havde været i mine fantasier. Hun havde ingen trusser på og var nystudset. Der var kun en lille smule lyse hår tilbage. Jeg kunne se en lille perle af væske der sad i hårene. Øjnene var ved at trille ud af hovedet på mig ved synet. ”Kan du godt li’ at se på min fisse?” Jeg nikkede fuldt optaget af at studere hendes anatomi. Her stod en lys levende kvinde, med blottet skød foran mig, og så oven i købet min drømmes pige. Hun kom nærmere på og stillede sig over for mig med et ben på hver side af mine. Liderligheden strømmede igennem mig, at mærke hendes bare ben mod mine knæ. Det var nok til, at jeg var ved at gå til. Hun tog langsomt og meget sensuelt sin top af og svingede den rundt om min nakke, gik lidt ned i knæ og hev mit hoved ind i kavalergangen mellem hendes bryster, slap toppen og klemte så brysterne på mine kinder, trak sig tilbage og lod på vejen lige sine brystvorter strejfe mine læber. Derefter tog hun og førte sin ene hånd ned mellem sine ben, lod en finger glide ind i mellem skamlæberne for til sidst at lade den glide ind i sig. Stille lod hun den cirkulere i elskovsåbningen og jeg kunne høre en stille slubrende lyd. Jeg gloede betaget ja nærmest tryllebundet på synet. Her stod min egen kusine og spillede fisse lige foran ansigtet på mig. Hun trak fingeren ud igen. Den var glinsende af hendes safter. Hun holdt den helt hen til mine læber. ”Smag på den.” kommanderede hun. Jeg åbnede munden og hun stoppede fingeren ind i den. Jeg slikkede den ren med tungen. Det var en dejlig smag den havde, og lugten var den samme som fra hendes trusser, blot friskere og mere intens. ”Det er vist en rigtig lille liderlig fætter, jeg her har fået fat i!” sagde hun nu med en sukkerblød stemme.

”Hvis du lover at holde din kæft, så skal jeg gøre dig til mand, for jeg ved at du godt kunne tænke dig, at have sex med mig. Du har stor lyst til at få fedtet bøhmanden ind i din lækre kusines lysthule”. Jeg nikke og lovede på tro og ære, konge og fædreland og hvad man nu ellers kan love og sværge ved. ”Sid stille og kik” nærmest beordrede hun. Hun blev stående og lod igen sin finger bevæge sig i revnen, skamlæberne gav efter for fingerens pres, hun trak den langsomt fremefter og sluttede af med at lade fingerspidsen stimulere klitoris. En gang i mellem lod hun den smutte indenfor i fissen. Hun begyndte at småklynke. Jeg sad stadig der med trusserne om min stive pik og turde ikke bevæge mig ud af stedet. Jeg nød synet af hendes onani, hendes let opsvulmede skamlæber, lugten af hendes køns safter. ”Åh hvor er jeg liderlig” stønnede hun med meget sensuel stemme og skubbede underlivet helt op til min mund. ”Slik min elskovstap dreng, tag forsmag på glæderne, der er meget mere hvor det kommer fra!”. Jeg kikkede og så på hendes elskovsrose som hun holdte mellem to fingre. Jeg åbnede munden og begyndte at slikke hende. Det var skønt at smage safterne af hendes elskovshonningkrukke. Jeg kunne godt lide smagen og var klar til at fortsætte, mine vildeste fantasier var allerede gået i opfyldelse. ”Du skal slikke på den, lige som på en vaffelis der er ved at løbe, lange bløde slik”. Jeg slikkede som om alle sommerens is var ved at smelte. Pludselig gik hun væk fra mig og sagde ”det er nok for nu. Du er vist ved at have fået smag for det, hva’”. Hun stillede sig med hænderne på brysterne. ”Spil din liderlige pik af for mig, mens jeg ser på”. Jeg tog fat om pikken stadig med trusserne om og spillede den af som en gal. Mens jeg onanerede, stirrede jeg på hendes legen med sine fyldige bryster, og jeg lagde mærke til at brystvorterne voksede og struttede ud i det fri. Der gik ikke mange sekunder før jeg kunne mærke at sæden kom skyllende nede fra nosserne. Jeg kom med den skønneste udløsning, og jeg fyldte al min sæd i hendes trusser. ”Det var godt du kom, min lille liderlige fætter. Så kan du holde til lidt mere lige om lidt. Gå nu ind i badet og vask dig ren”. Inden jeg fik rejst mig, tog hun fat i de sædfyldte trusser og tørrede mit lem af for safter. Hun flyttede sit hoved helt tæt på mit, kikkede mig dybt i øjnene, tog trusserne op mellem vores ansigter og lod sin tunge meget liderligt lige række ud og fange et par dråber af min sæd. Sæden kørte hun rundt på sine læber, og satte dem så mod mine læber. Vi forenedes i et langt vådt tungekys, der var ved at tage livet af mig. Hendes tunge var på en gang blød og krævende. Alle mine sanser var vakt, jeg kunne lige frem mærke nakkehårene rejse sig og gåsehuden brede sig på min ryg og arme, så dejligt og frækt var det kys min kusine gav mig.

Jeg fik hurtigt kludene af og gik ud i brusenichen. Tændte for vandet og lod det varme vand strømme ned over min krop. Mine tanker var et virvar, dejligt, frækt, ublu, hvad sker der her? osv. Jeg sæbede mig ind, og mens jeg stod med sæbe i øjnene og var ved at vaske hår, kunne jeg pludselig mærke en hånd på mit lem. Det var min kusine der var kommet ind i kabinen til mig. ”Du fætter? jeg må hellere sørge for at værktøjet er rent og klar til brug” sagde hun. Det havde jeg ikke det mindste imod. Jeg kunne mærke hendes hånd der kørte op og ned af skaftet på min pik. Virkningen udeblev ikke. Efter ganske få strøg stod den kampklar igen. Jeg baksede med at få sæben ud af hår og øjne, da jeg kunne mærke hendes hænder blive afløst af noget andet. Det var mere blødt og varmt end fingrene og håndfladerne. Det var hendes mund og tunge... Hendes behandling af min pik var det bedste jeg havde været ude for i hele mit liv. Hun gabte over den og lod tungen spille mod spidsen, først med lange slik og derefter cirklede den rundt om pikhovedet. Det var simpelthen den skønneste fornemmelse. Hun kyssede den fra hovedet og ned langs skaftet til hun kom ned til nosserne. Hun lod tungen spille på dem og tog så den ene i munden og nærmest sugede den ind. Det gav først et gib i mig, men dejligt var det. ”Jeg må vist hellere stoppe nu, du skulle jo nødig brug al krudtet, inden jeg får noget ud af det” sagde hun smilene. Hun rejste sig op og stod nøgen over for mig. Hun fangede mit blik, og så at jeg kikke på hendes dejlige runde og faste bryster. Jeg kunne se at brystvorterne var blevet store og stive. Hun tog flasken med bodyshampo og hældte noget ud af det ud over brysterne og ned over maven. ”Vil du ikke lige sæbe mig ind? Jeg skal da også være ren og nyvasket inden vi for alvor går i gang.” Om jeg ville.... Mine hænder gik straks i gang med at smøre sæben ud over hendes krop. Jeg masserede hendes bryster og lagde rigtig mærke til hvor dejlig faste de var. ”Det er godt når du rører dem, det giver sådan en kriblende fornemmelse i kroppen”. Jeg blev vild over hendes komplimenter og lod mine hænder sæbe maven godt ind. Hun stillede sig med let spredte ben. ”Du skal også vaske min mis, den trænger til at blive befølt”. Jeg stak en hånd ind mellem hendes ben. Kors hvor var det dejligt, at røre ved hendes skød. Da jeg kørte en finger igennem revnen kunne jeg mærke, at det flød med fissesaft. Hun stønnede lidt, da jeg ramte klitoris og jeg lod fingeren cirkle rundt omkring hendes elskovstap. ”Det er skønt, men du skal stoppe” sagde hun. Jeg slap hurtig hendes skød, selvom jeg allermest havde lyst til at fortsætte. Hurtigt fik hun skyllet os begge af og fik fundet et par håndklæder frem. ”Hvis ikke det var fordi jeg var så liderlig, fik du lov til at tørre mig af, men det må jeg hellere selv”, kurrede hun og sendte mig de frækkeste øjne. Jeg havde lyst til at vælte hende ned på badeværelses gulvet, og bare jage pikken ind i hende og mærke en kvindes køn om min pik for første gang. Hun vendte sig med ryggen til mig og ganske provokerende bukkede hun sig forover for at tørre håret, mens hun vrikkede udfordrende med popoen. Jeg drømte om vild sex med denne gudinde. ”Gå ind på mit værelse og læg dig på ryggen” lyden af hendes stemme, fik mig tilbage til virkeligheden igen.

Jeg lagde mig på ryggen på hendes seng og ventede længselsfuldt. Hun kom ind og kors, hun var skøn som hun stod der i modlyset. Hun kom hen til mig og kikkede på mig. ”Du har nu en skøn fast ung mands krop, min egen liderlige fætter. Nu skal du få en oplevelse, du sent vil glemme”. Hun kom op i sengen og satte sig på skrævs over mit ansigt. Lod sine hænder lege med brysterne mens hun holdte mit blik fast. Min pik var ved at gå ud af sit gode skind. Hun kørte en hånd ned over maven og med et par af hendes lange tynde fingre spredte hun sine skamlæber. Jeg havde udsyn til hendes allerhelligste og jeg nød det. ”Det er dejligt når du slikker mine skamlæber og min tap med blød tunge, du kan også godt nappe forsigtigt i den og suge lidt på den med læberne, men du må ikke bruge tænderne, det er for hårdt ved den. Den er lige så følsom som dit blottede pikhoved.” Helt automatisk rakte jeg tungen ud og begyndte at slikke hende, som hun havde fortalt hun godt kunne lide. (Lige fra den gang har jeg bare elsket at slikke fisse. Elsket smagen af frisk liderlig kvinde). Jeg lod først tungen slikke hendes skamlæber, med lange bløde slik, slikkede jeg dem i et par minutter og nød hvert sekund, hun smagte dejligt, så tog jeg mod til mig og lod mine læber fange hendes klitoris. Jeg sugede den ind i min mund og lod tungen spille om den, og skubbede min hage op mod hendes elskovshule. ”Åh ja bliv ved, det er så dejligt” stønnede hun. Jeg kunne mærke, at hun strammede sine lår om mit hoved, så begyndte hun at køre sit underliv roterende rundt i mit ansigt, ja hun nærmest pressede det ned mod mine læber og hage. Det var bare skønt. Hendes klynken tog til og jeg kunne fornemme hendes lårs muskler trække sig sammen i begyndende kramper. Hun rettede sig op. Jeg kikkede op og så hendes struttende hoppende dejlige bryster, hvilket herligt syn. ”Bliv ved dejlige fætter, du må ikke stoppe nu, hmmm det sitrer i min krop, slik mig, bliv ved, kom nu slik med hård tunge, slik”, med et lille skrig kom hun med sin orgasme, hendes lår pressede sig om mit hoved, og hun begyndte at ryste over hele kroppen, jeg slikkede som en gal og hendes liderligheds kramper forplantede sig til mit hoved, det var en kanon fornemmelse at give denne smukke kvinde orgasme. Hun tog en hånd om bag sig og fangede mit stive lem, med et snuptag havde hun fat og kørte et par gange op og ned ad skaftet, det var mere end jeg kunne holde til, med et lille brøl, der blev kvalt af hendes underliv, sendte jeg kaskader af varm sæd op ad hendes ryg og ud min egen mave, men selv efter jeg var kommet, blev hun ved med at gnide mig på pikken, stille og roligt, det var bare dejligt, hun kørte kun lige akkurat hånden op til kanten af pikhovedet og ned til kuglerne, det var meget lækkert. Hun kravlede af mig, men blev ved med at have sit greb i min lidt ømme pik. ”Ja i mænd kan sku’ komme, bare i ser et hul” sagde hun smilende. Hun bøjede sig ned og satte læberne rundt om det endnu blodfyldte pikhoved, sugede det ind i sin mund og trak så hovedet tilbage. Det gav et gib i mig, først af smerte så af fryd.

Hun lagde sig ved siden af mig med den ene hånd under hovedet, den anden hånd brugte hun til at lade sine slanke fingre glide hen over mit bryst, og hun legede ekstra meget med mine brystvorter, jeg kunne mærke hvordan de voksede og blev stive. Det var en skøn fornemmelse. Hun fangede mit blik med sine smukke grønblå øjne. ”Du skal nok blive god til at slikke en kvinde, nu skal vi bare have dig lært at variere slikkeriet lidt. Du skal veksle mellem meget blød tunge og lidt fastere, og så må du ikke lade den være det samme sted for længe. Du må også meget gerne slikke mellemkødet mellem hullet og røven. Jeg og mange andre piger kan også godt lide at blive slikket omkring anus, men det kræver noget mere fortrolighed”. Hun lod sine fingre bevæge sig ned over min mave, og brugte min sæd som massageolie. ”Du har en skøn fast brystkasse og en dejlig mave, bliv ved at holde det ved lige kære fætter, så skal du nok få mange dejlige oplevelser”. Nu var hendes hånd nået ned til mit underliv og hun lod sine negle let glide op af mine inderlår, for så at lade dem vandre hen over lysken, jeg spredte mine ben lidt, og hun lod hånden forsvinde ned bag mine kugler. Hun begyndte at cirkle om mit anus med en enkelt let finger. Følelsen var ubeskrivelig dejlig og mit lem reagerede prompte. Det rejste sig i fuld størrelse og strittede lige ud i luften. ”Læg mærke til, hvor du selv syntes det er dejligt at blive berørt, du kan godt gå ud fra, at det er de samme steder på piger”, forklarede hun mens hun smilede frækt til mig. Hun lod nu sine fingre spille på mine elskovskugler og jeg kunne mærke, at de trak sig sammen under berøringen. Hendes fingre spillede op af skaftet på min pik, hele vejen op til pikhovedet (jeg må hellere lige indskyde, at jeg blev omskåret som barn, på grund af forhudsforsnævring) rundt langs kanten og ned igen. Jeg var allerede ved at blive helt vild i varmen igen.

Uden et ord satte hun sig op på skrævs over mig. Tog fat i mit lem og førte det hen til sin våde fisse. Hun lod lige pikhovedet komme indenfor i varmen, hvorefter hun begyndte at rotere med sit underliv. Da hun havde kørt lidt, var det lige som om hun smed benene ud til siden og uden varsel gled jeg helt i bund. ”Åh det er dejligt at mærke din lækre elskovsstang oppe i mig, det er lige hvad jeg trænger til” nærmest hvæsede hun med en meget sensuel og liderlig stemme. ”Det gør godt, at få fyldt noget fast varmt drengekød i fjamsen”. Hun sad stille på mig og lod sine skedemuskler bearbejde min pik. Det var en utrolig fantastisk og ny følelse, at mærke hvordan hun kunne massere min pik med sine muskler. Hun lænede sig lidt bagover. ”Tag fat i mine bryster og klem på dem, leg med dem, lad som om det er dej du skal ælte” Jeg fik hurtigt hænderne op til hendes bryster og masserede og æltede som skulle jeg til eksamen. Jeg tog fat i brystniplerne med to fingre og hev forsigtigt til de smuttede ud mellem mine fingre. ”Det er godt. Bliv ved” stønnede hun. Mens jeg fortsatte min leg med hendes dejlige kloder, begyndte hun at bevæge sig op og ned på min elskovskæp. Kors hvor var det en skøn fornemmelse, at mærke hendes våde varme elskovsgrotte omslutte pikken. Til min store overraskelse kunne jeg mærke hendes safter rende ned over mine lår. Hendes ridt blev vildere og vildere, det samme gjorde min behandling af hendes bryster og vores vejrtrækning øgedes. Vi begyndte at trække vejret i takt, det var himmelsk. Hun begyndte at sukke og flyttede sine hænder ned på mit bryst. Hun satte neglene i min brystkasse, først skuttede jeg mig lidt af smerte, men det blev snart afløst af en skøn fornemmelse og min liderlighed bredte sig, hvis den da ellers kunne det. Jeg kunne mærke at mine nosser begyndte at trække sig sammen og pikken blev gjort klar til affyring af sin første ladning oppe i en kvindes herligheder. ”Jeg kommer snart” stønnede jeg. ”Kom du bare skat, jeg vil mærke, at du spuler mit underliv fuldt af din livseliksir”, hendes frække ord gjorde udslaget, med et brøl skyllede min sæd ud af mig og i det jeg kom, flyttede jeg mine hænder ned på hendes hofter og holdt hende ned over min pik, som var jeg bange for at jeg skulle skyde hende af. ”Åh ja fyld mig smukke, det er skønt, bliv ved” sagde hun og roterede som en besat sit underliv rundt om mit. ”uuuhhhhhhh jeg kommer også, din brunstige tyr, knep mig hårdt, åh ja åh ja, det er vidunderligt” nærmest skreg hun ud mens hendes negle lavede tydelige spor ned over mit bryst, kombinationen af smerte og udløsning var det skønneste jeg nogensinde havde oplevet og jeg ønskede aldrig følelsen skulle forsvinde igen. Jeg nød hvert sekund. Hendes fantastiske underlivsmuskler nærmest sugede min pik ind i sig, og sugede alle kræfter ud af mig. Det var bare så skønt.

Da orgasmens bølger havde rullet ind over os og lagt sig, blev hun siddende på mig. Hun fangede mit blik og vores læber mødtes i et langt vådt og kærligt kys. Jeg lod spontant mine fingre bevæge sig fjerlet rundt på hendes ryg. Jeg kunne mærke varmen og svedperlerne. Jeg nød hende, nuet og vores elskov. ”Det var fantastisk” sagde jeg, mens min pik skrumpede ind og blev til min tissemand. Med et lille svup smuttede den ud af hendes elskovsgrotte. ”Ja du skal nok blive en god elsker med tiden” svarede hun smilende. Hun blinkede frækt til mig. ”Og jeg har da stadig en uge til at lære dig op i, min dejlige liderlige fætter”...............

Desværre blev det ikke til mere mellem os, af mange forskellige årsager. Ikke før jeg kom på besøg hos hende 10 år senere. Hun var lige gået fra sin mand og jeg havde ingen kæreste...... Nå men den historie må du ha’ en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.