Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg for godt for godt to år siden besluttede mig for at besøge en swingerklub havde jeg ikke forventet at møde min egen mor...

Jeg var 23 år gammel og havde været single i godt et års tid, jeg var begyndt at skrive over en dating side med en pige som var i slutningen af tyverne vi var kommet til at snakke om swingerklubber som var noget hun havde prøvet et par gange. Vi besluttede efter nogen uger at mødes for første gang og tage i swingerklub sammen. På den måde ville det også være en anderledes måde at mødes på.

Dagen kom og vi mødtes foran klubben, hun var en kraftig pige med store bryster og en dejlig stor røv. Før vi gik ind tog jeg en lille sort maske på og hende en lille pink maske som var dækket af en masse fjer, det havde vi aftalt at vi begge skulle have på under hele aften, også fordi jeg somsagt ikke havde prøvet det før og på den måde kunne jeg "skjule" mig lidt bag masken.

Vi sad i baren og drak en drink efter nogen tid gik folk så forskellige steder hen og vi fulgte så efter og fandt et rum hvor der sad et par som nok var 55 år. De hilste på os og så gik kvinden så ellers i gang med at sutte pik på manden. Vi kiggede på hinanden og kyssede så intens, hun havde hvide trusser og bh samt frække selvsiddende strømper på. Jeg selv havde kun boxershorts på. Hun tog min pik og begyndte at spille den af hun dykkede ned og tog den i munden og suttede som en drøm, jeg registrerede ikke at den andet par var gået ud af rummet men der kom lidt efter en anden kvinde ind i rummet. Hun var iført sorte g-strings trusser og havde lange sorte støvler på, lyset i rummet var behageligt men ikke for mørkt.

Hun kom hen til min veninde og satte sig roligt ned og viskede noget i ørene til hende, min veninde spurte om der var plads til en til? Jeg nikkede bare og lagde mig tilbage at kiggede og i loftet. Den fremmede kvinde kyssede mig på maven og op min min mund, vi kyssede og hun vendte sig om og placerede hende glatte fisse foran min mund og så fik hun at hvad jeg kunne, hun gned fisse voldsomt på munden og brugte sin finger til at gnide løs på den våde fisse. Min veninde puttede et kondom over min pik satte sig så på pikken og red mig vild efter, et par minutter kom jeg op i hende.

Hun steg af min pik og lagde sig sammen med den anden kvinde på sengen og slikkede hendes fisse. Jeg vaskede mig hurtigt med nogen vådservietter som lådertil formålet, jeg tog et kondom og lagde de to piger ved siden af hinanden på rykken, da jeg så på den fremmede kvinde fik jeg mit livs chok det var min egen mor som jeg lige havde slikket fisse på som lå der. Jeg gik helt i står og viste ikke hvad jeg skulle gøre men nu rejste min mor sig havlt op og suttede på min pik den blev hurtig stiv og hun satte så kondomet på som i trance puttede jeg pikken op i min mors fisse og kneppede hende i flere minutter, jeg skiftede over til min veninde og kneppede hendes våde fisse sønder og sammen. Endnu et skift over til min mor som lå og onanerede når jeg ikke kneppede hende, jeg vendte hende om på alle fire og kneppede fissen igen, veninden ved siden af kom pludselig i en kæmpe orgasme.

Jeg vedte min mor om på rykken og kneppede løs, "Jeg kommer" råbte hun og hun kom derefter i en orgasme som var så fræk at jeg kunne mærke at jeg også kom, jeg trak mig ud tog kondomet af og kom ud over brysterne på min dejlige mor.

Vi lå alle sammen lidt på sengen og min mor rejste sig pludselig og kyssede mig vild og intens på munden "Tak, det var dejligt skat, vi ses derhjemme"

Tankerne kørte rundt i hovedet da jeg tog hjem til mor...    

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 119 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.