Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var Fredag aften, jeg kom i tanke om jeg ville sove ovre ved min farmor og ringede og hørte om jeg måtte. Og det måtte jeg selvfølelig gerne. Så jeg kørte over til farmor for at sove. Da jeg kom kunne jeg lugte hun havde gang i gryderne. Min farmor var 62 år gammel og høj og lignede stadig en på 50.

Jeg har altid syntes hun har en god røv og en stor barm. Jeg gik ind i køkkenet og sagde, hej. Hun var så glad for at se mig at jeg fik et stort klem, sådan jeg kunne mærke hendes patter, som sendte et signal til min fyr dernede. Da vi havde spist satte vi os ind i stuen og så en FILM. Da vi havde set lidt 007 valgte vi at gå i seng. Jeg troede jeg skulle sove på gæsteværelset som jeg plejer, men det skulle jeg slet ikke. Jeg skulle ligge inde ved hende i sengen, hvilket jeg ikke havde noget imod. Hun spurgte om jeg ikke ville have et bad før hun gik i bad. Det ville jeg gerne. Jeg gik ind på toilettet og trak af mit tøj og gik ind i brusekabinen. Jeg rørte lidt ved min pik som hurtigt blev stiv. Jeg kunne ikke lade den være nu og begyndte at køre min hånd op af skaftet. Jeg lukkede øjnene og lænede mig tilbage. Med et gik døren op og farmor stod i døren. Fuck tænkte jeg. Hun spurgte om jeg snart var færdig. Ja sagde jeg. Fint sagde hun. Da jeg så troede hun var gået, gik jeg ud men der stod hun helt nøgen. Hun stod med åben mund der hun så min stive pik. Hendes patter var større end jeg troede. Hendes fisse var helt behåret. Jeg gik hurtigt hen og tog et håndklæde. Så gik hun ind under bruseren. Jeg tørre mig og gik ind i soveværelset for at tage mit nattøj på. Lidt efter jeg havde lagt mig kom hun ind i soveværelset helt nøgen. Jeg fik stiv pik igen. Hun trak i en natkjole og lagde sig under sin dyne. Hun kyssede mig godnat og slukkede lyset. Om natten vågnede jeg ved at farmor satte sig op i sengen og tog sin natkjole over hovedet. Psst sagde hun. Jeg tændte lyset. Hun sagde, jeg tænker så meget på din pik. Okay ?, sagde jeg ? må jeg se den spurgte hun ? jeg sagde at jeg ikke var meget for det. Men okay tænkte jeg. Jeg tog bukserne ned og hun sagde, den er ikke stor men den er dejlig alligevel. Hun tog om den, og den blev stiv. Stivere end den nogensinde havde været. Hun åbnede munden og tog den ind i munden. Jeg havde aldrig før knaldet før. Jeg var i den 7 himmel. Hun spurgte efter lidt om jeg ville kneppe hende. Jo, sagde jeg. Hun lå sig på ryggen og spredte ben. Jeg lå mig ovenpå hende og lod hende føre den ind i hendes våde fisse. Aldrig havde jeg prøvet noget så godt. Nu stødte jeg igennem og farmor begyndt at stønne. Lidt efter kom jeg langt oppe i hende. Hun sagde, at hun ville prøve at have den i røven. Min pik blev stiv igen og hun satte sig på min mave og førte den op til sit stramme røvhul. Hun hoppede så meget at hendes patter gyngede og og ned. Lidt efter kom jeg igen oppe i røven på hende.

Hun hoppede af mig og sagde at vi godt kunne knalde hvis jeg ikke sagde det til nogen. Det lovede jeg. Godt sagde hun så vil jeg gerne have pik 2 gange om ugen, fint med mig, sagde jeg.

Næste morgen kneppede jeg hende hårdt i røven og spermede hende ind i alle hendes huller. Hvorefter jeg tog hjem med et smil og frække tanker om næste møde...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 78 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.