Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min bror og jeg har altid delt værelse ind til vi flyttede hjemmefra. Han var bare et par år ældre end jeg og klart til piger. Imens talte jeg mange gange med ham om, at jeg troede, at jeg var til mænd, lige fra jeg omkring 13 år.

Der var noget fascinerende og dragende ved min bror. Ikke mindst fordi han altid gik og gned sig i skridtet med tøj på. Man kunne se det på hans jeans, som var meget lyse i skridtet.

Også når han gik i seng, lå han og nulrede sin pik og lod sig ikke genere af, at jeg kiggede på. Og hvor jeg kiggede. Lige så snart han begyndte, var jeg som hypnotiseret af det. Jeg kunne ikke få øjnene væk.

En aften var vi alene hjemme. Broren kom hjem fra fodbold og skyndte sig i bad. Han havde smidt alt tøjet lige uden for badeværelset og jeg sneg mig til at tage hans underbukser. Jeg snusede til dem og nød duften af sved og pik og urin. Pludselig gik døren op og jeg var helt begravet i de underbukser. “Head laver du?,”, spurgte han. “Sidder du og snuser til din brors underbukser?”. Jeg blev helt flov og skyndte mig ind i stuen.

Vi talte ikke mere om det og lavede noget mad sammen. Senere, da vi skulle i seng, lå min bror oven på dynen. Han begyndte at pille ved sin pik igen. Jeg var paralyseret. “Hvad duftede mine underbukser af,” spurgte han. “Det ved jeg ikke,” sagde jeg forsigtig. “De lugtede vel af dig,” sagde jeg. “Lugtede de af min tissemand,” spurgte han drillende. “Det ved jeg ikke,” sagde jeg. “Næh, for du ved ikke hvordan den lugter, vel”. “Nej,” sagde jeg. Lidt flov over, at han havde fanget mig tidligere i at have hans underbukser næsten inde i min næse.

”Kom lige herover,” kommanderede han. Jeg gjorde, hvad han sagde og satte mig på hans seng. “Prøv at lugte til den,” sagde han og tog en hånd bag min nakke. Han trsk mig ned til hans pik. Den var stiv og lugtede himmelsk. Jeg havde hovedet helt op til næsen og mærkede, at den var lidt våd. Jeg stak tungen frem og smagte på det, som kom ud af pikken. Nej, hvor smagte det godt. Min bror vuggede med underlivet og pressede sin pik mod min mund. “Åbn munden, prøv at smage på den,” sagde han. Jeg slikkede hovedet og var i himlen. Aldrig havde jeg rørt en pik men havde været meget nysgerrig i årevis og det var pissefrækt. Jeg var i den syvende himmel og slikkede grådigt på pikken. Min bror stønnede og begyndte at skubbe pikken ud og ind af min mund. Han blev mere og mere voldsom og hurtigere og hurtigere røg pikken frem og tilbage. Han havde et fast greb om mit hovede og sagde”Nu skal du få lov at smage.” Og så sprøjtede han sin sæd ind i min mund. Det smagte lidt salt og jeg skulle lige vænne mig til det, men jeg slugte det, jeg kunne, og tørrede mig om munden. Wow. Nu havde jeg smagt en pik.

“Det har jeg aldrig prøvet før”, sagde min bror. “Men det bliver ikke sidste gang. Det var så fedt”, sagde han.

Jeg havde været så optaget af hans pik, at jeg ikke opdagede, at jeg havde en stor våd plet i mine underbukser. Jeg sneg mig over til min egen seng og mærkede efter hvad det var. Jeg lugtede til mine fingre og det lugtede ligesom den sperm, jeg lige havde slugt. Jeg slikkede mine fingre og det var så godt.
Jeg havde for første gang prøvet noget, jeg havde drømt om længe. Og så med min bro, som bar lige ved hånden. Det blev ikke sidste gang...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.