Hun havde endelig fået lov til at besøge ham igen og nu stod hun uden for hans dør. Hun havde ringet på dørtelefonen og var blevet spurgt om hun kendte adgangskravene? og hun havde beskæftiget kravene – ingen trusser når hun passerede dørtrinet.

Godt hun havde kjole på, så hun nu kunne fjerne dem inden hun fik lov til at træde over dørtærsklen.

Faktisk havde hun kort overvejet at tage dem af inden hun tog afsted men selve tanken, over hendes besøg, havde fået hendes kusse til at småløbe og det havde nok ikke set så godt ud på bilsædet.

Da han havde tjekket hendes underliv for det manglende undertøj, fik hun lov til at træde indenfor.

Puuh gik det gennem hendes tanker godt han ikke havde været længere om det, hans fingre havde fået det til at løbe ned af hendes ben og nu havde hun kun sex i tankerne.

Han kyssede hendes læber og hun nød endnu engang at kunne kysse igennem, det sitrede i hendes krop efter mere og kendte hun ham godt nok, ville det ikke være sidste gang i dag.

Han drejede hende omkring og hviskede i hendes øre, STÅ STILLE…

Så trak han hendes arme bagover så hun nu holdt sine hænder samlet bag om ryggen.

Så gik han om til hendes forside og begyndte at knappe kjolen op – en knap af gangen

Åååh gik det gennem hendes hoved: skynd dig dog lidt og som havde han hørt hende rev han kjolen op foran og hun stod nu nøgen foran ham, kun med den forrevne kjole draperet ned at siden.

Han hænder gled op til hendes bryster og klemte dem til en sød smerte, gled igennem hende og ned i hendes kusse.

En kusse hun lige havde waxet tidligere da hun kendte til hans syn på dette

Fingrenes leg på hendes krop da de gled henover maven og ned mod hendes skød fik det igen til at risle, han bukkede hende forover og lod lemmet glide ind og op i kussen, hvornår han havde smidt tøjet anede hun ikke, men hun var også ligeglad, han pik var nu lige der hvor hun ville have den, pressede – skubbede og pløjede sig frem, jo hun var bestemt våd, men alligevel var følelsen af pikken en fryd.

Det var ikke den største hun havde prøvet, men den passede fantastisk, på vejen ind gled den henover og ramte g-punktet og når den var helt inde ramte den lige bunden på kussen så hun kunne mærke et svag trykken i bunden, både godt og alligevel lige med den snert af smerte som hun elskede.

Sådan stod de lidt, ham med pikken dybt i hendes kusse og hun med et let tilbageholdt åndedræt og så begyndte han at bevæge sig, ååh tænkte hun, bliv ved.

Hun havde når hun var i dette humør særdeles nemt ved at få orgasme og lige nu var en på vej.

Da han pludseligt skubbede sig ekstra dybt i hende kom den rullende og hendes mund udstøde et støn der gik over til en rallen, bliv ved tænkte hun og som forstod han hendes signaler skubbede han sig i gen dybt op i hende og igen kom forløsningen.

Han stod nu helt stille og hun mærkede hvordan han fik pikken til at bevæge sig i hendes, var det hendes fantasi eller blev den også tykkere, dejligt var det bestemt.

Så trak han sig ud og sagde: hov du har jo grisset mig, gør mig ren.

Hun bukkede sig og lod pikken glide ind i munden, smagen af dem begge var igen lige ved at få hende til at komme og hun følte sig som en lille tæve der kun ville have pik.

Da hun han rengjort hende gik de ind i soveværelset og han skubbede hende, på ryggen, ned på sengen og spredte hendes ben, så lagde han sig omvendt over hende lod pikken igen glide mellem hendes læber og satte selv sin tunge på hendes klitoris.

Da hans tunge begyndte at glide henover klitoris, lod hun tunge og læber glide op af hans pik, hun ville have den dybt i halsen og vinklen var perfekt til dette, han bukkede sig frem og skubbede sin tunge dybt op i hendes kusse og sådan lå de og forsøgte at få den anden til at komme.

Men da hun allerede var oppe og køre var det endnu engang en kamp hun tabte, hendes orgasme begyndte at rulle i gennem kroppen, startende i maveregionen og spredte sig begge vegne, både ned i kussen der nu begyndte sin egen leg og op i gennem kroppen og til hendes hoved der lige der, føltes som om hun så fyrværkeri, hun havde helt glemt hun havde en pik i munden og da han skubbede sig ned i halsen på hendes sprang det hele i luften, hun krampede – suttede – savlede og ønskede kun at komme igen og igen

Lyden fra hende var kun en sprutten da pikken lukkede for luftvejen, men da han så trak sig ud, kom brølet fra hende som fra en ur kvinde og hun trak sig sammen i hele kroppen.

Han gled stille ned ved siden af og lagde armene omkring hende og sådan lå de et stykke tid indtil hun kom tilbage fra sin rus.

Hold nu op kom det fra hende, jeg tror ikke jeg er kommet på den måde før og han smilede.

Da de havde ligget sådan lidt, gled hendes fingre ned af hans krop og hun opdagede at han endnu ikke var kommet.

Med et smil sagde hun, er du klar til mere og han smilede endnu engang.

Kom læg dig op på alle fire lød det fra ham og han lod pikken glide op i hende, men det viste sig kun at være for at få lidt smørelse på pikken for lige efter trak han sig ud og skubbede sig ind mod hendes bagdel.

Åååh ja tænkte hun endnu engang og så mærkede hun hvordan han pressede til, op i bagdelen på hende ikke noget med at holde pause, bare et langt skub og hans pik stod stor og stift dybt oppe i hende bagdel.

Alene den søde smerte og selve det at hun bare blev taget, bragte hende endnu engang tættere på en orgasme, men han trak sig ud og sag til hende blive liggende.

Så tog han en mellemstor DILDO frem pressede den op i kussen på hende og sin telefon og tog et billede og førte endnu engang pikken op i bagdelen på hende, ååååh lød fra hende, pikken føltes nu endnu større da hun samtidigt kunne føle dildoen i kussen, han pressede sig endnu dybere op i hendes bagdel og stod igen og lød pikken bevæge sig i hende, denne gang var hun sikker den føltes tykkere.

Han trak sig lidt ud og skubbede så igen i bund og hendes krop forrådte hende og hun begyndte at skubbe bagud, hun havde altid kunnet lidt analsex og han vidste dette og han tog fat i hendes hofter og bankede pikken helt i bund på hende.

Igen fik selve scenariet og smerten hende til at komme og hun brølede igen sin orgasme ud i rummet.

Han holdt hende fast og lod pikken stå dybt oppe pulserende og næsten klar til at skyde sin sæd afsted, men nej det ville ikke ske, han kendte og det gjorde hun også hvordan det skulle slutte.

Han begyndte nu at knalde hendes bagdel og sørgede for at dildoen stadig var godt placeret i hendes kusse, det var længe siden hun havde følt sig så fyldt men hun nød det.

Da hun så smågispende måtte bede om en lille pause, trak han sig ud og gik på toilettet for at rengøre sig og smuttede så selv også derud bagefter.

Nu var det hans tur til at blive forkælet, egentligt ville hun godt have været hans tæve nogen længere, men det måtte blive en anden dag, lige nu kendte hun sin plads.

Han lagde sig på ryggen på sengen og hun kravlede ned mellem hans ben lod tungen glide hen over pikken og huskede at han elskede at blive slikket på kuglerne og mellem kødet og hendes fingre legede stille med hans bagdel.

Hendes læber gled over og dybt ned over pikken samtidigt med at den ene finger på hendes hånd skubbede sig op i ham.

Op og få luft og igen ned over pikken, hun kunne mærke hvordan hans underliv strammede om hendes finger og vidste at der ikke var langt igen, så hun slappede lidt af med den dybe blows og slikkede forsigtigt op og ned af pikken, ikke skynde sig, han skulle også presses lidt tænkte hun, med et smil.

Hun skubbede nu en finger ind ved siden af den første og kunne se hvordan pikken hoppede ved denne bevægelse.

Det ender squ da med at han kommer uden at jeg gør mere, kom tanken og hun skyndte sig at lade tungen glide over pik hovedet hvis nu.

Men han fik taget sig sammen og hun begyndte nu igen at skubbe fingrene op bag i og så læberne ned over pikken, gad vide hvor længe han holder til det.

Men egentligt var det lige meget for hun var klar, klar til at han skød sin sæd dybt ind i hendes mund, det må altså blive en anden dag hvor jeg knalder ham, lige nu vil jeg have sæden og hun forøgede sin indsats.

Læberne langt ned over pikken og fingrene dybt op i ham, lege lidt med hans prostata og så ud igen.

Uundgåeligt kom resultatet og han begyndte at brumme først stille og så dybere og hun lod læber og fingre lege deres leg da han med en brummen skød sin sæd ind i munden på hende, hun tog imod men vidste at hun ikke måtte sluge, tre store skud kom der og hun måtte alligevel synke noget af det, men så tog det af og hun kunne lade pikken glide ud uden at spilde noget, så bukkede hun sig frem og kyssede ham og samtidigt delte de han sæd, det hørte stadig til noget af de frækkere som hun holdt af og ikke andet så sammen med ham fordi han også tændte på dette.

Ud gled hendes fingre og tørre dem i et fremlagt håndklæde og de kyssede videre indtil de begge havde fået vejret og han smilede til hende – Velkommen.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.