BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nogle måneder var gået siden festen.

“Viggo.” Det var Iris som spurgte efter mig.

SEX I DAG?

“Ja.” svarede jeg.

“Brent har fået nogle fragtpapirer. Der er noget lusket med dem. Kunne du se på dem?”

Jeg fik en stak papirer ind. Umiddelbart så passede papirerne hvis det skib som varerne kom med var et skib Liberty-klassen, men da jeg kiggede på skibets navn og slog det op i registeret viste det sig at være et skib af Victory-klassen. Den var en smule større og hvad skulle den ekstra plads bruges til?

Svaret måtte være smuglergods og da kun personer med kendskab til skibe ville notere sig forskellen var det nemt at snyde personalet i Hamborg som for det meste var tidligere landstyrker. For dem var skibene ens at se på.

Jeg skrev en besked til Brent at det var meget mistænkeligt som Iris tog med tilbage. Han ville lave en overvågning af skibet når det kom ind og finde ud af hvor tingene havnede.

10 dage senere bankede det på døren. Det var Brent. Han så presset ud. Han kiggede ud på gangen for at sikre sig at den var tom. Så lukkede han døren.

“Viggo. Vi har et problem.”

“Ok. Lad mig høre”

“Den forsendelse som vi holdt øje med, blev leveret til et pakhus nede på havnen. Jeg tror at Steiner er indblandet.”

“Så må vi få folkene på pakhuset indtil forhør”

“Der er bare det problem at mine folk også så Bathelow dernede. Jeg har brug for din hjælp.”

“Min hjælp”

“Ja. Vi skal bruge et stempel fra Bathelow til at få adgang til pakhuset. Jeg har talt med Collins. De kan ikke efterligne det uden at have originalen. Jeg har brug for at du opsøger Bathelow og får ham distraheret så vi kan lave en kopi uden at han opdager det.”

“Men hvordan skal jeg gøre det?”

“Skibet er fra Jeres rederi. Jeg er sikker på at også I har en person på Jeres kontor i New York som er med i smugleriet.”

Det var ikke godt nyt. Hvordan skulle jeg informere Jacobsen over i USA uden at de forkerte fik nys om det? Jeg havde et kort møde med ham inden jeg tog til Europa. Hvis der blev problemer så var det ikke sikkert at jeg kunne regne med hjælp fra det danske hovedkvarter. Nogle af lederne havde nydt for godt af samarbejdspolitikken. Den eneste jeg kunne regne med var Jacobsen.

Jeg rømmede mig. “Jeg kan ikke bruge telex forbindelsen og advare Jacobsen uden at de forkerte på kontoret i New York får besked. Kunne du gå til Collins og bede ham om at få fat i Jacobsen over i USA via hans kanaler?”

“Det skal jeg nok, men du er nødt til at opsøge Bathelow. Stemplet er på hans hjemmekontor.”

Jeg nikkede. Bare det ikke gik galt som da jeg var hos Gretel.

Sammen med Beate bankede jeg på døren hos Hudson parret. Bathelow åbnede døren sammen med Maud. Vi var dårligt kommet indenfor før Beate klagede sig. “I må undskylde, men jeg har det ikke så godt. Kan jeg låne et toilet?”

Der er et nede af gangen. Bathelow gav tegn og jeg fulgte med parret ind i stuen. Med i min mappe havde jeg en større bunke papirer. Det var tolddokumenter som skulle underskrives. Bathelow åbnede døren til sit kontor og begyndte at stemple og underskrive dem.

“Det er dog et forfærdelig bureaukrati som I holder Jer i rederiet” klagede han. Maud kom hen til mig med et glas vin. “Jeg tænker at du gerne vil have et glas.” Jeg nikkede.

Jeg snakkede løst og fast med Maud mens Bathelow gjorde arbejdede med papirerne færdige. Så kom han ind til os med dem og lukkede skydedørene ind til hans kontor, mens han fortalte om hvor irriterende han fandt det bureaukrati som havde fulgt med besættelsen af landet. Jeg nåede lige akkurat at skimte Beate som sneg sig ind af en sidedør til kontoret før skydedørene blev lukket.

Vi sad og snakkede i 5 minutter før Beate kom ind. “Jeg er så ked af det, men jeg kan mærke at jeg er nødt til at gå hjem i seng.”

“Åh. Det er synd” sagde Maud. “Jeg havde håbet på at vi 4 kunne finde ud af noget sammen.”

“I klarer jer nok. Nok engang undskyld” sagde Beate. Hun gik. Pludselig gik det op for mig hvad Maud tænkte på. Vi spiste et fint måltid som lå noget over den standard man fandt i Hamborg på det tidspunkt og så trak vi os ind i en tilstødende stue, hvor vi fik kaffe og flere glas med forskelligt spiritus gavmildt ydet af Hudson parret fra et bemærkelsesværdigt veludstyret barskab.

Vi var blevet godt påvirket da Maud trak mig op af sofaen. “Lad os gå ovenpå.”

Vi gik op til deres soveværelse. Da hun åbnede døren, fik jeg et chok. Hvad havde jeg indladt mig på.

Foruden deres dobbeltseng var der et stort kors på væggen. Manchetter og gagballs. “Tag tøjet af” sagde Maud. Tøvende tog jeg tøjet af. Bathelow stod snart i sit korset. Jeg kom til at tænke på hvordan jeg havde været tvunget til at være klædt som kvinde over i USA da jeg var på flugt fra nogle gangster-typer. Bathelows valg af undertøj så ikke ud til at være resultatet af tvang men derimod noget som han havde valgt. “Min elskede. Kom herover” sagde Maud til hendes mand. Han adlød og fik manchetter på hænderne og blev bundet til korset så hans hænder var spændt fast over hovedet. Derefter fik han et øjenbind på. “Nu kan du stå og høre hvordan Viggo tilfredsstiller mig.” Hun trak mig over til sengen som hun lagde sig på ryggen med spredte ben.

“Slik mig.” Jeg kravlede op i sengen og begyndte at bruge min tunge på hende. Hun stønnede. “Ja. Det er godt mere.” Hun vendte og drejede sig. “Kan du høre hvordan en rigtig mand gør mig godt?” sagde hun i retning af hendes mand. Jeg bemærkede ude af øjenkrogen hvordan han fik rejsning.

Jeg spredte hendes skamlæber så min tunge kunne ramme det helt rigtige sted. Mauds krop stivnede. “Åh min Gud. Bliv ved. Bliv ved” stønnede hun. Så udstødte hun et grynt og hendes krop ramtes af hvad der så ud til at være kramper. “Åhhhhh.” skreg hun. “Jeg kommer”

Jeg rejste mig op. Jeg kiggede over på Bathelow som var spændt fast. Han havde fået rejsning og så ud til at være klar til at tage sin kone.

Maud kom til sig selv og så hvordan jeg kiggede på Bathelow. “Tag dig ikke af min mand. Han kan lide at jeg bestemmer farten. Hvordan er det med dig og Beate? Kan du også lide at blive domineret en smule?”

“Jeg….” Maud afbrød mig og så strengt på mig. “Jeg er sikker på at du trænger til lidt opdragelse. Hvis du ønsker at dit rederi fortsat skal have ordrer hertil, så tror jeg at du er enig.” Hun blødte lidt op. “Men det er op til dig”

Jeg var i syv sind. Hvis vi mistede kontrakten med fødevare transporter til de engelske tropper ville det næste være det samme som at lukke kontoret. “Hvad kunne du tænke dig?” spurgte jeg.

“Det er lige hvad jeg ville høre” Hun rejste sig op og gik hen til sin mand som hun befriede fra korset. “Viggo vil gerne lege rigtig med”

“Det lyder godt” sagde Bathelow da han fik bindet af øjnene. “Kom herover”. Jeg gik over til korset. Bathelow gav mig nogle læder manchetter på. Så blev jeg bundet på korset så jeg kiggede ind i væggen. Hun skal du have dette øjenbind på.” sagde Maud. Jeg kunne intet se da øjenbindet af læder blev spændt på mit hoved.

Maud lod sine varme hænder glide hen over min krop. Hun tog fat i min pung som hun klemte.

Pludselig mærkede jeg noget læder blive ført omkring livet på mig. Det var et læderkorset. “Jeg har dette korset fra min tid på kostskolen. Da jeg gik i skole bar mange mænd korset, så deres holdning kunne være perfekt.” Korsettet blev fæstnet med hægter foran. Bathelow begyndte at hive i de snore som fik korsettet til at blive strammet ind. “Åhh. Det er for stramt. Jeg kan ikke få vejret” klagede jeg.

Med et gled min tanker tilbage til Hotel Bayou i Louisiana, hvor Billy hver morgen gik personalets korsetter igennem og strammede dem til vi nærmest blev blå i hovedet. Bathelow hev efter vejret og trak så til. Jeg jamrede mig mens jeg mærkede hvordan luften blev presset ud af mine lunger hver gang at han hev i snorene.

“Sådan. Det må være godt. Nu kan vi lege med Viggo” Maud klemte om mine brystvorter og jeg jamrede af smerte. Få ham over i sengen. Jeg vil mærke hans tunge igen. De løsnede mig fra korset, tog manchetter og øjenbindet af hvorefter vi gik over til sengen. Jeg fandt inden længe mig selv igen med hovedet mellem Maud’s ben og brugte min tunge på hendes revne.

Pludselig mærkede jeg en kold finger presse mod min ringmusklen “Nej!” udstødte jeg.

“Skal rederiet mistede deres ordrer?” spurgte Maud.

Jeg tav. Fingeren smurte min indgang og pludselig trængte den ind i mig. Jeg gispede af overraskelse. Bathelow kørte fingeren rundt. “Er du ved at være klar?” spurgte han sin kone.

“Ja” Hun skubbede mig væk og vendte sin om. “Tag mig” sagde hun henvendt til mig. Hun placerede sig så jeg kunne tage hende bagfra. Jeg førte min pik ind i hende. Hun var godt våd. Jeg begyndte at støde. Hun stønnede af vellyst.Pludselig mærkede jeg hvordan Bathelow tog plads bag mig og lod sin pik presse mod min ringmuskel. “Vov på at holde op. Bliv ved!” stønnede Maud.

Et jag af smerte løb gennem min krop da min ringmuskel gav efter. Nu synkroniserede vi vores bevægelser. Når Bathelow stødte sin pik op i mig stødte jeg min pik længere op i Maud. Maud gryntede og stønnede af liderlighed. “Mere, mere…” gryntede hun.

Bathelow arbejdede sig længere og længere ind, mens at Maud så småt begyndte at slå over i små korte hvin, hvilket indikerede at hun var tæt på klimax. Jeg kunne næsten heller ikke holde mig tilbage. I det samme bankede Bathelow sin pik helt i bund og han udstødte et brøl mens hans væsker fyldte min tarm. I det samme fik jeg udløsning og sprøjtede min væsker ud ind i Maud. Hendes krop stivnede og hun skreg af vellyst.

Vi trak os ud af hinanden og faldt udmattet om i sengen.

Vi havde ligget der et stykke tid, da det ringede på døren. “Hvem kan det være?” udbrød Bathelow irriteret, men rejste sig op og tog underbukser og slåbrok på hvorefter han gik ned for at se hvem gæsten var.

Han kom tilbage lidt efter. “Det er Brent. Der er problemer med en af dit rederis skibe. Det er vist stødt på grund ude ved Pagensand i forsøget på at undgå en mine. Jeg har bedt ham om at vente i arbejdsværelset, men du må hellere klæde dig på og følge med ham. Det er lidt ærgerligt. Vi ville godt have hygget os noget mere med dig.”

Maud hjalp mig af med korsettet, hvorefter jeg tog mit eget tøj på. Sammen med Bathelow gik vi ned til arbejdsværelset hvor Brent ventede i en stol. Da vi sad ude i bilen og kørte tilbage mod kroen, spurgte jeg Brent om de havde fået kopieret stemplet. Det havde de. Beate havde taget det med ud til Brent og Collins som havde fået folk fra sidstnævntes afdeling til at kopiere stemplet hvorefter Brent havde sat det på plads mens jeg havde fået tøj på.

Tilbage på kroen mødte jeg Beate. “Var det hårdt?” sagde hun. Jeg nikkede. Jeg vidste ikke hvor længe at jeg kunne blive ved. Jeg måtte tage en snak med Collins næste dag. Træt gik jeg i seng. Jeg var helt færdig ovenpå en aften i selskab med ægteparret Hudson.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.