BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg vågnede var jeg klar over at vi måtte tale om den informant, der boede på kroen. Der var ingen tvivl om at Steiner på en eller anden måde måtte få viden herfra, for hvordan kunne han ellers vide at jeg ville udspionere hans søster.

Jeg havde klædt mig på og var på vej op i krostuen for at få noget at spise da Beate kaldte på mig. “Viggo. Jeg skal have hjælp til at få en tung kasse ned fra 2. sal.” Jeg fulgte efter Beate og vi gik op på 2. sal hvor en kasse med konserves ventede på at blive båret ned. Vi sled og slæbte. Den kom ned i køkkenet.

SEX I DAG?

“Tak Viggo” sagde Beate. “Åh. Jeg glemte døren til depotet. Går du op og lukker den?” Jeg nikkede og gik op på 2. sal. På vej ned hørte jeg en mand synge en stille tysk vise. Den kom inde fra badeværelset. Døren stod på klem og jeg kiggede forsigtigt ind.

Jeg fik et chok. I en balje sad Gisela nøgen mens hendes far med en børste og svamp vaskede hende. Hun sad med ryggen til mig. Hvor så hendes ryg forfærdelig ud. Lange arvæv som om nogle havde skåret i hende med knive. Jeg kan huske at have set et billede af en slave fra før borgerkrigen der havde fået en piskestraf. Det var mindst lige så slemt. Jeg var fuldstændig frosset. Hendes far kiggede op og gik stille hen til døren og lukkede den. “Schweinhund” kom det fra ham.

Jeg gik rystet ned af trappen og kom til at tænke på at jeg måtte over til Brent.

En halv time senere sad jeg på hans kontor. “Nogen må have fortalt Steiner at vi var ude hos hans søster.”

“Jeg er enig. Han har en informant på kroen. Jeg har undersøgt alt. Selv om Beate’s og din historie om at I boede på et børnehjem passede.”

“Hvad med Gisela’s far?”

“Han har ikke forladt kroen uden at vi har skygget ham i flere måneder. Han har kun været hos lægen. Han har noget med lungerne. På kroen holder han sig for sig selv, hvis han ikke helt åbenlys sover midt i krostuen. Lægen har vi checket og han var flygtet til Sverige på grund af at han havde en jødisk kone, så der er ikke tale om fusk der. Hans skader er virkelige.”

“Gisela?”

“Har du set det arvæv hun har på ryggen? Hun kunne spille traumatiseret, men hun har ikke forladt kroen. Vi ved ikke hvordan hun skulle være i stand at få beskeder ud.” Han gestikulerede i retning af en stor opslagstavle, hvor der hang mange billeder af kroen, de ansatte og gæster.

“Ute og Jutta?”

“Jeg har folk som følger dem hver gang at de forlader kroen. Der er ikke nogen gevinst endnu. Ute og Jutta er begge enker, men deres mænd var den regulære hær - ikke SS eller noget lignende”

Jeg tog et andet emne op. “Hvad med Collins? Hvad ved du om ham?”

“Tror du at han er den tyske spion?” Brent smålo.

“Nej. Men han ved tilsyneladende alt om mig og det på en næsten ubehagelig måde.”

“Jeg stoler heller ikke på ham. Som mange Amerikanere ser han os Briter og vores imperium som et levn fra fortiden. Han tog en mappe frem.”

“Matthew Henry Collins. Søn af en diplomat. Kostskole under 1. verdenskrig mens hans far var i England. Tilbragte sommerferierne hos hans tante i Gatorville, Louisiana….”

“Stop. Er du sikker? Gatorville?”

“Det står der. Han mødte sin kone der og arbejdede derefter for toldvæsenet indtil krigen brød ud og han kom til OSS. Hvorfor?”

“Fordi jeg også har boet i Gatorville.”

“Det må være et tilfælde. Nå. Men jeg har travlt. Vi er i forvejen klar over at nogle lytter med over på kroen og skal nok med tiden finde ud af hvem det er. Kommer du i øvrigt til ballet i aften?”

“Ballet?”

“Du må da have fået en invitation. Den franske fungerende konsul Kaptajn Henriot holder fest. Jeg kommer for at vise flaget.”

Jeg kunne pludselig huske at invitationen lå på bordet. Var det i dag? Selvfølgelig måtte jeg deltage af hensyn til rederiet.

“Ja. Jeg kommer også”

“Husk at gå inden efterfesten starter. Den er ikke for børn. Jeg er smuttet inden det kommer dertil. Jeg er ikke til den slags”

Jeg gik tilbage til kroen. I krostuen sad Gisela med sin far. Beate havde travlt med kunder. Jeg gik ned på mit kontor og nåede lige at sige hej til Irene og pigerne inden de skulle over på deres arbejde og læse endeløse bunker af breve igennem for eventuelle skjulte budskaber. Jeg misundte dem ikke deres arbejde.

Wilson var tilbage hos sit kompagni for at pakke tingene sammen efter at Collins havde arrangeret at han blev tilknyttet hans kontor i Hamborg på permanent basis. Min søster Irene havde begravet sig i arbejdet. Hun havde taget ekstra vagter. Det var som om at hver gang at Wilson var væk, så virkede hun trist. Havde de to gang i noget?

Jeg brugte det meste af dagen på arbejde. Der var sket rigtig meget siden jeg var kommet til byen. Rederiet i København var pænt imponeret hvilket Jacobsen, som var min gamle chef fra kontoret i Los Angeles havde nævnt flere gange i sine breve. Jeg havde som det sidste fået installeret en Telex maskine på kontoret. De ydelser som Rederiet havde ydet Amerikanerne under krigen havde betalt sig. Mit samarbejde med Collins uanset om det var ude på det moralske skråplan bidrog også positivt til at mit ophold var blevet en succeshistorie.

Jeg fandt mit pæne jakkesæt frem. Jeg var klar til at tage afsted da jeg kom ud på gangen og blev mødt af pigerne der kom tilbage fra deres arbejde. Nu skulle de op i kroen og hygge sig.

“Øj. Du er godt nok pænt klædt på” sagde Irene.

“Ja. Jeg skal over til Franske konsul.”

“Fornøjelse eller ekstra fornøjelse?” spurgte Karen med et skævt smil. Jeg kunne se at Irene ikke helt forstod den bemærkning.

“Officiel repræsentation” svarede jeg og håbede at Irene ikke spurgte ind til Karens bemærkning, hvilket hun heldigvis undlod.

Beates dør åbnede og hun kom ud i en smart kjole. “Viggo. Hvad tænker du? Collins har arrangeret for at få den leveret fra New York.”

“Jeg tænker at vi skal gå ind på dit værelse og hygge os.”

“Pligten kalder” sagde hun og gav mig et kys på kinden.

Vi gik ud på gaden. Collins havde arrangeret for en sort civil vogn. Vi kørte mod fra Franske konsulat i Hamborg. Det var placeret lidt uden for for hvad der engang havde været centrum af Hamborg ikke så langt fra Aussenalster.

Der var omkring 50 deltagere til festen. Der var Russiske officerer, Engelsk, Amerikanske og Franske embedsfolk, samt officerer.

Jeg husker at både Horst og Hildegard serverede klædt som tjenestepiger. Der var også andre piger. Mest var det tyske kvinder som så muligheden for at udføre dette arbejde som en chance for at brødføde deres familier. Beate havde udlånt Ute fra kroen.

Jeg husker ikke så meget fra den del af festen. Både Brent og Collins var der. Da festen var ved at være forbi kom Collins hen til mig. “Jeg forstår at værten ønsker at nogle få bliver. Jeg vil gå nu da jeg har opgaver i morgen tidlig.” Han trak mig helt tæt hen til sig. “Jeg har placeret et stykke tyggegummi hen over den kameralinse, som jeg ved at Henriot har placeret i hans stue. Han bliver slemt skuffet når han ser optagelserne. Det er derfor at vi har bemanding på når vi optager nede hos Beate. Han er et naivt fjols. Gør trods det ikke noget du vil fortryde senere.” Han trykkede min hånd og gik.

Kort tid efter forlod Brent selskabet.

Selskabet døde ud. Tilbage var til sidst den engelske konsul Bathelow Hudson og hans frue Maud, en russisk temmelig fordrukken oberst Igor Vannikov, James Clay fra staterne - sendt ud af en af de store flyfabrikker, Kaptajn Henriot, Hildegard, Horst, Henriot, samt os fra kroen Ute, Beate og mig.

Alle havde fået pænt at drikke. Den russiske oberst blev pænt vartet op af Maud. Hendes hånd var i hans skridt. James bagte på Beate. Henriot rejste sig op. “Beate og Ute. Vil I gøre Hildegard og Horst klar? Der står en lille flaske ude i skabet.” De to kvinder tog Hildegard og Horst ud bag ved. De så ikke glade ud. Bathelow satte sig hen mig. “Unge mand. Kender jeg ikke nede fra Beate’s kro?” Jeg fortalte at jeg boede der fordi mit rederi var ved at åbne et kontor i Hamborg.

Få sex i dag

“Du virker lidt ung til at være chef. Hvor gammel er du?” Han rykkede sig helt hen til mig og jeg mærkede lugten af hans parfume og en massiv alkohol-fyldte ånde ramme mit ansigt. “Jeg er 24 år, men jeg har været i faget siden jeg var teenager.” svarede jeg.

“Interessant. Jeg husker da jeg selv var 24 år på universitetet” Han lagde sin ene hånd på mit bryst og hans anden hånd bevægede sig ned mod skridtet. Det var temmelig tydeligt hvad han var ude på. Jeg var i tvivl om hvordan jeg skulle få hans opmærksomhed væk da døren gik op.

Ind kom Beate med Hildegard på slæb. På slæb var det rette ord. Beate var kun iført sit stramme sorte korset, lange sorte strømper der var sat på korsettet med stropper, handsker som gik hende til halvt oppe på overarmen. Både Hildegard og Horst var klippet skaldet, de var faktisk også barberet. Begge havde et stramt talje korset af læder på. Om halsen havde de et bredt læderhalsbånd og læderremme som gik omkring overkroppen. Fra halsbåndet fik der en fra begge en lædersnor som Beate holdt fast i.

Hildegard havde fået sat metalringe i hendes brystvorter og i skamlæberne. I munden havde hun en gagball som var spændt fast om hovedet med remme som gik hen over hendes skaldede isse, om selve hovedet og en rem som gik under hagen på hende.

Med Horst forholdt det sig anderledes. Hans mund blev holdt åben af en metalring som blev holdt på plads af en læderrem som gik omkring hovedet på ham. Begge havde deres hænder bundet sammen på ryggen med læder manchetter.

Henriot rejste sig. “Se. Det er et dejligt syn. Nu skal vi for alvor have fest. Gæsterne begyndte at smide tøjet. Til min store forbavselse så havde Bathelow et korset på under sit fine jakkesæt. Jeg genkendte ham nu som den kunde Beate havde betjent i kælderen ved en tidligere lejlighed.

“Lad os starte med at få Horst sat i sving. Vi parkerer Hildegard herover.” Henriot tog den ene snor fra Beate og trak Hildegard over til et reb som hang nede fra loftet. Hendes læder manchetter blev løsnet fra hinanden kun for at blive sat fast til rebet. Han tog en metalstang frem med to lædermanchetter. Sammen med Beate fikserede de hurtigt Hildegards ben så hun stod med spredte ben med hænderne strakt ud over hovedet. Henriot åbnede en skuffe og tog 3 metallod frem. Et lod blev sat fast til hver ring i brystvorterne. Hildegard kom med nogle klynkede grynt hver gang at et lod blev sat fast og Henriot lod det falde ned. Så tog han det sidste lod som havde en lille kæde til hver sin skamlæbe. Hildegard udstødte en høj lyd, nærmest et undertrykt skrig da han lod loddet falde ned så det dinglede frem og tilbage mellem hendes ben.

Imens havde Beate fået Horst hen til den russiske oberst. Han fik hænderne fri og satte sig straks foran obersten og begyndte at sutte oberstens pik af. Beate tog sig kærligt af Maud som spredte sin ben og lod hendes tunge komme til. Ute satte sig ned foran mig og begyndte at lege med min pik som straks blev stiv. James og Bathelow gik over til Hildegard og begyndte at lege med de lodderne, imens de sippede på deres drinks. Hildegard klynkede når de for sjov daskede til lodderne.

“Jeg trænger til noget” sagde Clay.

“Så lad mig” sagde Bathelow. “Jeg savner tiden på kostskolen da jeg var ung” Han gik ned på knæ og begyndte at betjene Clay som stønnede tungt. Henriot placerede sig bag Horst og pressede en finger op i Horst’s åbning. Han udstødte et grynt som dårligt kunne høres da den russiske oberst’s pik var godt inde i hans mund. “Åh. Det er godt. Den lille forbryderspire gør det godt. Jeg er ved at komme.” stønnede den russiske Oberst.

“Siden du er gæst, så synes jeg næsten at du skal have lov til at tage Horst først.” sagde Henriot. “Lad os bytte plads. Jeg har givet dem rigelig med opiumsdråber til at de går med til hvad som helst.” Den russiske Oberst byttede plads med Henriot som satte sig i stolen og trak Horst hen til sig så Horst kunne tilfredsstille ham med munden. Obersten tøvede ikke. Han placerede sig bag Horst og tvang sin pik ind. Horst udstødte et skrig som blev dæmpet af Henriots stive pik der blev presset langt ind i hans mund. Jeg kunne set på Henriot at han fik udløsning med det samme. Horst udstødte nogle gurglende lyde alt imens at Oberst med et fast greb om hans smalle talje begyndte at pule ham.

Maud, som stønnede højt som følge af Beates behandling, fik en orgasme. Det fik Clay til at gå hen til hende. “Må jeg følge op?” “Ja. Jeg vil have din stive pik nu.” Beate flyttede sig og Maud vendte sig om. Clay pressede sin pik ind i hende. Hun var allerede godt våd. Hun hylede og skreg mens at Clay med faste hårde stød pressede sig længere og længere oppe i hende.

Ute havde gjort det godt. Synet af de andre i rummet som var igang, havde gjort mig godt liderlig. “Jeg er ved at komme” stønnede jeg. “Så lad mig” Bathelow skubbede Ute til siden og inden at jeg havde nået at protestere havde han taget min pik ind i sin mund. Hans tunge ramte de helt rigtige steder og jeg udstødte et højt suk da min ladning blev fyret af. Bathelow slugte begærligt mine safter. Henriot kom hen til os. “Kære Bathelow. Vores russiske ven skal lige lade op igen. Lidt for meget vodka.” Han pegede over på den russiske oberst som efter at have fyret sin ladning af inde i Horst havde slæbt sig op i en sofa. Selve Horst lå udmattet på ryggen på gulvet mens Beate var ved at sutte hans pik af. “Vil I to overtage Horst?”

Vi gik hen til Horst. Han kom op på knæ og knælede foran mig. Beate førte min slappe pik ind i hans mund og han gik igang med slikke den. Bathelow knælede ned bag ham og pressede sin pik ind i hans åbning, som var klar efter obersten havde brugt den.

“Pul Horst så han ikke ved hvad der er op og ned.” kom det opmuntrende fra Henriot som nu havde fået selskab af Ute, der brugte sine hænder så hans pik kunne blive stiv igen.

Bathelow tog fat og trængte ind i Horst. Jeg kunne se chokket i Horst’s øjne da han blev udblokket bagi. Bathelow tog fat om hans talje og begyndte at støde. Han måtte være godt udstyret for Horst gryntede hver gang at pikken blev stødt ind.

Min pik var blevet stiv igen og jeg var lige ved at skulle fyre den af da Maud kom over til mig og trak mig væk. “Jeg vil smage dig” Hun begyndte at sutte den af og jeg fik udløsning igen.

Henriot gik over til Hildegard og trak i lodderne. Hildegard kom med høje klynk. “Det kan du lide” sagde han skadefro.

Så klikkede han lodderne af og sørgede for at rebet blev slækket så Hildegard kunne få armene ned. Beate kom hen til hende og fik løsnet remmene så gagballen kunne komme ud af hendes mund, men den blev hurtigt erstattet af en metalring med læderrem så hendes mund konstant var på vid gab.

Hvad jeg ikke havde set var at Ute havde haft obersten under behandling. Beate fandt en krukke med noget creme som hun stak op forbi ringmusklen på Hildegard som udstødte et suk. Hun havde svært ved at gå, men de fik hende hen til Obersten som nærmest lå ned på en sofa, men sin pik strittende i vejret. Støttet af Ute og Beate, blev hendes krop langsomt sænket ned over Oberstens pik. Han var halvvågen. “Åhhh. Den er for stor” kom den næsten uforståeligt fra Hildegard på grund af metalringen, men de to kvinder guidede hende langsomt ned over Oberstens pik. “Ughh.” udstødte Hildegard da ringmusklen gav efter. De støttede hende mens hendes krop langsomt gled ned over den indtil den var helt forsvundet ind i hende. Clay havde rejst sig og kom over. Han ville tage hende i munden. Beate gav tegn til mig. Jeg gik også over til sofaen og tog om hendes bryster. Hildegard stønnede tungt. Ud af øjenkrogen kunne jeg se at Ute og Henriot var gået samme om at tilfredsstille Maud. Ute med hendes mund. Maud havde taget Henriots pik ind i hendes mund.

Clay havde et fast greb om Hildegards hoved. Han pressede sin pik så langt ind at Hildegard flere gange hostede. Beate tog fat i Hildegards manchetter og bandt dem sammen på ryggen. Hildegard havde intet andet valg end at lade Clay styre slagets gang.

Beate knælede ned og begyndte at slikke Hildegard forneden. Hildegard hostede og hakkede mens Clay kørte sin pik frem og tilbage i hendes mund. Hun drejede sit underliv som følge af det arbejde som Beate gjorde med tungen og det gjorde Obersten godt. Han udstødte et højt grynt og jeg kunne forstå at han fik udløsning. I det samme skød Clay sin ladning af i Hildegards mund. Han pressede sin pik helt ind og klemte hendes næse med sin ene hånd. Hildegards pupiller udvidede sig og hun hostede mens hun desperat forsøgte at sluge alle de safter som kom fra Clay.

Da Clay var færdig gav Beate tegn til mig og vi hjalp Hildegard op og stå. Vi støttede hende så hun kom ud på gulvet hvor vi lagde hende ned på et tæppe og ligge. Hun var helt færdig.

Henriot havde byttet plads med Bathelow. Bathelow holdte Horst mens Henriot pulede den unge mand. Da Henriot havde fået udløsning blev Horst lagt hen på gulvet ved siden af sin mor.

“Se de to elendige slaver. De lever kun for at få pik.” kom det hånede fra Henriot.

Beate og Ute var gået sammen om at tilfredsstille Maud med deres mund og snart fik Maud aftenens sidste orgasme. Alle gæsterne var udmattet og sank sammen i sofaerne mens glas efter glas med vin blev hældt ned.

Det blev tid til at gå. Vi fandt vores tøj. Da vi stod og ventede på en bil spurgte jeg Beate om hun havde vidst hvad aftenen ville ende med. “Ja. Viggo. Jeg vidste det godt og det er en pris vi alle som tyskere må betale for ikke at ende som Hildegard og Horst. Det er ikke smukt men vi overlever.”

Begge kvinder var trætte og faldt i søvn i bilen som Brent havde arrangeret til os. Imens vi kørte gennem gaderne i det ødelagte Hamborg tænkte jeg på hvor let jeg havde haft ved at bruge både Hildegard og Horst. For ikke så mange år siden var det mig som blev brugt. Er det så nemt at gå fra at være slave til master?

Vi kom frem til kroen hvor alt var lukket ned. Vi bevægede os stille ned hvert vores kammer. Normalt ville jeg have foreslået Beate at vi skulle sove sammen, men jeg var helt ødelagt. Trods min tanker og begyndende samvittighedskvaler faldt jeg hurtigt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.