BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde fundet mig en rigtig dejlig kæreste for ca. 6 måneder siden, det var gennem en veninde at jeg havde mødt ham. Han boede dog lidt væk fra mig, men da vi begge havde bil var det ikke noget problem. Jeg fandt hurtigt ud af, at han var den dominerende type når det drejede sig om sex, men fandt samtidig ud af, at det tændte mig at være den underdanige. I de andre aspekter i vores forhold var vi ligeværdige og nød hinanden og den kærlighed der blomstrede mellem os. Han boede på et nedlagt landbrug i dejlige landlige omgivelser og der var lagt til nærmeste nabo.

Tror allerede det var anden gang jeg var hjemme ved ham, at han viste mig "rummet", som var det sted som havde indrettet med forskellige møbler, seng og remedier til brug når han blev til Herren. Jeg havde ikke set noget som det før, kun på billeder fra swingerklubber og på FILM. Rummet var indrette i af længerne på gården, der var ingen vinduer i rummet, så det var helt afskærmet fra omverdenen. Han fortalte mig at vildt gerne ville prøve at lege med mig derinde, men at jeg selvfølgelig altid kunne sige fra. Jeg nikkede til ham og sagde at det så spændende ud og jeg gerne ville prøve.

SEX I DAG?

Han startede med at bede mig om at klæde mig af og ligge tøjet udenfor døren. Jeg klædte mig af og fik tøjet udenfor, trådte ind i rummet lidt forlegen, lidt nervøs, men også lidt tændt. Han tog fat i mig og fik mig ind midt i rummet hvor han med blide bevægelser spredte mine ben og førte mine hænder om bag nakken - sådan ønskede han at jeg altid stod når jeg kom ind i rummet. Jeg nikkede, han tog fat under min hage og sagde: " Herinde hedder Ja, Herre og Tak Herre - har du forstået, Tøs", jeg startede med at nikke, men fik hurtigt sagt "Ja, herre". Jeg kunne mærke hvordan der spredte sig en dejlig følelse i min krop, som jeg stod der foran ham.

Han kiggede på mig gik stille rundt om mig imens han kærtegnede en centimeter af min krop. "Jeg forventer at min Tøs altid er glatbarberet, velduftende og rengjort i alle huller når hun kommer herind" Ja Herre svarede jeg hurtigt. Han duftede til mig og tilkendegav at jeg duftede godt, lod en finger glide op mellem mine ben og stak den indenfor. Han smilede da han trak den ud og så den var våd, han stak den i munden på mig og skulle slikke den ren for mine egne safter. Da jeg havde gjort det, kiggede han på mig med et spørgende blik, jeg forstod ikke hvad han ville. Han gav min fisse et slag med flad hånd, jeg gav et lille skrig af forskrækkelse. Han sagde det hedder "Tak Herre og jeg vil ikke høre en lyd fra dig", jeg startede med at undskylde, hvilket bare gjorde at fissen fik endnu et slag bed smerten i mig og sagde "Tak, Herre".

Han kyssede mig dybt og lod igen hænderne glide over mig krop. Jeg nød hvert sekund og ville ønske jeg kunne få lov at røre ved ham, men vidste godt at jeg skulle stå stille og bare nyde det. Han tog mig med ud af rummet og kyssede mig igen, han smilede og sagde at han kunne se jeg nød det, hvilket jeg bekræftede. Det var mit første møde med rummet og ham som Herren. Det står stadig for mig som en skøn oplevelse og jeg har nu været i rummet mange gange og altid har det været dejligt, han forstår at tænde mig og gøre mig ophidset og som regel give mig en kæmpe orgasme, hvis han gav mig lov.

Det var lidt om vores baggrund og nu til hvad der gjorde at jeg blev straffet for ulydighed. Herren ved godt jeg har en profil på g6n og at jeg havde brugt den til at chatte frækt med flere derinde, dette stoppede dog, da jeg fandt ham og han ikke ønskede at dele mig andre, ikke end gang med chat. Dette accepterede jeg, men slettede ikke min profil, da jeg også brugte den til at indsende noveller med. En dag hvor jeg var inde for indsende en ny novelle, faldt jeg i og kom til at chatte frækt med som jeg tidligere havde chattet en del med, det udviklede sig og blev til en omgang rigtig fræk chat. Hvad jeg ikke havde opdaget var, at han var kommet hjem og stod og kunne se hvad jeg havde gang i. Da han lagde en hånd på min skulder, hoppede jeg i sofaen af forskrækkelse og kiggede lige op i hans blå øjne.

Jeg loggede af med det samme og prøvede at bortforklare, men det godtog han ikke. Jeg fik besked på at stille i rummet om 5 min. - jeg skyndte mig derover, fik tøjet af og stillede mig ind i den forlangte stilling. Han kom ind i bar overkrop og hans mørke stramtsiddende læderbukser, han satte manchetter på håndled og ankler og førte mig over til bukken og jeg blev spændt fast. Mine bryster blev trukket ud til hver sin side og fik påsat klemmer med lodder. Så startede Herren med at varme min røv med en paddle, jeg skulle tælle højt for hver slag og det blev til 25 på hver.

Han smurte glidecreme på mit bagerste hul og pressede en stor plug op. Så blev jeg løsnet fra bukken og fik et bælte om maven og en rem mellem benene der fastholdt pluggen og gjorde at min fisse blev utilgængelig. Remmen blev låst fast til bæltet foran, det var min første gang i kyskhedsbælte. Han fik mig ned på knæ og jeg skulle åbne munden, hans pik fandt vej og han kneppede mig dybt i munden, han var mere hårdhændet end han plejede og da han kom skulle jeg sluge hele hans ladning.

Da jeg igen kom op at stå begyndte han at give mine bryster smæk med flad hånd, klemmerne sad fortsat på vorterne og gjorde smerten mere intens. Med et pludselig ryk hev han dem af og fortsatte så med at smække brysterne hårdt. De var meget røde og varme nu. Da han stoppede, takkede jeg herren for slagene. Han kyssede begge bryster og fortalte at jeg resten af dagen skulle gå nøgen rundt, kun iført kyskhedsbæltet. Jeg skulle desuden stille en gang i time i rummet for at modtage herrens straf, som ville være 20 slag på hver balle og bryster. Det var desuden forbudt at komme før han gav mig lov.

Han ville ikke fortælle hvornår min straf ville være udstået. Da jeg forlod rummet iført kyskhedsbælte var klokken 11 om formiddagen og den sidste straf modtog jeg kl. 01 om natten, her var mine bryster og baller røde, ømme og varme. Jeg havde ikke kunne klare ret meget mere, men det vidste Herren godt og stoppede imens det stadig kunne blive en nydelse for mig. Han brugte hele dagen på at tirre, pirre og straffe mig, om det var straf eller nydelse ja det kan der være delte meninger om, men jeg er taknemmelig for min herre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.