BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var blevet lørdag og tid til at tage afsted til klubben. Både Bent og jeg havde i løbet af ugen været ude og købe nyt lingeri, Bent havde fundet sig nogle lækre boksershorts som er meget tætsiddende med knapper foran, vildt flotte synes jeg. Jeg selv havde fundet et sæt bestående af en bundløs trusse med hofteholder og en halvskåls BH som virkelig fremhævede mine bryster. Vi havde gået lidt i det derhjemme og var blevet tændt over at se hinanden i det lækre tøj, en følelse som vi ikke havde haft i mange år. Tænk at vi gå og blive ophidset og have lyst til sex bare ved at klæde os sexet på. Nu glædede vi os til skulle vise os frem i klubben og møde Trine og Ole, som havde introduceret til denne nye verden.

 Vi ankom til klubben kl. 20:0 og satte os i loungen og fik en lille drink, der var allerede flere og vi faldt hurtigt i snak med et andet par som har været medlem i mange år. De havde næsten samme historie som os, at de var gået død i hverdagens almindelige trummerum og efterhånden ikke havde sex sammen, men så opsøgte de selv klubben og det havde givet dem et skub til at få fornyet deres sexliv. Nu ville de ikke undvære deres turer i klubben, de fortalte at de også havde inviteret et andet par hjem, hvor de hyggede sig sammen. Vi lyttede interesseret til deres fortællinger og opdage ikke at Trine og Ole var kommet ind. De kom hen til vores bord og satte sig, vi sad et lille stykke tid og talte sammen alle seks. så tog Trine mig i hånden og trak mig hen mod et af rummene nede bagved, hun hviskede i mit øre, at hun havde planlagt en overraskelse til mig. Jeg fulgte villigt og forventningsfuld med.

SEX I DAG?

Hun åbnede en dør og vi kom ind i et værelse hvor der stod en stol midt i rummet, en helt specielt stol, den havde støtter til benene og kunne justeres til mange forskellige stillinger. Trine trak mig hen til stolen og fik mig op og sidde i den, hun sørgede for at mine ben kom op i støtterne og spændte så nogle remme om mine ben, så de ikke kunne flyttes, mine hænder trak hun op over mit hoved og satte dem fast i nogle fastmonterede håndjern. Hun bøjede sig ned og kyssede mig dybt og inderligt, hun kiggede med i øjnene og spurgte om det var okay, jeg nikkede og smilede til hende. så tog hun min ene brystvorte i munden og suttede den, den reagerede med at blive hård og strittende, skiftede til den anden og gjorde det samme. Jeg nød virkelig hendes skønne behandling, hun fandt et blindfold frem og gav mig det på, hun var jeg overladt til min hørelse og min følesans.

Det blev endnu mere intenst og jeg udstødte en sagte stønnen, da hun igen legede med mine brystvorter, samtidigt gled hendes hænder nedover min mave og ned til kanten på mine trusser. En finger fandt vej ned til min revne og den gled med en rolig bevægelse gennem den og så op til klitten, hvor den med cirklende bevægelser gned den. Jeg blev tændt og kunne mærke at jeg blev våd, Trine fortsatte sin leg med tunge og mund på mine bryster, bed og nappede forsigtigt i dem. Pludselig fornemmede jeg at der var kommet e eller flere ind i rummet og så var der endnu en mund der legede med mine brystvorter, nu blev begge slikket, suttet og bidt i. Min krop reagerede med at blive endnu mere tændt og min stønnen blev mere intenst og høj, da der så pludselig var en tunge mellem mine skamlæber også, var det heldigt jeg var spændt fast ellers var jeg røget ud af stolen.

Et par fingre spredte mine skamlæber og en tunge borede sig ind mellem dem og slikkede, den fandt min klit som blev suget ind og suttet godt på, to fingre blev stille presset op i min meget våde grotte. Mine bryster blev fortsat suttet og leget med, jeg var tæt på at være i ekstase. Trine kyssede mig igen og hviskede: "Du er dejlig og jeg kan se du nyder det". Hendes tunge fandt min i en dejlig leg og det føltes vildt lækkert med en tunge på klitten, en i munden og en på min bryster, jeg havde aldrig prøvet noget så fantastisk før. Hvis ikke jeg havde været liderlig inden vi kom, så var jeg det nu. Jeg vred mig i remmene der holdte min ben på plads og var tæt på at komme, dette kunne de mærke og fingrene oppe i mig kørte nu lidt hurtigere ind og ud, min klit blev suget hårdt og Trine flyttede sin mund ned til mine bryster igen. Aldrig havde mine brystvorter været så hårde og følsomme, stønnede højt og kunne mærke hvordan mit underliv begynder at trække sig sammen om fingrene i en orgasme. da jeg kom, kunne jeg ikke holde et lille skrig tilbage og safterne drev ud af mig.

Da min krop var kommet lidt til hægterne igen, kunne jeg fornemme at der blev byttet plads og en ny tog plads mellem mine ben. Min fisse var stadig drivende våd, da en hånd begyndte at massere den, ind mellem mine skamlæber, lidt ind med en finger, legen på klitten og så en tunge der tydeligt smagte på mine safter. Hele tiden blev der leget med mig, hænder og tunger på brysterne, nappende i vorterne og så sutten. Jeg er helt væk og flyder bare med, da der pludselig bliver presset en DILDO op i min våde grotte - langsomt men med dybe stød bliver den ført ud og ind af mig, efter at have kørt den op i mig et stykke tid bliver den efterladt oppe i mig og der bliver tændt for vibratoren. Både tunger og hænder stopper med at lege med mig og jeg ligger der med en snurrende dildo langt oppe i mig.

Imens jeg ligger og er ved at få endnu en orgasme, bliver der justeret på stolen, så min røv kommer lidt længere frem og mit bagerste hul nu også er tilgængeligt, mit hoved blive vippet lidt nedad. Da de er tilfredse med hvordan jeg ligger, begynder en tunge at slikke mig bagi og en stiv pik bliver presset mod min mund. Jeg tager pikken i munden og begynder at sutte den, imens en tunge leger med mit bagerste hul. Pikken i mund starter med at lave kneppe bevægelser og støder den langt ind, det er lige før jeg ikke kan klare den store pik i munden og gagger lidt. Jeg kan mærke Trines hænder der blidt massere mine bryster og hvisker kærlige og beroligende ord til mig, kysser mine bryster og kærtegner vorterne.

Tungen bagi stopper og bliver erstattet med en finger og så to fingre, som langsomt udvider mit hul, der bliver hældt noget glidecreme ud og fingrene bliver trukket ud. Et pikhoved bliver presset mod hullet og langsomt presset op i mig, stønner højlydt trods pikken i min mund. Så støder pikken helt op i min røv og knepper nu i roligt tempo. Jeg fyldt ud i alle mine huller, pik i munden, en dildo i fissen og endnu en pik i røven, ikke at forglemme Trine der fortsat leger med mine bryster, der går ikke lang tid så gennemrystes min krop af en orgasme, som bare bliver ved og ved. Imens min krop er fuldstændig spændt af lækker følelse og safterne driver ud af min fisse, kan jeg mærke at den pik jeg har i munden begynder at sprøjte og fylder min mund med sperm. Jeg er nød til at sluge, noget jeg aldrig før har gjort, da pikken bliver i mund.

Pikken i min røv fortsætter sin hammeren ind og ud indtil den også skyder sin ladning ud og op i min røv. Jeg ligger helt udmattet i stolen, de fjerne dildoen og begynder at løsne remmene og håndjernene, så fjerner de blindfoldet og der står min mand, Trine og Ole kigger på mig. "Har du nydt det" spørger min mand med et lille smil, jeg kan kun nikke, de hjælper mig op at sidde og så kysser Bent mig.  Efter at have gjort mig lidt ren, samles vi igen ude i loungen og jeg kan slet ikke beskrive, hvor taknemmelig jeg er for denne fantastiske oplevelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.