BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Regnen silede stille ned over byen, som den tonede frem, der bag bakken.

Ove og Eva var våde, kolde og trætte, de havde gået hele dagen, hans bør klæbede til hoved, og lod det kolde vand glide ned ad nakken, træt, sulten og tørstig, blev han grum i sulet. 

SEX I DAG?

”Kom her so, giv mig noget varme.”

Evas kjole var gennemblødt, hun var selv kold og våd, men hun viste af erfaring, at sagde hun ham imod, ville han gøre DET med hende, om hun ville eller ej, så hun trådte frem til ham, lænede sig ind over trækvognen og trak op i sin kjole.

”vend dig om Ko.. jeg gider da ikke jage min pik derop, hvor andre har fyldt dig med deres safter, brug din mund.”

Han stak hende en ørefine, og pressede hende i knæ, hun åbnede hans bælte, og trak hans pik frem, slatten og rynket, men hun tog den ind mellem sine læber, og begyndte at suge og sutte, det bedste hun kunne.

Øm på kinden, tog hun hensyn, og forsøgte at få det overstået så hurtigt som muligt, hun kendte alle de små tricks, når det gjaldt ham, og grab om hans baller, mens hun åbnede for svælget, og lod den glide ned i sin hals, så hendes næse blev presset mod hans små krøllede hår.

Ganske som forventet, gik der ikke længe, før han gryntede, og hun mærkede et par varme klatter, som gled ned i hendes hals, hun sugede den tom, slikkede den ren, og mærkede så, hvordan han skubbede hende fra sig, og hun gled i det våde græs, og landede på ryggen, mens han lukkede og begyndte at gå.

Efter nogle timer i regnen, fandt de en hytte i udkanten af en skov, de gik op til hytten og bankede på, mens Ove gjorde sig klar til sin ”salgs tale”, men ingen åbnede, de gik rundt om hytten, men kunne snart se, at den ikke var beboet.

Døren hang lidt skævt på sine hængsler, en rude var knust, og de kunne se ind gennem brædderne som skulle udgøre de spinkle vægge, men taget så ud til at være tæt, og der var et ildsted.

Indenfor var kun et rum, i hjørnet en seng, et lavt bord og 2 stole, hvor den ene manglede et ben, så den stod og vippede i den svage brise, som kom ind gennem hullet i væggen.

Ove tog sin kniv og begyndte at skære grene af træerne i nærheden, han kunne tætne hullerne med, mens Eva begyndte at tænde op, og brugte den 3 benede stol, som brændsel.

Snart begyndte varmen at sprede sig i hytten, og Eva satte en gryde vand over til the, mens Ove havde fået tætnet de værste huller, og havde stoppet hullet i vinduet med et stykke stof.

Den knitrende lyd fra kaminen, som blandede sig med de legende lystige flammers dansen på gulvet, gjorde snart stedet til et hyggeligt sted, de drak deres varme brændenælde the, og rundt om i hytten hang deres tøj til tørre.

Duften fra varm mad, blandede sig med hørmen fra det våde tøj som dampede, og Eva glædede sig over at der stadig var lidt træk, ellers havde den fugtige ildelugtende varme været ulidelig.

Efter maden fandt Ove en flaske brændevin i sin oppakning, og snart efter sad han og hang i stolen, mens Eva fik ryddet op, mens ilden i ildstedet langsomt blev til gløder.

Hendes tøj var stadig vådt, hendes tæppe var det eneste som endnu var tørt, hun så på Ove, som han sad der og sov i stolen, burde hun vække ham, og overlade ham sengen? Han var jo tros alt ”manden i huset”, men nej, hun huskede hans nedladende bemærkning ude på stien, ”Jeg gider ikke jage min pik, derop hvor andre har brugt dig…” og hun tænkte: ”Men du har sku selv givet dem lov, din gl. gris!” – så hun lod ham sidde, og lagde sig på sengen, trak tæppet over sig, og faldt snart i søvn.

Der var mørkt og køligt i hytten da hun vågnede, hun hørte straks lyden af stolen, som blev skubbet over trægulvet, og kunne i månens skær se Ove forsøge at rejse sig, stavre på sine fulde ben over imod hende, som en leddeløs dukke, svingede armene fra side til side, mens han forsøgte at stå oprejst, og som kun fulde mennesker kan det, forsøge at larme mindst muligt, mens de i virkeligheden kunne vække de døde. 

”mumle, mumle… Anna, du vækker ungen…. mumle.. Anna lad mig varme dig i nat..HIK!”

Eva sukkede, tænkte tilbage på sin mor, hendes mor Anna, som igennem 10år, efter at de var flyttet ind hos Ove, havde ladet ham få sin vilje med hende, 2 gange om ugen, som en god hustru, på trods af at de alle 3 sov i samme rum, på trods af Eva langsomt voksede op og blev ældre, og på trods af at Ove ofte lå og så i Evas retning, mens han lå mellem hendes mors ben.

Anna hendes mor som…. Længere nåede Eva ikke at tænke, før han var nået over til sengen, og lagde sig ind over hende, hans stive pik stod som en mast på et skib, ud fra hans krop, mens han flåede hendes tæppe til siden, han pressede sine knæ ned mellem hendes ben, og spredte dem, mens hans tunge krop lagde sig over hendes, han støttede på sine arme, og straks mærkede hun den stikkende pik, som fandt hendes skød, og med et grynt, borede han sig op i hendes varme indre.

Han grab om hendes hoved, holdt det fast og pressede sin mund mod hendes, hans krævende tunge borede sig ind i hendes, og forsøgte at sno sig om hendes, mens han huggede med sit underliv, han grab hendes hænder førte dem op over hendes hoved og holdt dem fast, mens han bukkede i kroppen og hun mærkede hans skæg og læber lukke sig om den ene brystvorte.

”For hel*** nogle patter din kalv har, Anna, hun er snart klar til at blive malket, Jensen nede fra byen har sagt, han vil give gode penge for hendes mælk, hvis han selv må malke hende… min Anna, vi kan tjene penge på hende….” stønnede Ove, mens hans pik kørte ud og ind af hendes skød, og Eva studsede og lyttede, den aftale havde HUN aldrig hørt noget om, havde han virkelig allerede dengang, mens hendes mor levede, lagt planer om at ”sælge hende” ?, ja det havde han åbenbart, eller i hvert fald hendes mælk, men …

For at få mælk, skulle man jo være gravid, skulle man ik?”

Hun huskede godt mejeristen Jensen, han solgte gode og velsmagende oste, og oste blev lavet af… mælk? Eva måbede, havde hun spist oste, som var ”malket” af andre pige på hendes egen alder?, hun rystede på hoved, det ville hun slet ikke tænke på.

Ove begyndte at stønne og grynte, og pludselig faldt han sammen hen over hende, hans vægt tyngede hende ned i madrassen, og hans hår på brystet kildede hende på kinden.

Han grab om hende, rullede om på ryggen, og trak hende med op på sin mave, ”Varm mig Anna…” mumlede han, mens hun lå på alle 4 hen over ham, hans pik var gledet ud af hende, men han holdt hende fast, trak tæppet over dem, og klemte det fast under sig, så Eva lå fast på hans mave. 

Han begyndte at trække vejret dybt og tungt, og hver gang hans mave, gled op og ned, prikkede hans pik til hendes skamlæber.

Om morgenen vågnede Eva da hun ramte gulvet, Ove var sur, det var jo ikke hans elskede Anna, som han havde drømt om hele natten, som lå der hos ham, han havde skubbet hende ned, og gik nu i gang med at skælde hende ud, og kalde hende alt muligt, ”Forbandede horeunge, lille liderlige so, kneppegale ko, og mere i samme stil.”

Hun forsøgte at rejse sig, kom op på alle 4, da han pludselig og uventet smækkede sin store hånd mod hendes balle, Eva hylede, som en ulv mod månen, og forsøgte at komme væk, men igen ramte hånden, hun mærkede hvordan han stak armen ind under hendes mave, holdt hende fast, og igen og igen og igen ramte hans store skinke af en hånd på hendes baller, og af og til ramte hans fingre mellem hendes baller, pludselig slap han hende, lod hende falde ned på gulvet, hvor hun skjulte sit ansigt, sikker på at det nu ville give lussinger, men nej, Oves hænder grab om hendes hofter, og så mærkede hun det, hans pik var blevet stiv, og nu ville den ind, men ikke i hendes skød, som når hun faldt på vejen, og en skarp sten borede sig ind i hendes knæ, borede hans pik sig ind i hendes stramme hul.

Hans pikhoved var kommet ind, hun måtte bide sig i læben, for ikke at give ham fornøjelsen ved at høre hende skrige, han flåede pikken ud, og hun hørte ham spytte, så kom presset tilbage, og endnu mere af hans store pik gled op i hende.

2 gange mere, trak han den ud og spyttede på den, inden han fik presset den i bund i hende, og hun mærkede hans tunge nosser klaske mod sin mis, hver gang han støtte i hende.

”Din for-banede lille liderlige knep-pe so, jeg skul-le have solgt dig den-gang, ” skældte han i staccato, for hvert stød.

”- så havde min Anna, måske sta-dig været i live, og vi kun-ne have levet godt, af peng-ene for dig, din per-verse malke-ko.” blev han ved, som om det var Evas skyld, at huset brændte ned.

De sidste ord, blev presset ud mellem sammenpressede læber, imens stødene blev hurtigere og hårdere, og hans dundertalen, blev afsluttet med et brøl, mens han trykkede sin pik i bund, og tømte sig, prustende og hivende efter vejret, grab han ud efter sin oppakning, hvor han i går havde fundet brændevinen, og rev et reb ud.

Med hiven og hylen fra hans åndedrag, slog han rebet om hendes hænder, og kastede det over en af bjælkerne i loftet, så hævede han hende op på knæ, og længere op, mens hans pik gled ud af hende, til sidst trak han hende op og stå, og trak til hun kun lige kunne nå med tåspidserne, inden han slog det rundt om bjælken et par gange mere, og låste det fast, ”Bliv endelig hængende, jeg vender snart tilbage.” sagde han, bandt hendes endnu fugtige bluse om hendes hoved, og forlod hytten.

Hans hoved snurrede, som efter et par gode flasker, hans ben reagerede ikke rigtigt, han satte sig ned på en træstump uden for hytten, mens han forsøgte at rette sig ud, og få vejret, men lige meget hjalp det, han var nød til lige at lukke øjnene.

Evas hænder var begyndt at sove, de blev langsomt mere og mere følelsesløse, og mens hun råbte på Ove, prøvede hun at støde fra på gulvet, for at få lidt liv i sine hænder, men hun begyndte bare at dreje rundt.

”Papa, jeg lover at være ordentlig, slip mig nu ned, Papa, vær nu sød, undskyld Papa. ”

I skoven ikke ret langt derfra, blev Palle vækket af sin middagslur af fuglenes ballade i trætoppene, fra sit leje af bløde grønne blade, kunne han høre råben og lugte brande røg, han samlede sig, rejste sig og snussede sig vej gennem skoven, mod hvad han troede kunne være hans næste ofre for hans lille ”landevejs røver” fidus.

Skjult i skovens grønne buske nærmede han sig hytten, han så manden som sad og sov, og hørte en ung piges stemme tigge for at blive sluppet fri, han trådte langsomt nærmere, i sine skind sko med bløde såler var han næsten lydløs, som han listede over det fugtige græs og mos, og kom om på siden af hytten, hvor han kunne kikke ind gennem vinduet.

Palle havde ud fra lydende forventet at finde en pige som måske sad bundet på en stol, eller i en form for bur, men en nøgen ung pige, med store bløde former, og en klud for øjnene, bundet op til en af bjælkerne i hyttens loft, var ikke lige en af de ting han havde forestillet sig, nå ja, måske i sine drømme, men ikke i virkeligheden.

Hans fødder bragte ham nærmere, hans hænder ville røre, ville bevise for hans sanser at hans øjne ikke bedrog ham, og derfor endte Palles store hænder med at lukke sig om den unge piges talje, hvilket straks fik hendes hylen og skrigen til at forstumme, og den pludselige stilhed, slog mod hans ører, som trommerne på Baronens jagt følge.

Hendes varme bløde hud, lyserød og stram, som skindet på en nyfødt gris, og så alligevel, blød og varm, som en hundehvalp i hans hænder, han kunne næsten se for sig, hvordan den lille tunge under snuden, stak ud og slikkede på hans fingre, han rystede på hovedet, ”åh gud”, det var ikke hundehvalpens snude… det var ikke den, som slikkede… han rettede sig op, men kunne ikke tage blikket fra den lille stive lysebrune ”snude” stadig våd af hans spyt, han begyndte at undskylde, mumlende, og fumlende over ordene, mens han rakte op, og løsnede hendes bånd. 

Hun sank hænderne, og ville til at tage det stykke stof, hun havde om ansigtet af, men han stoppede hende, ”Vent, så er du sød…” klar over at hans str. Nok ville skræmme hende mere, end hans gerning før.

Palle var ”landevejs røver”, for det var den eneste måde han kunne tjene penge, folk i de nærliggende byer var bange for ham.

Med sin højde på knapt 1 skår og 1 håndsbredde og en vægt nær 2 tønde, var Palle en stor mand, men han var ingen ”køn” mand.

Palle grab hende om taljen, løftede hende op og lagde hende over sin brede skulder, og begyndte at gå, hun spjættede, og slog på hans ryg, sparkede med sine fødder, men da han gik ud gennem den lave dør, hørte han et ”bump” og hun faldt til ro, han kunne mærke hun stadig trak vejret, men hun sparkede og slog ikke længere, mens han gik forbi den gamle mand, og med hastige skridt forsvandt ind i skoven. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.