BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg falder i en hvileløs søvn på briksen, hvor jeg kan drømme om min forhåbentlige snarlige løsladelse. Jeg vågner ved at der bliver sat en bakke med mad ind i cellen, men da jeg har mine arme låst fast på ryggen må jeg spise som en hund på gulvet. En meget ydmygende måde at skulle spise på, men jeg har ikke andre muligheder. Der går mere end et døgn inden døren til cellen går op og hun træder ind, hun beordre mig til at rejse sig og følge med hende. Jeg bliver ført  ned til en anden afdeling, hvor der er 4 celler små celler, her dørene med tremmer så der altid er indsyn til cellerne, det eneste der i cellen jeg bliver sat ind i er en gummimadras på gulvet. Cellen er ca. 1,5 meter bred og 2,5 lang og uden vinduer.

Hun låser mine håndjern op og får mig ned og ligge på ryggen i cellen, mine hænder bliver fæstet med håndjern til en krog i væggen over mit hoved, mine ben bliver spredt og løftet op og spændt fast i nogle lædermanchetter der sidder fast på væggene. Jeg ligger nu der med vidt spredte ben uden mulighed for flytte mig, da celledøren bliver smækket i og alle der går forbi kan se min blotlagte fisse og bagerste hul. Hun står lige udenfor tremmerne og kigger ind på mig, smiler til mig med hendes let hånlige smil og går så sin vej. Endnu en gang har hun formået at ydmyge mig og endnu en gang er jeg overladt til mig selv fastspændt og til offentlig beskuelse.

SEX I DAG?

Jeg kan ikke holde rede på hvor lang tid der går, men til gengæld er jeg helt bevidst om de to vagter der ofte står udenfor cellen og kigger ind, taler om hvordan de ville bruge mig og hvor længe. Da de kommer til døren for tredje gang åbner de den og den ene stiller sig overskrævs over mit hoved og finder sin pik frem, den presser han ned i munden på mig og begynder at mundkneppe mig, jeg kommer til at gagge over hvor langt han presser den ind. Den anden vagt ligger mellem mine ben og slikker min fisse imens han fingerknepper mig med flere fingre. Han presse et par fingre op i anus og knepper mig i begge huller imens han suger min klit.

Jeg føler mig så misbrugt og ville ønske det snart var overstået. Og mit ønske bliver hørt, da hendes stemme pludselig lyder og de øjeblikkelig stoppe, de skynder sig at komme ud af cellen og forsvinder. Hun kigger ned på mig og siger så: "Selv fastspændt kan du ikke nære dig, du vil bare have nydelse hele tiden, men det stopper nu". Hun finder et bælte i læder med nogle remme på, hun giver mig bæltet på og strammer det til og tager så en rem og føre den ned mellem benene, det bliver nu tydelig for mig, at det er en form for kyskhedsbælte. Der bliver spændt en rem på hvert lår og remmene bliver strammet til og låst sammen med hængelåse, det er nu ikke muligt, at kunne bruge min fisse eller røv på nogen måde. Hun forlader mig ydmyget og nu frataget enhver mulighed for selv at bestemme over min lyst.

Efter et godt stykke tid vender hun tilbage sammen med et par vagter, der får mig løsnet og på benene. Jeg står foran cellen kun iført kyskhedsbæltet og bliver inspiceret af hende. Hun smiler til mig og de to vagter griber fat i mine arme og jeg bliver ført ud i en gård og hen til mellem to pæle, hvor mine arme og ben blive fæstet fast til, så jeg står spredt ud i et X. De to vagter forlader os, hun kommer hen og mærker efter om remmene i kyskhedsbæltet er spændt ordentlig fast, hvorefter hun også forlader mig. Der går ikke længe før gården bliver fyldt af mandlige fanger på gårdtur, de finder mig ret interessant og snart er der hænder der beføler mine bryster, fingre der bliver stukket ind i mund, forsøg på at omgå kyskhedsbæltet, men ingen lykkedes med at komme til min fisse eller røv.

De vagter der er med i gården lader bare fangerne lege med mig uden at gribe ind, mine bryster er aldrig blevet æltet, slikket og suttet så meget på. Mine baller har fået indtil flere slag, så de er røde og meget ømme. Flere onanere foran mig og sprøjter på mig, føler jeg er smurt ind i sperm. Jeg ved ikke hvor længe der gået, da fangerne bliver kaldt ind, igen er jeg overladt til mig selv og jeg er har ondt i armene af at stå i denne stilling. Da døren til gården endelig går op og de to vagter træder ind, kan jeg næsten ikke holde mig oprejst og hænger i armene. De løsner mine arme og ben, jeg falder ned på knæ, men de hiver mig op at stå og trækker mig indenfor, her står hun og venter på mig. De lader mig falde ned på gulvet foran hende, hvor jeg langsomt på hendes ordre kommer op og sidder på knæ, hun tager fat om mit ansigt og hiver det op, så jeg kan se hende i øjnene. Hun fastholder mit blik længe inden hun bøjer sig ned og hvisker i mit øre: "Du er min og jeg vil aldrig slippe dig igen"

Jeg tør ikke tænke tanken om aldrig at komme ud herfra, så jeg forsøger at tømme min hjerne for tanker og bare lade mig flyde med. Jeg ænser knap, at jeg bliver hevet op at stå og ført tilbage til cellen, hvor jeg igen bliver spændt fast. Hun træder ind i cellen, sætter sig henover mig og bøjer sig så ned og kysser mig begærligt, hendes tunge leger med min, inden hun bider mig let i læben. Så rejser hun sig går sin vej, celledøren ryger i med et brag og jeg ligger der, indsmurt i sperm, ydmyget og egentlig lidt tændt af hendes hede kys uden at kunne røre mig. Efterladt til mine egne tanker, som ikke kunne lade være med at tænke på hvordan det ville være, at være sammen med hende, at få lov til at lege med hendes krop.

Jeg må være faldet hen, for jeg vågner med et sæt ved at celledøren går op. Og der står hun, hende der har været omdrejningspunktet for mine tanker og drømme, hun træder ind i cellen og løsner mig fra mine lænker. Hun hjælper mig op og stå, føre mig så hen til badeafdelingen, hvor hun også tager kyskhedsbæltet af. Hun giver mig lov til at bade og blive vasket uden indblanding fra hende eller andre, jeg nyder at mærke hvordan det varme vand strømmer ned over min krop og løsner de muskelspændinger som er kommet efter at have være spændt fast. Jeg er helt væk i nydelse og bliver derfor overrasket, da et par arme blidt ligger sig omkring min krop og jeg kan mærke en nøgen kvindekrop trykke sig ind mod min.

Uendelig langsomt drejer hun mig omkring, så vi står ansigt til ansigt, begge helt nøgne og ser hinanden dybt i øjnene. Vi mødes i et hedt og dybt kys, vores kroppe helt tætte med vandet løbende nedover os, alt det jeg har drømt om bliver til virkelighed. Mine hænder udforsker hendes smukke, spændstige og dejlige krop, hendes hud er blød og dufter skønt. Jeg kan mærke hvordan hendes hænder kærtegner først min ryg og så ned over ballerne, og jeg kan mærke hvordan  min krop nyder hendes berøring. Jeg lader en hånd glide ned af hendes mave og ned til hendes glatbarberet mis, forsigtigt lader jeg en finger glide gennem revnen som er våd og villigt spreder sig for min finger. Jeg lader fingeren glide let op i hende, kan høre hun stønner let og til skønnet lader jeg endnu en finger glide op i hende. Hun læner sig op af væggen og jeg glider ned på knæ foran hende.

Jeg tager nu min tunge i brug og begynder at slikke hendes mis og klit imens jeg roligt fingerknepper hende. Det er tydeligt at hun nyder det, for stønnene bliver højere og mere intense. Mine fingre og tunge bliver mere og mere krævende og pludselig kan jeg mærke hvordan hendes mis trækker sig sammen om mine fingre og orgasmen ruller gennem hendes krop og indre. Jeg kigger op på hende og kan se hvordan liderligheden lyser ud af hendes øjne, jeg smiler til hende og tænker ved mig selv, at det havde været værd at vente på. At se hvordan jeg kunne tænde hende og give hende forløsning, det havde været det hele værd, lige fra indespærringen, ydmygelsen og smerten, nu skulle der kun være nydelse og jeg vidste at hun havde det på samme måde.

The End.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.