BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sidste sommer flyttede der en smuk pige sidst i tyverne ind i samme opgang, hvor jeg bor. Langt lyst hår, store bryster og slank af bygning, en som enhver mand ikke ville kunne holde øjnene fra. Kunne se på postkassen at hun hed Heidi. Hun havde en ven/kæreste som besøgte hende jævnligt. 

Når jeg sad ude på min altan, kunne jeg kigge skråt ned på hendes. Hvilket syn når hun sad der i hendes bikini, som ikke overlod meget til fantasien. Sad tit og spillede pik, når hun lå og solede sig. Hver gang hendes ven var på besøg, gik det ikke stille for sig. Vinduet til hendes soveværelse, vendte samme vej ud som til altanerne og pga. varmen stod det altid åben. Hun var en rigtig screamer, man kunne rigtig høre, hver gang hun fik pik. 

SEX I DAG?

Hen på efteråret stoppede hendes ven med at komme på besøg. Jeg snakkede med en som kendte ham og spurgte om det vat gået forbi mellem dem. Det var det sagde han. Han havde ikke kunnet holde det ud længere, da hun kun tænkte på sex morgen, middag, aften. Hun var nymfoman og ville have pik konstant og snakkede ikke om andet end sex og da hun en dag havde villet tage ham med en strap-on, havde han fået nok.

Hun var nu en sød pige og vi sludrede da også lidt, hver gang vi mødtes. Tog tit hendes vasketøj ud af maskinen i vaskerummet, når det var færdigt, så mit eget kunne komme i. Det var skide frækt, at røre ved hendes tanga trusser og bh´ere og det satte nogle frække fantasier igang.

Denne vinter ringede det på døren en tidlig morgen, udenfor stod Heidi. Hun kunne ikke starte og spurgte om jeg ville være sød, at give hende noget strøm. Det klarede vi hurtigt og hun var meget taknemmelig. Det blev december og vi skulle have læst varme af. Heidi havde ikke mulighed for, at være hjemme på det angivne tidspunkt pga. arbejde og havde spurgt om jeg ville give ham nøglen og så kunne han bare smide den i postkassen bagefter.

Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at liste ned i hendes lejlighed inden han kom. Hen og kigge i hendes skufffer og skabe. Det ene skab var fyldt op med SEXLEGETØJ i alverdens udgaver og masser af dvd FILM. Fandt et par af hendes brugte trusser i vasketøjskurven. De duftede vidunderligt af hendes kussesafter og jeg var simpelthen nødt til at spille pik, mens jeg lå i hendes seng og snusede til dem.

Næste dag mødte jeg hende i vaskerummet. Hun stod med hovedet halvejs inde i tørretumbleren iført hendes stramme ridebukser, hvilken fantastisk røv. Hun havde ikke hørt mig komme og blev forskrækket, da jeg sagde hej. Stram top så brysterne var ved at poppe ud, havde hun også på. Hold nu kæft hvor var hun da bare lækker. Hun takkede endnu en gang fordi jeg havde været behjælpelig og ville gerne invitere mig ned til lidt at spise samme aften.

Hun havde nok haft travlt for hun åbnede iført det samme tøj og maden var hun ikke rigtig kommet igang med. Mens jeg hjalp hende med maden, delte vi en flaske rødvin og pjattede ind imens. Jeg kunne sætte mig ind og slappe af, mens hun ville tage et bad. Der gik ca. en halv time, så stod hun i stuen iført lårkortet kjole, selvsiddende strømper og en skjorte. Mine øjne var ved at trille ud af hovedet.

Man må jo gøre lidt ud af sig selv, når der endelig er en mand på besøg, sagde hun og blinkede til mig. Var tæt på at få ståpik, da hun bukkede sig ned og tog maden ud af ovnen. Kunne ikke holde øjnene fra hende mens vi spiste. Skjorten var næsten gennemsigtig og det var helt sikkert, at hun ikke havde nogen bh på. Hendes brystvorter var stive og kunne se det meste af brysterne, når hun bukkede sig lidt forover. Vi delte en flaske rødvin mere under maden og pjattede endnu mere. Tænk sig at jeg som 52 årig, skulle sidde her med sådan en fantastisk skønhed.

Dessert har jeg desværre ikke tænkt på sagde hun pludselig, men du kan da få en Heidi special sagde hun og knappede skjorten op, mens hun rejste sig. Hun begyndte at gå hen mod døren til soveværelset og så røg nederdelen også. Kun iført de selvsiddende strømper gik hun ind i soveværelset. Da jeg kom derind, lå hun på sengen. Med den ene hånd krammede hun sine bryster, mens den anden legede med hendes glatbarberet mis, hvor safterne løb fra.

Jeg kom hurtigt at tøjet og ned mellem hendes ben og smage hendes dejlige våde fisse. Efter kort at have pirret hende, fandt min tunge hendes klitoris og hun kom allerede i hendes første orgasme. Vi lå og kælede mens hun fortalte, at hun længe havde fantaseret om, at jeg skulle kneppe hende. Jeg fortalte hende, hvor mange gange jeg havde fantaseret om hende, ikke mindst når jeg havde hørt hende skrige mens hendes eks havde kneppet hende. Hun synes det var frækt, at jeg havde ligget i hendes seng og spillet pik, mens jeg havde snuset til hendes trusser-

Hun fandt min stive pik og begyndte at slikke og sutte. I guder hvor kunne hun sutte pik, det var hele skaftet, hovedet, deap throat, mens hendes liderlige øjne og smil kiggede på mig. Måtte stoppe hende, ellers var jeg hurtigt kommet.

Hun satte sig oven på mig med ryggen til. Tog min pik og styrede den til. Gled ned over mig let foroverbøjet, så jeg kunne se min pik glide op i hende og hendes dejlige faste røv begyndte at køre op og ned. Hun vendte sig om og jeg kunne se liderligheden i hendes øjne, mens hun nev i sine brystvorter. For satan hvor var hun dejlig stram og da hun skrigende begyndte, at ride mig hurtigt, kom vi samtidig i et brøl. Hun blev siddende lidt, mens hun bukkede sig ned og kyssede mig.

Hendes liderlighed havde ikke fortrukket sig det mindste. Hun vendte sig igen om og pressede sin våde kusse ned mod mit ansigt. Jeg slikkede mit eget sperm og hendes safter i mig, mens hun gjorde det samme med min pik. Ingen tvivl om at, hun var klar til mere pik. Jeg måtte have en lille pause og rejste mig. Jeg åbnede skabet med sexlegetøjet, tog en DILDO af pæn størrelse (ca 22 cm.). Gav hende den og sagde... jeg henter lige en flaske vin mere.

Da jeg igen kom ind i soveværelset, måtte  jeg næsten knibe mig selv i armen og min pik rørte på sig igen. Denne liderlige skønhed lå og kneppede sig selv. Hun kørte dildoen helt i bund hver gang og den blev nærmest banket i bund. Jeg satte mig ved siden af, bukkede mig ned og bed hende blidt i hendes brystvorter. Der gav et lille sæt i hende og hun stønnede endnu højere. Ingen tvivl om at det gerne måtte være lidt hårdt. Da min ene hånd havde ramt hendes baller et par gange, mens dildoen blev banket hårdt i bund, kom hun endnu engang.

Jeg skænkede rødvin op vi sludrede, imens vi tømte glassene. Hun undskyldte faktisk, at hun var sådan en lille liderlig tøs, der bare ikke kunne få nok. Kunne berolige hende med, at jeg overhovedet ikke kunne få nok af hende og at jeg troede jeg var kommet i himmerige. Jeg begyndte at køre dildoen meget forsigtig frem og tilbage igen og hun var snart oppe og ringe igen. Jeg lod min tunge lege med hendes dejlige stramme stjerne og da jeg begyndte at kneppe med den, stønnede hun igen som en vanvittig. 

Kan hun blive ved, så skal hun fandme også få tænkte jeg. Gik igen over i skabet, denne gang tog jeg den største dildo (ca. 30 cm.), som var meget naturtro med tydelige blodårer. Skulle ikke tænke på smørelse, da jeg tog den anden ud, væltede safterne ud af hende. Pressede det store pikhoved indenfor og lod hende lige vende sig til det, inden jeg i et tryk, pressede den i bund. Hun beklagede sig ikke, hun stønnede kun ÅÅHHH JA....ÅÅHHH JA.

Fik et par puder ind under hende, benene op på mine skuldre, så jeg kunne komme til hendes dejlige numsehul. Pressede pikken op i hende, hvilket ikke var uden besvær. Kunne mærke den store dildo, hun havde oppe i sig. Det var en vild fantastisk følelse, der var overhovedet ikke plads til mere.

Kneppede hende vildt og hårdt og da jeg gav hendes baller nogle klaps med flad hånd, mens jeg verbalt brugte hårde ord, kom vi endnu engang i et brøl sammen.

Vi var begge totalt udmattet. Inden vi faldt i søvn fortalte hun, at det var det bedste sex hun nogensinde havde fået og hun skulle have meget mere af det.

Næste morgen vågnede jeg til duften at varme rundstykker. Smuttede ud på toilettet og tissede. Kunne se Heidi stå i køkkenet uden en trevl på kroppen, så jeg gik også bare derud helt bar. Vi tungekyssede godmorgen og satte os ned med kaffe og rundstykker. Vi var enige om, at det havde været en fantastisk aften/nat. Hun fortalte at godt nok kunne hun lide det hårdt, men hun var noget øm i begge huller idag. Hvilket jeg så udmærket kunne forstå.

Jeg tænder altså også på, at være den dominerende sagde hun og jeg har tænkt mig, at når vi er færdige med morgenmaden, så skal du have en tur. Lyder spændende sagde jeg smilende til hende.

Da vi var færdige beordrede hun mig ind på sengen. Manchetter om hænder og fødder. Hænderne bundet til sengegærdet. Benene hejst lodret op i luften og kæder fastgjort til kroge i loftet. Havde aldrig prøvet noget sådan. Havde sommetider fantaseret lidt, men nu lå jeg her, totalt underlagt hendes magt.

Hun iførte sig læder outfit, hvor brysterne igen var ved at poppe ud, lange sorte støvler og sort kasket. Hvad siger du så sagde hun, mens hun tog en pisk ud af skabet. Hun lignede en pornostjerne på en prik. Inden du kommer herfra så vil jeg garantere, at du også er øm sagde hun. Sådan en liderlig gammel mand der roder i folks sager og snuser til brugte trusser, skal få den store tur.

Hun tog noget glidecreme og en buttplug. Der var ikke noget med forsigtighed, da den blev presset. Mine brystvorter er meget følsomme og da hun begyndte at nive i dem, var de øjeblikkeligt stive. Hun satte brystklemmer på, hvilket gjorde nas. Hun suttede indimellem på min pik, som havde svært ved at holde sig oprejst, når det gjorde lidt for ondt. Der blev også sat klemmer på nosserne.

Hun tog en nihalet pisk ud af skabet og piskede mine baller helt stribede og pikken fik også lidt dask indimellem. Det var faktisk en vidunderlig følelse og jeg blev mere og mere liderlig. Blev dog noget bekymret, da hun begyndte, at sætte ledninger på klemmerne og sagde nu skal du komme i stødet som aldrig før.

Det krillede fantastisk i begge ender, hvilket hun ikke var i tvivl om, at jeg nød. Hun kørte den lige til grænsen mellem nydelse og smerte. Hun gik over til skabet, stod med ryggen til og masede med et eller andet. Stort blev chokket da hun vendte sig om. Hun var blevet iført en strap-on. En stor sort pik, der var lige så stor og naturtro, som den hun havde fået igår. Vil man give, så man man også tage, sagde hun nærmest grinende.

Jeg blev beordret til at slikke dette monster, godt og grundigt op og ned af skaftet. Kæberne var ved at gå af led, da hun pressede pikhovedt ind. Håber du kan lide at få pik, for denne kommer til at fylde dig ud. Da hun tog den ud sagde jeg, at jeg godt kunne lide at få pik, men dette monster vil jeg ikke kunne klare. Vent og se, du kommer til at tigge mig om, at få den op i dig sagde hun, mens hun skruede op for strømmen.

Hun fik ret!!!...Der gik ikke mange sekunder før jeg bad hende skrue ned og kneppe mig. Mens hun igen slikkede og suttede min pik stiv, smurte hun monsteret godt ind i glidecreme. Hun trak buttplugen ud. Satte sig bagved og førte pikhovedet mod stjernen, mens hun sagde....Jeg har altid drømt om at kneppe en mand og det bliver så godt.

Heldigvis havde buttplugen, udvidet mig så meget, at det ikke gjorde vildt ondt, da hun pressede hovedet ind. Hun lod mig vænne mig til den og pressede den halvt op, hvorefter hun igen holdt en lille pause, inden hun kørte den næsten helt i bund. Hun roterede blidt med den og da jeg endnu engang havde vænnet mig til følelsen af at være totalt udblokket, begyndte hun stille og roligt, at køre ud og ind. Det var en følelse, jeg aldrig havde prøvet før, helt ubeskriveligt og fantastisk. Begyndte at stønne da hun satte tempoet op og så vidste hun, at hun havde mig helt i sin magt.

Det irriterede hende, at hun pga. stillingen ikke kunne banke den helt i bund, så rebene blev taget af og ledningerne næsten rykket af og jeg blev rykket om på alle fire. Den blev trykket i bund...jeg der troede at jeg var totalt udblokket før...blev klogere. De sidste 5 cm. ramte et eller andet helt specielt og da hun satte farten op og bankede den helt i bund hver gang, skreg jeg den mest fantastiske orgasme ud, jeg nogensinde havde fået. Tror jeg var helt væk et kort øjeblik......

 

Hun

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.