BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der er nu gået et par uger siden den frække weekend i Varde. Jeg har flere gange talt med både Ea og Kim samt Sarah og Jan, og på et tidspunkt inviterede Sarah mig til et lukket selskab i deres klub i Odense. Jeg sagde naturligvis ja, specielt da jeg hørte at Ea og Kim også skulle komme. 

Jeg fik besked på at være klar lørdag kl. 16.00 hvor jeg ville blive samlet op af Ea og Kim. Jeg var selvfølgelig meget spændt på, hvad der skulle ske, og stod klar da bilen svingende ind ved fortovskanten.

SEX I DAG?

Jeg fik et stort kys af dem begge og så kørte vi imod Odense. Jeg så at Ea var iført frækt lædertøj mens Kim havde shorts og t-shirt på. Vi blev modtaget af Sarah og Jan da vi ankom og gik så ind i omklædningsrummet for at klæde om.

På bænken ved det ene skab lå en pakke, hvorpå der stod ”Aksel”. Da jeg åbnede den så jeg 4 stk. manchetter, et læderhalsbånd med nitter og en ring, en læder hundesnor samt en sort Buttplug.

Med lidt hjælp fra Ea fik jeg spændt manchetterne omkring håndled og ankler og fik halsbåndet på. Kim placerede hundesnoren i ringen og med et ryk fik han mig til at bøje mig forover. Sarah kom med den sorte DILDO, smurte mit røvhul og pressede den op.

Ea stod i noget frækt lædertøj. Åben BH som understøttede hendes små, slappe bryster, bundløse trusser og så var hun også blevet iført manchetter og halsbånd. Hun vendte sig smilende om så jeg kunne se, at hun også havde en Buttplug i røven.

Sarah tog nu fat i både min og Eas hundesnor og så blev vi ført ind til baren. Der blev vi modtaget af 2 ældre par samt en ung pige. De to ældre par var alle nøgne, pæne og velskabte, mændene med små topmaver og damerne med store hængebryster.

Den unge pige bar en maske og udover sin krop havde hun en kåbe, som heldigvis var åben foran, så jeg kunne beundre hendes slanke krop, de små spidse bryster samt hendes glatbarberede fisse.

Jan tog et glas og slog på det. Samtalen forstummede og Jan sagde ”Kære venner, velkommen til vores lille klubmøde. I dag skal vi have introduceret Aksel, og se om han fortjener at blive optaget som medlem”.

Sarah fortsatte ”Jan og jeg har allerede haft fornøjelsen af Aksel ude hos Ea og Kim, og jeg vil garantere jer for at han nok skal leve op til jeres forventninger. Aksel er lydig, tåler meget smert og så er han jo en flot fyr ved siden af.”

Vi blev nu præsenteret for hinanden mens vi fik et glas kold hvidvin. Den mystiske pige præsenterede sig som Madame Ilse. Hendes flotte udseende samt en lidt hæse stemme fik omgående min pik til at rejse sig, hvilket blot resulterede i et hårdt dask hen over pikken fra Ilse.

Efter at have drukket vores glas vin, blev Ea og jeg ført ind i det store rum, hvor vi begge blev fikseret med armene spændt op i loftkroge og benene vidt spredte. Vi havde front imod hinanden, så jeg kunne nyde Eas lækre krop.

De to ældre damer hentede hver sin pisk og stillede sig bagved os. Samtidig svingede de piskene og det første slag ramte vores balder. Ingen af os sagde noget, da vi faktisk begge nød den dejlige smerte. Jeg kunne se, at deres mænd stod og så på os, mens de spillede pik på hinanden.

Sarah sad på hug foran Kim og var i gang med at sutte hans stive pik, mens slagene haglede ned over vores ryg og balder. Jeg så liderligheden lyse ud af Eas øjne, og min pik strittede ud fra kroppen.

Nu lagde kvinderne piskene fra sig, og lagde sig omvendt på gulvet og begyndte at slikke hinandens fisser. De to ældre fyre stillede sig nu bagved os, og fjernede dildoerne i vores røvhuller, hvorefter de begge stak deres stive pikke op i vores røvhuller.

Kim satte sig foran mig og tog min pik i munden, mens Sarah var i fuld gang med at slikke Eas fisse, mens de to mænd pumpede deres pikke ud og ind af vores røvhuller. Jeg kunne høre at Ea fik sin første orgasme, som sprøjtede ud over Sarahs ansigt.

Jeg kunne nu mærke at pikken i min røv begyndte at svulme mere op, og med et hårdt hug ind i min røv pumpede manden nu sin sperm op i mig. Jeg så at fyren som havde kneppet Ea nu også trak sig ud af hende, og hans sperm dryppede ud af Eas røv.

Ea blev nu løsnet og så forlod alle rummet, bortset fra Ilse, som under hele processen havde stået og iagttaget os, mens hun stille havde leget med sin fisse og små bryster. Hun kom nu hen til mig og tog et fast tag i mine brystvorter og drejede dem rundt mens hun trak i dem.

Den dejlige smerte spredte sig i hele min krop samtidig med at Ilse nu hentede en paddel og begyndte at bearbejde mine balder. Slag på slag ramte mine efterhånden meget røde balder, men der kom ikke en lyd over mine læber.

Nu løsnede Ilse mig og fik mig ned på ryggen på gulve. Hun skrævede ind over mig og sænkede sin brandvarme fisse ned over min stive pik. Hun sank helt ned over mig, så pikken forsvandt dybt ind i hende.

Samtidig med at hun masserede min pik med hendes muskler i fissen begyndte hun skiftevis at give mig lussinger og at knibe mine brystvorter. Efter lidt tid begyndte hun nu at ride langsom op og ned på min pik.

Hun begyndte at ride hurtigere og hurtigere på min pik, mens hendes åndedræt blev mere og mere heftigt.

”Åh ja, knep mig med din dejlige pik” stønnede hun mens hendes ridt blev endnu vildere. Med et højt skrig kom hun nu i en vild orgasme, samtidig med at jeg pumpede min sperm dybt oppe i hende. Med et dybt suk sank hun ned over min krop og lå og pustede ud.

Nu løftede hun overkroppen, mens hun stadigvæk sad med min pik oppe i sig. Langsomt trak hun masken af sit ansigt og åbenbarede det smukkeste ansigt jeg nogensinde havde set. Lille fræk opstoppernæse, kønne smilende øjne, og en mund med flotte kurver, alt indrammet i en flot, kort lyshåret frisure.

Nu lænede hun sig igen ind over mig og kyssede mig. Vores tunger legede med hinanden og jeg mærkede til min overraskelse, at min pik voksede oppe i Ilses fisse igen.

Ilse havde også fornemmet, at der var gang i min pik igen, så hun begyndte igen at ride mig. Hendes fisse var våd af hendes egne safter og min sperm. Ilses ridt blev vildere og vildere, og samtidig med at hendes negle rev røde striber ned over min brystkasse, rystede hendes krop igen i en voldsom orgasme.

Nu steg hun af min pik og lagde sig omvendt over mig, samtidig med at hun tog min pik i munden. Hendes dampende våde fisse blev sænket ned over min mund, og min tunge og læber fandt hurtigt hendes lille stive klit.

Hun var åbenbart utæmmelig, for der gik ikke lang tid, før jeg kunne høre hende klynke med min pik i munden, samtidig med at hun sprøjtede sin tredje orgasme ud i mit ansigt. Ilse vendte sig nu om og lagde sig over mig igen, mens hun slikkede sine safter af mit ansigt.

Ilse tog mit ansigt imellem sine hænder og så mig dybt i øjnene. ”Du har slået benene væk under mig, og jeg håber at du har det på samme måde med mig, for jeg ville elske at være kæreste med dig.”

Jeg smilte til hende. ”Hellere end gerne, men du skal stadigvæk være Madame Ilse, når vi har lyst til det, for det elsker jeg nemlig.”

Efter at vi havde sundet os lidt gik vi ind til de andre. Der var fuld gang i den. De to ældre fyre var i gang med at kneppe hinanden, mens Ea og Kim havde travlt med de to ældre kvinder. Sarah og Jan var ved at lave drinks til os alle.

Da de så at vi trådte ind i baren kom de hen til os. Sarah tog fat i mit halsbånd og trak mig ned på knæ så jeg stod på alle fire. Jan satte sig på knæ bagved mig og stødte sin pik op i min røv, mens Sarah kravlede ned under mig og tog min pik i munden.

Jans store pik i røven og Sarahs varme mund omkring min pik havde naturligvis konsekvenser, så da jeg mærkede hvordan Jan tømte sig oppe i mig, eksploderede jeg i Sarahs mund.

Sarah rejste sig op og gik hen til Ilse og gav hende et dybt tungekys, samtidig med at de delte om min sperm, som Sarah havde gemt i munden.

Sarah vendte sig imod mig. ”Nu er du lige blevet kneppet af din svigerfar mens du har sprøjtet din svigermor i munden, så det må vel betyde at du er optaget i klubben …. og i familien, for Ilse er nemlig vores datter”.

Jeg stod bare og måbede mens alle de andre lo og klappede. Ilse kom hen og tag min hånd mens hun trykkede et kys imod mine læber.

Resten af natten hyggede vi os alle sammen. Jeg fik kneppet begge par, både mænd og kvinder og jeg så også hvordan Ilse nød at kneppe og slikke med sin mor, far, Ea og Kim.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.