BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Viggo på 16 år er i USA lige da 2. verdenskrig starter og kan ikke komme hjem. Dette er beretningen om hans ophold i USA under krigen.

----

SEX I DAG?

Et par måneder gik. Jeg var konstant angst for at enten Sylvia eller Frøken Smith ville kræve at jeg skulle udføre en opgave for dem. Mit forhold til Eka blev platonisk. Det var som om at vi ikke kunne hengive os til hinanden, når vi hvert øjeblik kunne blive ofre i kusinernes vold.

En dag kom frøken Smith hen til mig da jeg kom hjem fra kontoret. “Dine tjenester er nødvendige. Kom hen til adressen i aften”

Jeg spurgte Eka om de havde bedt hende om at komme til adressen, da jeg afleverede Jacobsens habit på renseriet, men hun havde heldigvis ikke fået nogen ordre.

Jeg rystede noget i bukserne da jeg sent om aftenen mødte op foran adressen. De to kusiner lukkede mig ind og beordrede mig ned i kælderen hvor jeg fik besked på at tage alt tøjet af.

Min hænder blev bundet på ryggen og derefter blev jeg ført ud til et toilet, hvor de førte et rør ind i min endetarm der var forbundet med en pose med vand. Jeg skulle renses ud. De næsten 2 liter vand løb ind i mig. Det var ikke rart. Jeg klagede mig, men de var ligeglad. Røret blev fjernet og jeg blev hjulpet op på tønden hvorefter maveindholdet kom ud. Processen blev gentaget meget til min utilfredshed. Derefter blev jeg ført over til en bruser hvor jeg blev gjort rent.

“Viggo. I aften skal du yde en særlig tjeneste. Derfor skal vi sikre at du er glatbarberet forneden.”

Jeg blev ført hen til gynækologstolen. Der blev jeg placeret med frit udsyn til mit underliv. Igen kom barberkniven frem og jeg mærkede hvordan det kolde sved løb ned af mit ansigt når den skarpe kniv fjernede hårene så tæt på min pik. Hvordan kunne det ikke gå hvis de var usikre på deres hænder?

De blev færdig og jeg blev løsnet og bedt om at bøje mig ind over bordet. Jeg fik et kraftigt gummi-korset på, der blev hægtet foran. Kusinerne trak i snorene og jeg stønnede efterhånden som korsettet blev strammet.

Kusinerne kom med en slags pose. Jeg fik besked på at have hænderne om bag ryggen og posen blev ført op over mine arme. Der var nogle stropper som blev ført over skulderen og mit bryst. Derefter begyndte de at hive i nogle snore og jeg mærkede hvordan mine arme blev tvunget sammen på ryggen. “Av. Det gør ondt”

“Du skal bare være rolig” 

Således fikseret kunne jeg ikke gøre andet. Mine arme gjorde ondt og heldigvis stoppede de efter et stykke tid.

Frøken Smith kom med noget gummi. Det var en hætte som jeg fik over hovedet. Mit ansigt var frit, men håret blev dækket. Den blev også strammet med snor. Sidste ting var et gummi halsbånd. Det var bredt. Mit hovedet blev tvunget op. Det kunne også strammes med en snor. “Hvad siger du til hals-korsettet?” 

“Jeg kan ikke få luft. Stop”

De ignorerede min protest. Det var svært at trække vejret. De fandt en regnfrakke, som jeg fik omvendt på. Ærmerne hang løst ned langs siden, da mine arme var fikseret på ryggen. Jeg skulle lige til at spørge om noget da hætten blev ført over hovedet. Der var heldigvis nogle små huller i hætten så jeg kunne få luft, men det var svært på grund af halsbåndet og hætten trak sig sammen når jeg trak vejret ind. Jeg mærkede hvordan jeg blev ført ind i et andet rum og op i hvad der måtte være en varevogn hvor jeg blev hjulpet til at ligge mig ned i lastrummet.

Varevognen startede og den kørte i lang tid. Efter et stykke tid stoppede den og jeg blev hjulpet af vognen og ført ind i et rum hvor jeg blev sat på en stol.

Hvor lang tid jeg sad der ved jeg ikke. Nogle personer kom og førte mig ind i et nyt rum som summede af kvindestemmer.

Regnfrakken kom af. I rummet var der 8 kvinder og en slave mere. De havde alle hætter på, som skjulte deres hår. Jeg kunne trods alt genkende Frøken Smith og Sylvia. 

“Velkommen” sagde en af kvinderne. “Det er vores pigeaften i dag og dagens underholdning er to slaver. Gør dem klar.” Vi blev ført over til nogle bænke og lagt ned på dem. Der var en fordybning, som passede med at vores hænder kunne være i dem. Brede remme holdt vores kroppe på plads og benene blev sat op i nogle stigbøjler.

Der gik kun et øjeblik før en kvinde satte på min overkrop med spredte ben og rykkede sit skød hen til mit ansigt. “Slik” kommanderede hun og sænkede sin revne ned over mig. Jeg havde ikke så meget valg. Jeg gik ud fra at de ville gøre mig ondt, hvis jeg nægtede eller bed hende, så jeg lod min tunge glide op i hende revne.

“Åh. Mere.” 

Kvinden stønnede tungt og pressede sit skød ned mod mit ansigt. Det var svært at få vejret så jeg gjorde mit bedste for at bruge min tunge, så det kunne blive overstået. Jeg mærkede en gummibeklædt hånd smøre noget fedtet på min endetarmsåbning. Det lovede ikke godt.

Kvinden som jeg betjente med min tunge fik en orgasme som hun skreg ud. Hun lettede sig fra bænken og jeg kunne trække vejret lidt lettere, men det var ikke nemt på grund af hals-korsettet. Jeg så at Sylvia stod foran bænken med en gummi-pik spændt på hendes krop. “Nå. Viggo. Nu skal du prøve en rigtig udblokning.” Den var godt nok stor.

“Nej. Den vil ødelægge mig. Lad være” nærmest græd jeg. Sylvia var ligeglad. Jeg mærkede hvordan den pressede imod mit ømme hul. “Det er da irriterende” stønnede hun. Frøken Smith prøvede med noget mere smørelse. Sylvia pressede på igen og pludselig gled den ind. Et chok gik gennem min krop. Ringmusklen sitrede som følge af den brutale indtrængning. Sylvia holdt en kort pause for at puste ud. Så begyndte hun at arbejde dildoen længere og længere ind. Hun stønnede af vellyst. “Er det en dobbeltdildo?” spurgte en af kvinderne og Sylvia nikkede. “Åh. Det er godt.” stønnede hun.

Dildoen gled længere og længere ind. Min pik var blev rigtig stiv, hvilket Frøken Smith så og hun fik hurtigt spændt en ball-stretcher omkring min pung, hvilket gjorde det ulidelig. Mærkelige strømninger mixet af smerte og vellyst gik gennem min krop og jeg kunne ikke få udløsning.

Sylvia fik en orgasme, hvilket fik hende til at presse dildoen helt i bund. Min manglende mulighed for udløsning var ren tortur. Hun trak dildoen ud og jeg mærkede hvordan ringmusklen var i krampe. Frøken Smith satte en mindre slags DILDO ind og spasmerne aftog.

Den anden slave var under lignende behandling.

Nogle af kvinderne var mere optaget af hinanden og de brugte også påspændingsdildoer ligesom alkoholen flød i en lind strøm.

Der var gået en time eller to. En af kvinderne tog ordet. “Nu skal vi overvære aftenens hoved forestilling. Gør slaverne klar.”

Vi blev løftet op fra bænken og ført over til to stole, som vi blev sat i. Vores fødder blev bundet til hvert stoleben og kroppen med en bred læderrem. Der var et hul i ryglænet så der var plads til vores bagbundne hænder og jeg så at der var et hul i stolen, så det måtte være en slags toiletstol. Hvad kunne kvinderne ikke finde på?

En af kvinderne tog ordet. “Vi skal se hvilken af vores slaver som kan give den kraftigste udløsning. Deres herskere vil hjælpe slaverne. Der er straf til dem som taber.”

Dildoen blev taget ud af min numse og de to kvinder rodede med et eller andet. Jeg mærkede at et dildo gled ind i min endetarm.

“Jeg kan se at begge hold vælger at anvende en dildo på deres slave. Det bliver rigtig spændende.”

Sylvia bad mig åbne munden. Lige så snart at jeg gjorde det, fik jeg en gummibold i munden. Jeg kiggede ned det stykke som hals-korsettet tillod mig og forstod at stolen var en slags automatisk dildostol.

“Er vi klar?” spurgte kvinden.

Pludselig gik dildoen i gang med at køre ind og ud. Min pik som allerede var lidt stiv, blev stiv som et bræt. Jeg gryntede at vellyst og havde sådan lyst til at få udløsning, men ball-stretcheren sad stadig på. Jeg kunne høre på lydende fra stolen ved siden af at den anden slave også blev udsat for en lignende behandling. Sylvia begyndte at massere mine brystvorter med sine gummibeklædte hænder. Da de var blevet stive, så satte hun klemme på. Det gjorde ondt, men gjorde mig også mere liderlig. Kunne jeg god ikke snart få lov til at få udløsning?

Dildoen som kørte ind og ud begyndte at blive varm. Snart føltes det som at et stykke glødende jern mishandlede min numse. Jeg gryntede protester og peb over hvor ondt det gjorde, men min pik stod stadig rank ud i luften. 

Så mærkede jeg at Frøken Smith begyndte at pille ved hals-korsettet. Pludselig trak hun hårdt i snorene og jeg kunne ikke få vejret mere. Min krop spændte hård op imod læderremmen. Jeg hostede og det begyndte så småt at sortne for mine øjne. Netop i det øjeblik så løsnede Sylvia ball-stretcheren og jeg fik en udløsning som aldrig før. Det var det mest intense udløsning jeg nogensinde havde haft. Det føltes som om at den varede i minutter, selvom der måske gået kort tid.

Frøken Smith løsnede hals-korsettet en smule og jeg sank ned i stolen. Dildoen blev ved med at køre og efterlod mig med en brændende følelse indtil Frøken Smith stoppede den et kort stykke tid senere.

“Hold A nåede næsten 3 meter. Lad os se hvad hold B opnår.”

Jeg sad i en døs, da jeg hørte høje lyde fra nabo-stolen. “Hold B skyder. Det var langt, men ikke langt nok. Hold A vinder.”

“Godt arbejde. Viggo” sagde Sylvia og klappede mig på skulderen.

De to kvinder fra nabo-holdet protesterede, men de havde tabt og måtte tage deres straf.

To gynækolog-stole blev kørt ind. Kvinderne blev lagt i dem og spændte fast. De fik begge en gummibold i munden og så blev to maskiner kørt hen til dem. Det var to dildo-maskiner. Under hyl og skrig blev dildoerne presset brutalt ind hvorefter maskinerne blev tændt. Sylvia var over og skrue maskinerne helt op. Gad vide om der var et gammelt udestående som skulle afregnes.

Sylvia bad om en slags pose. Den blev ført ned over den ene kvindes hovedet og jeg kunne se at posen bevægede sig ud og ind i takt med at kvinden havde brug for luft. Imidlertid var der en ventil på posen og den lukkede Sylvia. Jeg så hvordan at posen trak sig mere og mere sammen om kvindens hovedet og hun kæmpede imod remmene som holdt hende spændt fast til stolen.

Hendes krop blev spændt som en flitsbue og begyndte at sitre imens at et halvkvalt skrig lød fra posen. Væske flød fra hendes revne ned på gulvet. Pludselig blev hun slap. Sylvia tog posen af hendes hoved.

Den anden kvinde klagede sig. Da hun så at Sylvia også havde planlagt at give hende en gummi-pose over hovedet skreg hun af skræk dog dæmpet af gummi-bolden som gjorde at hendes skrig nærmest blev dyrisk.

Sylvia pressede posen ned over hendes hovedet og lukkede for ventilen. Hver en muskel var spændt i hendes krop og jeg kunne se at hun tissede - måske af skræk. Hele stolen rykkede fra side til side under hendes kamp, men pludselig stivnede hun og jeg kunne se hvordan hendes krop sitrede før den blev slap. Sylvia fjernede posen. Kvinden var besvimet.

Nu var det blevet tid til at straffe deres slave. Han blev flyttet fra stolen og ført over til en massiv gummi-dildo. Han fik seletøj på og hejst op. Langsomt men sikkert blev han sænket ned over dildoen, som kvinderne kaldte en plug. Han skreg af smerte efterhånden som pluggen ganske langsomt gled op i ham. Efter 10 minutter havde den nået til det bredeste sted. Da den med et svup gled op i ham så hans balder ramte bordet, da fik han udløsning og gav et skrig fra sig. Hans krop blev slap.

Alle taberne var blevet straffet. Jeg blev hjulpet op fra stolen og ført ud bag ved hvor jeg fik bind for øjnene. Nogle øjeblikke efter kom varevognen og da jeg fik fjernet bindet for øjnene, så var jeg hjemme i kælderen hos Sylvia.

“Viggo. Vi skal have en snak” sagde Sylvia

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.