BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Søndag. Vi kørte forbi Jytte og hentede noget rent til tøj Sofie på vejen hjem til huset, Jytte og Sofie havde en længere snak om hele situationen, husk nu skat uanset hvad så elsker jeg dig min pige sagde Jytte, i lige måde mor svarede Sofie, de kyssede og krammede et stykke tid, Jytte stod og vinkede da vi kørte. Julie ville lige blive et par dage i den nye lejlighed og få de sidste ting på plads, hun ville så komme tirsdag aften og blive til d. 23.

Om aftenen sad vi og hyggede i en af sofaerne, jeg som bøffen i en burger, Kim på den ene side og Sofie på den anden. Sofie lagde hovedet mod min skulder, hvor er jeg bare glad for jeg mødte dig Svend, ellers havde jeg sikkert aldrig mødt hverken Kim eller Julie. Hvordan mødte i egentligt hinanden spurgte Kim. Jeg fortalte som det var at Sofie havde lavet en optagelse af mig der lå i klitterne og gned lidt på min pik, og hvordan det videre havde udviklet sig, Sofie blev mere og mere opstemt som historien gled frem, hun sad til sidst med en hånd i sine leggings og gnubbede på fissen. Kim var heller ikke upåvirket, hendes øjne var blevet blanke og vejrtrækningen tungere.

SEX I DAG?

Jeg lagde en hånd på hendes lår da jeg fortalte om Jyttes massage der endte med at Sofie fistede hende, fuck hvor frækt sukkede hun, mine fingre havde fundet ind under trussekanten, hun var smaskvåd mellem benene. Åhhh fuck, Sofie trak sine leggings af, jeg bliver altså nødt til at kunne spille min fisse ordentligt stønnede hun og pressede et par fingre op, smaskende lyde talte sit tydelige sprog da fingrene gled ind og ud. Kim åbnede mind bukser og trak min næsten helt stive pik frem, bukkede sig og tog den i munden, mmmm mmm hun tog den til roden. Åhh skal vi ikke gå i kælderen spurgte Sofie, Kim løftede hovedet og kiggede hende i øjnene. Du ved godt hvad den kælder gør ved mig ikke? Sofie nikkede stille, bare jeg ikke får for mange tydelige mærker, svarede hun.

Vi rejste os, gå i bare ned sagde Kim, jeg kommer om et øjeblik, Sofie og jeg gik nedenunder, jeg tændte nogle stearinlys og dæmpede den øvrige belysning. Fem minutter efter kom Kim til syne i døren, hun havde stramme støvler på der gik til knæene, et sort korset, og lange sorte handsker, ud over det var hun nøgen. I hænderne havde hun en stor rulle køkkenfilm. Nå! Så den lille horeunge trænger til at blive opdraget lidt, hun spyttede nærmest ordene ud, hendes øjne lynede da hun fortsatte, se at komme af det tøj, jeg har noget andet du skal have på, hun smilte mod Sofie.

Sofie smed sit tøj, Kim gik hen til hende, læg armene ind til siden sagde hun, bandt enden af køkkenfilmen om det Sofies ene håndled, og viklede hende fuldstændig ind fra skuldrene ned over røven. Hun lagde resten af rullen fra sig og betragtede sit værk, nu er der lidt styr på dig, hun greb Sofie i skridtet, du ville gerne kunne spille det lille liderlige horehul hva! Men det bliver der ikke noget af. Kim kom hen til mig, gav mig et kys, tag dit tøj af min skat hviskede hun i mit øre, jeg tror vi får brug for dig på et tidspunkt. Kim vendte sig igen mod Sofie der stod midt i rummet, tja hvad skal vi nu finde på at varme den lille røv med, hun gik hen og tog en ridepisk i den en hånd og et spanskrør i den anden, hun lod dem begge svirpe prøvende gennem luften.

Kim gik hen foran Sofie, løftede hendes hage med spanskrøret, Sofie åndede tung i spændt forventning, hendes bryster var klemt ind af det stramme plastik, swuuiiiss ridepisken susede gennem luften og ramte med kirurgisk præcision lige hen over dem, auuuu aaaaa Sofie skreg højt, har jeg bedt dig skrige sådan op, snerrede Kim, Sofie rystede på hovedet. Kim tog en gagballl fra vognen med legetøjet, gav Sofie den i munden og spænde remmen om nakken på hende. Så har du lidt at bide i, så kan det være men kan få arbejdsro Kim øjne lynede af satanisk liderlighed. Swuuuiiis igen og igen lod hun ridepisken ramme Sofie indespærrede bryster, Sofie gryntede og bed hårdt sammen om gummibolden i hendes mund hver gang et slag ramte.

Kim lod en hånd glide mellem hendes ben, jeg tror minsandten den lille skøge nyder det sagde hun, hendes fingre glinsede i det svage lys fra lamperne, hun trak Sofie over til gynækologbriksen og bukkede hende ind over den så hun lå med overkroppen tværs hen over og røven strittede bagud. Swiiiishh spanskrøret lende med et kraftig klask hen over den faste indpakkede røv, Sofie vred sig hver gang et nyt slag landede på hendes baller. Kim lod hende ligge hen over briksen, hun kom hen til mig, min pik stod lige ud i luften, ummm hun gik på knæ og lukkede læberne omkring pikhovedet og sugede pikken ind i munden.

Et par minutter suttede hun min pik, så rejste hun sig, kom med hen til den horetøs. Vi gik hen foran Sofies ansigt, Kim fjernede gagballen, trak Sofies hoved op i håret. Se her er en kneppeklar mund, bare brug den som du har lyst, sagde hun med sukkersød stemme til mig. Åbn munden! Kommandere Kim med en helt anden snerrende tone. Sofie åbnede forsigtigt munden, jeg pressede min pik ind i den, jeg overtog grebet i hendes hår, og begyndte at kneppe hende hårdt og dybt, Sofie gaggede på pikken hver gang jeg stod stille med den presset helt ned i hendes hals, hun hostede og gispede efter luft, slim og savl rende ud af munden på hende.

Kim havde hentet klemmer og sat i Sofies skamlæber, hun hængte vægte i så de blev trukket lang ned, en butplug blev presset langsomt op i det stramme røvhul, ummmfff mmmm Sofie stønnede, gispede og hev efter luft hver gang jeg trak pikken ud. Tårer rendte ned ad kinderne på hende, bare fyld den horeunge op, hvæste Kim og gav Sofie nogle gevaldige klask bagi. Min pik var efter hånden lige ved at eksploderer, Kim satte et summende massageapparat mod Sofies fisse, hun hulkede og vred sig, hendes krop gennemrystedes da orgasmen overmandede hende, med et brøl lod jeg pikken sprøjte dybt i hendes hals. Sperm, slim og savl flød ud af munden på hende, jeg trak pikken ud og spillede den af ud over det kønne ansigt.

Åhhh gud, hostede Sofie, er du nu også blevet religiøs Kim hev Sofie op at stå, hvordan er det dog du har svinet dig til, hun klaskede Sofie en på siden af hovedet, du har jo smurt dig ind i alt muligt, du ligner jo en lille beskidt ludertøs, læg dig, Kim pressede Sofie ned på gulvet, skrævede hen over hende ansigt. Det er da ikke til at holde ud at se på det beskidte fjæs, men du er heldig min lille skat sagde hun spydigt, jeg skal nok hjælpe med at vaske dit ansigt, en gylden stråle stod lige ned i hovedet på Sofie.

Kim gik ned på knæ imens de sidste stråler stod ud af hende, det var bedre sagde hun, nu kan du slikke min fisse ren, hun pressede den mod Sofies mund, hun slikkede begærligt i lange strøg. Kim rejste sig og trak Sofie op at sidde, og så kan du også lige gøre Svends pik ren lille horeunge, Sofie fik en ordentlig lussing. Hun suttede og slikkede både min pik og nosser rene for sperm og spyt. Kim havde fundet en hobbykniv, hun skar forsigtigt plastikfilmen op, åhhh Sofie viftede med hænderne da de kom fri, Kim lagde sig op på gynækologbriksen med benene i bøjlerne spredt helt ud til siden, den glinsende våde fisse lå fuldstændig åben.

Og nu kan du komme og slikke min trængende fisse, kommanderede hun, men gør det ordentligt. Sofie bukkede sig og begyndte at slikke den våde grotte, ummmm mmmm, det er godt, slik mit røvhul og min fisse til jeg kommer, Kim sukkede dybt, hendes øjne var blanke, liderligheden lyste ud af dem. Svend min skat stønnede Kim, brug dog den røv og fisse til at blive klar igen, jeg trænger snart til at mærke din pik dunke i min fisse. Alene ordene fik det til at gibbe i den, jeg kærtegnede Sofies røv, svage røde striber var trukket frem hen over den, plastikfilmen havde alligevel taget det værste.

Jeg fandt en oppustelig DILDO, pressede den op i den lille frække fisse, ohhhh Sofie gispede da jeg pumpede den op til den sad fast i det udspilede hul. Jeg trak butpluggen langsomt ud, ohhhhh my stønnede hun da den tykkeste del gled ud, hun stod nu der med fissen fyldt fuldstændig op og røvhullet der gabte og kun ganske langsom trak sig sammen, jeg pressede min efterhånden stive pik mod det og trængte uden den store modstand forbi ringmusklen. Jaaaaa åhhhh, knep den lille ludertøs, Kim trak Sofies ansigt hårdt ned mod sig, hun hævede og sænkede røven i takt med jeg røvpulede Sofie, det stønnede og jamrende slikkede og suttede Kims fisse og røvhul.

Det stramme røvhul føltes vidunderligt om min stive pik der stemplede ind og ud, Sofie stønnede højere og højere. Jaaaa ohhhh jaaaaa slik den liderlige fisse, jaaaaaa den går på miiiig skreg Kim, hun pressede fissen hårdt op mod Sofies mund. Uhhmm mmmm åhhhh jeg vil også komme hylede Sofie, hendes ben eksede under hende, min pik røg ud af røven på hende, hun satte sig rystende ned på gulvet. Jeg tog fat i Sofies hår og tvang pikken ind i munden på hende mens orgasmen langsom stilnede af. Kom og knep mig tiggede Kim, jeg trak pikken ud af munde på Sofie og satte den mod Kims våde fissehul, tog fat om hendes smalle hofter og stødte den i bund. Åhhhhh guuud jaaaa, bare knep mig til du sprøjter stønnede hun.

Jeg kneppede hende hårdt, min pik bankede mod hendes livmoderhals, Kim hylede og skreg af liderlighed. Ohhhh knep mig hårdt, jaaaaa giv mig din pik, uhhmmm jaaaa jeg kommer igeen! Hendes fisse trak rytmisk sammen, den malkede min dunkende pik, jeg kunne mærke det spændte i min nosser, de var klar til at sende en ordentlig ladning ud. Sofie var kommet på benene, hun stod og gned fingrene rund på hendes spændte klit, hun bukkede sig og suttede og bed i Kims stive brystvorter. Oh my god, endnu en orgasme skyllede ind over hende, hendes fisse blev spilet fuldstændig ud da den oppustelige dildo blev presset ud, en stor stråle stod ud af hende, fuuuuuck skreg hun højt. Aaaarghhh min pik pumpede sperm op i Kims sultne hul, åhh jaaaa fyld min fisse med den fede klistrede sperm skreg hun, mens fissen malkede de sidste rester ud af nosserne.

Tung åndende lod vi de sidste rystelser fortage sig. Pigerne gik efter et par minutter ovenpå, jeg fandt en gulvklud og tørrede op efter os inden også jeg gik op. Pigerne sad tæt sammen i en sofa, de krammede og kysse lidt, tak sagde Sofie, det var lige hvad jeg trængt til sukkede hun stille. Selv tak sin frække tøs svarede Kim. For pokker hvor er i dog nogle frækkerter, jeg smilte til dem begge. Nu trænger jeg til noget koldt at drikke, jeg fandt en flaske hvidvin som vi delte inden vi alle gik ind og lagde os til at sove i den store seng i soveværelset.

Tirsdag, det var et stykke tid siden Sofie sidst havde set mormor, så Sofie og jeg kørte til Skive for at besøge hende, Kim ville gå i kælderen og få ryddet ordentligt op og gjort rent efter aftenens udskejelser mens vi var væk. Elna blev glædeligt overrasket da hun åbnede døren, Sofie lille skat, er det dig der kommer, hun omfavnede hende og holdt hende tæt ind til kroppen. Goddag Svend jeg fik også et kram og et kys på kinden, kom indenfor. Hun lød helt forpustet da vi havde sat os. Vil ville da lige se hvordan det gik mormor, Sofie kiggede kærligt på Elna. Ja hvordan går det sagde hun, jeg er da stadig i live, men jeg har sgu ikke luft til ret meget fysisk udfoldelse, Elna så lidt trist på os.

Kan de slet ikke gøre noget for dig mormor spurgte Sofie, der er ikke rigtigt så meget at gøre, det kan ikke helbredes, men jeg har sået sådan et apparat der kan give mig ilt når det virkelig kniber, det er heldigvis ikke så tit jeg har behov for det hvis bare jeg ikke anstrenger mig for meget. Nu skal jeg lave en kop kaffe til os sagde Elna, det kan jeg gøre mormor, Sofie sprang op og gik ud i køkkenet. Elna kiggede på mig, Jytte har fortalt at du skal giftes Svend, tillykke med det, du får en smuk og dejlig kone, jeg kunne se i hendes øjne at det ikke blot var høflighed. Jeg takkede, der kommer en invitation til dig også inden længe Elna, vi sender en der kan hente dig, det kan sagtens være det bliver Julie og Sofie der kommer sammen, men det må vi se, uanset skal vi nok få dig hentet og bragt.

Jeg regner selvfølgelig med du bliver og overnatter, ja tak svarede hun det vil jeg også meget gerne, desværre har jeg ikke mere luft nok til at dyrke sex, men jeg kan da heldigvis stadig bruge mine øjne, hun blinkede til mig. Hvad for noget sex, Sofie kom ind fra køkkenet, din mormor siger bare at hun ikke rigtigt kan få luft nok til at dyrke sex svarede jeg. Åh mormor, det er da trist, kan du så heller ikke spille din fisse af, Sofie så medfølende på Elna, nej det kniber lille Sofie, jeg bliver helt svimmel så snart jeg bliver ophidset.

Vi sad og hyggesnakkede et par timer, Sofie fortalte med glæden strålende ud af øjnene at hun skulle flytte skole og bo sammen med Julie i Århus. Er det sandt sagde Elna, det lyder da også meget bedre end det tossehus det har udviklet sig til hjemme hos mor sagde hun, det glæder mig meget at høre Sofie pige. Elna krammede og kyssede Sofie igen og igen. Vi tog afsked og begav os hjem til Kim, Knud og Elly har ringet fortale Kim da vi var kommet tilbage, de spurgte om vi havde lyst til besøg på fredag, jeg mente ikke vi havde noget planlagt så jeg sagde de var velkommen og jeg ville ringe hvis vi mod forventning ikke kunne. Det kan vi da svarede jeg, det er også et stykke tid siden vi har set dem sidst, ja det er det da, og så er det meget godt jeg har fået gjort rent i kælderen, det kan jo være de er til at lokke derned, Kims øjne glimtede djævelsk.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.