BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Pigerne kom kort tid efter vi var kommet tilbage til huset, de havde haft en god tur og havde fået shoppet en hel del, nyt tøj og lingeri, Julie havde fået brugt sit gavekort til Orion hun havde fået i julegave. Et fjernstyret butterfly vibrator og et sex æg. Må vi se sagde Kim der ikke anede hvad de snakkede om, Julie tog sex ægget op af en pose og viste til sin mor, hmm sagde Kim, hun kunne ikke helt se ideen med det tror jeg, hvad med den butterfly tingest spurgte hun, Julie tændte sin telefon, den kan jeg betjene med telefonen forklarede Julie, her kan jeg starte den og skrue op og ned for styrken og sådan noget. Kim kiggede trykkede på start og satte vibrationerne på maks, Sofie satte sig på gulvet, åhhhh gud, hun tog sig til skridtet og kunne slet ikke sidde stille. Julie stoppede vibratoren. Sofie har den på lige nu sagde hun.

Sofie kom på benene igen, se sagde Julie og trak Sofies leggings ned, spænd fast med stropper rundt om hoften og mellem ballerne sad vibratoren trykket godt fast mod Sofies fisse, der er også en lille DILDO oppe i hende forklarede Julie og tændte igen for vibrationerne, dog på mindre styrke denne gang. Åhhhh altså Julie, Sofie gik hen og satte sig i en sofa, stop den nu, please stønnede hun. Julie gik hen til hende, du kan jo godt li det sagde hun og skruede op. Ohhhh jaaaa Sofie gled ud på kanten af sædet, hendes røv løftedes og sænkedes, ohhhh FUCK! Sofie spændte i ryggen, der flød fissesaft ud langs siderne af sommerfulglen.

SEX I DAG?

Julie slukkede igen, klikkede remmene af, og trak den lille meget våde dildo ud, lagde den fra sig og slikkede Sofies fisse ren for safter. Mmmmm Julie så helt saglig ud, hvor er det en dejlig lille liderlig fisse mumlede hun. Ja ohhh jaaaaa Julie slik min fisse, åhhhh jeg kommer igeeeen skreg Sofie, der stod et sprøjt ud af hende, hendes lår lukkede sig om Julies hoved og hun kørte røven op og ned. Kim havde tager sommerfuglen op og studerede den nøje, hun duftede til den, mmmm den dufter af ungdomsfisse sagde hun for sig selv og lod tungen slikke op ad den lille tykke dildo.

Sofie fortalte at hun havde haft sommerfuglen på helt fra Herning og Julie havde tirret hende hele vejen hjem med at tænde og slukke den flere gange på turen, jeg kom næsten til at skrige i bussen, det var lige før den var gået på mig. Der sad en gammel mand på den anden side ad gangen, han kiggede direkte på mig, jeg kunne jo ikke lade være med at stønne lidt, jeg tror han undrede sig over hvad det var der skete, men det ophidsede ham i hvert fald, han sad og gned sig uden på bukserne flere gange. Det kan jeg sgu godt forstå sagde jeg, jeg ville også få jern på hvis der sad sådan en køn lille tøs og stønnede lige overfor mig.

Pigerne gik ind på værelset for at pakke deres indkøb ud, Kim og jeg satte os og snakkede lidt, Jytte ringede og sagde hun kørte fra Skive nu, så hun ville være her om lidt over en times tid. Fint sagde jeg, så kan vi gå ud og spise sammen. Sofie kom rendende og ville godt lige snakke lidt med sin mor, hun fik telefonen og spurgte til mormor. Da de var færdige og havde afsluttet samtalen, ville jeg ringe til restauranten og bestille bord, jeg tror ikke du skal bestille til os sagde Julie der også var kommet ud fra værelset, vi har vist spist rigeligt i dag ikke Sofie. Jo jeg skal ikke spise mere ved jeg, jeg er stadig propmæt, det skulle da lige være lidt dessert, Sofie tog Julie i skridtet, det er der altid plads til. Hold da kæft udbød Kim, i to tøser er da liderlige efter hinanden konstant, tænker i kun med fissen spurgte hun, næ svarede Julie, den tænker vi ikke med, kun på, hun grinte, kom Sofie de gamle kan selv gå ud og spise, så spiser vi hinanden imens.

Vi fik som sædvanlig en skøn middag, vi skulle lige til at rejse os da Uwe og Alina kom ind ad døren, ahhh guten abend, tak for den sidst sagde Uwe, wo ist de unge piger? De er, ikke med i dag svarede jeg efter vi have hilst pænt på hinanden. Jeg præsenterede Jytte for Uwe og hans kone, hvis i har lyst er i velkommen til at komme og få en kop kaffe når i har fået noget at spise sagde jeg. Alina kiggede på Uwe, Sollen wir nicht das Uwe, hun så ham i øjnene, ja mange tak, det vil vi maget gern svarede han. Okay, vi ses senere sagde jeg og vi begav os tilbage.

Vi satte os og snakkede, Sofie og Julie var i poolen, som sædvanlig uden en trævl på kroppen. Jytte sad i dyb samtale med Kim, jeg kan ikke glemme hvor god du var til at straffe min røv og kusse, Jytte så Kim i øjnene, Kims øjne var blevet lidt mere blanke, måske er du til at lokke i kælderen, Jytte stønnede let. Kom sagde Kim og rejste sig, hun havde fået et helt satanisk blik i de smukke øjne, Jytte rejste sig og fulgte efter Kim, de gik målrettet ind gennem poolhallen og ned i kælderen. Jeg rejste mig og fulgte efter, jeg sagde til pigerne at Uwe og hans kone nok ville komme i løbet af den næste times tid, om de lige ville kalde når de var her. Det skal vi nok svarede Sofie, vi står op lige om lidt alligevel så vi skal nok lukke dem ind.

Da jeg kom ind i rummet, havde Jytte allerede smidt sin bluse, Kim var ved at tage sin nederdel af, se at få lidt fart på kommanderede hun, hun hentede en flogger og stod og svingede den faretruende ved siden af Jytte. Jytte tog sin bh af, de store bryster sank en smule da støtten forsvandt, brystvorterne stod allerede stive og spændte. Klask, Kim svingede floggeren der ramte tværs over Jyttes bryster, ahhhh, se så at få smidt den nederdel og trusserne hvæste Kim og gav hende endnu et rap over brysterne, de svingede da Jytte gav sig, en rødmen bredte sig allerede over dem.

Jytte trak hurtige det sidste tøj af, hun stod nu kun med hofteholder og nylonstrømper på, det var bedre sagde Kim, hun gav Jytte et ordentligt rap over røvballerne, jeg smed mine bukser og sad kun i t-shirt og boxershorts og fulgte spændt forestillingen, kom og tag min bh af og slik mine små bryster, Kim levede sig fuldstændig ind i rollen. Gør det ordentligt, eller du vil fortryde det din liderlige luder, Kim slog floggeren flere gange ned over Jyttes ryg og baller mens hun slikke og suttede på Kims bryster, ahhhh aahhh aahh stønnede hun hver gang en nyt slag ramte hende, nok! Tag mine trusser af og put dem i munden, Jytte adlød, nå hvordan smager sådan en lille Vietnam fisse så. Mmmm mmm Jytte forsøgte at svare men det var umuligt med trusserne i munden.

Vil du ikke svare din skøge, Kim tog fat i Jyttes hår og trak hende hen til gabestokken, pressede hende overkrop ned og lukkede den omkring hendes hænder og hals. Så skal jeg lære dig at svare når du bliver spurgt om noget hvæste hun. Hun trak Jyttes hoved op ved håret, smager trusserne ikke af min lille Vietnam fisse spurgte hun igen, ooooh eet ørr, Jytte kunne stadig ikke tale tydeligt med munden fuld, det var da utroligt snerrede Kim, hvor svært kan det være at svare på et simpelt spørgsmål, hun gav Jytte en lussing på hver side af ansigtet og slap hendes hår. Hun gik hen til værktøjsvognen og trak den hen mod gabestokken.

Kim rodede lidt rundt i de forskellige skuffer, hun fandt lidt forskellige klemmer og nogle andre remedier. Et massageapparat hvor der kunne sættes forskellige overtræk på og en stor butplugg, hun tog et overtræk med nogle lange hårde gummipigge at trak ned over. Jytte stod næsten og dirrede i forventning, hendes vejrtrækning var dyb og stødvis. Jeg sad med en stiv pik i boxershortsene, men ville ikke blande mig i det frække optrin. Kim tog et par klemmer, de lignede næsten krokodillenæb små spidse tænder kunne ses da hun klemte sammen om ende så de spredte kæberne, Kim trak hårdt i Jyttes ene brystvorte, aaaaau ahhh, Jytte ømmede sig, Kim satte klemmen over og slap så kæberne lukkedes hårdt omkring den spændte vorte.

AAAuuu åhhhhh gud, Jytte havde fået skubbet Kims trusser ud af munden med tungen, Kim satte lynhurtigt en klemme på det andet bryst også, Jytte klagede sig højlydt. Kim satte sig på gulvet, hev ned i Jyttes skamlæber og satte nogle knap så drabelige klemmer i dem. Åhhh du er så ond ved min kusse sukkede Jytte, jeg er slet ikke startet endnu svarede Kim hårdt, du har fået talegaverne igen kan jeg høre, Kim løftede floggeren igen og slog Jytte hårdt mellem benene, Jytte samlede sine ben, aaaahhh uuu, spred de ben hvæsede Kim, du skal ikke bryde dig om at samle dem medmindre du får besked på det, hun sparkede benene ud til siden, Jyttes skridt var fuldstændig åben, igen lod Kim floggeren lande mellem benene, de brede læder snerter ramte hele vejen op over den blottede fisse. Aaav aav uhhhh Jytte vred røven fra den ene side til den anden, safterne dryppede fra hendes fisse.

De er hernede jeg hørte pludselig Sofies stemme, jeg havde glemt alt om Uwe og Alina. Nå i har nok gang i kælderen Sagde Sofie munter da hun som den første kom til syne i døren. Jeg rejste mig hurtig, en voldsom bule i mine boxershorts afslørede tydelig virkningen af Kim hårdhændede behandling af Jytte. Sofie havde kun et par små trusser på, jeg nåede at tænke at det var noget af en påklædning at modtage gæster i, på den anden side var det også noget af et skue at præsenterer gæster for det der foregik her. Aha ein Bastillekeller Uwe og Alina stoppede i døren, so den slags kan i også lide godt fortsatte han, meine frau kan også god lide en kleine endful, stimmt das nicht Alina, Alina nikkede blot mens hun kiggede rundt i lokalet.

Kim havde ikke taget notits af  der var kommet nogen, hun var helt opslugt, du tror vel ikke jeg er færdig med det våde skræv endnu, hun tog massageapparatet med piggene på, tændte det og satte spidsen mod Jyttes fisse, hvad siger du så til det her, Kim pressede det hele op i en lang bevægelse, aaaaa ohh guuud hvad propper du i min kusse skreg Jytte, et satanisk smil bredte sig på Kims læber, hun gik om på den anden side, er det ikke godt spurgte hun, uuummmm jo stønnede Jytte. Så forstår jeg da ikke hvad det er du hyler sådan for sagde Kim, samlede sine trusser op fra gulvet, tørrede sig i fissen med dem og proppede dem igen ind i munden på Jytte. Nu kan du få lov at smage lidt mere Vietnam fisse, og så kan du måske holde din kæft.

Kim kiggede mod døren, åh hej sagde hun, smilede og kom hen og hilste på Uwe og Alina, kom dog ind i stedet for at stå der og glo. Sofie kan du ikke finde noget kold vin og nogle glas til os spurgte jeg, så er du en skat. Jeg er da altid en skat svarede hun, men jeg skal da nok finde noget til jer. Hun rendte op ad trappen.

Uwe stod nu bag Alina, hans hænder gled op ad hendes mave, han trak blusen med, og krammede de store bryster, Kim var gået tilbage bag Jytte, hun tog nu den store butplugg, spredte Jyttes baller og spyttede direkte ned på hendes blottede røvhul, hun satte pluggen mod det og pressede den halvt op, ohmmm mmmm røven bevægede sig igen fra side til side, massageapparatet i fissen var gledet halvt ud, Kim pressede det op igen med håndfladen, mmm mmmm ummmm Jyttes ben dirrede, Kim slog med flad hånd mod pluggen og bankede den op, uhmmm mmmmffmmm Safterne drev ud af Jytte fisse, orgasmen havde overmandet hende, Kim kom hen til os andre mens Jytte vred og vendte sig den smule det var muligt.

Sofie og Julie kom med drikkevarer, åh det var lige hvad jeg trængte til, sagde Kim, tusind tak tøser, hun drak et stort glas vin i en køre, ahhhh. Vi er smuttet igen sagde Julie, nu må i klare jer selv, Sofie og hende forsvandt ovenpå igen. Skal du også ha en omgang, Kim kiggede på Alina, hun så lidt skræmt ud, nein ich weiß es nicht wirklich, vielleicht aber nicht so schwer, a hvad for en svær spurgte Kim, det må ikke være so hårdt sagde Uwe. Kom her kommanderede Kim og trak i Alinas arm.

Kim trak Alina hen til korset, hun trak hendes bluse og bukser af, Alina stod nu kun iført bh-sæt, hun blev lynhurtigt spænd fast, så kom Kim hen til os, tror i at i bare kan beholde tøjet på sagde hun, af med de klude, det kan være der skal bruges nogle stive pikke. Uwe kiggede næste forskrækket på hende, hun lignede også en der kunne rive hovet af den der ikke adlød, hold kæft hvor er hun lækker den lille furie tænkte jeg, Uwe smed hurtigt tøjet og havde kun underbukser på, jeg smed min t-shirt og trak også af boxershortsene, tror du ikke de der skal af, Kim rykkede Uwe underbukser ned. Det var bedre sagde hun og vendte sig mod Jytte og Alina der stod hjælpeløst fastspændt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.