BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Elna så udmattet ud, jeg vil gå i seng og hvile mig sagde hun, det har været en begivenhedsrig dag, hun smilte og vinkede rundt i lokalet, godnat alle sammen. Godnat mormor Sofie styrtede hen til og krammede hende, Julie og jeg følger med dig op, vi vil hygge os lidt på værelset inden vi skal sove. Hygge jer Elna kiggede Sofie i øjnene, har i ikke hygget jer nok? Man kan aldrig hygge sig for meget grinte Sofie og så på Julie, men vi havde nu bare tænkt os at tage et bad, snakke og slappe lidt af sammen inden vi skal sove svarede hun med et grin. Julie kyssede Kim godnat, jeg elsker dig mor, i lige måde min skat svarede Kim. Godnat vi ses i morgen. De flugtes op ad trappen.

Ja jeg kunne godt klare en drink, hvad med jer andre spurgte jeg. Tja sagde Jytte, en drink hvis ikke det er til at få noget mere hårdtslående hun kiggede provokerende på mig. Du kan få begge dele, det er ikke sådan det er enten eller svarede jeg og klemte hendes brystvorte hårdt. Kim og Elly, kan i ikke spænde Jytte fast til korset, så henter Knud og jeg nogle kolde drikkevarer til os. Kim kiggede fra Jytte til mig, jamen jeg har aldrig prøvet sådan noget før sagde hun bekymret. Det skal du ikke tænke på svarede jeg, i klarer det sikker fint, der er remedier i værktøjsvognen, bryst klemmer og så videre, bare tænk uden hæmninger. Jytte fik et ordentligt dask på hendes brede røv, se så at komme hen til korset kommanderede jeg.

SEX I DAG?

Knud og jeg hentede drikkevarer, da vi kom tilbage stor Jytte spændt til korset, Elly og Kim havde taget hendes hofteholder af, strømperne var gledet lid ned, de havde giver hende et blindfold på, en gummiknippel i munden fastgjort med en strop om nakken, Kim stod med et par kraftige brystklemmer hvor der var et øje i beregnet til at hænge vægtklodser i. Gør det ikke frygtelig ondt spurgte hun nærmest ud i luften, det er jo det der er ideen i det sagde jeg, Jytte bliver tændt af smerten, ligesom du godt kan lide når man tager lidt hårdt fat, jeg klemte om hendes bryster. Åhh jo men alligevel sagde Kim. Hun kælede lidt for Jyttes brystvorter, de trak sig sammen og stod stive efter et øjeblik, Kim trak i den ene og satte klemme på den, aaaggg, den anden fik samme behandling, aaauuu åhhh sukkede Jytte.

Knud havde fundet en stak bondagereb, han havde snøret Ellys bryster stramt op, et reb var trukket ned omkring begge lår og op på hver side af fissen og videre op ad ryggen han var bed at bide det sammen med det andet reb der sad stramt om brysterne. Jeg havde fundet flere klemmer og lodder frem, her sagde jeg til Kim, sæt nogle i både de indre og de ydre skamlæber, jeg rakte hende klemmerne, Kim kiggede på mig, glansen i øjnene fortalte mig at det tændte hende trods de spage protester hun kom med. Kim satte sig og så undersøgende på Jyttes fisse, de indre skamlæber hang i forvejen ud mellem de ydre,mhun lod en finger glide mellem den, åhhhhh aaaaa nid mi usse, Jytte kunne ikke snakke ordentligt for kneblen i hendes mund.

Knud trak Elly over mød hjørnet hvor den kraftige krog sad, han lagde et reb over og trak i det, Elly hang nu frit i luften, åhhhhh hun klagede sig en smule, det ene ben hang lidt ned, hendes røv var på højde med Knuds skuldre, han drejede hende lidt rundt, nå mor sagde han skal jeg finde noget at stoppe i dig. Kim havde fået sat klemmer på de ydre skamlæber, og tog nu fat i de indre, hun satte klemmer i begge, tog et par lodder og vejede dem ligesom i hænderne, så hægtede hun dem i klemmerne, aaaaaau aaaa uuuuh reække Jytte bed sammen om gummikniplen, hendes skamlæber blev trukket langt ned, Kim var ved at leve sig helt ind i rollen nu, der var tændt en ild i hendes smukke brune øjne, hun hægtede resolut vægtklodser i brystklemmerne, uuuuuck aaaaaa jaaaaa. Jeg rakte Kim en ridepisk, nu kan du prøve om den her dur, ellers er der masser andre at vælge mellem.

Knud stod og betragtede en oppustelig DILDO, og en butplug. Han smurte glidecreme på begge dele og omkring Ellys røvhul, han lod en finger glide op i røven på hende, Elly stønnede stille. Knud satte butpluggen mod røvhullet og pressede den stille op, stoppede da den var halvvejs, uhhhhh Ellys vejrtrækning blev heftigere, Knud gned med fingrene på Ellys fisse samtidigt med han trykkede pluggen i bund, aaaav ahhhh oohhhh Knud slog sin hånd mod fissen, hans fingre blev straks våde, safterne rendte ud af Ellys fisse. Knud pressede den oppustelig dildo hårdt op i hende og trykkede flere gange på pumpebolden, Elle stønnede åhhhh Knud du blokker mig helt ud, Knuds pik stod lige ud i luften, han pumpede dildoen yderligere op, aaaaaahh Ellys muskler dirrede, Knud gav pumpen et par tryk mere så slap han den. Elly blev sænket lidt ned, Knud tog fat i hendes hår og drejede hende rundt, han stod et par sekunder og betragtede sit værk.

Kim lod ridepisken svirpe gennem luften, med at klask ramte det Jyttes baller, aaaaahhh, Kim trak armen så langt bagud hun kunne og slog af al sin kraft, Jyttes baller begyndte at gløde. Kim kiggede på væggen gik hen og tog et spanskrør, hvis du så godt kan li smerte må det her være det rigtige, hun hold spangrøret op for øjnene af Jytte, hmmfff grhff Jytte gryntede noget uforståeligt, det tænkte jeg nok du ville synes sagde Kim, hun trådte hen bag Jytte, svuiiiiift en ildevarslende lyd flængede luften da Kim prøvende svingede spanskrøret. Det næste slag kløvede luften og landede over Jyttes baller med et smæld, aaauuuu ohhhh Jytte vred sig, en rød stribe trådte øjeblikkelig frem, hmmmm Kim stod lidt og kiggede på striben, den ser ensom ud, de næste 4 slag kom lynhurtigt efter hinanden, Jytte hulkede og hendes krop rystede. Jeg gik hen bag Kim min pik stod stiv ud i luften, jeg gik lidt i knæ og pressede pikken op i hende, hendes fisse drev af safter, ingen tvivl om hun nød det. Ummmmm jaaaa stønnede hun da jeg trængte op.

Knud stoppede Elly der har roteret et par omgange, han greb hårdt i hendes hår, drejede hendes hoved og pressede pikken mellem hendes læber, sut min pik til den sprøjter sagde han. Elly stønnede høje mens Knud kneppede hende i munden. Kim slog yderligere fem gange med spanskrøret, striberne på Jytte røv var blodrøde og hævede, Kim mente det var på tide hun kom ned fra korset. Jeg havde nu mest lyst til at beholde pikken i den varme stramme fisse, men trak den alligevel ud og hjalp med at løsne Jytte, hun havde et forpint udtryk og tårer i øjnene. Kim kiggede bekymret op hende, hun så på mig, har jeg været for hård spurgte hun. Nej slet ikke svarede jeg, jeg vidste ar Jytte kunne klare meget mere. Vi førte Jytte over og placerede hende på gynækologbanken med benene spredt vist ud til siden, Safterne glinsende i den åbne fisse, jeg fjerne kniplen fra hendes mund, åhhhh det var dejligt, Jytte sukkede.

Lodderne hang stadig og trak i skamlæberne, vi tog dem af, ahhhhh Jytte klagede sig, klammerne i bryster fjernede jeg vægtklodserne fra, spank hendes fisse med hånden sagde jeg til Kim, hun stod lidt, så slog hun forsigtigt håndfladen mod Jyttes hævede fisse, åhhhhh jaaaa staf den kusse stønnede Jytte, det opildnede virkelig Kim, hun slog nu hårdt hånden direkte ned i fissen flere gange hurtigt efter hinanden, jaaaaaa ohhhh jaaaaa hulkede Jytte, mere. Jeg hev i brystklemmerne så brystvorterne blev strakt helt ud. Kim spredte Jyttes skamlæber med et par fingre, klitten stod stor og blodfyldt frem, Kim rettede opmærksomheden mod den, så du kan godt li at få smæk på fissen, Kim slog direkte på klitten, åhhhh guuud jaaaaa, Jytte spændte i ryggen, en stråle stod ud af hendes fisse direkte ud på Kims bryster, det rendte ned over maven på hende.

Aaarghh hvor er det godt stønnede Knud, Elly suttede det bedste hun havde lært på hans pik. Han trak pikken ud af munden på hende, men nu har jeg fået lyst til din fisse sagde han, hun blev sænket ned på gulvet, de fleste reb blev fjernet, det var nu kun brysterne der stadig var snøret op, Knud lukkede lidt af luften ud af dildoen i Ellys fisse, åhhhhh hun sukkede da han trak den ud, hendes fisse blev spilet ud da den tykkeste med et højlydt svup forlod den våde grotte. Knud lagde sig hurtigt ned over hende og stødte pikken i bund. Elly stønnede højt, Knud bed i hendes brystvorter mens han kneppede sin kone i et højt tempo.

Hvad fanden! Kim så anklagende på Jytte, ligger du der og sviner mig til, det må jeg vist hellere sætte en stopper for, hun knyttede sin lille hånd og pressede den mod Jyttes fisse, åhhh ja stop min kusse, mmmm mmm jeg pressede pikken i munden på hende, nu kan hun i det mindste holde kæft så længe sagde jeg til Kim. Kim pressede yderligere Jyttes fisse gav efter og Kims hånd forvandt op i hendes våde grådige hul. Jeg trak pikken ud, Jytte skreg med det samme jaaaaa jaaaa aaaaa fist den liderlige kusse så jeg ikke kan gå i morgen, lad mig mærke du pumper hånden op i livmoderen. Åhhhhh guuud jaaaaaa. Kim stod foroverbøjet jeg gik bag hende og trængte igen op i den smaskvåde stramme fisse, uhhhmm ja knep min lille fisse stønnede hun, jeg greb omkring hende og lod fingrene spille på hendes klitoris, mens min pik pumpede ind og ud.

Knuuud! Skreg Elly, hun slog benene om Knuds krop og pressede ham mod sig, hun løftede underlivet fra gulvet hendes ben rystede vildt, Knud brølede mens han sendte stråle efter stråle langt op i sin kones dampende fisse. Han blev ved at kneppe hende hårdt i flere hvad der føltes som minutter mens hans nosser tømtes. Han fald udmattet sammen over Elly og lå og åndende tungt.

Kim have bukket hovedet ned og sugede Jyttes stor klit ind i munden, hendes hånd pumpede stadig ind og ud af Jyttes fisse. Jaaaaa jeg kommer igen, åhhhhh sug på den forbandede klit, jaaaaa jaaaaaaaaa, Jyttes krop spændes som en bue, hun rystede over hele kroppen, hun nærmest rev brystklemmerne af og krammede de store kloder. Uhhhh jeg kommer også stønnede Kim, jeg løftede hende næsten op fra gulvet og pumpede pikken ind og ud, aarrggg jeg fylder dig, jeg stødte pikken hårdt op og lod spermen vælte ud af pikken.

Vi sad alle et stykke tid og åndede tungt, jeg krammede og kyssede Kim, hold da kæft hvor er du vidunderlig hviskede jeg i hendes øre. Tak sagde hun med blanke øjne, det er ikke så mange der fortæller mig det. Vi satte os op i de bløde sofaer og snakkede en halv times tid, så rejste Elly sig, nu vil jeg gå i seng, så følger jeg med dig mor sagde Knud, godnat, de gik hen ad gangen mod deres værelse. Kim kiggede på mig, ja det er vel ved at være sengetid sagde hun så jeg må hellere finde min seng, du og Jytte kunne jo også finde min sagde jeg med et skævt smil, jeg ville da nyde at sove mellem to så skønne kvinder, sådan blev det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.