BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da vi havde spist og fået ryddet til side, hvilket naturligvis var noget som Ea og jeg stod for, sagde Kim, at nu kunne vi starte rollespillet igen. Vi gik alle sammen op i rummet igen.

Da vi var kommet ind, greb Jan mine arme og førte mig hen til gabestokken, hvor jeg blev låst fast med front ud i rummet. Kim og Sarah var i mellemtiden ved at binde Ea så hun stod med spredte arme og ben ude foran mig.

SEX I DAG?

Jan hentede en lang pisk og stillede sig ved siden af mig. Først tog han nogle prøvende slag blidt på mine balder, men så lagde han kræfterne i. Da det første slag ramte hen over mine balder, kunne jeg ikke holde et støn tilbage.

Jan fortsatte med at piske min røv, og da den første forskrækkelse havde lagt sig, begyndte smerten at ændre sig til en enorm vellyst, hvilket resulterede i at min pik nu stod helt stiv imellem min ben, og prespermen dryppede ned på gulvet.

I mellemtiden var Kim og Sarah begyndt at placere klemme på Eas krop. De startede i hver sin side og begyndte oppe under armene, fortsatte ned til brysterne, videre ned ad kroppe til fissen og så ned ad lårene.

Hver gang de satte en klemme i Eas hud, trak de en snor med, som var fastgjort til den første klemme. Jeg ved ikke hvor mange klemmer de brugte, men de sad meget tæt. Jeg kunne se at Ea stod med lukkede øjne og vuggede lidt frem og tilbage. Hun så ud til at nyde det.

Jan var holdt inde med at piske min, efterhånden ildrøde røv og gik nu hen og hentede glidcreme. Han smurte sin stive pik og stak så et par cremede fingre op i min røv. Efter at have arbejdet lidt med fingrene oppe i mig satte han pikhovedet hen til hullet og pressede sig forsigtigt op i mig.

Min krop skælvede af vellyst, da jeg mærkede den store pik trænge ind i mig. Jan tog fat i mine hofter og begyndte at kneppe mig i lange, dybe stød. Sarah havde sat sig på hug foran Ea og var begyndt at slikke hende, mens Kim startede videokameraet igen.

Til min store fortrydelse trak Jan sig ud af mig igen, og jeg blev løsnet fra gabestokken. Jeg blev nu ført hen bag ved Ea, og Jan styrede min pik op i hendes røv. Jeg pressede pikken helt i bund i hende og stod så og nød, hvordan hun med musklerne begyndte at massere min pik, som var plantet dybt oppe i hende.

Jeg var ikke helt klar over, hvad der skulle ske, men som jeg stod og nød Eas røvmassage betød det heller ikke så meget. Jan gik nu hen og tog fat i de to snore, som var forbundet med klemmerne. Jeg kunne høre at Ea blev mere og mere liderlig af Sahras slikken.

Eas stønnen blev til små hurtige skrig, og idet hendes orgasme rullede igennem hendes krop, trak Jan i begge snore samtidig, så klemmerne blev rykket ud ad Eas hud. Hun gav nu et højt skrig fra sig og hendes safter sprøjtede ud af hende, imens hendes krop rystede i orgasmekramper.

Jeg kunne mærke hvordan hendes muskler i røven trak sig helt sammen og klemte hårdt om min pik, hvilket naturligvis resulterede i at jeg sprøjtede oppe i hendes røv, mens hun hulkende fortsatte med at komme og komme.

Ea hang nu slap i sine arme og var næsten bevidstløs af den nydelse som hun havde haft. Min pik gled stille ud af hendes røv, efterfulgt at en strøm af sperm som løb ud af hende og landede på gulvet. Jeg tog omkring hendes krop, mens Kim og Jan løsnede hende, og jeg måtte støtte hende, da vi gik hen og satte os.

Kim havde i mellemtiden lagt sig på gulvet, og nu skrævede Sarah hen over ham og sænkede sin fisse ned over hans pik. Hun bøjede sig forover og kyssede ham så hendes store bryster blev mast imellem deres kroppe.

Jan satte sig på knæ bagved hendes og stak pikke op i hendes røv, og så begyndte de to mænd at kneppe hende. Sarah stønnede af vellyst mens de to pikke bankede ud og in af hendes huller. Ea og jeg sad og nød det dejlige syn mens vi kom til hægterne igen.

Utrolig nok var min pik begyndt at rejse sig igen. Det skyldes til dels det frække syn, og samtidig at Eas hånd havde kælet for den, så jeg sluttede mig for at tage chancen og se om ikke også jeg måtte være med.

”Master, må jeg deltage?” Jeg kiggede på Kim som nikkede og vinkede mig hen. Jeg satte mig overskrævs på Kims ansigt, så Sarah kunne tage min pik i munden. Samtidig mærkede jeg at Kim begyndte at slikke mig i røven og på nosserne.

Ea tog kameraet og begyndte at filme os samtidig med at Sarah stønnede nærmede sig sin udløsning. Næsten som på kommando brølede begge mænd, da de sprøjtede deres sperm op i Sarahs huller, og samtidig kom hun og i et skrig.

Sarah væltede totalt udmattet om på gulvet, og jeg så mit snit til at begrave mit ansigt imellem hendes ben og slikke hendes to huller rene for sperm og fissesafter.

Ea og jeg blev nu ført ind i hvert sit langtidsbondagerum, hvor vi blev spænd fast på hænder og fødder, og så gik Kim, Sarah og Jan ned og lod os være alene. Vi lå og hyggesnakkede lidt, men så kunne jeg høre, at Ea var faldet i søvn, så jeg lagde mig til at tænke over hvad der var sket i mit liv, men endte også med at falde i søvn.

Jeg ved ikke hvor lang tid der var gået da vi blev vækket af Jan og Sarah. Sarah kom ind til mig og gik direkte hen og satte sig over mit ansigt. Jeg skyndte mig at sætte min læber og tunge imod hendes fisse. Ud af øjenkrogene kunne jeg se Jan sidde overskrævs på Eas bryster mens hun ivrigt suttede hans pik.

Efter at vi et stykke tid havde betjent dem med vores munde og tunger, blev vi løsnet og før ud i rummet. Vi blev placeret på knæ og hænder midt på gulvet, ved siden af hinanden og så fik vi begge en ordentlig røvfuld. Mine balder var ømme efter Jans behandling tidligere, men igen gik der kun kort tid inden smerten blev vekslet til vellyst.

Sarah spændte en Strap-om omkring livet med en gigantisk DILDO, udformet som en stor pik. Heldigvis styrede hun hen til Ea, for jeg er ikke sikker på at min røv ville kunne klare den, men glæden varede kort, for med et skælmsk smil ombestemte hun sig og lagde sig på knæ bagved mig.

Ea fik besked på at kravle rundt, så vi havde ansigterne imod hinanden. Hun smilede beroligede til mig og gav mig et kys, mens Sarah smurte både min røv og den store dildo godt ind i creme.

Sarah begyndte at åbne mit røvhul med et par fingere, og hun masserede mig stille og blidt, hvilket fik mig til at slappe af. Jeg så at Jan havde taget plads bagved Ea og havde kørt sin pik op i hende. Ea stønnede mens vi stadigvæk kyssede.

Nu kunne jeg mærke at Sarah begyndte at presse den store dildo op i mig. Min ringmuskel kunne slet ikke give nok efter, men min og Eas tungeleg fik mine tanker væk fra mit ømme røvhul, så jeg kunne slappe så meget af, at hovedet gled ind.

Heldigvis holdt Sarah dildoen i ro et stykke tid, så jeg kunne vænne mig til den. Langsomt begyndte hun så at presse den længere op, og til min store overraskelse kunne jeg mærke at hun fik den helt i bund.

Ny begyndte hun langsomt at føre pikken ud og ind af mit røvhul. Ea og jeg fortsatte med at kysse mens vi begge blev pulet i røven. Vores stønne blev kvalt i hinandens munde. Pludselig forsvandt dildoen ud af min røv. Det var en lidt tom fornemmelse, og jeg blev lidt skuffet.

Jeg så nu at Sarah trak en gummihandske på den ene hånd. Handsken gik helt op over albuen og nu smurte hun den godt ind i creme. Så kom hun igen, og denne gang pressede hun sine fingre op i mig, en ad gangen indtil hun havde alle 5 oppe.

Forsigtigt kørte hun lidt rundt i min røv med sin hånd, og så mærkede jeg en stik af smerte, da den brede del af hendes hånd passerede muskle. Jeg kunne mærke hvordan hun bevægede fingrene mens hun forsigtigt pressede videre.

Til sidst havde hun næsten sin arm oppe i mig lige til albuen. Jeg havde aldrig tidligere haft noget så dybe oppe i min røv, og jeg var helt væk i den dejlige fornemmelse. Prespermen nærmest løb ud af min pik og ned på gulvet, samtidig med at Ea bed mig i tungen i en stor orgasme.

Jan var ikke kommet endnu, så han trak sig ud af Eas røv og stillede sig på knæ ved vores ansigter. Der skulle kun få strøg til før pikken sprøjtede sin sperm ud over os. Vi slikkede hinanden og nød smagen af den dejlige, varme sperm.

Sarah trak nu sin hånd ud af mig, væltede mig om på ryggen og satte sig over min pik. Hun var åbenbart blevet meget liderlig af at fiste mig, for jeg røg lige i bund i hendes fisse med det samme. Hun sad nu og roterede med underlivet samtidig med at hun, med sine muskler masserede min pik.

Ea bukkede sig ned over mig og fortsatte det lækre tungekys, mens Sarah fortsatte sin dejlige behandling af min pik, dybt inde i hende. Til sidst gav hun et lille skrig fra sig og jeg mærkede hvordan hendes muskler strammede i kramper omkring min pik.

Det gjorde så udslaget. Jeg tømte mig oppe i hende. Min pik pumpede det ene sprøjt sperm efter det andet op i hendes indre. Det var godt at Ea, med sin mund kvalte det brøl der kom fra mig.

Nu kom Kim op og meddelte at rollespillet var slut for i dag. Vi gik alle ned, hvor Kim havde sørget for nogle lækre stykker brød samt øl, vin og vand, og resten af aftenen gik med at hygge og snakke. Sarah, Kim og Jan sov i dobbeltsengen og jeg fik fornøjelsen af at sove i arm med Ea.

Vi var begge så udmattede, at det kun lige blev til et stille godnatkys, før vi begge faldt i dyb søvn. Næste morgen skulle jeg, efter at have fået morgenmad, køre med Jan og Sarah tilbage til Fyn.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.