BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er sikkert ret usædvanligt, men allerede da jeg var 13 gammel, havde jeg besluttet mig for hvad jeg ville leve af. Min seksuelle appetit var allerede på det tidspunkt meget stor, og der gik næsten ikke en dag uden af jeg onanerede.

Jeg startede tidligt med at sælge min krop via diverse hjemmesider og fik relativt hurtigt oparbejdet en god sum penge. Til mine forældres store fortrydelse stoppede jeg med skolegangen da jeg havde overstået 9. klasse og fik mig en lejlighed i Odense. De havde på det tidspunkt ingen fornemmelse af hvordan jeg havde tjent mine penge.

SEX I DAG?

Min faste kundekreds voksede med tiden, og snart kunne jeg vælge og vrage mellem hvad jeg ville. Jeg begyndte at specialisere mig lidt, så det ikke kun var et knald og lidt sutten pik. Mit valg faldt på at blive Domina, og på den måde hjælpe folk på den rette vej.

Min første historie handler om et ældre par, som jeg ikke havde mødt tidligere. Jeg var blevet anbefalet af et vennepar, og nu henvendte konen sig så til mig. De var hhv. 62 og 65 år gamle, og manden var en succesfuld direktør her i byen, så diskretion var i højsædet.

Sonja fortalte mig, at hendes mand Hans havde et meget stressende job, og var ofte den som måtte tage nogle kedelige beslutninger, så når han var hjemme, kunne han godt tænke sig at prøve den modsatte rolle. Men Sonja følte sig ikke rustet til at være dominerende.

Vi aftalte at vi skulle mødes diskret på en cafe for at få snakket det hele igennem. Jeg sad med en kop kaffe og en bog foran, som aftalt så Sonja kunne kende mig. Jeg blev glædeligt overrasket da jeg så hende. Hun var en usædvanlig smuk kvinde, Høj og slank, lyshåret med smukke ansigtstræk.

Da hun trak af sit overtøj, kunne jeg fornemme et par smukke, velsiddende bryster under en smuk bluse. Hendes makeup sad perfekt, og hun udstrålede en kvinde som var i balance med sig selv. Jeg kunne allerede mærke at blodet strømmede til min fisse, med tanke på at jeg skulle være sammen med hende senere.

Sonja var utroligt levende at tale med, med stor viden og en dejlig humor. Da vi havde aftalt formalia mht. pris, tidspunkt m.m. gav jeg hende en seddel med indkøb, som jeg ville have hende til at foretage. Da hun så sedlen rødmede hun lidt, men foldede den sammen og lagde den i sin taske.

Vi drak vores kaffe færdig og tog afsked. Jeg fik en knuser og et lille kys af den smukke kvinde, og jeg kunne ikke lade være med at glæde mig ekstra meget til den her opgave.

Vi havde aftalt, at jeg skulle komme lørdag eftermiddag kl. 14.00 til deres villa i udkanten af Odense. Jeg skulle tage en taxa, så ikke der holdt en bil uden for deres hus. Jeg tog et bad og efter at have tørret mig stod jeg og så mig selv i spejlet og smilede.

Jeg så en høj og langbenet 42-årig kvinde med en stor udstråling. Høje kindben i et klassisk nordisk ansigt, langt lyst hår og et par små velsiddende bryster på en nærmest fedtfri krop. Jeg synes faktisk selv at jeg var smuk, og mine kost og motionsvaner var med til at holde mig i form.

Den eneste form for kropsdekoration jeg havde tilladt mig, var et par sølvbjælker i mine brystvorter, hvilket jeg selv fandt meget fascinerende.

Jeg tog mit læder outfit på, en overdel som bestod af 2 remme som krydsede mellem min bryster og på ryggen og som fremhævede min små bryster. Dertil en sort læderhofteholder samt et par netstrømper. Åbne trusser og et par stiletsko.

Da taxaen kom, tog jeg en pels over mig og satte mig ind på bagsædet. Jeg kunne ikke lade være med at drille chaufføren lidt, så jeg åbnede min pels, så han kunne se mine bryster, men jeg lukkede hurtigt igen, da jeg var bange for at vi skulle køre galt. Han kiggede mere i bakspejlet end på vejen.

Jeg ankom til tiden og gik op til villaen og ringede på. Døren blev åbnet af Sonja, iført flot rødt lingeri og ligeledes stilethæle. Hendes BH var en halvskåls så jeg kunne beundre hendes smukke bryster. Hun bød mig velkommen med et kys, og bød mig indenfor.

Da jeg fulgte hende ind til stuen, kunne jeg kun beundre hendes lækre røv, som svingede i takt med hendes skridt. Igen lykkedes det hende at få blodet til at strømme ned til min fisse.

Inde i stuen kunne jeg se, at Sonja havde opfyldt det første som stod på min liste. I døråbningen til et sæt franske døre stod en mand bundet op til kroge, som var monteret i hjørnerne af dørkarmen. Han stod med ryggen til, men jeg fornemmede en veltrimmet, ældre mand som gjorde noget af sit udseende.

Sonja gik hen og stillede sig foran sin mand. "Hans, min kære. Vi har fået besøg af Camilla, som har været så sød at hjælpe mig til at gøre os begge to glade."

"Det vil jeg glæde mig til, min skat." Hans havde en smuk, dyb stemme og lød meget fattet. Af erfaring vidste jeg, at jeg skulle have gjort Sonja godt liderlig ingen hun skulle i gang med at lære, så jeg smed min frakke og gik hen til hende.

Jeg tog hendes smukke ansigt i mine hænder og trykkede at fast kys imod hendes læber. Min tunge begyndte at spille på læberne og nu åbnede hun munden så jeg kunne lege med hendes tunge. Hun virkede meget anspændt og nervøs, men jeg fortsatte og kunne efterhånden mærke hvordan hun begyndte at slappe af.

Jeg lod mine hænder glide hen over hendes dejlige bryster, og nulrede brystvorterne blidt så de begyndte at stivne. Sonja begyndte at stønne og gnide sin krop imod min. Mine hænder fortsatte ned til hendes balder og jeg pressede hendes underliv imod mit.

Langsom førte jeg hende hen til en lænestol, hvor jeg fik hende til at sætte sig. Jeg satte mig på knæ foran hende og begyndte at kysse hendes bryster. Min tunge legede med de stive vorter og jeg kunne høre at hun nød det.

Jeg bevægede nu mit ansigt ned over hendes mave og til hendes skød. Jeg slikkede forsigtig på fissen uden på trusserne og kunne fornemme hvordan Sonja pressede sit skød imod mit ansigt. Nu trak jeg hendes trusser af og slikkede forsigtigt på hendes skamlæber.

Min tunge cirklede omkring hendes våde sprække og klit, og langsomt nærmede jeg mig målet. Sonja var begyndt at rotere vildt med underlivet, og kom med et dybt suk da jeg ramte hendes stive klit med min tunge.

Nu stak jeg min tunge ind i hendes våde fisse og lavede kneppe bevægelser med den mens jeg med en finger fortsatte med at bearbejde hendes klit. Sonja tog fat i min nakke og pressede mit ansigt imod hendes skød, så jeg næsten ikke kunne få luft.

Nu var det tid til at stoppe, for hun skulle ikke komme endnu, men derimod være godt liderlig når vi gik i gang. Hun så meget skuffet ud, da jeg rejste mig op og trak hende op. Jeg gav hende en knuser og så gik jeg hen til bordet hvor hendes indkøb lå.

Hun havde købt alt hvad jeg havde bedt om, og jeg kunne se på kvaliteten at hun ikke havde sparet på pengene. Jeg gik hen og stillede mig foran Hans. Jeg kunne se at han lige gav mig elevatorblikket og hans pik begyndte at rejse sig.

Jeg tog godt fat i hans pik og drejede den en halv omgang, så han krympede sig i smerte. Mens jeg holdt hans pik i den stilling, tog jeg med den anden hånd fat i hans tunge nosser og trak dem nedad.  Hans begyndte at klage sig.

Jeg kiggede strengt på ham. "Ti stille. Du har ikke noget at skulle have sagt." Ydmygt lukkede han munden og fandt sig i min hårdhændede behandling. Sonja stod ved siden af mig med den ene hånd i gang med at gnide sin fisse.

"Hent lige brystpumperne" bad jeg Sonja og hun skyndte sig hen til bordet. Hun kom tilbage med to små brystpumper, som jeg fugtede og satte imod hans brystvorter. De var udstyret med et håndtag, så når jeg drejede dem, var der et stempel som lavede vakuum og sugede brystvorterne ind.

Snart var begge brystvorter suget ind i pumperne og jeg kunne se at Hans krympede sig, men der kom ikke en lyd over hans læber. Hans nød åbenbart smerten for hans pik var nu vokset til fuld størrelse og stod strunk ud fra hans underliv.

Jeg gav pikken et par dask med min flade hånd, så den vippede op og ned. Så gjorde jeg tegn til at Sonja skulle følge med mig. Jeg gik hen til bordet, hvor der lå tre piske. En blød, en mellem og en hård. Jeg fortalte Sonja, at det var meget vigtigt at starte med den blide, for at varme huden og musklerne op.

Vi tog piskene med hen til Hans. Jeg viste Sonja, hvordan hun skulle starte forsigtig, og helst ramme det samme sted hver gang, for at varme Hans op. Jeg startede med at lade pisken lande blidt på Hans' balder. Stille og roligt lod jeg pisken ramme og langsom begyndte en lyserød rødmen at vise sig.

Jeg gav nu Sonja pisken, og jeg kunne straks se at hun havde hørt godt efter. Da jeg var tilfreds med resultatet, tog vi den næste pisk. Nu viste jeg Sonja at hun godt kunne begynde at slå lidt hårdere, og da hun fik pisken, var resultatet lige så godt som tidligere.

Hans var begyndt at ømme sig lidt, men da jeg gik hen foran ham og gav ham et strengt blik samt et par dask på den stadig stive pik hold han op. Vi tog nu den hårde pisk, og denne gang fik Sonja selv lov til at styre slaget.

Denne gang fik hans lov til at stønne og skrige, da det var en del af belønningen både for ham selv og for Sonja. Nu svingede Sonja pisken og lod den ramme med fuld kraft. Balderne var efterhånden blevet mørkerøde, og der viste sig lid blodsamlinger, så alt var perfekt.

Sonja var utroligt lærenem og snart kunne jeg med sindsro stoppe hende og fortælle at det var perfekt.

"Hvad siger du, Hans".

"Det er det mest liderlige jeg nogen sinde har oplevet." Sonja strålede som en sol da hun hørte sin mands kompliment. Vi gik ind i den anden stue, så Hans havde front imod os. Jeg trak mine trusser af og lagde mig på gulvet med spredte ben.

Jeg bad Sonja om at sætte sig på knæ foran mig og slikke min fisse. Sonja skyndte sig at adlyde og inden længe havde jeg hendes nysgerrige tunge i min fisse og på min klit. Hans havde udsigt til sin kones frække røv som struttede lige i vejret mens hun slikkede mig.

Sonja var både dygtig og ivrig, så jeg måtte bede hendes stoppe da jeg kunne mærke at min orgasme var på vej. Vi rejste os op og fik løsnet Hans. Han blev nu beordret ned på alle fire, så han lå med røven i vejret. Jeg gav ham et par klask med flad hånd, og hentede så en lille DILDO, som jeg smurte godt og placerede i hans røvhul.

Sonja og jeg stillede os foran ham og begyndte at kysse, og jeg nød faktisk den ydmygelse det var for den mand som lå på gulvet og var gjort til en form for hanrej, men hans kone forlystede sig med en luder. Jeg skiftede nu dildoen i hans røv med en som var lidt større. Hans ømmede sig lidt da den gled ind, men det var vigtigt at få udvidet hans hul stille og roligt.

Jeg hentede nu den lækre dobbelt Strap-On som jeg havde bedt Sonja købe. Den var indrette så Sonja fik den ene halvdel op i fissen, hvorefter den blev spændt fast på hende. Hun var nu udstyret med en pik til at kneppe Hans med samtidig med at hendes egen fisse også blev stimuleret.

Jeg tog nu dildoen ud af Hans' røv og smurte Sonjas dildo godt med glidecreme. Hun satte sig på knæ bagved ham og satte dildoen hen mod hans røv. Jeg hjalp med til at skille hans balder og langsomt gled hun op i ham.

Da Sonja nu var kommet i bund i Hans' røv og var begyndt et kneppe sin mand, lagde jeg mig med spredte ben foran hans ansigt og tvang hans hoved ned i mit skød. Hans tunge fandt hurtigt vej til min våde sprække og min stive klit. Han var faktisk god til at slikke og jeg kunne mærke at jeg var tæt på at få orgasme nu.

Det var næsten ikke til at holde ud at ligge og få slikke fisse af en mand, samtidig med at hans smukke kone var i gang med at røvpule ham, og det varede da heller ikke længe før jeg måtte opgive. Med et skrig sprøjtede jeg min orgasme ud i Hans' ansigt.

Pikken oppe i Sonja havde også gjort sin virkning, for nu rystede hendes krop mens hun fik en kæmpe orgasme. Hun fald sammen over Hans' ryg og lå bare og pustede ud. Jeg hjalp hende på benene og fik spændt pikkene af hende. Hun fald mig om halsen og gav mig et kys, mens hun mimede "Tak".

Vi var nu ikke helt færdige endnu. Vi manglede den endelige ydmygelse af Hans. Jeg fik ham op at stå, og satte mig på knæ foran ham og tog hans pik i munden. Jeg kunne mærke at han var tæt på, og de jeg kunne fornemme at han ville komme, trak jeg mig væk, og spillede hans pik af ud over min hånd.

Jeg bad nu Hans om at åbne munden og så dryppede jeg det meste af hans sperm ind i hans åbne mund og tørrede resten ud i hans ansigt. Han skyndte sig at synke spermen, og jeg sluttede så med at give ham et kys.

Nu var mit job overstået, og vi kunne vende tilbage til "normale" tilstande. Både Hans og Sonja kom hen og lagde armene omkring mig. "Tusinde tak, Camilla. Det var fantastisk". Hans bifaldt sin kones ros, og jeg var superglad.

Hans sagde at han lige skulle have et bad, og så ville han køre mig hjem. Jeg takkede og satte mig sammen med Sonja. Den søde ældre kvinde kunne slet ikke holde fingrene fra mig og kælede for mine bryster samtidig med at hun kyssede mig.

"Jeg håber at vi må ringe efter dig en anden gang, min søde skat". Jeg trykkede et kys på hendes læber, trak i min frakke og gik med Hans ud. På vejen hjem stak han mig en kuvert med pengene for mine ydelser og takkede mig mange gange.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.