BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu jeg sådan kommer retur fra poolen, til et dejligt afkølet værelse, kroppen totalt overophedet, så ved jeg godt, hvad jeg kunne trænge til... Jeg ligger mig på sengen, nøgen svedig og varm. Mine bryster og kusse helt hvide på min ellers brune krop... jeg ville kigge på dig med bedende øjne, spørge dig, om ikke du har lyst til at kysse mig. Du har stadig dine badebukser på, men jeg kan se, at synet af mig, begynder at gøre sin virkning.... du bøjer dig ned over mig, ligger en fast hånd i min nakke og kysser mig. Blidt til en start, men din mund bliver mere krævende og du beder om min tunge... vores tunger leger tagfat udenfor vores munde... du fjerner din hånd fra min nakke, bevæger den langsomt ned til min hals, og lægger den der med et let pres, der gør, at mit hovede rykker tilbage og halsen er endnu mere blottet... jeg stønner svagt, og vores tunger leger fortsat.... du flytter hånden ned til min ene brystvorte og begynder at nulre den imellem to fingre, og der går med det samme små elektriske stød igennem min krop! Du siger til mig, at jeg vist er en værre liderlig skøge, der gerne vil behandles derefter? Ja tak får jeg mumlet.... du fortæller mig, at min liderlighed tænder dig afsindigt, og at det ikke burde være tilladt. Mine øjnes frække udstråling er svar nok, og du flytter med det samme din hånd ned til min sjaskvåde kusse, presser 2 fingre langt op i mig, og smiler tilfreds, da jeg stønner højt!!! Du kører fingrene langsomt ind og ud af min kusse et par gange, tager dem helt ud og putter dem helt ind i min mund. Beder mig smage mine egne liderlige safter! Jeg sutter dine fingre helt i bund og kan smage mig selv. Kigger på dig med bedende øjne imens... jeg kan se din pik er stor og stiv i dine badeshorts, og jeg rækker ud efter den... men du tager fingrene ud af min mund, fulde af savl og stikker mig en lussing. Forklarer mig, at du nok skal bestemme hvornår og hvordan jeg skal have pik!!!

Jeg er lidt chokeret over min våde lussing, og kigger afventende på dig... du kigger kærligt på mig, bukker dig ned og giver mig et kys, og mærker, at jeg igen slapper af. Du hvisker i mit øre; "søde skat, nu ligger du armene over hovedet, og de blir der, ellers blir det værst for dig selv!" Jeg adlyder promte! Du spørger mig; "Hvad er den ultimative straf for at være en ulydig tæve?" Jeg får fremstammet: "analknep" og du svarer "dygtig pige"

SEX I DAG?

Du rejser dig fra sengen, tager langsomt dine badebukser af, og din pik står lige ud i luften! Den glinser af liderlighed... du nærmer dig min mund, beder mig stikke tungen ud, du holder fast i pikken med din ene hånd og siger: "du sutter mig ikke!" Min tunge er langt ude af min mund, og du kører pikhovedet henover den. Jeg har den største trang til at tage dig ind i min mund, men gør det ikke... din pik smager godt! Den blir våd af min tunge, og du kører den ud på mine kinder, så de også blir våde, tilbage til tungen... du spiller pikken lige for øjnene af mig, og jeg vrider mig lidt ved synet! Så ligger du den igen på min tunge og siger; sut så min tøs! Jeg tager dig ind, nyder smagen og størrelsen i min mund, lukker øjnene af vellyst over endelig at få lov. Du ligger nu igen en hånd på min hals, og mit hovedet falder bagover... du styrer tempoet og knepper min mund i langsomme drøje hug, lidt dybere for hver gang.... og lige pludselig presser du pikken helt i bund i min hals, og du holder mig for næsen med din anden hånd. Jeg er lige ved både at besvime og komme af bare vellyst!

Du trækker dig hurtigt ud, så savlet løber, siger til mig, søde skat, du sutter så dejligt pik, så jeg har lyst til at sprøjte dig direkte i halsen! Men det er ALT for tidligt! Åhhh jeg vil både smage din varme sperm og vente. Det ville være en kæmpe sejr, hvis du kom før du havde planlagt, for så ville jeg være skyld i, at du mistede din egen kontrol! Jeg kigger bare frækt og udfordrende på dig og siger ikke noget. Jeg ligger der på sengen med vidt spredte ben og armene over hovedet....

Du dykker ned til min varme, våde kusse. Du slikker mig meget forsigtigt omkring min hårde klit, vådt og stille og det er lige før jeg kommer af det! Så sætter du tempoet op, og der går ikke lang tid før min orgasme kommer rullende og min kusse trækker sig sammen. I det sekund stikker du 2 fingre op i min skede og du mærke orgasmen omkring fingrene. Da den ruller af, begynder du langsomt at kneppe mig, jeg stønner, og løfter mit underliv op imod dig, og du knepper mig hurtigere og hurtigere, og i løbet af 1/2 minut står der en stråle ud af min kusse, da jeg kommer igen, denne gang i den skønneste sprøjteorgasme!

Selvom sengen sejler i mine safter, og jeg igen lige er kommet, så giver du mig ikke meget ro... du læner dig ind over mig, kysser mig på munden igen, et langt lidenskabeligt kys! Du siger til mig, at jeg er smuk i min orgasme. Du kigger mig direkte ind i øjnene, der stirrer ind i dine, fuldstændig fortabt og henført, og siger med helt rolig stemme; nu knepper jeg din kusse, baby! Du tager pikken i hånden, og jeg ligger mine ben i frøstilling, så jeg er helt åben til dig. Du kører pikken fra mit venusbjerg, nedover min klit imellem mine bløde skamlæber, ned til indgangen. Du gør det ultra langsomt, og jeg kan mærke dig millimeter for millimeter! Men du fører ikke pikken ind, du fortsætter i stedet din køren frem og tilbage, og mit underliv arbejder med dig. Jeg lukker øjnene og nyder det i den grad! Du sætter tempoet op, for til sidst at køre pikken i et højt tempo rundt i min kusseåbning. Der går ikke lang tid før jeg igen sprøjter - denne gang udover din lækre stive pik! Og i det øjeblik slipper du pikken og presser den helt i bund! Jeg næsten skriger af fryd! Du tager fat om mine inderlår, og knepper mig så englene synger! Jeg tager dig ind, nyder din piks hårde behandling af min sjaskvåde kusse, forsvinder i nydelsen, og nærmer mig igen orgasmens høje bølge. Det eksploderer i min kusse, der trækker sig sammen omkring din pik, og jeg er holdt op med at trække vejret, og forsvinder helt ind i orkanens øje, bare nyder!!! Du ligger dig ved siden af mig, holder om mig, og siger til mig, træk vejret, skat!

Jeg kommer langsomt til mig selv igen, og ser med den største taknememmelighed på dig, giver dig et varmt og kærligt smil. Du begynder at nusse min krop, finder igen mine bryster, du nulrer mine brystvorter og skiftevis slikker på dem og nulre dem hårdt. Jeg stønner... du fortsætter endnu hårdere, og indimellem så hårdt, at jeg klynker. Ti stille, siger du, og jeg prøver at beherske mig, forsøger at bide den momentvise smerte i mig. Min kusse reagere på din behandling af mine bryster.... den længes igen efter at mærke din dejlige stive pik! Men du er ikke færdig med mine bryster, og fortsætter den hårde behandling. Du niver hårdt omkring den ene brystvorte, og jeg kan ikke holde et lille klynk tilbage, i samme sekund slår du mig henover brystet, og jeg gisper i chok! Du fortsætter og giver det andet bryst samme tur! Du sætter dig, så jeg kan få din saftige pik i munden. Jeg skal anstrenge mig for at nå, jeg glemmer et øjeblik, at mine arme er beordret over mit hovede, tager den ene ned, for at tage fat i dine nosser og din lussing falder prompte!!! Du tager fat i begge mine brystvorter og klemmer dem hårdt, og kigger strengt på mig, og siger; du har ikke fået lov, at flytte de arme! Du giver slip, og beder mig vende mig om på alle 4, dog med røven i vejret og min overkrop fladt på madrassen. Jeg adlyder straks og ligger der, fuldstændig blottet...

Du lader dine hænder kører ned over mine baller, først den ene og så den anden, du siger; for satan, du har en god røv! Jeg smiler og nyder dine kærtegn... slapper lidt af... men ud af det blå slår du mig hårdt, først på den ene balle og så på den anden. Slagene falder meget præcist og med et ordentlig "klask"! Der svider lidt, der hvor du har ramt. Og varmen spreder sig. Du smiler, da et mærke efter dine 5 fingre toner rødt frem på min hvide baller. Så siger du; "hvornår lærer du, at gøre,hvad der blir sagt?' Mit svar kommer prompte; "jeg lærer det ALDRIG!" Du tager et stramt tag om mine hofter, tager virkelig fat, og det føles vidunderligt! Du lader pikken selv finde vej til min kusseåbning, du siger til mig, at jeg skal ligge HELT stille med min røv, og så begynder du at presse pikken ind. Du gør det ultra langsomt - du ved, at det tænder mig afsindigt!!! Jeg ELSKER den følelse, og jeg kan mærke din store lækre pik trænge ind i mig, millimeter for millimeter... du fylder mig ud, og jeg ligger musestille og bare nyder det, nyder din behandling af mig! Du er nået helt i bund - hele din pik er begravet dybt i min kusse! Du lader den være lidt der... så begynder du, at bevæge min hofte frem og tilbage, stadig langsomt... pikken kommer helt ud af kussen og helt i bund! Kussen smasker af velbehag og jeg er i ekstase - elsker virkelig at blive taget på den måde! Du sætter tempoet op, holder fast i mine hofter og kører kussen frem og tilbage omkring din pik. Du kan ikke dy dig og siger; jeg elsker at kneppe din lækre, saftige og stramme kusse! Tempoet bliver yderligere sat op, og du knepper mig virkelig hårdt nu! Jeg er ved at nå mit klimaks igen, du slipper taget i mine hofter, og fortsætter med at banke pikken i bund i kussen, i stedet tager du fat i mit hår og holder fast! Jeg rækker hænderne bagud, tager fat i mine baller og skiller dem ad, så du kan komme så dybt som overhovedet muligt. Mit hoved er bukket bagover på grund af dit tag i håret. Lige pludselig siger du; "fuuuuuck, jeg vil sprøjte dig dybt i din kusse nuuuuu", og jeg kan mærke hvordan det begynder at rykke i din pik, og din varme sperm, sprøjter op i min kusse. Den følelse er så ubeskrivelig dejlig, og min kusse giver efter, og trækker sig sammen omkring din dunkende pik... Du trækker dig ikke ud, men lader pikken hvile i sin hule. Vi ligger os ned, dig oven på mig, og vores fingre finder hinanden og flettes sammen. "For fanden, hvor er du dejlig" siger jeg til dig. Du kysser mig på kinden og smiler. Efter et par minutter, trækker du dig ud og ligger dig ved siden af mig. Jeg bukker mig ned, og slikker din halvstive pik ren for sperm og kussesafter. Elsker din smag! Da den er ren og fin, ligger jeg mig ned på ryggen ved siden af dig. Du ligger med lukkede øjne. Og nyder efterdønningerne af din orgasme. Jeg tager en hånd ned i kussen, som er våd og fedtet i en skøn blanding af sperm og safter. Jeg stikker en finger op, og kan mærke min varme spermfyldte hule... jeg kan ikke dy mig, men tager fingeren ud, og smager på den... uhhmmmmmm! Smagen tænder mig igen, og jeg fører hånden tilbage til kussen. Finder min klit og begynder at gnide på den. Åhhh, det føles så dejligt! Du åbner det ene øje og ser hvad der foregår og smiler til mig. Jeg kigger tilbage i dine øjne med et saligt blik. "Du er sgu vild, min skat" siger du. Tager fat i mit bryst og slikker og napper min brystvorte... Min hånd kører hurtigere på min klit, og jeg hvisker stønnende til dig; "hårdere!" Du tager lidt hårdere fat, og jeg stønner! Fuck, hvor er det en dejlig følelse i både kusse og bryst!!! "Lidt hårdere" stønner jeg igen. Mine brystvorter er helt hårde og stive, og du skiftevis slikker dem våde, og så knipser du til dem. Det er den sødeste smerte, og jeg nærmer mig igen en ny orgasme. "Mere" beder jeg, og få sekunder senere, stønner jeg "jeg kommer, jeg kommer" du presser 2 fingre op i min skede og mærke de voldsomme sammentrækninger i min kusse, jeg holder din hånd fast. Inden sammentræningerne stopper, fjerner du min hånd på din, siger til mig, at jeg skal sprede benene, og knepper igen min fedtede kusse. Jeg skriger næsten af fryd! Inden længe, sprøjter der en blanding af sperm og kussesafter ud over både dig og mig!

Jeg krummer mig sammen, og du ligger dig bagved mig og holder om mig. Vi ligger sådan et stykke tid, og bare nyder hinanden. Vi er varme og fugtige og mætte!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.