Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fredag aften og jeg var på vej hjem fra arbejde. Det havde været en hård dag med mange møder og en del problemer, så det var rart endelig at køre hjem. Klokken var også blevet mange, næsten 8 om aftenen. Kort før Ringsted stod en pige og tomlede den. Jeg var først kørt forbi, for normalt tager jeg aldrig blafrerer med op. Men hun så meget sød ud. Så jeg stoppede og bakkede hen til hende. "Jeg skal bare ind til Ringsted", sagde hun, "kan du have mig med?" Jeg bad hende sætte sig ind og vi kørte ind mod Ringsted.´ Jeg skævede til hende. Hun havde et meget sødt ansigt omkranset af halvlangt sort hår. Hun havde bare et par sorte cowboybukser og en sort bluse på. Men blusen kunne ikke skjule, at hun havde et par store fyldige bryster. Vi talte lidt sammen og jeg kunne høre på hende, at der var noget galt, så jeg spurgte forsigtigt, hvad der var i vejen. Så brød helvede løs. Hun græd og gjorde ved og fortalte så, at hendes fyr lige havde slået op med hende, fordi han havde fundet en anden. Jeg fik hele historien. I mellemtiden var vi nået hjem til, hvor hun boede. Imellem alle tårerne spurgte hun, om jeg ville med op og have en kop kaffe. Jeg kiggede på uret. Klokken var godt nok mange og jeg var lidt træt. Men hun så da ikke værst ud og måske kunne man få en hurtig omgang mellem hendes store bryster. Så jeg takkede ja. Hun havde lavet kaffe og vi havde siddet og småsludret lidt, da jeg måtte være gået ud som et lyn.

For det næste jeg huske er, at jeg åbnede øjnene og opdagede, at jeg var bundet fast til en seng. Jeg kiggede mig forsigtig rundt. Jeg var alene i noget som tilsyneladende var et soveværelse. Ikke ret stort, ca. 4 x 4 meter med en dobbeltseng to indbyggede skabe og et lille bord og en stol. Selv lå jeg nøgen på sengen, bundet fast med nylonstrømper. Min mund var kneblet med en nylonstrømpe, så jeg ikke kunne sige noget. Tilsyneladende havde hun proppet buksen ind i munden på mig og bundet benene rundt om mit ansigt. Jeg forsøgte at rykke mig fri, men jeg var spændt godt fast. Jeg forstod nu, at hun måtte have givet mig et eller andet og derefter slæbt mig ind i soveværelset, hvor hun havde taget tøjet af mig og bundet mig til sengen. Jeg kiggede rundt for at finde et ur, så jeg kunne se, hvor længe jeg havde ligget her. På bordet stod et vækkeur, som viste 9.23, så jeg måtte have ligget her een times tid. Så gik døren op og hun stilte sig i døråbningen og kiggede på mig. Hun havde smidt det andet tøj og var nu kun iført et par sorte strømper, som strammede hårdt om hendes kraftige lår. Hun havde ingen trusser på, så jeg kunne se hendes fisse, som var barberet - tilsyneladende for nylig. Et stort sort korset kæmpede med at holde hendes bryster inde. En meget kraftig sort make-up fremhævede hendes øjne, ligesom hendes læber også bar en sort læbestift. Hendes øjne stirrede ondt på mig og fik det til at løbe koldt ned af ryggen på mig. Den var helt galt den her. Hun gik hen og stilte sig ved siden af sengen, mens hun slikkede sig om munden, så den røde tunge stod i skarp kontrast til de sorte læber.

SEX I DAG?

"Nåh, sagde hun, du troede nok, at jeg var et nemt offer, fordi det lille svin har forladt mig. MEN I ER ALLE SAMMEN NOGLE SVIN !", skreg hun og hoppede op i sengen og slog mig vildt på kroppen med begge hænder. Jeg vred mig under hendes slag, som kom som en byge fra oven. Endelig stoppede hun og bukkede sig ned kiggede mig lige ind i øjnene. "Nu skal du undgælde for alle de andre svin her i verden." Hun bukkede sig ned kyssede mig på munden udenpå de nylonstrømper, som hun havde stoppet ind i min mund. Hendes tunge gled hen over mine læber og hun hun satte sig oven på mig. Hun kørte sin fisse hen over mit maveskind og hendes tunge krop pressede min krop ned i sengen. Jeg kunnne mærke, at min pik mod min vilje begyndte at rejste sig. Hendes bløde varme krop, som gled hen over min gjorde mig modstandsløs.

Pludselig gled hun så langt tilbage så min pik gled ind i mellem hendes balder. "Hvad fanden - du kan jo lide det, dit lille perverse svin", skreg hun, mens hun rejste sig op i sengen. Jeg kunne nu se, at hun havde et par sorte støvler på, som nåede op til lige under knæet. Hun satte nu den ene fod op på mit bryst, så den spidse hæl stak mig og lod støvlen glide ned over min krop ind til den var ud for min pik. "Jeg troede, du vidste, at dette var en straf", hviskede hun, mens hun lod hælen borer sig ned i min pik. Jeg vred mig af smerte, men hun gjorde ikke noget for at løsne trykket. Pludselig trak hun foden tilbage og sparkede mig lige i mellemkødet. "Dette var en advarsel .... Næste gang så kunne jeg komme til at ramme lidt højere oppe". Hun kiggede på mig og jeg turde ikke andet end at nikke, bange for hvad hun kunne finde på. Tilsyneladende havde hun ingen hæmninger. Hun lod den ene støvle lege lidt med min pik. Nulrede den med sålen, lod stilethælen vippe den op og ned. Det så ret frækt ud og samtidig kunne jeg se lige op i hendes fisse. Så atter begyndte min pik at vokse. Jeg forsøgte at tænke på alt muligt andet, men det var umuligt, den ville bare op. Da den stod stiv og strunk igen sparkede hun hårdt til den, så det gav et jag i mig. "Du er vist lidt tungnem", sagde hun. Så gik hun op og stilte sig med et ben på hvert side af mit hoved, så hendes fisse kiggede lige ned på mig. Hun vendte sig om, så hun stod og kiggede ned ad mig og så satte hun sig langsomt ned. Jeg kunne se hendes fisse og store røv komme nærmere. Se de to skamlæber, som var lidt spredte. Hun fortsatte ind til hun sad på hug med fissen lige over mit ansigt. Hun sad længe sådan og jeg kunne lugte safterne fra hendes fisse. Så satte hun sin store røv ned på mit hoved. Langsomt lod hun fissen roterer rundt i hele hovedet på mig. Hendes røv dækkede hele mit ansigt, så jeg kunne ikke se noget som helst. Kun mærke hendes safter, som blev gnedet ud i mit ansigt. Så fik hun placeret fissen lige over min næse og begyndte at køre fissen frem og tilbage, som om hun kneppede min næse. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at blive desperat, fordi jeg ikke kunne få vejret. Jeg måtte have luft og vred og vendte mig, så godt jeg nu kunne for de snærende strømpebukser, som hun havde bundet mig med. Men hun fortsatte bare med at kneppe mit ansigt.

Endelig løftede hun røven væk. Jeg gispede efter vejret. Mit ansigt var totalt smurt ind i hendes safter. Hun trak strømperne ud af min mund og jeg blev helt lettet over igen frit at kunne få vejret, men hun kommanderede bare - slik - og satte atter røven ned over mit ansigt. "Slik, sagde jeg", råbte hun og jeg begyndte at slikke hendes fisse det bedste jeg havde lært. Jeg lod min tunge køre hen over hendes skablæber, ind imellem skablæberne. Den salte smag fra hendes fisse smagte godt. Jeg lod tungen glide ind i hendes fisse. Hun var fuldstændig våd, så den gled lige ind. Hun begyndte at bevægte røven, så hun nærmest kneppede min tunge. Hver gang hun satte sig fik jeg hendes store balder lige i hovedet. Hun begyndte at stønne højt og hendes røv vred sig hen over mit hoved. Jeg forsøgte så godt jeg kunne at følge med. Så kunne jeg mærke, at hun kom. Med en stønnen faldt hun sammen hen over mig. Hun lå længe sådan. Så tog hun min pik. Hun gned let på hovedet. Da den var helt stiv begyndte hun at slikke på den. Jeg kunne kun se hendes fisse og lille brune røvhul, som lå lige foran mit ansigt, men jeg kunne mærke hendes store læber, som kørte op og ned af min pik. Åh de var dejlige bløde. Med hånden nulrede hun mine nosser. Det var for frækt og jeg kunne mærke, at jeg var ved at komme, men hun kunne åbenbart også mærke det for hun stoppede. Uden en lyd rejste hun sig og gik ud af soveværelset, så jeg lå alene tilbage.

Jeg lå med min sprængklare pik strittende lige ud i luften. Men jeg kunne ikke gøre noget. Da jeg havde ligget et kvarters tid kom hun ind igen. Hun havde nu en ridepisk i hånden. Hun må have kunne se frygten i mine øjne, for hun smilte ondskabsfuldt. Hun forstod hele tiden at blande det modbydelige med det dejlige, så min sindstilstand svingede op og ned. Hun sagde ikke noget, men fortsatte bare med at kigge på mig. Let lod hun pisken glide hen over min krop og pludselig svingede hun den. Et slag ramte mine nosser med stor kraft. Min krop trak sig sammen i smerte. Der var eet til på vej, men denne gang nåede jeg at flytte mig. "Hva' fanden," snerrede hun, har du fået lov til at flytte dig din lille luder". "Nej nej", hviskede jeg. Jeg var hunderæd, hun var virkelig sindsyg i hovedet. Fra en snavstøjskurv tog hun nu et par sorte strømpebukser. Hun trak dem ned over mit hoved, så jeg kun lige kunne skimte hende. Så slog hun mig flere gange, mens jeg vred mig for at undgå ridepisken. Men ubarmhjertigt ramte hun min pik og nosser hver gang.

Til sidst blev smerterne for meget og jeg mistede bevistheden. Hvor længe jeg var væk denne gang ved jeg ikke, men da jeg igen åbnede øjenen kunne jeg se hende stå nede for enden af sengen. Jeg havde strømpebukserne ned over hovedet, så jeg kunne ikke se alle detaljer. "Ved du hvad", sagde hun, i et køligt tonefald. "Min fyr elskede at kneppe mig. Især bagi". Hun talte langsomt og eftertænktsomt. "Han havde en stor pik, som altid skulle presses op i mit lille røvhul. Kan du forestille dig det. Sidste gang kneppede vi så godt. Jeg lå med benene i vejret og han kørte sin pik ud og ind af min fisse. Jeg var ved at komme, men pludselig stoppede han. Trak den ud og uden videre stoppede han den op mit røvhul. Jeg var totalt uforberedt og han proppede den bare op. Det gjorde hamre ondt og jeg hylede og skreg, men han kneppede mig bare, ind til han sprøjtede i mit røvhul. Kan du forestile dig det", gentog hun. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare. Jeg må indrømme, at tanken om at kneppe hendes store fed røv tændte mig voldsomt. "Men det kan du om lidt", sagde hun. Det gik pludselig op for mig, hvad hun ville. Neeeej, skreg jeg. "Jo, hviskede hun sagte, nu skal du have taget din mødom".

Hun gik over til skabet. Da hun kom tilbage, havde hun en stor sort DILDO i hånden. "OK - sagde hun, "du kan lege med eller du kan få den her dildo lige op i røven. Er du med - ikke mere skrigeri ...." Jeg turde ikke andet end at nikke. Hun stoppede nu den store dildo op i fissen og kørte den et par gange frem og tilbage. Den glinsede af hendes kussesafter, som nu rendte ned af den. "Nu må du hellere smage", sagde hun og puttede den ind i munden på mig. Den store dildo fyldte hele min mund ud. Sut, snerrede hun og jeg suttede så godt jeg kunne,når man er bundet. Imens satte hun sig ned i sengen mellem mine ben. Med stilethælen fra støvlen begyndte hun nu at pirke til min røvhul. Jeg kunne mærke den tynde hæl presse mod og lidt efter lidt gled den længere og længere ind. Jeg turde ikke gøre noget af skræk for at tabe dildoen, som jeg stadigvæk slikkede på. Med små bevægelser med støvlen kneppede hun mig nu bagi. Hver gang den gik i bund kunne jeg mærke sålen mod mine nosser. Efter et stykke tid, trak hun den ud og tog dildoen ud af min mund. "Nu er du vist klar til en rigtig en", sagde hun.

Hun pressede nu den store sorte dildo mod mit røvhul. Stykke for stykke gav det efter. Først den ene ringmuskel, så den anden. Så begyndte hun at kneppe mig med dildoen. Det gjorde ondt som bare pokker. Den var virkelig stor og jeg var ikke vant til at få noget bagi. Men langsomt begyndte en varme at brede sig i mit underliv. Det begyndte at gøre godt. Jeg forsøgte ikke nyde det. Men jeg kunne ikke snyde hende. "Din lille liderlige luder", sagde hun, "du kan jo lide det. Skal mor kneppe din lille fisse. Kan du lide den store dildo..... så svar", råbte hun til sidst. "Mmmmh", sagde jeg. Min pik stod nu stiv og stolt igen. Hun stoppede med dildoen og lod den sidde inde i mit røvhul. Så løsnede hun mine ben. Med et fast greb tog hun fat i min pik, så satte hun sig på mig og sank ned over min pik. Hun stønnede højt og inderligt. Det var noget hun kunne lide. Hun begyndte at ride mig, så hendes store bryster truede med at sprænge korsettet. "Knep mig", skreg hun, "lad mig mærke din stive pik." Jeg stødte imod og vi kneppede vildt. Pludselig med et hyl kom hun. Med sin store krop faldt hun ind over mig. Min pik stod endnu sprængklar. Hun lå længe med lukkede øjne. Så rejste hun sig op. Hun løsnede mine bånd og sagde, at mit tøj lå ude i entreen og at jeg bare kunne skride.

Jeg fik forsigtigt trukket diloden ud, mens jeg gik ud mod entreen. Mit tøj lå derude, men da jeg skulle til at tage det på, kom hun ud med pisken i hånden. "Ud", råbte hun og slog efter mig. Jeg samlede hurtigt tøjet op og åbnede døren og løb ud i opgangen. Her tog jeg hurtigt tøjet på og skyndte mig at køre hjem, så jeg kunne få spillet den af, men mit røvhul var ømt i flere uger efter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.