BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En lille historie om os – Et Dominant par.

Vi er et par, der bor i et dejligt hus, dybt inde i en skov. At vi nok ikke er helt normale, ville nok ikke være helt forkert, da vi begge elsker at lege med kvinder.

SEX I DAG?

Nu er det ikke sådan at vi bare dyrker vanilla sex med disse kvinder, da vi begge er Dominante og elsker BDSM.

Dette er så historien om et besøg vi havde for et stykke tid siden.

Vi havde længe set frem til at vores nye slavinde Lotte skulle komme. Vi havde kun set hende en enkelt gang før, da vi havde et lille kemimøde med hende på et offentligt sted i hendes hjemby.

Hun havde fået at vide, at når hun ankom var det hende ikke tilladt have nogen form for bukser på, ligesom at hun kun var tilladt at bære en ¼ skåls bh under en tynd top, der skulle være nem at fjerne og som der ikke skete noget ved at hun evt. ikke kunne have på igen. Årsagen til dette var selvfølgelig at vi ville have nem adgang til hende. Hun havde også fået at vide at det eneste sted på hende at vi ville se hår, var på hendes hoved.

Det var ved at være tiden for hendes ankomst, vi var færdige med vores forberedelser og sad og småsludrede lidt i sofaen, da dørklokken ringede, der blev kigget på klokken – to minutter over det tidspunkt der var aftalt, ikke godt, mn det måtte hun jo så bare afregne for senere. Døren blev åbnet og der stod hun: En dejlig lille brunette, ikke så høj, til gengæld havde hun former – uden at man kunne sige hun var tyk. Ikke store bryster, men bare en god håndfuld, med strittende brystvorter. Et dejligt ansigt, der afslørede at hun var spændt og tændt på hvad der skulle ske.

Hun fik besked på at komme indenfor og blev ledt ind i stuen, hvor hun fik besked på at stille sig på gulvet overfor sofaen. Vi satte os, klar til at skulle nyde det der nu skulle ske.

Først skulle hun have lov til at præsentere sig ordentlig for os, dvs. at hun stille og roligt skulle afklæde sig, for derefter at vise os hendes intime dele, dette for at vi kunne kontrollere at hun nu også havde udført det vi havde på lagt hende tidligere.

Lotte lod tøjstykkerne falde og vi blev helt bestemt positivt overrasket – sikke en krop. Formerne var bløde, lige på de rette steder. Hun var helt glat, ligesom hun havde fået besked på, ikke et eneste lille hår kunne vi finde.

Vi kaldte Lotte til os, så vi også kunne komme til at føle på hende, mærke hendes bryster, lege med hendes brystvorter, knibe dem lidt så vi kunne få en føling af hvor følsomme de var. Lotte gav sig lidt da Fruen tog fat i hendes skamlæber og hev dem godt ned, men bortset herfra stod hun bemærkelsesværdigt stille.

Nu skulle Lotte jo ikke bare stå der og blomstre, vi var jo begge sprængfyldte af liderlighed og havde brug for at få taget det værste tryk.

Fruen trak Lotte til sig og førte hendes hoved ned imellem hendes ben, til hendes skød. Lotte tøvede – det var der egentlig ikke noget at sige til, da hun havde oplyst os om hun aldrig havde været sammen med en kvinde før. Men det skulle så ændre sig nu. Fruen hvæssede til Lotte, at Lotte kun var en lille slavetøs der kun var hos for at tilfredsstille os og hun ligeså godt kunne komme i gang med det samme. Fruen tvang Lottes mund helt ned til hendes skød og hvæssede endnu en gang, at nu var tid at komme i gang. Lotte stak først tøvende tungen frem, for at forsigtigt at smage på Fruens liflige safter, men hun må have kunnet lide smagen af Fruen for der gik ikke lang tid før end at Lottes tunge havde travlt med at indtage Fruens skød. Lottes tunge fandt da også Fruens klit, hvilket bevirkede at Fruen begyndte at stønne og hengav sig helt til Lottes tunge, der nu havde travlt med at bearbejde Fruens klit. Der gik ikke lang tid, så kunne en Fruen ikke holde sig tilbage længere, så hun kom i en orgasme, der bevirkede at Lotte var ved at kløjs i Fruens rigelige safter.

Imens dette havde foregået, havde Herren bare siddet og nydt synet, men han mente nu ikke at han skulle snydes, så han trak Lottes hoved hen over hans skød. Lotte blev beordret til at slippe hans lem fri af hans bukser, hvilket hun gjorde, dog med lidt besvær, da han var blevet hård af at overvære Fruen og Lottes leg. Lotte fik Herrens lem fri og skulle til at lukke hånden om det, da Herren stoppede hende. Herren ville ikke have hænder på hans lem, det skulle udelukkende være Lottes mund der måtte komme i berøring med hans lem. Det voldte Lotte lidt problemer til at starte med, men hun fik hurtigt teknikken og begyndte at føre hendes mund op og ned af Herrens lem. Dog ikke dybt nok, så Herren førte Lottes hoved helt ned over hans lem – så langt ned at hun begyndte at gagge. Hver gang Lotte begyndte at gagge, lettede Herren så meget på trykket af hendes hoved, så hun kunne få en mundfuld luft og derved undgik at brække sig.

Samtidigt var Fruen begyndt at lege lidt med Lottes skød, til at starte med kun med en enkelt finger, men da Fruen kunne konstatere at Lotte absolut ikke var upåvirket af situationen – man kunne vel nærmest sige at det var et større vandfald der var i gang imellem Lottes ben. Så begyndte Fruen at bruge flere fingre, som fandt vej til Lottes g-punkt. Dette bevirkede så at Lotte begyndte at stønne, men stadig med Herrens lem i hendes mund og hals. Til sidst kom først Lotte, hvorefter Herren kom.

De sundede sig et øjeblik, at Lotte var kommet, uden at få lov, havde Herren så ikke lige registreret i kampens hede, men det havde Fruen og hun bemærkede det over for Lotte. Det skulle koste en straf og så havde der jo også været et lille problem med at holde tiden for ankomsten, hvilket også skulle koste, så det kunne undgås at det skete igen.

Da vi her i huset ikke bruger smerte som straf, måtte der nødvendigvis en anden form for straf til og da vi vidste at Lotte tænder på ydmygelse og ikke havde sat urin som en grænse, så var det jo en nærliggende ting at bruge.

Som tænkt, så gjort. Lotte blev ført ud i brusekabinen, hvor hun fik besked på at lægge sig ned, så Fruen kunne stå over skrævs over hende. Fruen åbnede så for de gyldne dråber og lod dem regne henover Lottes krop. Lotte rystede lidt over følelsen af den varme urin, men tog ellers imod uden at kny.

Så blev det Herrens tur til at lade de gyldne dråber falde, men først fik Lotte besked på at sætte sig op og åbne munden på vid gab, dette havde hun så svært ved. Men det var det hun skulle og kunne hun ikke selv, så måtte hun have hjælp af en ringgag. Da Lotte havde fået ringgagen på og sad som Herren ville havde det, åbnede han for sluserne. De gyldne dråber stod i en stråle ud over hende og en god del endte også i Lottes mund, takket være ringgagen, der gjorde at hun ikke kunne lukke munden. Lotte hostede og spruttede lidt, men tog det ellers pænt.

Bagefter blev hun skyllet af, så hun var dejlig ren igen. Hun fik også allernådigst lov til at skylle sin mund, så hun ikke skulle gå rundt og lugte af urin ud af munden.

Da der efterhånden var gået et par timer, holdte vi en lille pause, hvor Lotte også kom med sin mening om hvordan det havde været indtil nu, samtidigt med at både Fruen og Herren sad og nussede hende blidt.

Lotte gav udtryk for at hun virkelig havde været udfordret, men at det havde været spændende, selvom vores leg med urin, nok lige havde været helt ud til hendes grænse. Hun måtte dog indrømme at det havde givet hende noget og det nok ikke var sidste gang hun ville prøve det, især ikke da det ikke var så ubehageligt, som hun havde frygtet.

Det var tid at få noget at spise og da det var Lottes første gang her fik hun lov til at sidde med til bords, dog skulle hun stadig sørge for at både Fruen og Herren havde hvad de skulle bruge. Efter maden blev Lotte sat til at rydde op, både i køkken og i spisestuen. Da det skulle gøres ordentligt gik der lidt tid med det.

Da hun var færdig, blev Lotte kaldt op i legeværelset, hvor Fruen bandt hende op, så der var ri adgang til både hendes forside og bagside. Herren havde i mellemtiden fundet div. Klemmer frem og begyndte at sætte klemmer på først den ene og så den anden brystvorte. Lotte gav sig noget over den uvante smerte, men forholdt sig ellers roligt. Der blev sat flere klemmer på brysterne – 6 på hvert bryst, ligesom at hun fik sat 2 klemmer på hver skamlæbe og en lige over hendes clit.

Fruen begyndte så at lege med Lottes clit med en lille vibrator og det varede ikke længe før Lotte begyndte at stønne højlydt af nydelse. Nu havde Lotte lært sin lektie og det varede ikke længe inden at hun begyndte at tigge om at komme. Så nemt skulle det nu ikke være, først skulle alle klemmer af og først når den sidste blev pillet af var det tilladt Lotte at komme. Herren startede med klemmerne på brystet, først det ene og så det andet, Lotte gav sig noget og kom da også med et enkelt av eller to. Dette ændrede sig så da det blev tid for klemmerne på brystvorterne, da kunne Lotte ikke holde tårerne tilbage. Så var det tid til at fjerne klemmerne på skamlæberne, men det gav ikke anledning til flere tårer og Lotte var begyndt at stønne igen på grund af Fruen der stadig brugte den lille vibrator på Lottes klit. Nu fik Lotte endelig lov til at komme og idet hun kom fjernede Herren så den sidste klemme lige over hendes clit. Lotte skreg – både i smerte og fordi hun fik en overordentlig kraftig orgasme, hvilket gjorde hende slap i flere minutter bagefter.

Efter at Lotte havde sundet sig, kunne legen fortsætte:

Fruen begyndte nu at klappe Lotte bagi med en flad hånd. I starten ganske let, men hurtigt blev der lagt flere kræfter i og Lottes bagdel begyndte at tiltage en let rød farve. Hånden blev skiftet ud med en mindre flogger, hvilket åbenbart var noget Lotte kunne lide da hun så småt begyndte at stønne igen. Nu blandede Herren sig i legen. Han havde også taget en flogger, dog lidt større end den Fruen havde og begyndte nu at bruge den på Lottes bagdel synkront med Fruen. Loggerne blev skiftet ud med nogle længere og tungere, uden det dog betød at Lotte fik nogen form for pause. Efter godt en halv time, hvor Lotte tog imod det ene efter det andet slag af to floggere på samme tid, blev hun lige pludselig slap.

Herren bandt hende ned og sørgede for at hun kom ned at ligge, hvorefter Fruen lagde sig ved siden af Lotte og viskede søde ord i hendes øre.

Efter et kort stykke tid kom Lotte til sig selv igen, om end hun var meget træt. Nu var det ikke så sent på aftenen endnu, så Herren hentede en madras og lagde den foran sofaen, hvorefter Lotte lagde sig på den, med et tæppe hen over sig.

Der blev snakket lidt om det skete og Lotte gav udtryk for at det bestemt ikke var sidste gang at hun ville komme på besøg, heller ikke selvom der havde været lidt der havde udfordret hende helt ud til grænsen.

Dette var en lille historie om hvordan vi ynder at lege. Skulle du være en kvinde og have lyst at lege med os, kan du skrive til os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.