BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hvad har du i tasken"? Hun havde været nysgerrig fra starten, men jeg havde ikke i sinde at afsløre noget før tiden var inde. Og jeg havde en helt klar plan for hvad der skulle ske.

Vi travede op igennem skovbrynet. Duggen lå stadig på beplantningen i skovbunden, men det var begyndt at blive lunt i vejret. Perfekt.
Hun gik lidt foran mig på skråningen og det gav mig det optimale udsyn til hendes røv. Hun havde selvfølgelig nederdel på, som jeg havde bedt om. Dygtig pige.
Jeg bredte tæppet ud i den lille lysning og vi brugte en times tid på at sludre om alt og ingenting, mens vi spiste den medbragte mad.

SEX I DAG?

Jeg rejste mig og åbnede tasken jeg havde medbragt. Et øjeblik var jeg i tvivl om, hvad jeg skulle præsentere hende for først. Jeg valgte dog at starte med det andet tæppe jeg havde medbragt og placerede det ved foden af træet bag os. Dernæst trak jeg rebet op af tasken og stadig siddende på hug, kiggede jeg op på hende og nikkede mod tæppet. Hun adlød øjeblikkeligt og satte sig på knæ på tæppet foran træet. Rebet om hendes ene håndled, rundt om træet, fast til det andet håndled og stramme til, så hendes arme var fastlåst og så hun ikke ville kunne rejse sig fra den knælende stilling hun sad i.
Hun ville stadig kunne samle benene, men det var der råd for.
Jeg havde selv kreeret den lille gadget hun skulle have på. Egentlig var det en spread bar, men den funktion alene ville ikke række, så jeg havde indrettet den således, at den ikke alene ville forhindre hende i at samle benene, der var også mulighed for at anbringe diverse værktøjer på den. Men først måtte jeg være sikker på at hun ikke tiltrak sig for meget opmærksomhed fra tilfældige forbipasserende på stien i nærheden.
Jeg trak den sorte gag ball op af tasken og kiggede på hende. Hun så på den og sagde intet, men åbnede blot munden langsomt men uden tøven og jeg gav hende den på. Kniven gav hende at lidt flakkende blik, men det stilnede da hun fandt ud af at den blot skulle bruges til at skære hende trusser af hende.

Gaffatape. Den var nødvendig, da jeg ikke ville have at det vibrerende butt plug skulle falde ud af hende grundet de sammentrækninger i hendes underliv, der ganske givet ville opstå. Jeg satte mig på hug foran hende og smurte hendes røvhul og pluggen grundigt, inden jeg rakte om og indførte den. Hendes øjne spærrede op, og et lille klyng bag gag ballen kunne kun lige høres. Jeg tapede pluggen fast. Det var lidt svært da glidecremen og tapen ikke arbejdede skide godt sammen, men det lykkedes. Hun var allerede begyndt at trække vejret tungere og der kom et indelukket grynt fra hende da jeg trak mit næste våben op af tasken.

Jeg var ikke sikker på om det var fordi hun aldrig havde set en Magic Wand før, eller om hendes tanker løb i forvejen, men hun begyndte at småvride sig og klemte øjnene i. Det var først kort efter og ved den øgede spjætten og lydstyrken i hendes udbrud, at det gik op for mig at hun havde fået den første orgasme.
Det stoppede mig dog ikke i at fæstne den sorte satan i min hjemmelavede spread bar og tape den fast til hendes ene lår, så toppen trykkede ind mod hendes klit. Hun kiggede nærmest bedende op på mig, men jeg igorerede det. Eftertjekkede at alt var som det skulle være og kunne holde til hendes spjætten og tændte så for wanden. Et øjeblikkeligt indelukket "skrig" undslap hende da den gik i gang.
"Der er seks hastigheder på den dér", hviskede jeg i hendes øre. "Lad os se hvor meget du kan tage".
Jeg gik hen og lagde mig på tæppet og åbnede en øl.

Der gik ikke længe før hendes krop begyndt at ryste og det var tydeligt at hendes anden orgasme var på vej.
Jeg tog min mobil op af lommen og begyndte at filme hende. Det fik hende kun til at komme hurtigere. Sveden piblede ned ad hendes pande og blandede sig med tårerne på hendes rødmossede kinder. Hendes bryst hævede og sænkede sig i tunge forsøg på at få så meget luft ind gennem næsen som muligt.
Bryst.... FOR FANDEN! Klemmerne! Jeg havde glemt klemmerne. Igen satte jeg mig på hug foran hende. Denne gang for at rive hendes skjorte åben. BH med luking foran. Ja tak.
Hendes perfekte bryster væltede ud i friheden og uden tøven anbragte jeg en klemme på hver brystvorte.
Det gav hende den tredje orgasme. Hun var begyndt at klynke uden pauser nu. Jeg tørrede hendes sved og tårer af ansigtet kyssede hende på panden og gik tilbage til tæppet.

Jeg ved ikke hvor lang tid der gik. Synet af hende, siddende fikseret på knæ, rystende og gryntende som var hun i gang med at føde, bryster og fisse blottet og selvom jeg ikke kunne se den fra hvor jeg sad, vidste jeg at butt pluggen gjorde sit arbejde. Jeg tog min pik frem og begyndte at onanere. Det satte hende i et fuldstændigt vanvittigt forsøg på at slippe ud af rebene men intet hjalp. Orgasme nummer fire, fem og seks gik sin gang og hun blev mere og mere udmattet. Så udmattet at hun næsten ikke reagerede på hændelserne, udover en let fortrukken mine ved orgasme nummer syv.

Jeg rejste mig op og gik hen imod hende, stadig legende med min pik. "Skal du have mere"?
Hun rystede på hovedet og i det dybeste af hendes smukke øjne kunne jeg se, at hun ville gøre hvad som helst for at slippe fri nu. Jeg stillede mig helt op ad hende og begyndte at flå hårdere i min dunkende pik, til jeg sprøjtede udover hendes ansigt og hendes bryster. Satte mig ned og slukkede for wanden, pilede tapen af hende og frigjorde hende for butt pluggen. Derefter pillede jeg gag ballen af hende, tog fat om hendes hage mens jeg kiggede hende dybt i øjnene og sagde:

"Og så er det sidste gang du leger med din fisse, uden at få lov".
"Ja... Ja, jeg skal nok", klynkede hun.
"Hvem bestemmer over fissen"? – min stemme var helt rolig.
"Det gør du – du bestemmer".
"Dygtig pige".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.