BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er en gift mand på 43 år. Min kone er 5 år yngre en mig og utrolig smuk men meget store bryster. Vi havde gennem nogle år haft en næsten ikke eksisterende sexliv. Det blev ofte til at jeg slikkede hende til en orgasme, hun lagde sig til at sove, og jeg onnanerede.

En dag jeg kom hjem kaldte hun mig ind i soveværelset, hun sagde at at hun var så træt af at jeg lå og legede med min ynkelige tissemand når hun ville sove så nu havde jeg bare at smide tøjet og onanere foran hende.

Jeg blev noget forbavset, og sagde at det kunne jeg da ikke bare lige sådan gøre. Hun for op og gav mig en syngende lussing og skreg i hovet på mig,

Kom i gang din klamme so.

Jeg var som lammet, og begyndte at tage tøjet af . Opdagede at min pik var helt stiv. Jeg begyndte forsigtigt at lege med den.

Hun begyndte at ydmyge mig.

Hold da kæft hvor er du ynkelig, den lille tissemand gider jeg bare ikke mere. Jeg har brugt for en rigtig mand. Det eneste der dur på dig er sku din tunge. Men ikke til at snakke. For du er sku altid dum at høre på.

Jeg blev virkelig flov. Især fordi jo mere hun ydmygede mig jo mere liderlig blev jeg. Og jeg kom som aldrig før og sprøjdede ud over gulvet og rente hendes fod.

Ad for helvede din klamme so.

Du har sku ikke fået lov til at komme og slet ikke ud over det hele kan du så få gjort rent!!!!!!

Jeg begyndte at gå ud efter en klud. Men hun skreg. Hvor skal du hend so. Jeg : åhhh ud efter en klud.

Kom her hend og slik det op start med min fod og så gulvet .og vær grundig.

Jeg svarede: gu vil jeg da ej det er sku for klamt. Hun kastede en fjernbetjening i hovedet på mig og skreg hvis du har forhåbninger om at forblive gift med mig så kom igang. Igen var jeg måløs og kom hendes satte mig på knæ og begyndte at slikke min egen sperm af hendes fos. . Jeg kunne se på hende at hun virkelig nød det og hendes trusser var sjask våde af hendes safter. Hun sagde flot so du er virkelig grundig, du mangler kun gulvet. Hun tog mange billeder af mig mens jeg var igang. Jeg syntes virkelig det var klamt men en ny og ukendt følse sprede sig i min krop. Jeg blev utrolig liderlig, og følte en lettelse ved at få at vide hvad jeg skulle gøre uden selv at skulle tage stilling til det.

Hun sagde flot so kom her op så jeg kan se dig.

Jeg rejste mig op hun tog flere billeder og grinede, jeg skulle lige have billeder af alt de sperm du har i hovedet. Du ligner en rigtig luderso.

Kom herover jeg har en gave til dig du har været en dygtig slaveso.

Jeg gik over til hende. Hun tog hårdt fat i mine nosser og klemte hårdt. Jeg skreg. Hun sagde klap nu i so du er så ynkelig at høre på.

Her er din gave. Hun tog et pikbur frem og gav mig den på den blev låst med en lille hængelås.

Hun grinede. Jeg var i tvivl om den var for lille men den er faktisk for stor det siger alt om din lille latterlige tissemand. Jeg købte den mindste de havde i butikken. Men de gav mig hen hjemmesideadresse hvor jeg kan få nogen der er mindre. Der skal jo ikke være plads til at din lille ynkelige tissemand kan blive stiv. Hun skreg af grin og tog billeder.

Jeg sagde om hun ikke tog den af igen den var lidt ubehageligt at have på. Hun grinede igen og sagde at det må du vende dig til. For jeg vil ikke bruge den mere og jeg gider ikke dit klamme onani hele tiden. Du kan få den af for at vaske den og hvis jeg syntes du fortjener at onanere lidt.

Hun lagde sig i sengen og sagde kom igang med din tunge slave so.

Jeg er liderlig. Jeg lagde mig mellem hendes ben og slikkede hende. Der gik ikke et minut før hun skreg sin orgasme ud. OG hendes safter sprøjtede ud i min mund og ansigt.

Hun sagde det er sku det eneste du dur til. Men tilgengæld er du også den bedste til dit so. Hun lagde sig med ryggen til mig. Sagde i morgen skal vi have en ordentlig snak for fra nu af bliver intet som det var. Og sov så so.

Jeg sov ikke meget den nat. Lå og mærkede min pik i buret og spekulererede på hvad hun mente med det.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.