BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg sidder med mine opgaver og gør det sidste færdig inden fyraften. Jeg glæder mig til at komme hjem i et varmt karbad og champagne efter en lang og hård uge. Lige pludselig ringer min arbejds tlf, og jeg ser opgivende på den " Over arbejde! " Tager den og tvinger mig til at opføre mig proffessionelt. Det er chefen, og han vil tale med mig NU! " Kan det ikke vente til på mandag, sir? jeg har jo knoklet hele ugen, med det store projekt" Chefen blev ikke glad for det jeg spurgte om, og bad mig straks komme op med mit cv. Fuck! Nu kan jeg godt vinke farvel til mit job.

Jeg holder mit cv i hånden og går hen i mod chefens dør der står på klem. Jeg sveder og har sommerfugle i maven. Kan mærke at der kommer til at ske noget, som er over min forstand. Jeg banker på og venter på at blive tilbudt ind. " Kom ind! " Jeg træder nervøst ind og ser chefen side ved sit arkitekt tegnet arbejdsbord og ser hen i mod mig. Han ser ikke helt tilfreds ud, men på den anden side så ser han faktisk ret sexet ud når han sider der, med sit blå jakkesæt, hvid skjorte, slips og med sort kraftigt uldet hår. Jeg mærker på mig selv at han tænder mig, men prøver at virke proffessionel og skjuler min liderlighed.

SEX I DAG?

" Nå så du synes at du har KNOKLET for meget, hva? Tror du virkelig at jeg kalder dig herop for sjov skyld? Jeg skal sige dig en ting.... Og det at jeg er meget skuffet over dig. Aldrig har jeg set magen." Jeg kan mærke at jeg snart får min sag for, og venter blot på at han siger det. " Ved du ikke at det er strengt forbudt at gå i sådan en forførende og sexet stram kjole, der kan få alle mandfolkende til at savle og gå ind i borde og stole hver gang de ser dig? Det burde du straffes for" Hvad?! Er det derfor jeg her? Jeg står og prøver stadig på og skjule min liderlighed. Jeg er så mega tændt, at jeg kan mærke mine safter løbe ned af mit lår i små dråber. Min vejrtrækning er ureglmæssig og mærker en varme blusse op inden i mig.

" Straffe mig, sir? Hvorfor vil de straffe mig, for at gå klædt i kjoler der måske virker for, forførende? Jeg opføre mig proffessionelt, og går klædt i tøj, der repræsentere deres firma. Er det strafbart?" Han ser intenst på mig og giver et smøret smil. Han vender sig om på stolen og går hen i mod mig, som står helt stiv og lænket til gulvet, som om jer er sømmet fast. Hans blik er boret fast til mine øjne, og kan ikke lade vær med at se ind i dem. De er sexede hans øjne og forførende. Min krop dirre, og vil rigtig godt mere end hvad der er tilladt. " Det er forbudt og gøre andre mænd her i firmaet så liderlig, at de nærmest står i kø for at komme i dine trusser. Det er mig der vil have dig, og jeg vil have dig nu! " Åh han er så sexet, og jeg kan ikke skjule mine lyster mere. Så jeg smider mine papire ned på gulvet, som jeg har holdt godt fast på så de er krøllede. " Jeg er deres, sir. Gør hvad de vil med mig, for jeg vil også have dem!" Han tager mit ansigt med begge hans hænder og begynder og kysse mig heftigt. Jeg giver igen og på hans ansigt, og forsøger at stå på mine ben. Han løfter mig op og går hen mod bordet, hvor han sætter mig. Vores tunger leger heftigt med hinanden og vi var sikre på, at der bliver en masse overarbejde.

" Fuck baby, jeg er vild med dig! Jeg vil kneppe dig her på bordet og få dig til at komme igen og igen til du ikke kan står på benene! " Jeg stønner og bliver vild efter at mærke hans lækre tunge på min fisse, der er godt tændt og som er mega våd. Jeg læner mig tilbage og spreder mine ben så han kan få frit løb. " ER det dette de søger, sir? For jeg er klar til dem og deres varme og lækre tunge." Jeg ser frækt på ham og bider mig selv i læben, for at pirre ham. Han ser vildt på mig og trækker vejret hurtigt. Han flår mine trusser af, og begynder at kærtegne mit inderlår med fingerspidserne. Mmm jeg læner hovedet tilbage og støtter med mine albuer. Fuck jeg er tændt, og vrider mig af lyst efter at mærke hans tunge slikke min våde fisse. Han sætter en finger ved min åbning og bevæger den op og ned, på en pirrende måde. ÅRH! Dahm det er lækkert. Vil have mere og bevæger mine hofter ind mod hans finger, som tegn på at jeg vil have mere. Han smiler frækt, og stikker en finger ind i mig og køre den frem og tilbage med små stød.

" Ååårh fuck! Mmm love it. Please sir, jeg vil mærke deres tunge på min fisse" Han ser på mig og griner smøret. " Nå så det vil du? Det er noget jeg bestemer, og som sagt er dette din straf. Jeg vil ikke lade dig komme endnu, og min tunge rør ikke ved din fisse før jeg siger til." Neeej! Fuck det kan ikke være rigtigt. Vil have han slikker mig, så hvad skal jeg gøre? Aha! Jeg har det. " Undskyld mig sir, men nu skruer jeg bissen på!" Rejser mig og griber fat i ham, og sætter ham på bordet. Jeg begynder og åbne hans bælte og hans bukser så jeg kan gribe fat om hans stive lem. Jeg massere den og mærker ham vokse til fuld størrelse på ingen tid. Jeg går ned i knæ, og tager den helt frem. Jeg spytter på dens hoved og massere heftigt imens jeg klemmer hans nosser. Ser frækt på ham, og bider min læbe for at pirre ham endnu mere. Han stønner højt og ser vildt på mig som om han ikke kan klare det. " Årh du er fræk baby! Please sut den for mig, så skal jeg nok slikke dig! " Yes nu har jeg dig! Jeg slikker hovedet og spytter lidt efter lidt imens jeg massere. Jeg skal til at putte den i munden, men lader vær for at får ham til at tigge. Jeg gør det igen og lader vær for at pirre ham og få ham til at fortryde at han ikke slikkede mig. " De ville ikke slikke mig, så vil jeg heller ikke sutte deres pik, sir! Lige for lige! " Han ser vildt på mig, og løfter mig op og vender mig om med ansigtet mod bordet og tvinger mig til at bukke forover. Han jorde hans stive pik ind i mig, og knepper mig hårdt igen og igen. Ååårh det er lækkert, og endelig kan jeg mærke hans pik. Han er stor og nyder hver cm han støder ind i mig.

" Ååååårh fuck ja! Mmmm knep mig, sir! Elsker at mærke deres lækre stive pik ind i min fisse" Han stønner højlydt og klasker mig hårdt i røven så det svier. Smerten er ubeskriveligt, men stadigvæk frækt og lækkert. Mærker at mine safter render ned af mit lår som floder der løber stærkt. Dahm det er skønt og blive kneppet af ens chef. " Årh baby! Jeg kan snart ikke holde til mere. Du er for lækker! " Mmm jeg nyder hans stønnen og kommer igen og igen ved hvert stød han borde i mig. " Mmmm yeah, kom ud over mit ansigt sir! Jeg vil mærke deres varme sperm på mit ansigt og smage det. Vil sluge hver en dråbe ud af deres lækre pik! Kom!" I det samme ser han vildt på mig og tager fat om min røv og råber sin orgasme ud. " Ååååårh fuuuck baby! Fuck fuck fuck!" Mmm vi falder sammen på gulvet og prøver og få styr på vores vejrtræking. Vi ser på hinanden, og smiler. " Bare kald mig Kasper, for jeg kommer vidst til at bruge dig til en masse overarbejde frem over." Jeg jubler indenvendig, og kan næsten ikke vente til på mandag. Jeg tror vidst at jeg skal ud og købe flere stramme kjoler..... Man må jo se proffessionel ud når man arbejder for en chef som min. ;) ;) ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.