BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg satte mig bag dig, begyndte med massageolien at smøre ryggen ind igen og masserede. Også balderne fik olie, som blev masseret godt rundt, noget af olien løb ned mellem ballerne, ned til anus hvor jeg legede med en finger....

Også længere nede, ved missen legede jeg med en finger, heller ikke mellemkødet blev glemt. Jeg smurte ind, masserede, nussede og kildede hvor mine fingre kunne nå. Jeg masserede med lange strøg overalt hvor mine hænder kunne nå, du gav anvisninger om hvor og hvordan det var bedst. (Hov jeg glemte at skrive, at mens vi lå og nussede efter den første udløsning gav jeg dig lov til at tale, røre mig og bevæge dig).

SEX I DAG?

Mens jeg sad på mine knæ bag dig og masserede ramte mit halvstive lem lejlighedsvis din bagdel og missen, jeg gned den lidt rundt i skridtet på dig mens jeg nød følelsen at have dig liggende under mine hænder, hjælpeløs, overladt til mit forgodtbefindende.

Jeg begyndte forsigtigt at cirkle om dit bageste hul, brugte lidt mere olie, du stivnede lidt da jeg forsigtigt begyndte at trykke min tommelfinger mod hullet. Jeg lod spidsen af fingeren arbejde og vrikke fra side til side og rundt, stadig kun med spidsen af fingeren inde, den var endnu ikke brudt gennem ringmusklen. Jeg bad dig prøve at slappe af og presse en lille smule som om du skulle slå en prut. Det gjorde du, rosetten foldede sig smukt ud og der blev plads så tommelen nu kom lidt længere ind, stadig vrikkende og roterende, du gav dig lidt, jeg var ikke rigtig klar over om det var smerte eller velvære, jeg fandt dog hurtigt ud af at det ikke var smerte da du skød dig lidt tilbage, så det yderste led af fingeren nu gled helt ind og gennembrød ringmusklen. Som en refleks kneb du sammen om fingeren, oooh bare det dog var mit lem der sad der, men det ville det jo nok komme til senere. Du slappede nu af igen og jeg begyndte forsigtigt at bevæge fingeren lidt ud og ind, den gled som smurt, olien havde gjort sin virkning. Den anden hånd var allevegne, på dine bryster, klemte og trykkede, på vorterne, drejede og klemte lod håndfladen glide hen over den stive vorte, i nakken hvor den masserede og klemte, i håret hvor jeg hev dig ned mod min tommelfinger, frem og tilbage, under underlivet hvor jeg trak blidt i pubeshårene og snurrede dem rundt som en top, i og omkring missen hvor den legede med kilderen, klemte og strøg, et par fingre skilte skamlæberne, en tredje gled ind efterfulgt af de andre kneppede dig lidt med tre fingre, allevegne var hånden.

Jeg trak nu tommelen ud, du sukkede skuffet, men den blev straks erstattet af langfingeren, også indsmurt i olien. Du spændte lidt da jeg ville stikke langfingeren ind, det fik jeg hurtigt ordnet ved at give dig en flad på den ene balle, du gispede overrasket og slappede af, hvorefter fingeren let og ubesværet gled ind. Jeg bøjede mig ned og kyssede dig på ballen hvor jeg havde ramt. jeg blev ved at arbejde med langfingeren, ind og ud, drejede og bøjede den. Mit lem var nu blevet helt stift igen, det kunne jeg passende bruge i missen. jeg lod den glide bagfra og ned mod missen hvor den spredte skamlæberne og let gled ind, med et stød helt i bund. Du gispede af overraskelse og vellyst, jeg kørte den nu hårdt og bestemt med lange tag, helt ind og derefter helt ud, hårdt ind igen, mens jeg fortsatte med at bearbejde endehullet. Jeg kunne mærke fingeren gennem den tynde hud, hvilket ikke gjorde mig mindre ophidset. Jeg bollede dig nu hårdt og uden hensyn, dog var jeg stadig meget forsigtig med fingeren i det bageste hul, jeg brugte nu også ringfingeren, jeg tror ikke du mærkede det, fordi du koncentrerede dig om mit lem, endnu en finger, denne gang pegefingeren røg ind, så der nu var tre fingre der var ved at udvide ringmusklen.

Jeg stoppede nu bearbejdningen og spurgte om det gjorde for ondt, du kom blot med et støn der kun kunne opfattes som et nej. jeg trak nu fingrene ud, du protesterede og klemte sammen, som for at holde fingrene i dig. Jeg trak videre, der kom et utilfreds grynt fra dig da de gled helt ud.

Jeg rejste mig nu og gik om foran dit hoved og satte mig over skrævs over dine underarme og hænder som jo var bundet op mod pælen. Du lå og hvilede dit hoved mod armene, jeg tog godt fat i dit hår, løftede hovedet så det var bøjet langt bagover, således at du så lige på mit stive lem der var meget tæt på. Åbn munden kommanderede jeg. Sut. Du vægrede dig, jeg rykkede lidt nærmere på, stak lemmet mod den lukkede mund, du rystede på hovedet som om du ikke ville. Luk op sagde jeg. Du rystede stadig på hovedet. Jeg slap grebet i håret, rejste mig op på knæene, rakte ned og gav dig tre hurtige i den bare. Du spjættede ved smerten og gav et hyl fra dig. Jeg satte mig ned igen, tog fat i håret, løftede, du hjalp selv til. Jeg spurgte om du ville have flere? Du rystede på hovedet og åbnede munden. Jeg stak nu lemmet ind i din mund, du slikkede og suttede som en drøm, åh hvilken skøn følelse. Jeg blev siddende sådan lidt, hvorefter jeg tog fat med begge hænder om dit baghoved og pressede lemmet længere ind i din mund, Jeg begyndte samtidig, forsigtigt at rokke lidt frem og tilbage så jeg nærmest bollede dig i munden. Sådan fortsatte jeg en tid, blidt og roligt. Du begyndte at bevæge dine hænder så du kunne få fat i pungen, nulrede håret, tog fat i pungen og klemte forsigtigt. Jeg nød det i fulde drag. Jeg begyndte at gøre mine bevægelser lidt længere så spidsen af mit lem stødte mod drøbelen, du lavede nogle gylpebevægelser, som dog kun pirrede lemmet endnu mere, du fik hurtigt styr over dig selv igen og du gryntede nydende med mit lem dybt begravet i din mund. Du havde nu gang i begge dine hænder der legede med pungen og mellemkødet som også på mænd er meget følsomt, også omkring anus kildrede du, du småkradsede og legede så det var en lyst.

Pludselig, uden varsel bed du i lemmet, jeg røg bagover, trak mig tilbage som refleks, det eneste jeg fik ud af det var, at den finger du havde leget med omkring min anus, røg langt op i mig. Overrasket? Ja mon ikke. Jeg ville rejse mig men du bed stadig og sugede dig fast, tog et fast tag med den anden hånd om pungen så jeg måtte blive siddende. Du kiggede triumferende på mig, du slap med munden og spurgte om det ikke var det jeg lige havde gjort ved dig. Når jeg kunne, kunne du vel også, mente du, det måtte jeg modstræbende give dig ret i. Du dykkede nu igen ned over mit lem og tog det dybt ind i munden, prøvede virkelig at få den i helt til roden, samtidig med at en finger kørte rundt, ud og ind i mit hul. Jeg nød det og var meget tæt på at komme. Jeg måtte virkelig koncentrere mig, men det lykkes at få udløsningen lidt på afstand.

Lidt efter rejste jeg mig, forsigtigt, din finger var ikke smurt ind i olien, så min bagdel var lidt øm efter din behandling. Jeg fortalte dig at du nu skulle have betalt for det med din finger, dine øjne lyste af forventning. Jeg justerede lidt på reb og bælter så du sad så du praktisk talt ikke kunne bevæge dig.

Jeg gik om bag dig, smurte mine hænder og din bagdel grundigt ind i olie, især godt omkring anus. Herefter gik jeg målrettet (sommetider lidt hårdt) i gang med at udvide rosetten så der var plads til mit lem. Jeg glemte ikke at lege med missen eller brysterne, spurgte om du var klar over at du nu, for første gang i dit liv skulle røvpules, om du var klar over at du var hjælpeløs og ikke kunne forhindre mig i det, at jeg ikke ville tage hensyn på grund af det med fingeren, at jeg bare ville jage den ind i dig lige til roden, om du så hylede og skreg, at der ikke var nogen nåde, fordi du bed mig, at jeg kun ville tænke på mig selv og bruge dig, fuldstændig som jeg havde lyst. Du peb lidt da jeg begyndte at bruge en finger mere, hvilket bare fik mig til at bruge endnu en finger.

Efter et kvarters tid mente jeg at du var klar, du stønnede i hvert fald som et helt damplokomotiv og vrikkede med enden og snoede dig. Jeg brugte nu igen lidt mere olie, smurte mit lem godt og grundigt ind, også rosetten som nu skulle angribes blev smurt ekstra ind.

Jeg tog mit meget stive og hårde lem i hånden, trak forhuden tilbage og førte det mod din bagdel. Lagde spidsen mod blomsten, jeg bad dig presse lidt og blomsten åbnede sig. Jeg pressede nu forsigtigt, meget forsigtigt mit lem mod åbningen, det skulle jo helst blive en god oplevelse denne første gang. Jeg pressede lidt mere, du gav dig lidt, jeg tog med begge hænder og spredte dine baller så de var helt spændt ud, bad dig slappe helt af og presse en lille smule, jeg pressede lidt mere, du pressede tilbage og stønnede. Pludselig gav musklen efter og lemmet gled ind så hovedet akkurat var bag musklen. Du klemte lidt, hvilken himmelsk fornemmelse. Jeg sagde at nu var du ikke jomfru der mere, du sagde av og vrikkede med rumpen og stønnede. Jeg spurgte om det gjorde ondt? Ikke mere sagde du og pressede dig lidt op mod mit lem. Jeg begyndte nu, med brug af rigelige mængder olie, at arbejde mig længere og længere ind i dig, Du begyndte at stønne mere og mere og højere og højere du vred dig i snorene, Pressede mod mig. jeg begyndte nu med en hånd at kærtegne missen og kilderen, du stønnede mere og mere. Efter nogle minutter var lemmet helt i bund, jeg blev siddende der lidt, før jeg begyndte at glide frem og tilbage op og ned, fra side til side, langsomt ud hurtigt ind, hurtigt ud og langsomt ind, langsomt ud og hårdt ind, så du gav et lille skrig fra dig. Jeg nød det, jeg kunne mærke at du også nød det i fulde drag, du klemte om lemmet som havde du aldrig gjort andet. Jeg begyndte nu med regelmæssig rytme at køre ud og ind i hullet, hurtigere og hurtigere, hårdere og hårdere, så du tilsidst hikstede og nærmest skreg i nydelse. Jeg kunne mærke at jeg kom nærmere og nærmere en udløsning, jeg fortalte dig at jeg var ved at komme, du bad mig vente, jeg sagde at det bestemte du ikke og gav dig et par hurtige bagi, hvorefter du stønnede at nu kom du også. Din krop gennemrystedes så jeg måtte holde fast for ikke at blive smidt af, også jeg kom nu, jeg sprøjtede og sprøjtede og sprøjtede i bagdelen på dig, det ville ingen ende tage. Det ebbede dog ud, men det var en af de største orgasmer jeg nogensinde havde fået.

Jeg blev siddende med lemmet i dig, helt inde, jeg kælede for dig overalt hvor jeg kunne komme til, balder, missen, mellemkødet, brysterne, nakken, masserede dig lidt mens vi faldt lidt til ro. Du protesterede da jeg ville trække mig tilbage, klemte om ham, strittede imod. Tilsidst fik jeg ham dog ud, du klemte så der ikke kom så meget dom en dråbe ud. Jeg løste dine bånd, Du lagde dig på ryggen, jeg lagde mig ved siden af dig, vi omfavnede hinanden langt og inderligt. Sådan lå vi en tid og nød det, snakkede, nussede og kyssede før vi rejste os og gik i bad. Et dejligt langt bad hvor vi sæbede hinanden ind og nussede om hinanden, tørrede hinanden og rørte ved hinanden når vi kunne komme til det.

Vi satte os til at spise, vi var sultne. Hele seancen havde taget det meste af eftermiddagen. Vi havde ikke taget tøj på, vi sad og nød at være nøgne, vi snakkede om hvordan dagen var gået og blev enige om at det bestemt ikke var det sidste vi havde set til hinanden. Pludselig så du på uret, guuud er den så mange, jeg skal hjem. Vi brød op ryddede op efter os og tog tøj på. Du kunne ikke finde dine trusser i det ekstra tøj du havde med. du ledte overalt og fes rundt, men lige meget hjalp det. Vi blev enige om at du måtte rejse hjem uden, hvad du ikke var meget for. Tænk hvis der nu er nogen der får kigget op under kjolen, eller hvis den flyver op i vinden, spurgte du. Det blev til at vi tog afsted med dig bundløs, hvilken ophidsende tanke. Jeg kunne mærke på dig at du også var tændt på situationen, men alligevel betænkelig.

Da vi kom frem hvor jeg hentede dig stod vi og snakkede lidt, da jeg pludselig hev dig ind på handicaptoilettet, låste, bøjede dig frem over håndvasken, hev kjolen op over bagen på dig, mens jeg åbnede mine bukser. Jeg styrede til og jog den helt i bund, du gispede, jeg kørte hårdt frem og tilbage nogle gange, stoppede derefter helt i bund, sagde til dig at nu skulle du mærke efter for ikke at glemme følelsen og at det jo nok varede lidt inden vi mødtes igen.

Jeg trak mig tilbage, vi ordnede vores tøj og gik ud igen, ventede lidt til du skulle afsted, vi kyssede hinanden farvel, flygtigt, ingen måtte jo se noget. Lige da du gik sagde jeg -vent, du vendte dig om, har du ikke glemt disse spurgte jeg og holdt en lukket hånd frem, du tog den, kiggede, du tog dem! Sagde du og gav mig en venskabelig kindhest, vendte dig om og forsvandt med et: vi ses.

Slut

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.