BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Rummet var totalt mørkt. Jeg kunne end ikke ane mig selv, når jeg drejede hovedet. Jeg havde håndjern på, som var sat fast i en kæde, som igen var sat fast i loftet. Jeg stod udstrakt så kun mine tåspidser kunne nå gulvet. Det gjorde ondt, hvor håndjernene skar sig ind i mine håndled.

Der var meget varmt i rummet. Jeg svedte voldsomt af anstrengelserne for at lette smerten i mine håndled, ved at prøve at komme længere op på tåspidserne. Det var ikke let, og mine tæer var godt ømme efterhånden. Jeg var nøgen bortset fra det stykke stof jeg havde for munden. Om det var nat eller dag, anede jeg ikke. Hvor længe jeg havde hængt i rummet, vidste jeg heller ikke. Jeg havde for længst mistet al sans om tid.

SEX I DAG?

Det gjorde så ondt i mine håndled, at tårerne sved i mine øjne. Jeg havde krampe i benene af at stå på tæer hele tiden, men jeg kunne ikke slappe af, så ville smerterne i mine håndled blive uudholdelige. Situationen var ved at blive kritisk. Jeg vidste, at inden længe ville min grænse være nået.

Pludselig blev lyset tændt i rummet. Jeg var totalt blændet. Jeg anstrengte mig for at høre i stedet for, men der var helt stille. Efter et par minutter kunne jeg se igen. Rummet var på ca. 5x5m og var udstyret som et torturkammer fra middelalderen. Langs den ene væg stod en strækbænk med fodlænker og et stort trækhjul. Jeg hang omtrent midt i rummet, så jeg kunne dreje mig lidt til hver side. Op ad en anden væg var der monteret et stort træ-X, med tilhørende lænker. Der var også opstillet en reol, hvorpå der lå et utal af piske, dildoer, lænker, masker og meget andet. Jeg kendte selvfølgelig godt rummet. Jeg havde selv været med til at indrette det.

Jeg så en skygge ud af øjenkrogen, men inden jeg nåede at få vendt mig, mærkede jeg en svidende smerte på mine endebalder. Jeg stønnede i kneblen og drejede mig lidt rundt. Der stod min veninde Maryan, og grinede. Jeg havde ikke kunne se hende bag mig. Hun slog med læderpisken en gang til, denne gang på min ene brystvorte. Jeg stønnede igen under smerten, men blev samtidig varm i hele kroppen af lyst.

- Hvis du står stille, får du måske lov til at komme senere.

Så faldt piskeslagene igen. Det var umuligt at stå stille. Jeg blev ramt alle mulige steder, og tænkte at det ville vare nogen tid før jeg kunne vise mig offentligt igen.

Tidsfornemmelsen var væk igen.

Der var kun smerte. Min hjerne var ikke i stand til at opfatte andet.

Så stoppede det. Hun lagde pisken fra sig, og kom hen til mig. Jeg drev af sved.

- Nå, skal vi se om det har virket ?

Hun stak forsigtigt to fingere op i mig. Jeg var drivende våd, så de gled let ind. Jeg lukkede øjnene og nød det. Jeg var meget tæt på at komme.

- Næh nej, så nemt går det ikke. Hun lo og trak fignerne ud, for derefter at slikke dem rene for mine safter.

På reolen lå et sæt brystvorteklemmer som hun satte fast på mine bryster. De blev spænd så hård sammen, at jeg var ved at tabe vejret. Havde jeg ikke haft kniplen i munden, havde jeg skreget højt. Der var en kæde mellem klemmerne, som Maryan trak forsigtigt i. Mine brystvorter brændte som ild. Jeg var igen meget tæt på min smertegrænse.

Maryan kunne se i mine øjne at det var tæt på. Hun løsnede kæden i loftet, tog håndjernene af og førte mig ind i værelset ved siden af. Der blev jeg lagt i en stor seng, hvorefter jeg blev bundet til sengestolperne. Klemmerne i mine bryster lod hun sidde, men efter det jeg lige havde været igennem, var det ikke så slemt. Hun fjernede kneblen så jeg igen kunne trække vejret normalt.

Så klædte hun sig af, kravlede op i sengen og lagde sig mellem mine vidt spredte ben. Hun havde åbenbart fundet en flaske olie, som nu blev hældt ud over mit underliv og lår. Jeg blev gnedet godt og grundigt ind, men ikke en eneste gang rørte hun ved min klitoris. Så gik hun opefter. Min mave og bryster fik også en ordentlig omgang. Hun æltede mine bryster temmelig hårdt og det gjorde ondt i begyndelsen på grund af klemmerne, men snart blev smerten til noget behageligt. Min fisse drev af safter. Hun tog fat i brystvorteklemmerne og strammede dem yderligere. Jeg skreg højt af smerte. Maryan lukkede min mund med sin. Hendes tunge var alle vegne i min mund. Så gled hun ned af min glatte krop til hendes mund nåede min fisse. Hun sugede min klitoris ind i munden, sådan som hun vidste at jeg elsker det. Samtidig borede hun to olierede fingere op i mit andet hul. Orgasmen væltede ind over mig. Kramperne tog magten fuldstændigt fra mig. Jeg kom og kom. Jeg tror at jeg besvimede på et tidspunkt, for da jeg igen blev opmærksom på omgivelserne, havde Maryan fjernet klemmerne og løsnet mig fra sengestolperne. Hun lå ved siden af mig og smilede.

- Det virkede hva' ? Hun kyssede mig let på kinden. Hvil dig nu lidt, så kan du jo se om du har lyst til at gøre lidt for mig. Jeg faldt hurtigt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.