BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du ligger i haven og eftermiddagssolen bager på din nøgne krop. Varmen og den lette vind der stryger over dig får dine brystvorter til at rejse sig og kilder dine skamlæber. Du ligger med lukkede øjne og nyder den pirrende fornemmelse i underlivet.  Din fisse bliver mere og mere fugtig og snart mærker du små dråber fissesafter der læber uden mellem dine opsvulmede skamlæber. Du spreder benene vidt og kæler for din fisse der glinser i solen. 

Halvt i drømme mærker du en tunge der slikker op af dit ene lår. To hænder fjerner dine fingre fra dit våde skræv, spreder dine lyserøde skamlæber og et sæt læber suger om din spændte klit. Solen blænder dig da du prøver at åbne øjnene og du kan bare se en mørk siluet mellem dine ben. Du stønner højt da du mærker en tungespids der leger med klitten, kører rundt på den og slår blidt til den mellem læberne. Tungen og læberne leger hurtigere og hårdere med klitten og du kan mærke orgasmen langsomt krybe op igennem dig. To fingre presser sig pludselig op i din stramme våde fisse og du kommer med det brag.

Du hyler og skriger mens fingrene kører hurtigt rundt oppe i dig. Du hiver efter vejret og kløjs næsten da en stiv pik blive stukket ind i munden på dig, men du suger liderligt hele det hårde lem langt ind. 

"Din frække tøjte! Ligger du bare her og venter liderligt på at blive kneppet af den første og bedste pik?", siger jeg hårdt mens jeg boller din mund i lange seje træk. "Sut min pik stiv og hård, så skal du få pik til du ikke kan mere!". Du stønner og sutter og slikker al prespermen, der løber ud af pikhovedet, i dig.

Jeg trækker pikken ud af din mund og vender dig om på maven. Jeg står overskrævs over din røv, spreder din baller og presser min hårde spytsmurte pik op i din fisse. Du jamrer højt at jeg skal kneppe dig og du vil ha min pik helt i bund. "Ligger du og piller i din våde fisse og fantasere om bonde-pik?", siger jeg og klasker dine runde baller med flad hånd. Du hyler og kan kun jamrer efter mere. "Nu skal du satme få pik. Rigtig by-pik dybt op i din lækre stramme fisse!". Jeg støder helt op i dig og sætter farten op. Min pik banker ind og ud af din svuppende fisse, dybt og hårdt, og mine nosser klasker mod dine skamlæber hver gang jeg med et grynt støder op i dig. 

"Er det det du har ventet på? Er det? Kom ud over min pik, liderlige tøs!" Du stønner og hviner af fryd, og hurtigt mærker jeg din fisse suger pikken op og klemmer hårdt om den inden du skrigende kommer igen. Hele din krop kramper og jeg må bruge min vægt for at kunne presse mig helt op i dig. 

"Jeg er slet ikke færdig med din liderlige fisse endnu." Jeg hiver dig op og bøjer dig forover over havebordet, og før du er kommet til dig selv banker jeg igen mit hårde lem dybt op i dig. Du hyler og holder fast om bordkanten, mens jeg knepper dig hårdere og hurtigere. Dine fissesafter bliver presset ud for hvert svuppende stød og løber ned af dine ben mens du stønner og tigger om mere. Jeg spreder din baller og maser tommelfingeren op i din stjerne i én bevægelse. Du løfter hovedet og hyler højt ud over haven. Jeg fortsætter tempoet og styrken i mine stød mens jeg kører min finger rundt i din røv. 

Du stønner at du snart kommer og jeg ikke må stoppe. Gryntende og stønnende tager jeg dig vildt i begge huller, til jeg mærker nosserne trækker sig sammen. "Nu fylder jeg dig med tyk sperm! Jeg fylder din stramme fisse helt op!", siger jeg og brøler da spermen suser gennem min pik og sprøjter dybt op i din fisse. Du mærker det varme sprøjt og skrigende kommer du engang til. I tre dybe stød fylder jeg brølende din krampende fisse op. 

Jeg trækker fingeren ud af din røv og med et svup hiver jeg min fissesaft- og spermindsmurte pik ud af fissen og træder om foran dig og stikker den ind i din mund igen. "Slik min pik ren for dine safter og sperm. Slik den helt ren og sut den hårdt så den ikke blive slap!", siger jeg bestemt. Du sutter, slikker og suger alt hvad du kan, og jeg nyder det frække syn af dig med min pik mellem dine læber. Du slikker ned om mine nosser og med pikken liggende stiv på dit ansigt suger du mine nosser ind i munden en efter en. 

Jeg vender dig om på ryggen og stiller mig mellem din lår og ser hvordan min sperm og dine safter løber ud af dig og ned mellem dine baller. Jeg kører mit spændte pikhovedet lidt rundt i de blandede safter og lægger dine ben op på mine skuldre. "Skal du også ha by-pik bag i? Skal jeg pule din stramme røv?". Du hvisker bedende ja og jeg styrer pikken lige mod din stjerne og presser pikhovedet ind. Du hviner på mere, og jeg lægger vægt i og maser hele pikken ind. Først langsomt så hurtigere og hårdere puler jeg dit meget stramme røvhul. Du hiver efter vejret mens jeg stempler ind og ud af dig. Du krammer dine patter og og presser dem sammen. Jeg rækker ind og niver i dine brystvorter der står stift op i luften og med den anden hånd gnubber jeg din klit. Du jamrer og vrider dig af vellyst og safterne løber ud mellem dine hævede, røde skamlæber. Jeg knepper dig dybt og snart stønner du hurtigt at du kommer. Din røv snørrer sig endnu mere sammen om min hårde pik og jeg tager dig vildere. Pludselig skriger du højt ud over hele haven og holder min pik fast oppe i røven mens du ryster og vrider dig på bordet. Jeg mærker min orgasme komme, trækker mig ud og drejer dig inden jeg igen brøler og spermer ud over dine patter og mave i flere sprøjt. 

Du ligger og puster og stønner med hvid sperm løbende langsomt ned af dig. Jeg kører pikken rundt på dine patter og smører spermen ud. Du lægger hænderne om dine patter masserer det helt ind i huden og slikker på dine fingrer. Du kigger op og smiler. "Velkommen til Jylland!"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.