Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var fredag og jeg var på hjem, jeg havde været væk i 2 uger fra min kæreste, Camilla. Jeg havde ikke onaneret på hele forretningsrejsen og jeg var virkelig tændt. Jeg tænkte på min sexede kæreste: Langt mørkt hår, dejlige c-skåls bryster, tynd og glatbarberet. Hun vidste at jeg elskede, at tage hende hårdt.. Vi har aldrig prøvet analsex, men tit talt om det. Taxaen holdte uden for mit hus og jeg stod ud, jeg var allerede godt tændt og gned lidt på min hårde pik på vej ind. Huset var mørkt, og jeg skyndte mig op i soveværelset, og der lå min lækre kæreste. Hun sov. Min pik savnede min kærestes fisse, jeg måtte have hende. Jeg tog mit tøj af og stod kun i boxershorts, jeg gik hen til sengen. Hun lå på siden, så jeg kom bagfra og begyndte at massere hendes store bryst med den ene hånd, mens jeg kyssede hende krævende på halsen. Hun rørte på sig, og skubbede mig så væk, hun mumlede noget med, at hun var træt. Det lod jeg mig ikke gå på af, jeg fortsatte med at massere hendes bryst og nive i brystvorten, mens jeg kyssede hende mere på halsen. Så skubbede hun mig væk og rullede over på den anden side, og sagde: "velkommen hjem, skat.. jeg er virkelig træt, vi må udsætte dette til i morgen". 

Jeg lå lidt tid og så op i loftet, og onanerede lidt. Jeg blev vred på min kæreste, hun burde byde mig velkommen med sex! Jeg rullede over til hende, hun sov igen, jeg vendte hende om på ryggen og begyndte at knappe hendes natskjorte op. Hendes dejlig bryster kom til syne, og jeg begyndte at massere og sutte hårdt på dem. Hun vågnede og forsøgte at rulle væk, men jeg holdt hende. Jeg lod min hånd glide ned til hendes fisse, masserede hendes klit, hun stønnede, nu ville hun vist gerne. Jeg begyndte at fingerkneppe hende hårdt med 2 fingre, mens jeg nød hendes dejlige, store, faste bryster. Jeg kyssede hende hårdt på munden, og hun tiggede mig om pik.. Men nej, så let skulle det ikke være for hende. Jeg vendte hende om så hendes hoved lå ud over sengekanten, og derefter rejste jeg mig og gik over til hendes hoved. Jeg begyndte at mundkneppe hende og det var så dejligt. Hun masserede sin egen klit imens og prøvede at stønne gennem den store, stive pik (19 cm). Hun masserede mine boller med den anden hånd.
 
Jeg fortsatte med at mundkneppe hende i 10 min og så var jeg meget tæt på at komme, så jeg stoppede.. Jeg krøb op i sengen igen, og stak min pik op i hendes våde fisse. Hun stønnede, og jeg gav hende den i lange hårde stød indtil jeg kom ud over hendes røv. Derefter slikkede jeg min Camilla indtil hun kom i en lang orgasme som hun skreg ud.. Vi lå lidt sammen, og så begyndte min kæreste at gnide på min pik, den blev hurtigt stiv og jeg besluttede at jeg ville have analsex med min kone nu. Jeg hentede glidecremen, men hun sagde nej. Hun turede ikke, jeg sagde at jeg nok skulle være forsigtig. Hun var i tvivl. Jeg kyssede hende krævende og tog på hendes bryster og beordrede hende derefter til at vende sig om og hold godt fast i sengegærdet. Jeg masserede hendes anus og stak en finger op, og derefter 2. hun klynkede, men jeg blev ved. Da jeg havde 3 fingre inde tog jeg dem ud og smurte glidecreme udover hendes dejlige anus og min stive pik. Så begyndte at presse min pik ind. Min kæreste græd og klynkede om at slippe, men jeg holdt hende fast, nu skulle hun fandme have den i røven. Jeg gav hende et lille dask på ballen for at trøste hende. Da jeg havde pikhovedet inde stødte jeg igennem og hun skreg af smerte. Jeg var helt i bund og krammede min kæreste og kyssede hende. Derefter begyndte jeg langsomt at give hende den i lange, hårde, dybe stød. Hun græd stadig, men hun stønnede også. Det var så dejligt og så frækt. Jeg kneppede hende hurtigere og hurtigere, og hun stønnede højt. Jeg nød det, det var så dejligt. Pludselig kom hun i en lang orgasme og hendes dejlige stønnen gjorde at jeg også kom.. Vi faldt sammen, stadig med min halvstive pik inde i hende. Jeg kyssede hende...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.