BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde efter at have fået en trekant med konen og veninden Pernille mod på mere. Jeg vidste godt at jeg sidst måtte "betale" med en ydmygelse først hvor de 2 misbrugte mig.

Jeg spurgte dem hvornår vi igen skulle have en trekant og svaret var selvfølgelig en trekant mere når vi har ydmyget dig igen. De var vilde efter igen at teste mig af.

SEX I DAG?

Planen var som sidst at jeg skulle gøre alt det de sagde uden brok ellers blev trekanten ikke til noget.

De klædte sig denne gang ikke så meget ud som sidst men havde blot lange støvler og armbånd på. De legede meget med min pik og fik mig til bristepunktet, så hentede min kone nogle net strømper en lang sort lædernederdel nogle bælter og trusser.

Jeg skulle have dametøj på sagde de. Jeg blev klædt ud og var ikke særlig stolt ved det, men vidste godt at ville jeg have trekanten så måtte jeg gøre hvad de sagde.

De satte mig på 4 og kom igen begge med en påspændingsdildo, min kone gik om bag ved og Pernille kom hen til mit hoved. Pernille sagde til mig nu skal du have pik luder, sut min pik og gør det ordentlig, jeg begyndte at sutte på gummipikken, mens jeg kunne mærke min kone smurte min røv ind i olie og begyndte at arbejde den anden DILDO ind i røven på mig, sådan en luder sagde hun. De begyndte så begge at kneppe mig hårde og hårde i både mund og røv.

Så bytter vi sagde min kone, jeg skulle nu sutte på pikken som havde været i min mund og Pernille tog ved mine hofter og sagde nu skal du fandme blive kneppet, hun kneppede helt vildt og min pik stod helt stiv.

De stoppede og bandt mig i sofaen. De gik og kom tilbage med 4 fremmede mænd, jeg gloede og de kiggede på mig og sagde nu skal vi have pik. De tog hver 2 mænd og begyndte at sutte deres pikke og den ene begyndte at slikke deres fisse. Ååh det er ligt skat sagde min kone det er så dejligt at få slikket fisse og denne pik smager dejligt, hun kiggede på mig mens hun suttede hans pik. Den anden mand begyndte at kneppe hende i fissen og hun råbte bare på mere pik åh ja knep mig det er skønt knep mig hårdt mens min mand kigger på.

Pernille var også igang med de 2 mænd og hun fik den nu i både røv og fisse på en gang, åh det er skønt skriger hun.

Pernille siger til den ene mand at han skal gå over til mig og han kommer nu og stikker sin pik i munden på mig som har været i Pernilles røv, hun kommer over til mig og rider den anden mands pik mens hun kigger på at jeg sutter pik. Hun binder min hænder op og siger lad os så se dig sutte pik helt selv. Jeg tager ved mandens pik og giver mig til at rykke og sutte i den mens Pernille kigger på mig. Hun masere hans nosser og pludselig mærker jeg at mandens pik bliver større i munden på mig og så kommer der en kæmpe ladning, Pernille siger til mig, nu spilder du ikke. Jeg måtte sluge det hele, så slikker du lige hans pik ren siger min kone og kommer ned til mig, hun ligger på 4 og sutter den ene mens den anden knepper hende bagfra, lig dig ind under mig siger hun så du kan kigge på mig mens jeg sutter pik, åh hvor er det dejligt isger min kone, jeg kan se at mandes pik glider ind og ud af munden på min kone og spyttet drypper i min mund, åh han smager godt skat. Vend dig nu om så du kan se min fisse få pik, jeg ligger nu så jeg kan se mandens pik gå ind og ud af fissen på min kone, og manden stønner højere, slik hans nosser siger min kone, jeg slikker dem og hun siger kan du høre nu kommer han snart. Sperm så i min fisse skriger min kone..., jeg vil have din sperm op i mig og han fyrer den af i fissen på hende, men med deet samme rejser hun sig og spermen løber ned i munden på mig og hun siger slik mig så ren din luder.

Jeg slikker hende ren og Pernille siger jeg har mere og både min kone og Pernille tager fat i en pik hver og siger til mig sut så deres pik og slug deres sperm.

De rykker vildt i dem og mændende er tæt på, så kommer den ene med en del lange sprøjt og Pernille rykker i den igen og igen den sprøjter igen og igen ned i min hals Pernille fører pikken til min mund og siger sut den ren. Jeg når kun lige at sutte den ren inden min kone siger nu er ha her også klar, og hun siger sut så, og manden kommer men her kommer der ikke lange sprøjt men derimod nogle tykke klatter og der kommer meget og min kone siger sikke noget guf hva luder du slikker det bare i dig.

Jeg slikker også ham ren og min kone og Pernille stiller sig op og tunge kysser hinanden og siger læg dig ind under os og så pisser de på mig mens de tungekysser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.