BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mit navn er Martin, jeg er 26 år gammel og det er min store interesse for slægtsforskning der har givet mig mulighed for at (gen)fortælle denne historie.

Min oldefar ringede en dag til mig og sagde at han havde noget der måske ville interessere mig, men jeg skulle komme jeg hente det selv da han ikke ville have at den øvrige familie skulle vide noget om det da de ellers ville sælge det, det ville han ikke have da det havde været i familiens eje i de sidste 300 år. Min oldefar og jeg har altid stået hinanden nær så jeg startede min lille bil og kørte de 45 km over til ham, da jeg kom frem stod der frokost på bordet og da jeg studere og ikke har så mange penge til mad var det en glædelig overraskelse som jeg med glæde tog i mod.
Da jeg skulle til at køre hjem tog han mig med ud i garagen hvor der stod en stor papkasse som jeg bar ud i bilen mens jeg fik af vide at jeg ikke måtte fortælle resten af familien om den.
Da jeg kom hjem og kiggede i kassen så jeg at det var gamle bøger og jeg besluttede at jeg ville kigge nærmer på dem dagen efter.
Søndag morgen tog jeg bøgerne op af kassen og det viste sig at være dagbøger fra dengang at min slægt boede i Amerika den ældste bog startede 16. maj 1698 og den ”Yngste” sluttede 14.april 1912 da min tiptipoldefars kone var på vej hjem fra besøg i Europa så de var virkelig gamle.
Da jeg læste de gamle sider faldt jeg over en historie fra sommeren 1861 som min forfar Ian havde skrevet om sin barndom og den har jeg lyst til at del med alle andre, jeg har ikke lavet om på fortællingen men blot oversat den så i kan selv bedømme om i mener den er sand eller ej.

Dengang jeg var 14 år var min bedste legekammerat en af niggerdrengene som hed Zam, han og jeg var lige gamle, det var ikke velset at hvide og sorte blev set sammen men min far syntes ikke at der var noget galt med at have en kammerat som var sort.
Min mor var død da hun føde mig og de sorte tjeneste piger havde taget sig af mig og der var ca. 100 km til nærmest nabo så det var ikke så mærkeligt at jeg var sammen med en af dem, og desuden var min fars syn på slaver ikke så stramt. Zam og jeg var altid sammen og vi levet alt muligt, vi løb om kap, vi svømmede i floden, vi gik på jagt og vi løftede med næsten alt vi kunne få fat i for at se om vi kunne og for at få flere muskler så vi var begge i temmelig god form og vi syntes selv det var sjovt at se og røre ved hinandens overarme og mave.
Vi havde altid bukser på når vi gik i vandet så vi så ikke hinanden nøgne, og jeg vidste ikke at det jeg havde mellem benene kunne andet end at tisse. Jeg havde tit set når hingsten skulle bedække hopperne men forbandt ikke det lange smidige lem med min egen tissemand, men jeg havde lagt mærke til at det sidste års tid var den vokset en hel del og den følsomme pose der hang og dinglede var også blevet større og små hår var begyndt at vokse frem både ved roden og på posen.
Min gamle nigger Sally der vaskede mig hver aften smilede når hun så at den blev stiv og hun vaskede mig grundigt mellem benene og omkring mit lem.
Hele min opfattelse af erotik ændrede sig en dag jeg skulle ud i stalden for at se til min hest, det var meget varmt den dag så jeg bar kun et par løse bukser og en løs skjorte som var knappet op ned til navlen, jeg gik lidt og kede mig da jeg ikke kunne finde Zam besluttede jeg mig til at gå ned og strigle min hest. Det var et arbejde som min far syntes var for betydningsfuldt til at man kunne betro det til slaverne de kunne passe de heste der skulle arbejde i marken eller trække vognen men de heste der blev brugt til at ride på af de hvide måtte man selv passe så man vidste at det blev gjort ordentligt. Mine nye ridestøvler med bløde lædersåler gav ikke en lyd fra sig da jeg gik hen af stald gulvet, og da jeg nåde hen til min hest og skulle til at strigle den hørte jeg lyde fra båsen ved siden af.
Da jeg kiggede over skillevæggen så jeg Zam sidde på en halmballe, hans skjorte var åben og jeg kunne se det sorte skind glinse af sved mens brystkassen bevægede sig hurtigt op og ned som om han var forpustede. Hans bukser var også åbne og de spredte ben sad Sally en af vores niggertøser og havde hans lem i munden, hendes hoved bevægede sig op og ned mens Zam stønnede mere og mere. Sallys kjole var knappede op og trukket ned over hendes skulder så den sad nede om hofterne på hende og de små spidse bryster var synlige, Sally var 15 år gammel og der blev talt om at hun snart var gammel nok til at få børn så vi kunne flere slaver, det var billigere at avle dem selv frem for at købe dem. Jeg havde aldrig set et par bryster før så synet af Sally i bar overkrop virkede som noget nyt og spændene på mig, og mit eget lem stod stift og hårdt op af maven på mig ved synet af de to halvnøgne mennesker i høet lige foran mig og jeg fik en stor lyst til at tage fat om mit lem og røre ved det.
Uden varsel gav Zam et brøl fra sig og begyndte at stønne højt mens et sagligt smil bredte sig i hans ansigt, og da Sally flyttede sit ansigt fra hans skridt løb en stribe af noget hvidt ned fra hendes ene mundvig. I det samme hørte jeg et råd fra den anden af stalden, det var Jones vores slavefoged som
kom gående Zam og Sally kiggede begge op og fik først nu øje på mig og begyndte derefter febrilsk at bringe deres klæder i orden, jeg kiggede et øjeblik på dem og gik så ud af båsen så Jones kunne se mig ”Åhh er det Dem unge Herre ”sagde han, ”jeg troede at det var nogle af de dovne slaver der havde sneget sig ind for at slippe for arbejdet ”. Jeg kiggede på ham og sagde at der kun var mig i stalden Jeg havde brugt nogle tid på at strigle min hest og at jeg ikke havde hørt andre.
Han bukkede let for mig og begyndte at gå ud af stalden og da han var væk gik jeg hen og lukkede døren og satte haspen på så vi ikke ville blive forstyrret lige med det første.
Da jeg kom tilbage til båsen kiggede de to slaver på mig med bange øjne, Zam var ved at tage sin skjorte på og Sally sad og prøvede at skjule sine bryster jeg kiggede på dem begge et øjeblik.
Uden at tage blikket fra Sally lukkede jeg mine bukser op og gik hen til hende samtidig med at jeg blottede mit blodfyldte lem, hun stirrede vantro på mig og så på Zam et kort sekund men han begyndte at grine og med et smil tog hun mit lem i munden og begyndte at sutte som hun havde gjort med Zam. Jeg var i himlen.
Zam kom hen og stillede sig bagved mig og hviskede mig i øret at jeg var udstyret som en hest, han begyndte at knappe min skjorte op og nulrede mine brystvorter mens min stigende ophidselse fik mig til at stønne højt.
En kilderen begyndte omme i ryggen på mig og gik ned til den dunede følsomme pose mellem mine ben, derfra gik den dejlige gysen videre ud i det hårde lem der fortsat var dybt begravede i den varme lille mund. Med en pludselig krampetrækning mærkede jeg noget skyde ud af mit lem og ned i halsen på Sally, jeg kunne ikke trække mig tilbage for der stod Zam og jeg kunne mærke hans stive lem mellem mine baller. Da jeg var færdig og Sally tog mit lem ud af munden dryppede det det med den hvide væske fra begge mundvige, og mit nu slappe lem var og indsmurt i den fedtede væske.
Sally slikkede sig om munden og begyndte at slikke min hængende tissemand ren hvilket fik den op at stå igen men den var lidt øm så jeg kom den tilbage i mine bukser og gik baglæns væk fra de to niggere , jeg lagde en finger på læberne som tegn på at jeg nok skulle holde mund men jeg besluttede at det ikke var sidste gang at Sally skulle sutte på min tissemand.
Da det blev aften og jeg skulle i seng sendte jeg min tjener af sted efter Sally og gennem de næste 3 – 4 år lærte hun mig alt om at tilfreds stille en kvinde, hun lærte mig også at mit store lem var en velsignelse som mange mænd ville misunde mig og mange kvinder ville elske. Hun fik ret, min kone er glad for mit store lem som hun har målt til 14 inc. (35 cm).
Hvad Sally lærte mig og hvordan er en anden historie som jeg måske fortæller en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 40 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.