Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

OBS: (Indsendt som norsk noveller, efterfølgende oversat til dansk via translate.)

Han sidder på arbejde, tænker på den forbandede dejlige kæreste, han har, forbander sig selv over, at hans kæreste har været for stolt af sig selv på det seneste. Kvinder med selvtillid er utroligt sexede, men har ikke for meget af det i et forhold. Og ligesom en mand, der elsker sin kæreste, lod han hende bare gå. Hans dumhed tænder ham så meget, at han ikke har kunnet stoppe med at danse til hendes pibe i sengen. Han har haft ønsker, men valgte at holde dem for sig selv.

SEX I DAG?

Hvor mange gange har hun ophidset ham, inviteret ham til at have sex ved at spille på al sin kvindelige list. Hun har kysset ham lystigt, hvisket beskidt snak i hans øre, suttet ham, bundet ham, nærmest redet ham til orgasme og så bare efterladt ham der. Da han har mødt hendes blik, har han set et triumfblik. Det skal tilføjes, at hun har ladet ham komme, men alt har været på hendes præmisser. DET her må slutte.
Mens han pakker sammen på kontoret, begynder en fantasi, han har haft længe, ​​at forme sig til en plan, han vil føre ud i livet. Han ved ikke, hvordan det vil blive modtaget af hans kære. Men hvis hun stoler på ham, går det godt, tænker han.

Fredagen er endelig kommet, han har gjort alle forberedelserne til den overraskelse han har til hende. Hun har fået nogle hints, en pakke læderkorsetter, dildoer hun kan lide, en bikini, et lækkert outfit og et kabineoutfit. Hans egen bagage gav hende ingen antydning om, hvad den indeholdt. Det var hans hemmelighed. Hun havde kigget lidt spørgende på ham, da han kom med denne liste, men havde bare grinet og sagt, at hun glædede sig til, hvad han havde fundet på deres friweekend.

De ankommer til hytten, der skal være deres opholdssted de næste 48 timer, hun ser, at der står flere andre biler foran den store flotte hytte. Biler hun ikke gør opmærksom på, men måske er der venner af ham, som hun ikke har mødt endnu, hvad ved hun. De modtager bagage, madposer og drikkevarer. På den sidste tur ind i køkkenet opdager hun, at der står en gruppe helt ukendte mennesker udenfor på verandaen. Men hele dagen, hvad er det, er den eneste tanke, der løber gennem hendes hoved. De går ud og hilser på de andre, alle meget søde og smukke. Samtidig arrangeres der en fælles middag klokken 20.00 i storstuen.

De trækker sig tilbage til det værelse, de har fået, og han smider hende ned på sengen og kysser hende varmt. "Denne weekend har jeg kontrollen," siger han. Hun løfter et øjenbryn, men smiler sit liderlige smil og siger, at hun godt kan lide, at han tager lidt kontrol.
De har klædt på til aftensmad, han i skjorte og jeans, hun i en stram kjole med dyb halsudskæring på ryggen og uden undertøj. Sådan kan hun godt lide det, og det har hun heller ikke brug for i aften. Under middagen taler de om alt og ingenting. Hun forsøger at få nogle hints om, hvad resten af ​​aftenen bringer, men ingen siger noget, hun smiler og kigger bare. Hun får anerkendende blikke fra både mændene og kvinderne. Han er stolt af sin kæreste og glæder sig til aftenen og natten. En af mændene bryder op fra bordet og beder alle om at følge ham. Han viser vej ned i kælderen, og rummet, der åbenbarer sig dér, har hun aldrig set før, kun hørt om. Der er flere madrasser på gulvet, og et bredt udvalg af bdms udstyr hænger på væggene. På den ene væg er der et kryds med stropper og i midten af ​​rummet er der en bænk. Sexbænk med stropper, så du ikke kommer nogen vegne. Hun ved, at dette tænder hende meget at se, og et blik på hendes kæreste, og hun indser, at han er lige så tændt af dette.

Manden, der har ført dem ned i lokalet, byder på en skål og beder alle om at vise respekt og hygge sig denne aften. Hendes kæreste stryger hende over ryggen og trækker hende tæt og begynder at kysse hende lidenskabeligt. Ud af øjenkrogen ser hun, at de andre par uhæmmet begynder at kærtegne og stryge hinandens kroppe i krydsningspunktet mellem parrene. Han mærker, at hun reagerer, men forsikrer hende om, at de ikke skal rode med de andre. Hun slapper af, og jo mere intenst han kysser hende, mærker han hendes krop blive mere blød og føjelig. Han bevæger sig ned ad hendes hals, som hun elsker, hans tunge spiller over hendes hamrende puls. Hans hænder bevæger sig ned ad hendes krop, stryger hendes bryster og hårde brystvorter, der presser mod det tynde stof i hendes kjole. Hun forsøger at reagere på hans berøringer, men han nægter hende blidt og samler hendes hænder bag hendes ryg i et fast greb. Overraskende for hende, at han kan være så beslutsom, men det tænder hende virkelig. Hun glemmer, at der er andre i rummet for en stund. Nyder hans tunge og mund sultent at sutte og bide hendes brystvorter. En af hans hænder løber ned ad hendes lår og op igen, og rører næsten ved hendes nu våde fisse. "Stå stille," siger han autoritativt og slipper taget fra hendes hænder. Han pakker begge hans hænder om hendes røv under kjolen, og hans korte velplejede negle graver sig ind i hendes balder. Hun stønner let.

"Lad os se hendes lækre krop," lyder det fra en af ​​kvinderne i lokalet. Han lader sig ikke spørge to gange. Vender sin elskede mod de andre par, der ligger let afklædte eller nøgne på madrasserne i rummet. Hun føler sig lidt genert, men de følelser, hun har omkring hele omgivelserne, fjerner det hurtigt. Han stiller sig bag hende, tager hårdt fat i hendes hår og trækker hendes hoved tilbage så det hviler på hans skulder, hun ved han er liderlig. Han trækker hendes kjole ned for at blotte hendes bryster og masserer dem og lader sine fingre let trække i hendes stive brystvorter. Glatter kjolen længere ned af hendes smalle hofter, mens han kæler for hendes underdel. Kjolen glider af hende og sætter sig om hendes ben. Han kører sine hænder rundt om hendes hofter og ned til hendes liderlige fisse. Han stryger let over glatbarberet hud, før han glider en finger langs hendes klit og ind i hendes revne. Han sætter sin finger med hendes saft i munden på hende, og hun slikker grådigt ned. En af kvinderne spørger, om hun må smage hans kvinde, han nikker, og hun går videre. Sætter sig ned foran hende og lader sin tunge løbe let hen over hendes fisse. Hun spreder benene, så kvinden kan komme til sin ære. Hun mærker hendes læber blive trukket let til siden, mens en spids tunge leger med toppen af ​​hendes klit. Hendes ben bliver følelsesløse, og hun er glad for, at han holder hende oppe med et fast greb om hendes bryster. Sikke en følelse, alle de andres blikke på en kvinde mellem hendes ben og hendes mand, der holder hende og bider hende hårdt ned i nakken og halsen. Kvinden stikker to lange fingre ind i hende, mens hun slikker og sutter kliten. Kvinden stopper pludselig op og rejser sig og kysser hende: "Du smager dejligt," er alt, hun siger, inden hun går hen til madrassen, hvor hendes mand ligger og venter.

Hun vender sig og begynder at knappe hans skjorte op, kører sine hænder over hans brede bryst og napper let i hårene på hans bryst, løber ned af hans mave og prøver at åbne hans bukser. Han tager fat i hendes håndled og stopper hende. "Sæt hende på korset, hun er ulydig og har brug for ris," siger en af ​​mændene. Han tager hende fast om det ene håndled og trækker hende med sig til korset og spænder hende fast med de fire stropper, stryger hende over kinden og kysser hende. Hun ved, hvor meget hun gerne vil se ham i denne rolle, skjorte åben, hud glinsende af sved og spænding og bare et udfordrende råt look. Hun bekymrer sig ikke længere om det publikum, de har, og venter bare på, hvad han vil gøre med hende, mens hun står hjælpeløs. Han går hen til den ene væg og finder en kort pisk, der langsomt går hen mod hende, mens han ser hende dybt ind i øjnene. Det bliver for intenst for hende, så hun lukker dem og venter på straffen. Han slår hende let på hvert lår. Det svier lidt, men er bare godt. Han læner sig frem til hende "Vil du fortsætte med at være ulydig din tæve." Hun ryster på hovedet, han kører pisken ned ad hendes lår, før han giver hvert ben endnu et rap. Hun hører nogle af de andre i rummet stønne for hvert slag, han giver hende. Han kommer tæt på hende, beder hende åbne øjnene "Elsker dig", siger han mens han lader sin hånd glide ned mellem hendes ben. Han smiler sultent, da han mærker, hvor våd hun er. Han havde ikke regnet med, at dette ville antænde sådan her. Men han var glad, fordi han vidste, at det var noget, han holdt meget af. Roller der ændrer sig.

Han løsner hende, fører hende ud på gulvet og de ser på de andre par, der nu alle er nøgne. Rummet lugter af varme kroppe og kønssafter, udsigten er overvældende. To kvinder ligger og slikker hinanden, mens en af ​​mændene slikker det lille stramme røvhul på kvinden, der er på toppen. En mand rykker let, mens han nyder synet af dem. Et andet par ligger sammen, mens de to andre par udforsker hinandens kroppe med hænder og tunger. Et af parrene ser dem stå på gulvet og tager synet til sig. Han beder manden på gulvet om at binde sin kvinde til bænken midt i rummet. Vi vender os, og han fører hende hen til bænken. Hun klatrer op, knæene hviler på separate puder, han spænder hendes ankler fast til bænken. Hun læner sig frem og lægger sine arme på armholderne, han spænder dem og spænder stropperne om hendes talje. Der står hun på knæ uden at kunne bevæge sig. Hun ved, hvordan hendes fisse dunker af liderlighed og råhed. Han tager det sidste tøj af, hun vender hovedet til siden og nyder synet af hans hårde store pik, der begærer efter hende. Han kredser om hende, lader sine fingre røre hendes hud, neglene kradser ned af hendes krop. Giver hende et hårdt smæk på numsen, inden han læner sig frem og slikker og bider hende. Han slæber en finger fra hendes nakke, ned ad hendes rygrad og mærker hendes rygmuskler spændes ved berøring. Han kører fingeren længere ned mellem hendes baller, lader sin finger børste let hen over hendes stramme hul, inden han fører sin finger hen til hendes våde fisse og indsætter den. Hun stønner højlydt og kniber efter, at han skal fingre hende ordentligt. Men han tager den bare ud og slikker hendes saft op. Tikker den ind i hende endnu en gang, lader den massere hendes g-punkt, hun klynker og forsøger at vride sig, hvor hun ligger anspændt. Han fjerner sin finger, tager begge hænder på hver side af hendes fisse og slikker hende med velbehag, men stopper, så snart han hører de velkendte lyde af hendes præ-orgasme.

Han henvender sig til de andre par og spørger, hvad de vil have ham til at gøre med denne uegnede pige. En af kvinderne kommer hen og spørger, om hun også må smage hende. Han nikker. Kvinden slikker sin runde bund, trækker ballerne lidt til siden og lader en spids tunge stryge og spille rundt om røvhullet. Hun stønner højlydt og mærker safterne i hendes fisse næsten dryppe af træthed. Kvinden går hen til væggen, fisker analkugler ned og vender tilbage til hende. Hun stikker rækken af ​​analkugler ind i sin våde fisse, trækker dem langsomt ud, tager en finger og tager nogle af hendes safter og fugter sit stramme hul i ryggen. Langsomt fører hun rækken af ​​analkugler, mens hun bøjer sig ned og lader tungen trænge ind i hendes fisse. Hun fører boldene langsomt ind og ud af det smalle hul. Han bliver så vanvittig liderlig af at se andre bruge hende lidt, men glæder sig til at tage over. Han giver kvinden et hint om, at hun skal gå. Han lægger sin hånd over hendes fisse og gnider den hårdt, mens han knepper hendes røvhul med ballerne, før han langsomt trækker dem ud. Hun tigger nu om at komme. Men tiden er ikke kommet endnu, har han besluttet.

Han går op til hendes hoved, hun lægger det til siden og ser på ham, han putter sin pik i hendes mund og han knepper hendes mund, mens hun sultent tager imod ham. Hun hører i det fjerne, at en af ​​de andre kvinder får orgasme efterfulgt af et højt støn fra en mand, der nærmest brøler ud af sin orgasme. Værelset oser af sex, og de vil begge gerne med, for de har aldrig følt en så ekstatisk følelse som nu.

Han tager pikken ud af hendes mund, får bænken i den rigtige højde og lader pikken glide ind i hendes varme fisse, den er så våd og lækker. Hun stønner højlydt nu, hvor han endelig er inde i hende. Manden, der lige har fået orgasme, kommer hen og giver hende et rigtigt slag på numsen tager noget, som han giver til manden, der banker sin pik ind i hende. Hun mærker noget koldt i sit røvhul, inden hun mærker, hvordan han sætter en lille DILDO ind i det smalle hul bagved. Mens han fortsætter med at kneppe hende hårdt, knepper han hende med dildoen. Alt er så stramt og lækkert, han vokser inde i hende, trykket på g-punktet stiger og det nærmer sig klimaks for dem begge. Han tager et par sidste hårde stød, før han kommer med en intensitet, han ikke har følt før, han taber dildoen, holder hendes hofte med den ene hånd og placerer den anden over hendes fisse, og stryger den, mens han støder de sidste rester af sin sperm ind i hende og den lille berøring fra hans hånd får hende til at komme hårdt. Han mærker hendes fisse klemme rundt om hans pik og presse de sidste rester af hans orgasme ud. Hun hikker, græder og griner i samme åndedrag. Med den reaktion ved han, at dette lykkedes, for det er først, når de store orgasmer strømmer gennem hende, at hun får sådan en reaktion.

Han bøjer sig ind over hende og hvisker i hendes øre: "Elsker dig lille tæve", stryger hendes svedige ryg og kysser hendes lækre lyserøde røv. Stropperne er løsnet, hun rejser sig og kravler ind i hans arme, og de kysser ømt og lidenskabeligt.
De takker alle hinanden for en dejlig aften, og de går alle på hver deres værelse. Også de, som de ligger der i mørket og stryger hinanden, er begge deres sidste tanke, inden de falder i søvn. Hvad ville der ske i de næste 24 timer.

Da de vågner, skinner solen udenfor, hun vender sig mod ham og begynder at læne sin krop mod ham. Tanken om i går aftes gør hende liderlig. Hendes hånd løber ned af hans mave og begynder at lege med hans pik. Han ligger med stadig lukkede øjne, men smiler og stønner ved hendes berøring. Der går ikke længe før han er lige så tændt som hun. Han begynder at fingere, mens hans anden hånd spiller over hendes klit, forsigtigt i starten, lidt hårdere. Hun ryster ham, og han hvisker nogle beskidte ord i hendes øre med hæs stemme. Dette tænder hende så meget, at det ikke varer længe, ​​før hun stønner højlydt, og orgasmen river gennem hendes krop. Han lægger hende på siden og tager fat i hendes talje og trækker hende ned på sin stive pik. Hun griber hovedgærdet på sengen og vrider sig, så hendes underdel bliver stukket ind under hans hænder. Han støder hårdt ind i hende, og hun tager fat i hendes arme og støder mod hans underliv. Hans hånd giver hende et lækkert og pirrende smæk på den ene skinke. Slagets lette stik giver hende små gys, det gør godt og ekstremt ophidsende ondt. Han tager hårdt fat i hendes hofter, og hun hører ham stønne højt bag hende, mens han fylder hende. Dejlig måde at vågne på.

Lidt hen mod slutningen af ​​dagen beslutter kvinderne sig for at gå en tur i området ved hytten, mens mændene allerede havde planlagt at gå ned til vandet ved hytten og prøve fiskelykken.
De 6 kvinder trasker af sted, taler om deres mænd, arbejde og ikke mindst om i går aftes. Hun er den eneste, der fik sin debut på sådan en hyttetur. Kvinderne var nu enige om, at hun opførte sig meget godt til at være debutant, og de syntes, hun var hot. Hun rødmer lidt ved komplimenterne, men ved, at hun godt kan lide at høre det.

De finder et godt sted at spise frokost. Det er varmt og alle tager deres jakke af. Den lette brise får hendes brystvorter til at springe under t-shirten, hun ser at de andre også er gået bh-fri. Hun lader sit blik feje over de andres bryster. Stive brystvorter på dem alle. De andre ignorerer hende, hun tager en rå chance, hun bliver tændt af dette syn. Hun vrider toppen af, knapper sine bukser op og trækker dem ned. Mens hun kæmper for at få bukserne af anklerne, mærker hun to hænder på stumpen, som nu står, så alle kan se. Mærker skarpe negle, der kradser hendes inderlår. En mund og en tunge spiller over hendes røv. Ud af bukserne, vender sig og ser kvinden fra i nat, knælende foran hende. De andre er begyndt at trække bukserne ned, kvinden har stadig sine på. Hun trækker hende op i hestehalen og føler en smule dominans ved at gøre det, en form for kraft, hun elsker. Det tænder hende, er i kontrol, bestemmer, hvad der vil ske, og hvornår det vil ske. Hun fanger kvindens fyldige læber med sine, stikker sin tunge ind i munden, trækker den ud og lader den slikke langs hendes velskabte læber. Slipper hende brat med munden og beder hende om at klæde sig lækkert nøgen foran sig, så hun kan se og mærke hendes lækre krop. Kvinden adlyder og trækker sine bukser ned. Ingen trusser på, registrerer hun fissesafterne, der har fugtet det lette stof i hendes bukser. Hun smiler vellyst til kvinden, lader tungen løbe over hendes egne læber af lyst og glæder sig til at smage denne person.
Da kvinden endelig er nøgen, kigger hun væk på de andre kvinder. Hun føler sig tryg, tryg ved sig selv og tryg ved sin egen seksualitet. Hun beordrer dem til at kærtegne hinanden alle sammen, hun beordrer dem også til at se, hvordan hun vil bruge denne smukke kvinde foran sig. Hun føler sig meget begær, mens hun ser kvinderne begynde at mærke hinanden, ser deres tunger lege med hinanden og hænder med lange negle over hele hinandens kroppe. Kvinden foran hende står bare der og venter på at blive fortalt, hvad hun skal gøre. Hun smiler for sig selv, så kvinden er godt opdraget.

Få sex i dag

Hun ser lidt hårdt på hende, spreder benene og beder kvinden om at knæle og give sin fisse, hvad hun vil have. En tunge der leger med den stive klit, en tunge der kan slikke de safter op, der nærmest drypper fra hendes liderlige fisse. Magt, kontrol, hun elsker det bare. Hun mærker sin rygsøjle blive hakket mere lige så snart hun har beordret sin lille søde slave til at tage sig af hendes kød og slaven adlyder uden at klage. Hun tager fat i hendes hår, presser ansigtet hårdt mod sin fisse, “Gør det ordentligt, din beskidte tæve. Fuck min fisse med din tunge!" Hun adlyder, og hun mærker hendes tunger op i hendes våde fisse. Hun kigger på de andre igen og fortæller dem alle, at de skal lægge sig ned i en 69'er, og hun vil have dem alle sammen med fingeren i deres stramme røv. Hun stopper sin egen slave ved at holde hende fast i håret og dreje hovedet mod kvinden: ”Er de ikke dejlige at se på? Bliver du liderlig? Rejs dig så jeg kan mærke om du er liderlig!”, Kvinden rejser sig, hun sætter sig foran hende, lader en hård hånd stryge hendes glatbarberede fisse. Ved, at kvinden er dyb. Det er ikke tilladt. Hun lader sin tunge røre ved kvindens klit, som stønner. Hun fjerner munden, kniber hendes fyldige fisselæber. Trækker i dem, inden hun giver kvinden et hårdt slag med hånden på klitoris. "Ned ned på knæ igen og lad mig komme i din mund, få mig til at sprøjte i dit ansigt og mund" Men en iver hun ikke havde forventet, hun mærker den lækre mund over sin fisse, hun læner sig ind i en træstamme . For at hun kan tilbyde sin muse, sutter og slikker slaven grådigt hendes saft. Hun føler, at der er to fingre bagved, forsøger at slappe af i musklerne der, fingrene fugtet af hendes saft glider let, to fingre ind i kusse og hun beder slaven om at sutte hårdt på hendes klit, "Lad din lange spidse tunge komme mig til at gå, slik mig fandme hårdt". Hun gør som hun bliver bedt om. Og mens hun står der og mærker, at det bygger sig op, ser det ud til, at hun nyder synet af de andre kvinder, der stønner en efter en af ​​orgasme, hele synet og oplevelsen er så dyrisk og rå. Da hun så tager et fast greb om slavens hoved, mærker hun orgasmerne komme, hun stønner og skriger let, mens hun mærker, at fissejuice og andre safter lige tømmes ud af hendes krop, fissen klæber sig om kvindens fingre, fingrene i røven, der langsomt trak sig ud, mens orgasmen rider på hendes krop.

For fanden sikke en oplevelse. Hun stryger kvindens kind, beder en af ​​de andre kvinder komme hen og give hende en orgasme. Den smukkeste af kvinderne kommer hen, lægger min lækre slave på ryggen, kører fire fingre op i hendes våde fisse, mens jeg sætter mig ned, bøjer mig ind over hende og lader hende sutte på mine brystvorter, jeg svirper let med hendes fisse, mens den blonde kvinde sutter sin klit hårdt og næsten knytnæver hende. Der går kun minutter, før hun når en kraftig orgasme. Hun kysser hende og takker hende for at være så lydig.

Kvinderne begynder at slentre tilbage til hytten, fnisende og grine som teenagere ned ad bjergstien. Og hun ved kun, at i aften, når hun ikke har nogen magt, så vil hun blive domineret og rundet. Tanken ophidser hende meget, og hun er fuld af spænding for det, der kommer.

Aftenen kommer, to af parrene måtte desværre tage hjem inden aftensmaden. Men der er stadig 8 tilbage, som vil nyde de sidste 24 timer, de har tilbage i hytten for denne gang. De sludrer og griner under middagen, ingen nævner noget om, hvad der så skal ske i løbet af aftenen. Men kvinderne ser, at mændene sender hinanden blikke under middagen. De hygger sig og mærker, at hele deres krop kribler uden at vide noget, bare ved at der vil være sex af en eller anden art.

Mændene rejser sig, tager deres kvinder i hånden og fører dem ned i kælderen. Inden for døren bliver alle kvinderne pænt bedt om at tage alt tøjet af. Mens de står der nøgne og deres kroppe sitrer af forventning, bliver de alle bedt om at vende sig om og lukke øjnene. De har alle bind for øjnene. Kvinderne føres hen til den ene væg med ansigtet mod væggen, inden de bliver bedt om at lægge hænderne på ryggen. De ved, at de har manchetter på og en kæde er knyttet til dem. En af mændene beder dem om at træde tre skridt tilbage, at bøje sig frem og tilbyde kusse til dem, der står bagved og venter. Kvinderne gør, som de bliver bedt om. Hun mærker følelsen af ​​dominans, en særlig følelse. Overgiv hele din krop, dine ønsker og alt til noget ukendt og luk bare verden ude og lev i denne uvidenhed. Underligt, lidt akavet, men hun stoler på sin mand, som er bag hende et sted. Og bare ikke at vide, hvor han er i rummet, hvad han vil med hende, udløser angsten og spændingen. Specielt, skræmmende og samtidig meget spændende.

Mens hun står der med disse tanker, mærker hun to hænder kærtegne hende i bunden, hun forsøger at genkende mandens hænder, men blindt og lystigt. Hun kan ikke se, om det er hans hænder eller en andens hænder. Anyway, hvad hænderne gør med hendes underdel og hånden, der går hen over musen, det er forbandet lækkert og pirrende. Kvinderne hører mændene skændes indbyrdes om, hvem af dem der skal indtage bænken først. Op på bænken, bliv stram, bliv glat og rund. Hun mærker et støn undslippe hendes læber. Bliver det hende? Bliver det en af ​​de andre? Ingen ved det, står bare der i uvished og en masse tanker farer gennem hovedet på dem. Hun kniber øjnene ekstra stramt under bind for øjnene, trækker vejret tungt ind og ud et par gange, åbner sindet for hvad der måtte komme.

Hun hører og mærker kvinden ved siden af ​​blive løsnet, kvinden trækker vejret tungt, da hun føres forbi hende, og hun hører et lille hikke. Ikke af frygt, men af ​​lyst. Hun spidser ører og prøver at fange, hvad der foregår. Hun hører kvinden kravle op på bænken, hører lyden af ​​læderet, der giver efter under hendes vægt, hører stropper, der spændes og spændes, og en kvindestemme, der beder om at blive befriet fra for lang smerte. De to andre kvinder bevæger sig uroligt, så det strammer om hendes håndled. En af mændene fanger urolighederne i rækken, han kommer hen og spænder kæden, så vi pludselig står krop mod krop, vi mærker en stærk hånd bag hovedet, der fører munden mod hinanden. Vi står der liderlige som ind i helvede og kysser som var det vores sidste kys, Stive brystvorter mødes, en følelse der ikke kan beskrives, men den er speciel og lækker. Vi forsøger at få maverne mod hinanden. Hun fanger det ene af de to kvinders lår mellem hendes, klar til at fortælle hende, at hun bare skal holde benet, hvor det er. Hun lader sin våde fisse glide over kvindens lår og smører den ind med sin egen saft.

Hun begynder at gnide sin fisse hårdt mod kvindens ben, jamrende og ønske, at det var en pik, hun gned sig imod. Men lige så spændende og jonglerende på denne kvindes lår. Hun kan ikke blive færdig, pludselig tager nogen hårdt fat i hendes hår bagfra. Kæderne løsnes, og hun føres hen over gulvet. Hun kobler sig bare fra verden, lader sig tage væk til det ukendte, giver slip på al spænding og forsøger at indtage, hvad der sker. Hun bliver vendt om, bedt om at kravle op på ryggen af ​​kvinden, der ligger på bænken. Hun er opdraget, lægger sig over den bløde kvindekrop, lægger armene over de fastspændte arme, mærker også, hun bliver spændt fast, trækker vejret tungt i øret og skal placere benene mellem de spredte ben og bliver spændt fast. Hun hvisker, at hun er så liderlig, men samtidig bange for, hvad der skal ske. Hvis der er nogen, der burde være bange, så er det hende, som debuterer.

Et rædselsglimt bliver kastet mod hende, hun siger sin kærestes navn, vil have den lille bekræftelse på, at han er der, og at det her ikke er farligt, bare godt. Hun når knapt at sige hans navn, før hun mærker de velkendte hænder på hendes hals, en hæs stemme, der lover, at det skal gå godt og et kys, der fjerner al hendes tvivl og frygt.

De stønner på samme tid, de mærker begge en sulten mund over røv og skridt, de ved bare ikke hvem af mændene der gør det. De bliver begge taget i håret, kvinden nedenfor skal vende den ene vej og hun skal vende den anden vej, de bliver bedt om at gabe og gøre det ordentligt. Så mærker hun pik i munden. Lækkert, det smager godt og hun sutter og leger med det, kan ikke tænke på andet end at hun vil have det her, om det er i hendes fisse eller i hendes stramme røvhul. Hun skal bare have, skal have pik nu.

De slikker, sutter og leger med lemmerne i munden. Ind i mellem lader de deres tunger mødes til dybe kys. Glem de stive haner, der stryger dem over huden. Hun mærker et lem hvile på hendes røv. To hænder der løfter hendes røv lidt i vejret, ballerne på hendes røv spredes og hun mærker koldt glidemiddel flyde imellem dem, mærker det lækre gys, når den kolde creme rammer hendes røvhul. Hun slipper al spænding i sit underliv og venter bare på at modtage. Først er der to fingre, rolige, frem og tilbage, indtil hendes lukkemuskel slapper af, så mærker hun koens hoved mod åbningen. Trækker vejret ind, slipper al kontrol og accepterer denne lækre pik, der trænger ind i hendes stramme åbning. Han bevæger sig langsomt ind og ud, hun mærker hvordan hendes krop slipper alle spændinger og begynder forsigtigt at støde mod hans underliv. Hun gnider kliten hårdt mod røven på kvinden under hende, hun hører kvinden under hende blive beordret til at sutte hårdere, hun kysser og bider kvindens nakke, mens hun selv mærker, at pikken øger sin fart. Hun føler, at pikken vokser inde i hende, og hun vil også gerne komme samtidig med ham. Men hvem er han, er det hendes mand, er det kvindens mand? Hun kan ikke mærke det, ved kun at hun skal komme samtidig med ham der nu knepper hende hårdt bagi. Så mærker hun en hånd, der finder hendes fisse, gnider op og ned i sandet i takt med pikken, der jager ind i hende igen og igen. Hun skriger af glæde, smerte og frustration. En kombination, der ikke kan beskrives, men opleves. Han lader en finger spille hårdt i toppen af ​​hendes klit, så ved hun, hvem der er der bagerst og giver sig fuldstændig til øjeblikket og hvad der sker der og da. Han tager hårdt fat i hendes hofte med den ene hånd, stønner ud, at han kommer til at fylde hende helt, hans fingre over hendes fisse bringer hende til orgasme. Hun mærker spændingen komme, følelsen af ​​at skulle tisse, giver slip på alle tanker. Og da hun mærker ham stødt hårdt ind i hendes røv, mærker hun, at hun falder fra hans berøring, mærker hendes saft sprøjte og løbe ned ad kvinden under hende. Hun hikkede og mærkede hendes krop spændte lidt, da han trak sig ud. Han stryger hende varmt over ryggen med sine stærke hænder, hun skælver under hans berøring. Sådan bliver hun et stykke tid, før hun mærker, at hun har løsnet sig fra kvinden under hende.

Hun lader sin krop glide af sig, helt udmattet af weekendens oplevelser. Men kvinden ligger der stadig uden orgasme. Træt, men stadig liderlig af oplevelsen, løsner hun kvindens stropper om livet, fortæller hende, at hun skal hæve underlivet. Kigger hårdt på manden, der knepper kvindens mund og beder ham om at kneppe hendes fisse. Hun ligger under kvindens krop, begynder at slikke og nappe i den våde fisse, mens manden knepper hende hårdt bagfra og lader hænderne klemme let rundt om hans testikler og en pung, der er stenhård og klar til at blive tømt. Tager fat i hendes baller, klemmer hans negle hårdt ind i den meget hud, presser hendes fisse ned på hendes ansigt og sutter hårdt på hende, knipser let hans pung og lader hans tunge strejfe over pungen. Hun hører dem komme næsten samtidig, mærker kvindens krop spænde op og brystvorter, der er lækkert hårde. Kysser let hendes fisse, jeg trækker mig ud af hendes krop og finder min mand og lader hans arme omslutte hendes trætte, men tilfredse krop.

Lyset er slukket, de er nybadet og tæt på hinanden. "Elsker dig, tak fordi du skiftede rolle," siger hun og kysser ham let, inden hun falder i søvn.

 

Forfatter: Hege

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.