BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der var nu gået et par måneder, og en dag Tove og jeg sad og snakkede over en kop kaffe, kom snakken selvfølgelig også ind på nogle episoder fra vore fælles udflugter og byture.  Det kom den næsten altid når vi kunne snakke uforstyrret, det var en snak der gik direkte ned i fissen, og holdt gryden i kog så at sige. Så længtes vi igen efter nye oplevelser uden for dagligdagen.

Alene snakken om de tidligere oplevelser gav så meget uro i fissen, at den hævede op, det kløede i klitten, og trusserne blev våde. Vi blev enige om at vi måtte snart afsted igen. Noget skulle der ske.

SEX I DAG?

At undvære fremmede pikke i fissen, var åbenbart lige så svært, som at stoppe med at ryge, når man først havde fået begyndt.

Vi begyndte at spekulere på hvad der kunne være spændende, og vi måske ikke havde prøvet tidligere. Umiddelbart kunne vi ikke finde på noget som kunne gennemføres, og som virkede uskyldigt, vi skulle jo gerne kunne forsvare det over for vore mænd.  Vi ønskede ikke at komme i ”hjemme ballade”, men bare få fissen smurt af andre pikke og nogle oplevelser, som kunne holde drifterne i ro.

Vi besluttede, at vi igen kunne tage en lille aftentur i byen for at danse, det havde vore mænd ikke noget imod.

Fredag aften gik turen til byens danserestaurant. Vi fandt et bord lidt væk fra hvor musikken var højest, så vi kunne snakke uden at råbe, og vi bestilte et par drinks. Der gik kun kort tid før vi var inviteret på dansegulvet, og vi begyndte nu at kigge nogle fyre ud, som kunne være interessante.

Hen på aftenen kom to pæne mænd med slips og hvid skjorte, de slog sig ned ved et bord ved siden af os. Vi fattede hurtigt interesse for hinanden, og da vi havde danset et par danse med dem, flyttede vi sammen ved vores bord.

De gav drinks og vi dansede sammen, og efterhånden blev dansen mere og mere tæt, og deres hænderne bevægede sig rundt på kroppen. Vi dansede tæt kind mod kind og kyssede lidt ind i mellem.

Vi piger blev befølt både på bryster og bagdel, og da lyset blev dæmpet gled en hånd ned bag linningen på min nederdel, og helt ned på fissen. Jeg lod som ingenting, og lod ham nusse på min plyssede fisse, det var en dejlig fornemmelse, jeg nød at blive nusset på fissen, medens vi dansede tæt, men da han var på vej indenfor stoppede jeg ham.” Forsigtig ellers ender det forkert. Jeg vil gerne have dig rigtig lidt senere”: sagde jeg. Jeg kunne tydelig mærke Oles pik mod mit lår, det tegnede godt.

 Tove og jeg hviskede lidt sammen, og da vi igen dansede ud, gjorde vi gengæld og følte forsigtigt på mændenes pikke, godt nok uden på bukserne, men nu var aftalen i hus, og vi var alle klar til mere..

De to mænd Ole og Peter var i byen for deres firma, og boede på et hotel kort fra danserestauranten, så vi fulgte med hen på hotellet, og ind på Oles værelse, hvor der kom flere drinks på bordet, og stemningen var temmelig intim. Jeg havde jo lovet Ole mere.

Lidt efter gik Tove og Peter ind på Peters værelse, han skulle lige vise hende noget, men de kom ikke tilbage.

Vi vidste jo alle hvad det egentligt gik ud på, så Ole og jeg rykkede sammen og begyndte at kysse og kramme, og hans hænder masserede mine bryster, så brystvorterne strittede, de blev tydelige gennem den tynde bluse, og afslørede at jeg var blevet liderlig. Peters hånd gled ned i trusserne, jeg protesterede ikke. Også her fik han bekræftet, at jeg var helt klar, for fissen var temmelig våd. Han begyndte at masser min fisse. Det var dejligt, og det jeg havde håbet på. Jeg stak hånden ned i hans bukser og gengældte ved at massere hans pik.

Så foreslog han endelig, at vi skulle tage tøjet af, og vi klædte os af, så vi var helt nøgne. Jeg kunne nu se at han havde en helt normal pik, som stod strunk opad, og da vi krammede hinanden, kunne jeg føle pikken op mod min mave, den var dejlig hård, så jeg glædede mig til fortsættelsen.

Jeg gled ned og tog hans pik i munden, suttede og slikkede, og kørte tungen rundt om dens hoved, så Ole måtte stoppe mig, inden han fyrede den af.

Så lagde vi os på sengen og Ole begyndte at massere og suge på mine bryster, brystvorterne var for længst blevet hårde, så de var meget følsomme, og det gjorde straks fissen mere våd og hævet. Jeg mærkede straks, at det var alt for længe siden jeg havde fået fremmed og spændende pik i fissen. Fissen hævede, så den var halvt åben, og tappen strittede helt ud for at blive betjent.

Ole rutsjede ned og brugte tungen, han skiftevis slikkede og sugede på tappen, jeg skreg en orgasme ud så jeg troede hele hotellet kunne høre det. Så fik jeg endelig Oles pik i min fisse. Åh hvor jeg nød det, det var en nydelse, som jeg havde ventet alt for længe på.

Ole var en god elsker, han var dejlig udholdende og han pumpede pikken længe i min fisse, nogen gange helt langsomt, og nogle gange hurtige bevægelser, men hele tiden helt i bund, hvilket ikke var besværligt, da fissen smurte så det drev. Jeg fik de dejligste orgasmer.

Efter en tid kunne Ole ikke holde den længere og han sprøjtede sin sæd ind i min fisse, en dejlig fornemmelse, så sank han sammen og rullede om på siden, ved siden af mig.

Da vi havde pustet ud lidt, fik vi lidt at drikke, og var enige om at det havde været dejligt og at vi havde suppleret hinanden rigtig godt. Jeg smuttede ud på badeværelset, skyllede fissen med bruseren og tog mit tøj på.

Ole fortalte, at de kom til byen igen inden så længe, og skulle lave et større arrangement for deres firma, så blev de sikkert i byen i flere dage, hvor vi måske kunne ses igen. Vi byttede telefonnumre Og kyssede til afsked.

Jeg ringede til Tove, for at vide om hun var klar til at tage hjem. Hun sagde at hun netop var på vej ud af døren. Så det passede jo fint.

På vejen hjem berettede vi for hinanden, hvordan det var gået. Og Tove sagde, at hun også havde fået en ordentlig omgang pik i fissen, så måske var der ro igen nogle dage.

Jeg fortalte Tove om aftalen med Ole. At de kom til byen igen, og at vi havde aftalt at holde forbindelsen, og mødes, hvis det var muligt. Det fandt Tove helt i orden, hun var klar til at deltage igen. Tove var altid klar, når der var udsigt til en god pik, og jeg var på vej til at få det lige sådan.

Jeg spekulerede meget på, hvad der var den bedste løsning på min liderlighed, som var blevet et problem. Jeg havde overvejet at finde en fast elsker, fordelen ville være at jeg ikke altid skulle ud og finde en, når min fisse begyndte at brænde, men ulempen var, at jeg var bange for at blive forpligtet, og mødt med krav. Jeg havde jo ikke noget ønske om at blive skilt. Men bare om at få noget supplerende pik, og afprøve muligheder og forskelligheder, så jeg ikke skulle gå med den tanke, at der var noget jeg var gået glip af.

Tove og jeg holdt nogle små formiddags kaffemøder, og diskuterede muligheder. Vi snakkede om, hvad vi havde prøvet, hvad vi gerne ville prøve, og hvad der havde været det bedste, af det vi havde prøvet.

Jeg var ikke i tvivl, det jeg huskede, som det allerbedste jeg havde prøvet, var den store pik jeg fik i fissen i Sverige. Den var både lang og tyk. Og han havde brugt den godt, følelsen i fissen havde holdt sig rigtig længe, og jeg havde følt mig godt tilfredsstillet..

Tove var begyndt langt tidligere end mig, så hun havde da også prøvet meget mere end mig. Tove havde prøvet både med 2 mænd samtidig, og med et ægtepar, hvor manden skulle være passiv deltager, medens pigerne skulle lege og ophidse ham. Det havde været spændende, de havde ophidset ham så meget, at han bad mindeligt om han ikke godt måtte deltage.

Det lød spændende, så jeg bad Tove fortælle mere om hvordan det var gået.

Tove fortalte at hun havde booket en 3 dages bustur til Tyskland. Egentlig ville jeg finde en mand, som jeg kunne slå mig løs sammen med på turen, men der var ingen mandlige singler med.  

Jeg satte mig på et sæde i bussen ved siden af en køn ung kvinde.  Det skulle vise sig at Hanne, som kvinden hed, var et hyggeligt selskab og vi snakkede særdeles godt sammen.  Hanne var omkring 30 år, slank med dejlige små bryster, lidt drenget måske, og med et mildt ansigt. Vi havde begge booket enkeltværelse på hotellet, men da der var fejl i bookingen, så vi indvilgede i at dele et dobbeltværelse. Vi havde jo fundet sammen, og kom godt ud af det. Toves mand ville støde til dagen efter, så kunne vi skifte værelse til den tid.

Få sex i dag

På hotellet samme aften havde vi fået et par drinks. Det løste godt op for stemmebåndet, og Hanne fortalte om både løst og fast. Hun var taget på en afslapnings tur efter nogle uheldige oplevelser på sin arbejdsplads.

Hanne var i et forhold med en god mand, som hun var glad for, men sexlivet gik ikke altid så godt, de havde hver deres drømme om hvordan det skulle forme sig og kunne ikke blive enige.

 Vi blev begge lidt påvirkede, inden vi skulle i seng, men det betød ingenting. Der var bare en god stemning mellem os.Vi skiftede til det lette nattøj og hoppede i seng. Jeg faldt hurtigt i søvn, men vågnede lidt senere ved at Hanne var krøbet over til mig, og lå helt stille og holdt om mig.

”Jeg kunne ikke falde i søvn, og jeg følte mig så ensom i den store seng, så jeg tænkte, at det var i orden at jeg kom over til dig lidt, jeg troede du sov. Jeg skal nok ligge helt stille”: sagde Hanne.  

Jeg forstod at Hanne ikke var helt tryg, så jeg vendte mig mod hende, og vi omfavnede hinanden, Jeg aede Hanne stille på ryggen for at berolige hende. Hanne krøb nu helt ind i min favn og puttede sig.

Jeg blev lidt varm i kroppen, og det strammede i fissen, jeg blev lidt opstemt af kropsvarmen fra Hanne, og jeg kunne ikke holde igen. Mine hænder begyndte at vandre på Hannes krop. 

Hanne slappede nu helt af og tog imod mine kærtegn, og inden vi så os om, var vi begge i gang med at kærtegne hinanden. Vi kyssede forsigtigt hinanden, og da der ingen protester kom, gik vi et skridt videre. Vi kyssede, og det blev til tungekys, vi krammede og suttede på brysterne og snart havde vi en hånd nede i skridtet på hinanden, og masserede fisser.

Hanne blev nu virkelig tændt, hun begyndte et slikke og sutte på min fisse og jeg kunne ikke stå imod, men fik en dejlig orgasme, jeg måtte bide i dynen, men havde samtidig tre fingre inde i Hannes fisse.

 Så var det min tur til at slikke fisse på Hanne. Og jeg var så tændt, at jeg slikkede og sugede på hendes klit, til hun vred sig som en orm, også hun måtte bide i dynen for ikke at skrige. Det var en helt ny oplevelse. Det eneste jeg savnede bagefter var at mærke pikken i min fisse.

Næste morgen kom Toves samlever Ejner og sluttede sig til selskabet. Tove fortalte ham, at vi kom godt ud af det med hinanden. Og da der fortsat ikke var flere ledige værelser, fik vi lavet en ekstra opredning på vores værelse. Jeg havde sagt til Tove, at det ikke ville genere mig, når hun stod inde for, at han var en rar mand.

Ejner var en rar og meget rolig mand, som var let at snakke med, han var åben og ligetil, og vi kom godt ud af det i løbet af dagen. Vi var på en lille udflugt i omegnen, men var tilbage til middagen. Vi spiste sammen og Ejner var glad for at Hanne og jeg havde fundet sammen.

Efter middagen var der lidt underholdning og aftenskaffe. Vi fik et par drinks efter kaffen, og så gik vi på værelset, hvor vi sad og snakkede en times tid. Vi iførte os nattøj, og så foreslog Hanne at vi skulle lave lidt underholdning for Ejner, for det havde han altid ønsket sig.

Ejner skulle blive siddende i en stol og kigge på hvad vi fandt på. Ejnar protesterede ikke. Hanne og jeg begyndte at danse stille sammen, så klædte vi hinanden af, og begyndte at kysse og danse tæt, langsomt strøg vi hænderne over hinandens kroppe, og endte med at have en hånd i skridtet på hinanden.

 Vi satte os op i sengen, hvor vi fortsatte med at omfavne og kysse hinanden. Det udviklede sig langsomt. Vii lå nu helt nøgne på sengen og begyndte at nulre hinandens brystvorter. Vi tungekyssede, suttede på brysterne og havde en finger i fissen på hinanden.  Jeg dykkede og slikkede på Hannes fisse, og derefter var det Hannes tur til at slikke min fisse.

Ejner havde taget pikken frem og gned forsigtigt på den. Han blev mere og mere urolig, og ytrede at han lille ønske, at han var en del af det, det var svært at skulle nøjes med at se på..

Da Hanne og jeg havde slikket hinanden til orgasmer og næsten slået kolbøtter i sengen, forbarmede vi os over Ejner, vi kiggede på hinanden og blinkede, og så inviterede vi Ejner til at komme op i sengen til os. Jeg havde lagt mærke til, at han havde en rigtig dejlig pik i anseelig størrelse i hånden, og sådan en trængte jeg til.

Ejner kom op i sengen og vi trak lod om hvem der skulle mærke hans pik i fissen. Jeg vandt. Ejner protesterede ikke, jeg tror han var glad for at prøve en ny fisse, og Hanne var helt indforstået.

Forspillet var overstået, så vi lagde Ejner på ryggen, jeg satte mig over ham, og min fisse gled langsomt ned over hans pik. Jeg styrede løbet og red ham hårdt, så min fisse fik en ordentlig overhaling på hans skønne pik, nej hvor var det dejligt efter det lange forspil. Hanne kyssede først Ejner og derefter mig, og hun suttede på mine brystvorter og havde samtidig hendes lille kvindehånd nede og lege med min overophedede tap. Jeg fik de skønneste orgasmer, men klemte hårdt ned så jeg holdt Ejners pik fast i min fisse, og bevægede underlivet rundt i små cirkler.

Ejner holdt ikke ret længe til den behandling, snart sprøjtede han sin sæd ind i min fisse, han kunne ikke trække det længere, han var blevet så ophidset af at se det lespiske show, at han bare ikke kunne give Hanne pik også. Hanne syntes det var i orden, hun kunne få hans pik, når de kom hjem Hun forventede at når de snakkede om, og huskede tilbage på den nat, så ville Ejner blive så liderlig, at hun nok skulle få sin andel.

Vi holdt sammen alle 3 på resten af turen. Da vi kom hjem aftalte vi, at vi skulle mødes igen, men er ikke blevet til noget. Måske vi skulle kontakte dem, og lade Ejner prøve med 3 piger samtidig.

Lise og Tove var nu blevet så liderlige at trusserne sejlede, og de trængte til at få orgasmer, de fortrak til toilettet og brugte hånden, pokkers at der ikke var tid til andet, og at der ikke var en pik i nærheden..

Tove blev også nødt til at vente med historien om de to mænd,  til vi havde bedre tid.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.