Tilbage i teltet var jeg usikker på hvad jeg skulle sige til Helle - men tænkte at det var bedst at nævne kysset så det ikke virkede underligt hvis Emil eller Nadia bragte det op. Jeg smilede "De er sgu friske vores naboer - stod og kyssede under opvasken og Nadia mente det var over grænsen i offentligt rum og jeg nævnte at jeg højste kunne blive misundelig og hellere måtte gå hjem og kysse på dig" Jeg fortalte om ordvekslingen og min kække respons og Helle grinede "Hans for fanden - godt de tog det pænt og ikke opfattede det som en invasion i deres privatliv".

Jeg kyssede min kone - lidenskabeligt - og svarede "Jeg synes at lodde stemningen til at det var ok - og det var jo bare et tantekys" Jeg lod hånden glide ned over hendes krop på ryggen mens jeg kyssede hende og da jeg stod ind over hende kunne jeg lade hånden glide om mod hendes barm - hendes blik søgte mit "Der vist nok een der ikke kan vente til i nat hva?" Aede hendes bryst udenpå hendes t-shirt - hendes brystvorter reagerede prompte og stod skarp igennem - dejligt med den hede - ingen bh der dæmper udtrykket af et sansende par bryster.

Vi hørte Emil "Nå Hans - det ser sgu da godt ud - bliver jo helt misundelig - Håber Nadia snart er retur så jeg kan kramme hende" Han stod med noget af opvasken - Nadia var åbenbart igang med resten. Helle grinede "Ja-Ja Emil har hørt om jeres opvask deroppe og Hans kyssede din kone - Men du må nok hellere vente til Nadia er tilbage - der er ingen gramse-kø her!" Emil grinede "Øv - det ser nu ellers dejligt ud" grinede han og gik ind i deres telt med opvasken. Jeg kyssede Helle og hviskede "Han er vist en frækkert ham Emil" Helle fnisede "Pjat - han har en dejlig ung kone - tror sgu han ville blive lidt paff hvis du havde inviteret ham til at rage på mig" Jeg så på Helle "Jeg er sikker på han mente han var skuffet - du er nok meget ældre end ham - men du er stadig en god cigar skat" Helle tjattede til mig "idiot - du ville sgu da blive rasende hvis Emil sad og gramsede på mine bryster" Jeg grinede og kyssede hende dybere end før "mmmmm - men også en uartig og fræk tanke" Helles hånd gled ned over min pik der var stenhård af vores snak og hun smilede "Ja det kan jeg mærke - din gamle gris - du tænder på at være hanrej?" Vi hørte Nadia kom tilbage også og jeg så op "Hej Nadia - godt du kom - Emil savner dig efter han så mig kysse og kramme Helle" Helle grinede "Kramme - han gramsede helt vildt Nadia" Nadia smilede og sagde skal lige checke op på børnene - men måske er i friske på en kop kaffe?".

Det var vi og en halv time senere kom de over i vores fortelt så vi sad lidt i skygge. Emil havde taget en brandy med og snart sad vi og sludrede om ferielivet og det gode vejr og vores strandtur i morgen. Emil sagde pludselig "Hør Helle håber ikke du synes jeg gik over stregen da jeg kom forbi med opvasken?" Helle smilede til ham "Nej Emil - Jeg er en voksen dame og kan godt udtrykke mig utvetydigt hvis jeg føler mig intimideret - så du kan være helt rolig - det var helt ok" Emil så på Helle og smilede "Tak - tænkte bare det kunne være du fandt det upassende at jeg gav udtryk for du var dejlig" Helle så over på mig og så igen på Emil så på Nadia og tilbage på Emil "Ih tak min skat - det er dejlig du kan lide mig - men måske Nadia eller Hans finder det akavet at du finde mig indtagende?" Emil grinede "Undskyld Hans og Nadia - men giv mig lige ret: Helle er da lækker ikke?" Jeg grinede "Jo for fanden og kyssede min kone" og Nadia lænede sig frem og aede Helle på kinden "Emil har jo ret du ER dejlig Helle - og jeg synes kun det er fedt at Emil er ærlig med det" Jeg så på Nadia - ærlig? tænkte på vores lille eskapade i køkkenet. Den lumre stemning lettede lidt igen og samtalen tog igen mere en neutral karakter. Vi brød op da ungerne kom fra legepladsen og lagde an til aftensmad hver for sig.

Senere sad vi med kaffe i forteltet og kunne se genboerne var ved at putte ungerne i den ene kabine på den anden side. Vi sad op spillede kort og kunne se at Nadia og Emil stod i deres fortelt og omfavnede hinanden. Jeg lod som ingenting og kikkede på mine kort mens jeg drak af kaffen. Helle hviskede "De er sgu lidt frække, er de ikke?" Jeg så op - Emils hånd kørte om på ryggen af Nadias ryg og skubbe hendes top opad - Jeg så på Helle - Hun stirrede tryllebundet på de to derovre. Jeg sagde "Jo skat, de virker mere frisindede end man lige troede om den lille kernefamile" Helle gispede "Emil rager på hendes bryster under toppen - de er sgu ret ekshibitionistiske" Jeg sagde "Det er din tur - du er helt holdt op med kortspillet" Helle sank en klump "Det er sgu ikke hver dag jeg er tilskuer til sådan noget" Emil så op og over på os - slap sin kone og gik hen og lynede teltet ned "Godnat i to - vi ses imorgen" Vi råbte godnat i kor og Helle kunne igen koncentrere sig om spillet. Da vi senere gik i seng mærkede jeg Helle var kælen og tændt og jeg hviskede "Nå du er nok tændt idag - må lokke Emil til at lave det show igen hele ugen" Helle fnisede "Hold da op - du synes da også det så frækt ud, ikke?" Jeg førte Helles hånd ned til min stive pik "Åhh jo min skat - og må indrømme at jeg et kort sekund forestillede mig at det var dig Emil ragede på" Jeg kyssede hende mens min hånd gled mod hendes skridt. Hun hviskede hæst "Du mener det jo din gris" Jeg gned på hendes trusser "mmmm frækt at tænke på at du lader en anden gramse på dig for at pirre mig" Hun gned fissen mod min hånd og mærkede fugten brede sig gennem trusserne mens hun hviskede "Måske også bare for at pirre mig selv med en fremmed pik" hun bed sig i læben og jeg trak trusserne af hende. Helle vred sig "Åh slik mig skat - så kan jeg lade som om det er Emil" Jeg gled ned og hun lå med spredte ben og hviskede "Frække fyr - smag på mig" Hun vred sig - tydeligt tændt så hviskede "kunne godt tænke mig at mærke din pik indeni mig" Hun drejdede sig med siden til og jeg stak pikken op i hendes fisse i en glidende bevægelse "Ohhh det er godt, min skat" Hun var vildt liderlig men lå stille - for ikke at larme - sikkert også for at holde orgasmen hen. Så stønnede hun og vred sig - orgasmen kom rullende mens hun rallede "åh Emil - lad mig mærke du sprøjter i mig - jeg vil have fremmed sæd i fissen" Hun dirrede og hendes frække lyst sendte mig afsted - jeg pumpede min sperm op i hende og stønnede "Åhh det er godt skat , så liderligt med en slutty kone" Hun lå og sundede sig og hviskede "Elsker dig Hans - og frækt med dette lille krydderi" Vi faldt i søvn. Næste morgen vågnede jeg til lugten af Nescafe - campingturens signatur. Væltede ud og kunne se Helle stod og talte med Nadia. Hun måtte lige været gået derovre for de to kopper jeg kunne lugte stod på campingbordet og dampede.

Jeg vinkede derover Helle stod med ryggen til men Nadia så mig og vinkede retur "Godmorgen Hans, vi er klar - ungerne vågner jo tidligt så ikke noget med at sove hele formiddagen" Helle kom tilbage "Vi drikker lige en hurtig kom kaffe har aftalt med Nadia at vi spiser brunch på stranden, ok?" Jeg smilede og kyssede Helle og hun hviskede "Havde lidt dårlig samvittighed da jeg så Helle på grund af vores lille leg i nat - underligt ikke?" Jeg smilede "Næh du har jo givet efter for en lyst til at lade Emil kneppe dig - det er bare ikke sket fysisk - endnu!" Helle gav et spjæt "endnu?" hun så spørgende på mig og jeg smilede "Ja når du har leget med tanken og givet dig liderligt hen til den så er det vel kun timing og måske lidt fordi du er en kylling at du ikke rykker på det og lever det ud?" Helle rystede på hovedet "Hans for fanden, det ville være noget rod ikke bare for lidt lir, helt ærligt" Jeg smilede "Jeg prøvede bare at sætte ord på hvorfor du have svært ved at tale med Nadial" Helle kyssede mig "Du får det bare til at lyde at mere end det var, skat" Hun drak eftertænksomt af sin kaffe og sagde så "Hør skat, jeg får indtryk at du godt kunne tænke dig det skete, at Emil og jeg var sammen?" Jeg så på hende "Mmmm måske - det er da lidt frækt og ophidsende ikke?" Helle rødmede "For fanden Hans, tanken er altså lidt vild" Jeg kyssede hende "Men tænk på at mærke Emils pik i din fisse og ikke bare forstille dig at min pik er hans" Helle gøs "Hans for fanden det er så grænseoverskridende det du siger" Jeg førte hånden ned mellem hendes lår og mærkede varmen fra fissen og hviskede "Du må godt med Emil - hvis du tør" Helle så på mig og kyssede mig "Kun hvis du kigger på" Jeg smilede "og måske tager dig i det andet hul?" Hendes brystvorter strittede og mærkede nu fissen blev sejlende våd hun stønnede "Har jeg aldrig prøvet før - to pikke" Vi pakkede vores ting og jeg gik lige på toilettet inde vi tog afsted. Nadia så mig gå derop og selvfølgelig kom hun efter.

Jeg ventede udenfor bygningen og snart så jeg hende - hun smilede og krammede mig og så tilbage der var ingen etter hende så kyssede hun mig helt åbenlyst og jeg besvarede det - vi stod der midt på campingpladsen og kyssede og så sagde hun "Emil har nævnt at det pirrede ham at du kyssede mig - lyder det ikke frækt?" Jeg smilede og fortalte om vores nat og jeg havde givet Helle fripas med Emil. Nadia så på mig "Hold nu op" grinede hun "Men fedt så kan jeg da få lov at knalde med dig tænker jeg?" Vi kyssede hinanden og jeg hviskede "Det her er vildt - har aldrig lukket andre ind i vores forhold - først dig og nu lokket Helle til at kneppe med din mand" Nadia hviskede "Måske vi alle tre kan tilfredsstille din kone Hans?" Det rykkede i min pik og Nadia trak mig ind på dametoilettet og fandt et bruserum - flåede min shorts ned og begyndte at malke min stive pik mens hun satte sig på hug og suttede pik på mig som gjaldt det livet - det gik kort tid før jeg kom og hun slugte alt mens hun så op på mig og rallede "mmm Hans - dejligt at mærke din sæd igen - kan lide smagen af dig" Vi gik sammen tilbage og hun sagde "Vi må hellere holde det hemmeligt - så Helle og Emil tror at de åbner for vores nye univers ikke skat?" Jeg smilede "Jo Nadia - vores møder er vores private hemmlighed". Vi fandt dem alle klar og gik mod stranden - i tankerne så jeg Helle blive pulet af Emil mens jeg og Nadia var ud at bade med ungerne. Det tændte mig at tænke på og så kunne jeg kneppe skamløst med Nadia uden at skamme mig. Da vi ankom til stranden sagde Nadia straks "Hør hvis i pakker ud her i klitterne så tager jeg ungerne med i vandet - de kan ikke vente" Hun sendte mig et sigende blik. Vi fik lagt nogle tæpper ud og så Nadia forsvinde med ungerne. Snart flirtede Emil med min kone og jeg smilede til hende for at vise det var okay og jeg sagde "Hør Emil smører du ikke Helle ind i sololie - så kan du jo selv mærke hvor dejlig hun er" Emil så på mig og smilede "Det siger jeg ikke nej til - er du frisk Helle?" Helle så nervøst på mig og bed sig i læben " Er du sikker Hans?" Jeg smilede og hun så bulen i mine badeshorts og smilede og lagde sig. Emil startede med ryggen og jeg knappede bikintoppen op så ryggen var fri og sagde "Sådan Emil så kan du bedre komme til". Jeg tog et glas kold hvidvin fra køletasken mens jeg nød synet. Helle lå og så på mig - smilede - nød dette frække univers og min bekræftigelse på at det var ok. Emil smurte hende grundigt og kælent og snart ud på siderne så hende fladtrykte barm mod tæppet fik smurt siden. Jeg sagde "Vend dig om skat så du kan blive smurt foran inden han tager benene" Helle smilede saligt og drejede sig langsomt og villigt - hendes bryster strittede og afslørede hendes lyst. Emil startede med maven og så lige mod mig inden brysterne for at sikre alt var ok. Mit smil og mine badeshorts der var voldsomt udspilede var tegn nok. Han lod sine olierede hænder glide op og ned over brysterne mens Helle gispede af fryd. Jeg var vildt ophidset og sagde hæst "Hør Emil - lårene og inderlåret skal da også have ikke?" Emil smilede "Selvfølgelig Hans" Og Helles ben spredte sig villigt og snart kørte Emil sine hænder op og ned at hendes inder lår. Helle vred sig kunne dårligt ligge stille mere - det var tortur - hun ville mærke noget mere - det var tydeligt. Jeg sagde "Emil tag hendes trusser af så de ikke bliver syltet ind i olien" Han adlød og Helle så på mig med blussende kinder - hendes blik vare sløret hun var stangliderlig. Emils fingre søgte mod hendes fisse og hun udstødte et suk da han endelig lod en finger glide op. Hun begyndte at stønne og jeg sagde "Emil læg dig ned og lad Helle sidde på dig" Emil smilede og lagde sig på tæppet stadig med sine badebukser hvor pikke måtte være øm af indespærring.

Helle satte sig op og jeg sagde "Skat befri Emil fra hans badebukser så er det sjovere" Helle trak hans badebukser ned og hans erigerede lem svuppede ud og hun gispede. Hun gled ind over ham mens hun så på mig "Hans, Så sker det - efter mange års troskab får jeg en anden mands pik i fissen" Jeg sagde grødet "Frækt - gør det" Hun satte sig ind over og lod langsomt Emil fylde sig ud mens hun gled ned over hans manddom. Så begyndte hun at ride ham rytmisk og snart stønnede Emil vellysten og Helle satte tempoet op. Jeg satte mit vinglas og gik over og skubbede hende ind over Emil "Kys ham skat - elsk med ham for fanden" Helle lå ind over ham og red ham mens de kyssede snart snavede hinanden.

Imens fik jeg blottet pikken og sololie kunne hjælpe mig på vej . Jeg lagde mig ind over hende og førte min pik mod hendes anus - tydeligt ikke trænet til dette - men jeg fik langsomt kørt pikken op i hende og hun rallede "Hold op hvor i fylder mig ud" Hun kyssede Emil dybt og stønnede "Emil sperm i mig - må mærke en anden mands sæd i fissen" Det var en sætning som vi begge nød og snart var vores højdepunkt nået vi pumpede hårdt og dybt og Helle lå som i en skruestik mens vi sprøjtede vores sæd i hende. Jeg rullede af og grinede "Sådan skat så fik du sgu en morgensandwich og vi har ikke åbnet madkurven endnu" Helle rullede ned fra Emil og sagde stakåndet "Ai det var så frækt og grænseoverskridende - jeg dirrer endnu" Så så hun forskrækket ud "Hvad med Nadia?" Emil grinede "Nadia ved godt jeg gerne vil have dig og hun har sagt ok" Helle så på mig og smilede "Så er alt ok?" Jeg nikkede "No harm done" Nadia kom snart efter og sagde "Jeg har brug for afløsning - de er nede i vandkanten" Helle sagde "Jeg kunne godt bruge en dukkert" Emil sagde "Jeg går med og holder styr på tropperne".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.