BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Pia på 34 år havde 2 små piger, da hendes mand fandt en helt ung pige på 22, som han fik et forhold til og flyttede sammen med. Min kone havde lidt børnepasning for at tjene en skilling ved siden af førtidspensionen.

Vore egne børn var voksne og min kone passede i forvejen vore egne børnebørn. Vi aftalte, at hun også kunne passe børn for Pia, så Pia kunne passe sit arbejde.

SEX I DAG?

Pia var en ganske almindelig kvinde, både af højde og drøjde, ganske pæn kontorassistent.

Pia savnede nogle at snakke med, så når hun daglig kom efter børnene, blev hun ofte lidt for at snakke, og for at få lidt hjælp til at løse problemer, nogle gange havde vi børnene for lidt aftenpasning hvis hun skulle i byen med kolleger eller andet.

Vi kom ganske godt ud af det med hinanden, og en dag foreslog Pia, at vi skulle tage på en forlænget Weekend sammen til Jesperhus.

Vi lejede en hytte og drog afsted på forlænget weekendtur.

Første dag gik med spadseretur i parken og hen mod aften en tur i vandlandet hvor børnene kunne more sig. Om aftenen fik vi lidt godt at spise og lidt rødvin. Børnene var kommet i seng og det blev lidt sent. Min kone var blevet træt og kravlede i seng. Pia og jeg ville lige tømme flasken, inden vi gjorde klar til at gå i seng.

Vi tømte flasken og gik udenfor hytten, for at få lidt frisk luft inden vi skulle sove, og så faldt Pia mig om halsen og græd lidt over manden der var flyttet, vendingerne i hendes liv og alle de problemer, som hun ikke kunne overskue.

Jeg holdt om hende og trøstede hende selvfølgelig efter bedste evne, og inden vi så os om kyssede og krammede vi hinanden. Pia livede lidt op og hun fortalte, at hun sådan savnede sex og nærvær.

Vi blev enige om at gøre noget ved hendes afsavn og listede ind i hytten, sikrede os at min kone og børnene sov godt, og så tog vi hul på en omgang næsten støjfri sex.

Pikken var selvfølgelig på højkant ved snakken, og hendes trusser var blevet temmelig fugtige, så det var ikke noget problem at trænge ind i hende.

Det blev til et lidt kort knald, men vi nåede da til at få en udløsning begge to, og især Pia fik lidt ro i underlivet. Jeg gik rundt med en ordentlig rejsning resten af turen ved tanken om oplevelsen, og tanken på om det måske kunne gentages. Men også lidt flov over om jeg havde udnyttet, at hun var sårbar.

Dagen efter kørte vi alle på en lille rundtur i omegnen, og Pia og jeg lod som ingenting for ikke at blive afsløret.

Der skete ikke mere på turen og på tredjedagen kørte vi hjem.  Efter en dejlig tur, især for børnene.

Der gik ikke mange dage så ringede Pia, om ikke jeg kunne hjælpe hende med opsætning af et par hylder. Det var jeg selvfølgelig villig til, så jeg pakkede lidt værktøj og kørte hjem til hende.

Ganske rigtig havde hun en svævehylde, som hun gerne ville have sat op, så det fiksede vi på fem minutter. Pia havde klædt sig i hjemmedragt i tynd let stof, hun var slank og høj med herlige former og små skønne bryster, lige til at sutte på. Alt i alt en skøn kvinde på 34 år.

Snart sad vi på sofaen og Pia indrømmede, at hun havde fået lyst til, at vi skulle prøve igen, men med tid til at gennemføre det ordentligt. Jeg protesterede ikke. Ok min pik var helt klar til et nyt forsøg.

Vi nussede lidt på sofaen, men trak så ind i soveværelset og smed tøjet.

Først nussede vi lidt og det gav en god opvarmning, min pik strittede og Pias fisse blev drivende våd, da jeg masserede den blidt.

Først ville Pia smage min pik, og den fik en udsøgt bearbejdning, så jeg måtte stoppe hende før den eksploderede, så hurtigt skulle det ikke gerne gå. Derefter smagte jeg lidt på hendes fisse, og bearbejdede hendes klit med tungen til hun skreg ug vred sig i orgasme. Jeg sugede på klitten, så hun næsten krampede i ryggen og klemte lårene sammen om mit hoved.

Efter et lille pusterum var det pikkens tur til at smage på hendes fisse, og de forstod hinanden så ganske udmærket. Pia fik de skønneste orgasmer, og kort efter kom jeg og sprøjtede min sæd ind i hende. Det gik alt for hurtigt, men Pia havde fået taget trykket, og det var det vigtigste.

Vi blev liggende i hinandens arme og nussede i et godt stykke tid, det var bare dejligt. Men alting har en ende, vi tog afsked for denne gang, mætte af sex og afslappede, vi aftalte at hvis hun fik flere ”hylder”, så kunne hun bare ringe.

Der gik ikke lang tid, så ringede Pia igen, hun havde talt med min kone, og det var i orden, at jeg hjalp hende med at flytte lidt rundt på møblerne. Jeg skulle lige vende det med kalenderen, så skulle jeg ringe tilbage.

Så kom min kone, og sagde at hun havde talt med Pia, og Pia ville gerne have lidt hjælp igen. Vi talte lidt om Pia, og min kone sagde, at hun syntes Pia var så nedtrykt det meste af tiden, så hun syntes, at jeg skulle snakke med Pia om hvad der trykked hende, og muntre hende lidt op, ” For Pia er da sådan en sød pige, så hun fortjener ikke være så nedtrykt”, ” Det går jo også ud over børnene efterhånden”. ”Tag nu ud og besøg hende og gør hende lidt glad.”. ”Jeg tror hun har et udækket sexbehov, så trøst hende lidt og giv hende lidt af al din overskydende sexlyst, jeg kan sagtens klare mig med lidt mindre ”.

Jeg var nærved at besvime, hvad var det hun opfordrede til. ”Tag ud i byen og del ud af din sexlyst”, det var lidt mere end jeg havde forventet, selvom hun var meget glad for Pia og hendes børn.  Vi talte lidt om det virkelig var hendes alvorlige mening, og det holdt hun fast i, så vi aftalte, at hun tog sig af børnepasningen, og så tog jeg mig lidt af Pia’s behov.

Jeg besøgte Pia og vi talte lidt om den nye situation. Nu var det jo ikke nogen grund til hastværk, nu skulle vi give os tid, til at hun blev tilfredsstillet ordentligt, og så fik det sex hun havde behov for på ordentlige betingelser.

Pia arrangerede en hyggeaften med en let anretning, derefter rykkede vi hen i sofahjørnet med et glas vin, lyset blev dæmpet og der kom stille og afdæmpet musik ud af højtalerne. Perfekte omgivelser som optakt til en hyggelig aften. Først snakkede vi lidt, så rykkede vi tæt sammen og nussede.

Jeg nussede på hendes bryster, og hun skyndte sig at få dem gjort fri, så jeg havde fri adgang og, så hun rigtig kunne nyde berøringen, hun blev helt salig, og nød det med lukkede øjne. Ingen tvivl om at hun var hårdt trængende., langsomt hævede hendes brystvorter og strittede efter mere.

Snart havde jeg en hånd i hendes trusser, og så behøvede jeg ikke være i tvivl om, hvad hun ønskede sig. Hun var drivende våd, og der smuttede straks et par fingre op i fissen, så de blev lige så våde og klar til at lege med hendes klit. Vi kyssede samtidig lidt, og hun blev helt fjern i øjnene, som om hun var hypnotiseret og i det skønneste drømmeland.  Snart kunne hun ikke tage mere, hun krampede i hele kroppen og hulkede af glæde og tilbageholdt et skrig, sikkert fordi hun helt glemte at børnene ikke var hjemme.

Da hun igen var kommet til sig selv, rykkede vi ind i soveværelset, hvor det var bedre plads på den store dobbeltseng. Vi holdt om hinanden og var bare stille sammen i et stykke tid, så begyndte vi lige så stille at kysse og nusse, og det førte selvfølgelig til en liderlighed, som vi skulle have udløst.

 Jeg strøg forsigtigt hånden frem og tilbage hen over hendes fisse, og snart drev den igen at væde, men jeg fortsatte med at berøre ganske forsigtigt, uden at trænge ind. Så snart var hun så liderlig, at hun ville have hvad som helst indenfor bare for at få en udløsning. Så trængte jeg ind i hende, helt i bund, for hun var så våd at der ikke var modstand. Til gængæld var hendes fisse så ophævet, at det var som om hun strammede om min pik på en utrolig dejlig måde. Fissen passede fuldstændig om min pik. Vi elskede stille og roligt, til alt lige som eksploderede om os, og vi oplevede en udløsning, som jeg slet ikke kendte tidligere.

Vi blev liggende længe i sengen og puslede om hinanden og kyssede og krammede, det var en perfekt aften, som gav os en herlig afslapning i krop og sjæl.

Noget senere kørte jeg hjem og berettede for konen, at jeg havde gjort som hun foreslog, og nu måtte vi se om det havde det ønskede resultat.  

Dejligt sagde min kone, jeg er så glad fordi du ville gøre det, men jeg håber, at du har gemt lidt til mig også, for jeg blev alligevel så utrolig liderlig ved tanken om at du  lånte Pia din pik, og gav hende de orgasmer hun havde så hårdt  brug for. Jeg kravlede ned i sengen og så fik hun resten af hvad jeg havde til rådighed.

Næste dag da Pia hentede børnene, gav hun min kone en kæmpe krammer, og sagde at hun havde reddet hende ud af depressionen, og nu ville hun se anderledes på sin situation, og begynde på en frisk, for der var jo meget at kæmpe for.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.