BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var tusmørke på festivalen og jeg var gået ind mod i skoven bag festivalpladsen for at lede efter min kæreste Melissa der var forsvundet fra vores vennegruppe. Jeg kunne stadig høre den dunkende teknomusik fra scenen, stive og påvirkede folk der hujede i baggrunden til musikken, men musikken blev lavere jo længere hen mod de højre træer jeg kom. Var det et skrig, et hulk, et støn jeg hørte inde fra træerne? Efter adskillige genstande og vidst også nogle hvæs på en joint var alle mine sanser ikke helt i behold, men i en pause i musikken synes jeg bestemt jeg hørte en lys hulkende stemme stønne aah aaah aaaahh inde fra træerne inden musikken bragede igennem igen og druknede alt andet lyd. Der røg et gigantisk sug af jalousi, mindreværdsfølelse og en underlig form for liderlighed igennem mig ved tanken om at det kunne være hende? Jaspar (ham den irriterende flotte mulat) var også forsvundet fra gruppen, men jeg tænkte at det måtte være et sammentræf...

Jeg og Melissa havde mødt hinanden 4 måneder før til en fest i det her miljø for elektronisk musik og var siden blevet kærester. Hun var lille og en mellemting mellem slank og buttet med store bryster, en fantastisk røv, gyldent mørkt hår og et ansigt med helt glat og ren hud, fregner og klare blå der kunne drive mig til vanvid når hun sultent kiggede op på mig med sammenknepne øjne og min pik i munden. Grådigt blev ved indtil spermen løb ned af hendes hage og hun kørte det rundt på tungen for at tage mine boller i munden og masere dem i sperm. Hun sagde hun var faldet for mig fordi jeg var sød god at snakke med. Vi havde haft det godt og rigtig sjovt, men der havde været lidt problemer i sengen, da hun tændte mig så meget at det var meget hurtigt overstået når vi var sammen. Jeg var begyndt at tænkte om vores dage mon på et tidspunkt var talte, da det umuligt kunne tilfredsstille hende det vi havde gang i, men hun forsikrede mig om, at det ikke betød noget og at vi nok skulle finde ud af det. Alligevel nagede det mig, at jeg ikkke kunne være den tyr der gennem-kneppede hende som hun fortjente..

En anden "ting" der nagede mig for tiden var Jaspar. Vi var en gruppe venner og bekendte midt i tyverne afsted på en stor festival i Tyskland for elektronisk musik. Han var en del af vennegruppen og havde et ry for at være lidt af en player. En mulat-fyr, naturligt muskuløs, stort hvidt smil, charme, et halvt hoved højere end mig og ja..selvfølgelig særdeles veludrustet. Da vi tidligere på dagen var nede og bade i en sø ved festivalen og klædte om i lejren var jeg ved at tabe underkæben da han efter et par genstande ikke følte trang til at lukke sit telt og inden han klædte om derinde og jeg så hvad han var udstyret med. Den måtte være større end min selv i slap tilstand. Hvad værre var at et par af pigerne fra lejren (min kæreste heriblandt) også havde set det og lavede måbende ansigter til hinanden. Min kæreste Melissa havde prøvet at virke upåvirket af synet, men holdt blikket lidt for længe derhenne til min smag. Vi badede og hyggede os nede ved søen, jeg med et par af drengene og Melissa lå og solede sig med nogle af tøserne. Selvom man ikke helt kunne set det bag de mørke solbriller hun havde på, synes jeg at hun jævnligt vendte hovedet væk fra gruppe-snakken og over mod det sted hvor Jaspar og Mikkel stod og kastede frisbee. Jaspar var selvfølgelig en af de her fyre der har vaskebræt uden at træne...men ja det hele var sikkert noget jeg bildte mig ind.

Aftenen skred frem og stemningen i lejren var i top og der blev drukket, røget joints (nogle tog vidst også andre substanser) og teknomusikken bragede ud af vores anlæg i lejren og vi kunne også hørte bassen nede fra hovedscenen i det fjerne. Vi var i gang med et drukspil, da Melissa kravlede hen til mig bagfra i rundkredsen og hviskede "jeg er liderlig". Jeg smilte til hende, hun vippede hovedet kælent hen imod pigernes lejr og hviskede så; "jeg kravler ind i mit telt". Da jeg havde bundet endnu et shot sagde jeg pissetid og lod som om jeg gik mod festivals-lokummerne, men drejede hurtigt over mod pigernes lejr så snart jeg var lidt væk fra gruppen. Jeg nærmede langsomt mig min kærestes telt (tøsernes telte lå i en stor rundkreds) men stoppede da jeg hørte fnisen inde fra teltet. "Ja den var jo kæmpe stor" hørte jeg en af mine kærestes veninder fnise, "sådan en kunne man godt bruge ind i mellem fortsatte hun" min kæreste sagde noget til veninden jeg ikke hørte pga et højt "skååål" råb i lejren ved siden af men veninden svarede; "nå nederen, men det skal han da nok få styr på". Jeg var forvirret. Sad de og talte om Jaspars pik?..og hvad var det der var nederen som min kæreste havde sagt i næste sætning - og var det mig der skulle have styr på noget?...jeg ventede bag teltet til veninden var gået ud og listede så ind i teltet.

"Skaaat" sagde jeg og lynede lynlåsen til teltet op. Hun så overrasket på på mig; "det var hurtigt" smilede hun; "Kom her!" sagde hun og hev mig ned mod sig mens hun lagde sig på ryggen. Bulen i mine bukser voksede ikke mindre af at hun straks begyndte at masere pikken udenpå mine jeans. Hun spærrede de klare blå øjne op kiggede mig lige i øjnene og sagde "knep mig!" jeg kunne dufte den let sprittede duft fra hendes ånde, blandet med parfume og efterfølgende duften af varm og klar fisse da hun tog ivrigt trak bukserne af ned under mig. Jeg trak både jeans og boksershorts af og kæmpede med at få det hele ned over anklerne imens jeg tungekyssede hende intenst. Hun var vidst godt fuld, sjaskvåd og jeg svuppede pikken direkte op i hende og kunne mærke den varme, sjaskvåde fisse omslutte min pik mens hun ålede sig ind mod mig. Teknomusikken dunkede i baggrunden mens hun igen klynkede "knep mig hårdt - du skal kneppe mig hårdt!" jeg pumpede derudaf, men følte i det samme liderligheden svømme ned gennem underlivet ud i pikken og sprøjtede op i hende inden der var gået 20 stød....jeg kunne mærke pikken blev slap deroppe og gled langsomt ud mellem alt spermen. Hun forsøgte forsøgte at støde videre mod mit underliv og sagde igen "knep mig!" men det liderlige udtryk i hendes ansigt blev hurtigt erstattet af et lidt skuffet udtryk, men hun sagde "hvad så?".."det gik vidst lidt stærkt" sagde jeg og lagde an til at begynde at slikke hende.."nej det er ok" sagde hun og havde tydeligvis mistet gnisten. Vi lå 5-10 minitter og kiggede lidt op i teltloftet før hun satte sig op og opmuntrende sagde - "lad os komme tilbage festen!" og smilte et halvt smil.

Mørket faldt på over festivalen og de næste timer brugte vi hver for sig. Tøserne drak søde shots for sig selv og jeg drak videre med min venner indtil det var tid til at gå mod festivalspladsen. Jeg fandt Melissa i pigegruppen og tog hende i hånden i menneskemylderet. Vi gik et par minutter sådan - indtil en af hendes veninder hev hende med over mod en bar i nærheden på festivalspladsen. Timerne gik alle blev fuldere, dansede rundt oppe ved scenerne og det eneste glimt jeg fik af Melissa indtil midnat var at se hende siddende på Jaspars skuldre længere oppe foran med armene i vejret. Og nu havde hun været væk flere timer - jeg havde sendt hende beskeder, snaps men intet var kommet tilbage..jeg gik ud i kanten af menneskemængden og ned mod skovområdet bag scenen for at pisse..

Det var der jeg hørte lyden i et break i musikken hørte jeg det jeg troede var et støn, et hulk eller noget ligende. Det lilla og grønne laserlys fra scenen skinnede i glimt ind i skoven og jeg gik lidt ind mellem træerne for at undersøge om jeg hørte noget eller det var ren fantasi. Bum bum bum bassen fra scenen bragede og i det næste nu blev skoven igen oplyst af de grønne laserlys og jeg skimtede to sorte skikkelser længere inde i skoven. "aah aaah aaaah" der var lyden igen. Jeg gik nærmere og den næste grønne bølge af laserlys fra scenen afslørede en skikkelse lænet op mod et træ støttende med begge hænder og røven strittende bagud og en der stod bagved med et fast greb om røven. Jeg tog et par skridt længere frem og stod lamslået. Mine øjne havde vænnet sig til mørket og der var ingen tvivl om at der var en der blev kneppet. Og hun blev kneppet hårdt! Hvert stød pressede hende ind mod træet og hun måtte skubbe fra på træet for ikke at ryge ind i det og hendes bryster gyngede vildt frem og tilbage for hvert stød. Musikken fra scenen blev tavs pga. DJ skift mens folk klappede. "Aah aaah aaaah - jaaa jaaa" hulkede pigen op af træet mens det nu blev tydeligt at det var Melissa. Hun blev pulet! Man kunne se på afstand hvor langt tilbage Jaspar kunne trække sit underliv mens pikken stadig var i Melissa og han jog den hårdt og grådigt op i hende mens han gav hendes røv lussinger med små skrig som resultat. "Vil du have mere? - vil du have min pik i din fisse?" sagde han skarpt til hende "årh jaaa - jaaa" hulkede hun. "Sig det!- sig du vil have mig pik" beordrede Jaspar, "jeg vil have din pik, giv mig din pik" hulkede Melisse bedende. Jaspar greb fat om et af Melissas bryster og klemte det lidt som en blød bold og stødte endnu hårdere til "årh årh åååååårh" stønnede hun og nød tydeligvis at blive domineret. Jaspar stoppede brat, hev pikken ud af hende og hev hende ned på jorden på ryggen. Han kastede sig ved siden af hende på knæ oppe ved Melissas hovede og dirigerede pikken ind i hendes mund, samtidig med at han tog et stramt tag tag i hendes hår med den ene hånd og begyndt at hive hendes hovede ind over pikken. Hun kom med gurglende lyde, som hurtigt blev afløst af smaskende skrig da han kørte højre hånd op i hende med to krogede fingre. Efter et minuts tid kom hun kom i et højt skrig, der ikke kom rigtig ud fordi hun klamrede sig til pikken i munden og suttede løs. "Du er ikke færdig - er du?" befalede Jaspar, "nej" sagde Melissa med et lidt forskræmt udtryk i ansigtet, "hvad vi du have?" spurgte Jasper "mere pik" sagde hun og blev straks arrangeret op af et træ der lå halvt ned i retning væk fra Melissas ryg.

Jalousien bruste gennem mig. Min kæreste blev gennempulet foran øjenen på mig og var i ekstatisk nydelse. Det efter endnu en mislykket sexakt fra min side tidligere på aftenen. Min pik var blevet hård som sten og jeg begyndte at spille den med sammenbidte køber - da scenarier trods alt var for ophidsende at overvære.

"Uuuuhh" udbrød hun da Jaspars pik igen trængte dybt op i hende - han stødte til og Melissa gled op og ned af træstammen i små ryk over Jaspars pik for hvert stød han leverede. Sådan pulede han hende på træstammen i 10 minutter indtil Melissa kom igen "ååååååårrr", "uuuuuhhh jjjjjeg' kommer!" skreg hun med pikken bankende ind og ud af hende mens Jaspers med overkroppen lidt tilbagelænet lod sit underliv og den store pik gøre arbejdet for sig. "Aaaaarrrhhh" skreg Jasper mens han tømte sperm langt op i Melissa som sank sammen nede for enden af træstammen. De lå begge stakåndede i skovbunden og man kunne se deres brystkasser bevæge sig hastigt. Jeg var gået lidt tættere på og kunne se Melissa der lå med kjolen oppe under brysterne og spredte ben i søstjernestilling og lod spermen sive ud af sin fisse..Der kom jeg også og sprøjtede min sperm ud i skovbunden. Man kunne skimte at Melissa smilte til Jasper i skovbunden og jeg fornemmede at noget var forandret herfra.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.